onsdag 15 juni 2011

FTC Okays Social Media Company Bakgrund Kontrollera

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/H2pKSlag3Ls/FTC-Okays-Social-Media-Background-Check-Company:
nonprofiteer skriver "FTC har sjunkit sin utredning av ett nytt företag som driver sociala medier bakgrundskontroller och pågående Internet / sociala medier övervakning av anställda, bestämma dess kompatibel med Fair Credit Reporting Act. Så se till att din pistol bilder är privata och att du är inte del av någon "legalisera marijuana" komma grupper. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


BlackBerry playbook träffar Storbritannien en dag tidigare än planerat

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/15/blackberry-playbook-hits-uk-one-day-ahead-of-schedule/:
BlackBerry playbook träffar Storbritannien en dag tidigare än planerat
Vi visste redan att RIM: s playbook var på väg till Storbritannien den 16 juni, men antsy BlackBerry fans kan nu lägga vantarna på fliken en dag tidigt. Telefoner 4u har just meddelat att det är strumpan den 7-tums skiffer i två tegel och murbruk butiker idag - en dag före den officiella utgåvan. Om du bara inte kan vänta en sekund, och råkar vara i närheten av antingen alltid Tottenham Court Road eller Oxford Street platser i London, kan du ha en playbook i hand på ett ögonblick. Full PR efter rasten.

Fortsätt läsa BlackBerry playbook träffar Storbritannien en dag tidigare än planerat

BlackBerry playbook träffar Storbritannien en dag tidigare än planerat ursprungligen dök upp på Engadget , ons, 15 Jun 2011 15:43:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Telefoner 4u | Tipsa | Kommentarer

DataBot mus och hårddisk koncept ge tyngd åt filer, uppmuntra data utrensningar (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/15/databot-mouse-and-hdd-concepts-give-weight-to-files-encourage-d/:
Möss har en dator stöttepelare sedan ganska nära gryningen av PC, men de erbjuder inte mycket i termer av information om data på skärmen du interagerar med. Tänk om de innehöll fysisk återkoppling till dig tips om saker som storleken på de filer du flyttar runt? Två tyska studenter har svarat att frågan sannolikt kommer innan du ens hade en chans att fråga. Resultatet är en visserligen coolt koncept som fördröjer utbyggnaden av musen, vilket ger filer känslan vikt baseras på storleken av deras innehåll. En "andas" funktionen kan också ledtråd du in på hur mycket en viss fil har använts. Också värt att nämna är deras DataBot Hårddisk koncept, som expanderar och kontrakt som grundar sig på mängden utrymme som används upp. Video av spöklik levande kringutrustning efter rasten.

Fortsätt läsa DataBot mus och begrepp HDD ge tyngd åt filer, uppmuntra data utrensningar (video)

DataBot mus och hårddisk koncept ge tyngd åt filer, uppmuntra data utrensningar (video) som ursprungligen visades på Engadget , ons, 15 Jun 2011 16:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Roman Grassy | Tipsa | Kommentarer

Nokia C5-03, en fullständig Smartphone för 170 €

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Redan denna vecka presenterar vi några av nyheterna i det finska företaget Nokia. Den här gången är det dags för C5-03 Nokias äldre bror C5 Nokia, mobil, och vi presenterar en tid sedan i Gizmos

Nokia C5-03 kännetecknas av en terminal lätta (väger endast 90 gram) som kompletterar sin föregångare med en touchscreen och en del andra funktioner du kommer att göra honom till en mycket komplett pris smartphone marknaden som erbjuds, 170 euro.

Förutom touch 3 skärm, 2 inches, Nokia C5-03 innehåller en 5 megapixel kamera som gör att video, radio och GPS-anslutning, Bluetooth, WiFi och USB.

När det gäller minne, erbjuder Nokia C5-03 40 MB internt, som kan omvandlas till upp till 16 GB om du använder ett microSD-kort, även om serien kommer att innehålla ett 2 GB

Som operativsystem Nokia C5-03 körs på Symbian 1, som var känd förrän nu som en Symbian S60. Enheten menyn erbjuder en bra samling av ikoner som ger direkt tillgång till e-postkonton och sociala nätverk.

Vissa program höjdpunkten på Nokia C5-03 är tillgång till Nokia Music Store och Ovi Store, där du kan köpa musik och program för Nokia-telefoner. Å andra sidan ger Nokia C5-03 visning av alla typer av Microsoft Office-dokument, PDF och ZIP.

Priset på Nokia C5-03 som jag sa vi kommer vara 170 euro.

Senate Bill kunde göra det olagligt att ladda upp Lip-Synced Videos

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1Q75Wn-nmRw/Senate-Bill-Could-Make-It-Illegal-To-Upload-Lip-Synced-Videos:
En anonym läsare skriver "enligt lagen om upphovsrätt advokat Ben Sidbury, senaten lagförslaget 978 kunde göra det en kriminell handling för någon att Lip Sync på en låt och efter nämnda video på YouTube, även om krediter ges." Sättet stadgan är skriven ... Det skulle nu kriminalisera någon som utför ett upphovsrättsskyddat verk, som i huvudsak är numera en låt under solen. I teorin åtminstone, skivbolagen eller justitiedepartementet kunde gå efter en 9-åring eller en 12-åring eller en 30 år gammal för offentligt utföra en låt. " sa Sidbury. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Franken Bill skulle skydda konsumenter Plats Data

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hiHd-geVuGM/Franken-Bill-Would-Protect-Consumers-Location-Data:
GovTechGuy skriver "Sen Al Franken (D-Minn.) presenterade ett nytt lagförslag på onsdagen som skulle kräva företag som Apple och Google att inhämta samtycke från konsumenter före samla och dela sina data smartphone position med tredje part. Lagförslaget skulle omfatta alla mobila enheter inklusive tablets och kräver företagen att informera konsumenterna när de samlar in sina uppgifter och tillåta dem att radera det på begäran. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Bokrecension: Drupal Web Services

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dtZWFTjcbi4/Book-Review-Drupal-Web-Services:
Michael J. Ross skriver "I samband med utvecklingen av webben, en av de mest betydande förbättringar var den allmänna övergången från statiska webbsidor grundas endast på HTML, dynamiska webbplatser baserade på skriptspråk. Men även då var varje webbplats ungefär som en silo , utan publicering av innehåll utöver de sidor som finns på själva sajten. Att alla började förändras med innehåll syndikering via RSS och utvecklingen av API webbprogram. Idag finns ett växande antal organisationer publicera online innehåll via Web Services, samt konsumerar innehåll som publiceras av andra. Dessa webbplatser kan byggas med Drupal, ett open-source content management system (CMS). Drupal Web Services, en bok skriven av Trevor James, syftar till att hjälpa webbprogrammerare göra den sortens utveckling. " Läs nedan för resten av Michael s granskning.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Fler Malware-Infekterade Apps Hittade på Android Market

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nMYYe_maOLM/More-Malware-Infected-Apps-Found-In-Android-Market:
Trailrunner7 skriver "För tredje gången under de senaste månaderna har Google tvungen att ta bort en massa malware-smittade program från Android Market och inställa några förlag. Tio Android apps i den officiella Android Market är kända för att vara smittad, men många mer kan vara offer för Plankton Trojan. Forskaren Xuxian Jiang hävdar att tidiga varianter av trojanen har undvikit upptäckt så länge som två månader. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Senator släpper första senaten Mobile App

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oWwbpdqIHn8/Senator-Releases-First-Senate-Mobile-App:
GovTechGuy skriver "Sen Saxby Chambliss (R-Ga.) släppt en officiell ansökan om iPhone, IPAD och iPod Touch, vilket gör honom till den första senator att erbjuda en officiell mobila applikationen. Chambliss app gör det möjligt för allmänheten att ringa Chambliss kontor direkt från App och hitta i realtid information om senator ståndpunkter om aktuella politiska ämnen. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Amerikanska justitiedepartementet greenlights Googles $ 900.000.000 bud för Nortel patent, Apple, RIM också intresserade

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/15/us-doj-greenlights-googles-900-million-bid-for-nortel-patents/:
Det ser ut som Google kommer att kunna bjuda på Nortels patentportfölj trots allt, nu när Justitiedepartementet har vägt in på frågan. Enligt Wall Street Journal, El Goog s $ 900.000.000 bud har passerat en statlig antitrust översyn, bara några dagar inför nästa veckas auktion. Konkurrenter som Microsoft, AT & T och Verizon hade tidigare lämnat in klagomål med det amerikanska justitiedepartementet och hävdade att försäljningen av Nortels 6.000 patent skulle ge en otillbörlig fördel till auktionens vinnare genom att ge den en ny arsenal för patent-intrång stämningar. Google menar däremot den behöver portfölj för att försvara sig mot rättsliga utmaningar, eftersom den har förhållandevis få patent på sitt namn. Det amerikanska justitiedepartementet ser tydligen inget olagligt med detta argument, de har konstaterat att singular ägande av Nortels immateriella skulle innebära något hot mot konkurrensen på marknaden. Detta är naturligtvis musik till Googles öron, men striden är inte över ännu. Källor berättar tidningen att både RIM och Apple är intresserade lämnar in sina egna bud för patent, och har redan börjat diskutera frågan med justitiedepartementet. Ingen av de inblandade företagen har kommenterat historien, men det kommer allt gå ner den 20 juni, när auktionen äntligen kommer igång.

Amerikanska justitiedepartementet greenlights Googles $ 900.000.000 bud för Nortel patent, Apple, RIM även intresserade ursprungligen visades på Engadget , ons, 15 Jun 2011 13:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Wall Street Journal | Tipsa | Kommentarer

Olivettis OliPad 110 tablet körs på Honeycomb, olivolja

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/15/olivettis-olipad-110-tablet-runs-on-honeycomb-olive-oil/:
Bara några månader efter att frigöra vad det kallas Italiens första tablet är Olivetti vänder sin uppmärksamhet mot vad som kan vara Italiens första tablet uppgradering - det OliPad 110. Precis som sin föregångare, här 1,3-pound skiffer stenar ett NVIDIA Tegra 2 och en 10-tums pekskärm, men körs processorn på Honeycomb och har en högre upplösning, 1280 x 800 display. Det finns också en två-megapixelkamera spännas fast på framsidan, en fem-megapixel objektivets runda rygg och 16 GB inbyggt minne. Inga ord ännu om prissättning eller tillgänglighet, men du kan kolla in fler bilder av denna bella signorina vid källan länken nedan.

Fortsätt läsa Olivettis OliPad 110 tablet körs på Honeycomb, olivolja

Olivettis OliPad 110 tablet körs på Honeycomb, olivolja publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 15 Jun 2011 00:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Debatt Italia | Tipsa | Kommentarer

Gäckande Galaxy tab 8,9 träffa nordiska länderna i september

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/15/elusive-galaxy-tab-8-9-hitting-nordic-countries-in-september/:
Samsung har idag emitterat en massa pressmeddelanden ankomsten av nya tablets i Sverige, Finland, Danmark och Norge. Nyheten naturligtvis fokuserar på bolagets flashiga Galaxy tab 10,1 , vilket kommer att anlända i dessa länder i augusti. Vad är verkligen intressant här är dock omnämnandet av de mer kompakta Galaxy tab 8,9, som har varit utanför rampljuset som för sent, enligt uppgift på grund av skärmen problem . De frågor (om det verkligen fanns någon) har uppenbarligen lösas, och 8,9 är satt att släppas i ovannämnda nordiska territorierna i september - antingen det eller att det kommer att ta en extra månad för att raka en tum och förändring av dessa Resterande 10,1 modeller.

Gäckande Galaxy tab 8,9 träffa nordiska länderna i september publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 15 Jun 2011 00:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Samsung Hub | källa Samsung (1) , (2) , (3) , (4) | Tipsa | Kommentarer

Righthaven Förlorar

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/41W61kQcX6o/Righthaven-Loses:
För en månad sedan konstaterade vi att det rättsliga systemet hade satt Righthaven på is, men nu redwolfe7707 konstaterade att "en federal domare i Nevada, säger en Las Vegas advokatbyrå inriktning otillåtet innehåll på Internet inte kan stämma andra över en nyhetsartikel företagets upphovsrätt. Las Vegas Sun rapporterade tisdag uppsägning av en stämning av upphovsrätten Enforcer Righthaven LLC mot webbplats Demokratiska Underground. US District Court lagman Roger Hunt säger upphovsrätt kärande måste inneha rättigheterna till materialet för att stämma för upphovsrättsintrång. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Google och Slooh att sända Lunar Eclipse

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-mgRm_g_2m4/Google-and-Slooh-To-Broadcast-Lunar-Eclipse:
En anonym läsare skriver: "Idag Google och Slooh, online Space Camera, sänder en live online foder av den totala månförmörkelse som börjar klockan 2:00 PM EDT. Den levande foder kan nås på Slooh's Mission Interface och även som utvalda videoklipp ström på Googles kanal på YouTube. levande ljud berättarröst av astronomi experter kommer att åtfölja levande foder. Detta online astronomi samarbete kommer att tillåta människor över hela världen för att se denna sällsynta himmelska händelse. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.