söndag 29 maj 2011

Martin Jetpack träffar 5.000 meter milstolpe, kunde komma in på marknaden inom 18 månader (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/29/martin-jetpack-hits-the-5-000-feet-milestone-could-come-to-mark/:
OK, så Martin Jetpack inte kan ha gått i kommersiell produktion ganska så snart som vi hade väntat , men det finns fortfarande hopp vid horisonten. Under helgen, klättrade Glenn Martins flygmaskin framgångsrikt omkring 5.000 meter över havet, markerar en ny milstolpe i den 30-åriga, $ projekt på 12 miljoner. Fjärrstyrs av en svans helikopter använde 250-pound hantverk sina två "superfans" till makten själv mot himlen vid cirka 800 meter per sekund, innan säkert fallskärmshoppning tillbaka till jorden från en höjd av cirka 3.000 meter. Som med sitt senaste testkörningen , men Martin Jetpack var utrustad med inte en människa, men med en krockdocka. Det kan ha varit det bästa, men med tanke på att maskinen lidit någon skada när avtalet tio minuters flygning. Trots detta verkar Martin övertygad om att gårdagens test "ger den framtida ytterligare ett steg närmare," och hoppas kunna leverera sin idé till kunder inom de närmaste 18 månaderna - gott om tid för oss att hök nog familjeklenoder att ha råd att $ 86.000 prislapp. Sväva förbi paus för en video av Jetpack stora lansering, eller kolla källan länk för en mer omfattande intervju med Martin och lite bakgrundsinformation bilder från hans uppfinning.

[Tack till alla som skickat detta i]

Fortsätt läsa Martin Jetpack träffar de 5.000 meter milstolpe, kunde komma in på marknaden inom 18 månader (video)

Martin Jetpack träffar på 5000 meter milstolpe, kunde komma in på marknaden inom 18 månader (video) som ursprungligen visades på Engadget på Sun, 29 maj, 2011 17:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Stuff.co.nz | källa TVNZ | Tipsa | Kommentarer

Vad sökningar på internet avslöjar om människans önskan

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tNOwrE87GlA/What-Internet-Searches-Reveal-About-Human-Desire:
Hugh Pickens skriver "Time Magazine rapporterar att beräkningsbiologi neuroforskare Ogi Ogas och Sai Gaddam analyserat resultatet på 400 miljoner online-sökningar för porr och avslöjat några häpnadsväckande inblickar i vad män och kvinnor kan verkligen vill ha från varandra. För det första, men du kan hitta en förekomst av någon form av porr du kan tänka dig på internet, människor söker efter och spendera pengar och tid på 20 sexuella intressen, som svarar för 80% av all porr - de 10 bästa könsrelaterat sökningar är variationer på ungdom (13,5 procent), bröst (4 procent), fusk fruar (3,4 procent) och cheerleaders (0,1 procent) bland annat. Många är förvånade över att "fusk fruar" är en så populär sökning men Ogas säger att det är en av de bästa intressen över hela världen, eftersom män är dragna att vara sexuellt svartsjuk men samtidigt de är också sexuellt upphetsad så om en man ser en kvinna - även sin partner - med en annan man, han blir mer upphetsad Kvinnor föredrar historier att visuella porr med. chansning och de mest populära erotik för kvinnor är kärleksroman, eftersom kvinnliga begäret kräver flera stimuli samtidigt eller i snabb följd. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Android 3,1 uppdatering för ASUS Eee Pad Transformer läcker ut

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/29/android-3-1-update-for-asus-eee-pad-transformer-leaks-out/:
ASUS officiella Android 3,1 uppdatering ska komma snart nog , men Eee Pad Transformer användare som bara inte kan vänta nu ett annat alternativ till sitt förfogande. En till synes slutgiltiga versionen av uppdateringen läckte ut under helgen och av allt att verkar det fungera alldeles utmärkt. Naturligtvis finns det inte en ton av överraskningar att anse att det är lager Android 3.1, men de tidiga rapporter tyder på att prestanda och allmän lyhördhet har förbättrats (med undantag av JavaScript-prestanda, som faktiskt har tagit lite av en träff), och 3,1 Uppgraderingen möjliggör även en ny firmware uppdatering för Transformer dockan, som för med sig en del buggfixar och en ny energisparläge. Hit upp källan länken nedan för all information du behöver för att installera det.

[Tack till alla som skickat detta i]

Android 3,1 uppdatering för ASUS Eee Pad Transformer läcker ut ursprungligen visades på Engadget på Sun, 29 Maj 2011 16:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Android Central Forum | Tipsa | Kommentarer

GameStop För att hedra gamla Duke Nukem förhandsbeställningar

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IOF2-tRgm-8/GameStop-To-Honor-Ancient-Duke-Nukem-Pre-Orders:
doug141 skriver "GameStop uppmuntrar kunder som förbeställt mer än ett år sedan för att kontrollera sin reservation med de lokala butikerna." förutsatt att kunden har ett kvitto, vi kommer att respektera även de som pre-order som för länge sedan. Vid denna tid, förväntar vi oss att alla förbeställer kunder kommer att få Duke's Big Package vid köptillfället, oavsett när bokningen gjordes. '"Om du har ett speciellt gamla ordningen, dock kanske du vill besöka butiken med din ursprungliga punchcard, eller en Daguerrotypi av det.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Weird Science har en pint Guinness mer i Irland

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ZC7wiV_xHt4/weird-science-enjoys-a-pint-of-guinness-more-in-ireland.ars:

De pretentiösa öl snobbar kan vara rätt: någonsin får reda på att, för att verkligen uppskatta en Guinness, du måste resa till Irland? Fyra forskare tog på sig att resa jorden och ta reda på , samla "data om åtnjutandet av Guinness och relaterade faktorer." Åtnjutande av stout testades i 71 pubar utspridda över 14 länder, och slutsatsen är att det verkligen är roligare på sin hemmaplan, ett konstaterande att "förblev statistiskt signifikant efter justering för forskare, pub stämning, Guinness utseende, och sensoriska åtgärder smakupplevelse, smak och eftersmak. " Men forskarna erkänna att deras studie har vissa begränsningar, så de hoppas kunna expandera på det lite.

Illusionen av att vara Barbie: Denna uppsats är faktiskt inriktad på en ganska betydande kognitiv Fråga: Vad är den ultimata referenspunkt för våra visuella systemet? Är det vår kropp, eller ska vi pussla ihop en referenspunkt från vår omgivning? Det är metoden för att få på frågan som är lite konstigt: författarna använt virtual reality glasögon för att övertyga människor att de är storleken på dockor -de kallar bokstavligen en av sina inställningar till barbiedockan experimentet. Annan inställning gav människor den mening de var jättar, upp till 13 meter hög. "Vår egen kroppsstorlek påverkar hur vi uppfattar världen," avslutar hon.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


Skype till svars av arga användare över hävdade crapware nyttolast

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/29/skype-taken-to-task-by-angry-users-over-claimed-crapware-payload/:
EasyBits GO
Den Skype forum är det full panik och surrar av anklagelser om att antingen företaget kombinationserbjudanden crapware med VoIP app eller har ett allvarligt säkerhetsproblem. Användare rapporterar att en främmande, nytt och svårt att avinstallera programmet är att hitta sin väg till sina datorer som kallas EasyBits GO. EasyBits är företaget som har drivna Skypes spel kanalen sedan 2006, men åtminstone hittills sina varor inte har fristående programvara. En moderator har deklarerat EasyBits Go är inte en del av Skype och föreslog kunderna omedelbart köra en malware scan, men mods är volontärer och inte officiell företrädare för företaget, så vi tar det med en nypa salt. Annan (senare) post från ett forum admin helt enkelt att Skype undersöker frågan och kommer att släppa ett officiellt uttalande, men vi har ingen aning om när det faktiskt kan hända och vi väntar svar på vår egen begäran för kommentarer.

Det verkar som ett rep från EasyBits Media har tagit till forumen för att stävja en del av upprördhet, men till ingen nytta. Inlägg från teamet är smärtsamt vaga och sade att det var en del av en uppdatering av spelplattform och be om ursäkt för missförståndet, innan de kopplas direkt till en. Exe som man hävdar kommer att ta bort de störande program. Att säga att forum användare är försiktiga med det körbara skulle vara en underdrift (de flesta svaren har inneburit torrents av svordomar). Rapporter är att misstänkta app installerar sig utan tillstånd från användarna, men vi kan inte bekräfta detta eftersom varje försök att installera i vårt labb of Doom resulterade bara i fel vid nedladdning. För nu ska vi bara vänta på ord från Skype, och företaget bättre flytta sammanfattning - smärtan av senaste avbrottet är fortfarande färskt i många kunders sinnen.

[Tack till alla som skickat detta i]

Skype till svars av arga användare över hävdade crapware nyttolast ursprungligen visades på Engadget på Sun, 29 maj 2011 14:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Skype Forum (1) , (2) , Avast Forum | Tipsa | Kommentarer

Detta är ASUS PadFone

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/29/this-is-the-asus-padfone/:
Wow, så vår teori och mockup visade sig vara ganska mycket plats på: ja, det konstigt heter ASUS PadFone inte stoppa sig själv i en avskärmad dockningsstationen på baksidan av sin kamrat tablet, och den senares lock verkar dyka upp på släppa spärren. Du kan också bara om att de två hamnar inom vilket sannolikt är HDMI och mikro-USB - en för att köra större display, och den andra för att ta hand om tryckinmatning men eventuellt smuttar juice från ett extra batteri någonstans. Nu, vad vi egentligen vill veta är vilken version av Android kommer att sändas (om någonsin) med denna split-personlighet telefon - våra pengar är på Ice Cream Sandwich , eftersom denna smak lyckligtvis kommer att tillgodose både telefon och tablet formfaktorer senare i år. Som sagt, med tanke på det unika i denna produkt kan ASUS förmodligen fortfarande komma undan med att ta ett steg tillbaka och lansera detta som en Gingerbread tablet. Tja, vi skall gräva upp fler svar för y'all i morgon, och håll ögonen öppna för några söta hands-on tid.

Fortsätt läsa Detta är ASUS PadFone

Detta är ASUS PadFone ursprungligen dök upp på Engadget på Sun, 29 maj 2011 14:55:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Pocketnow | Tipsa | Kommentarer

Fråga Slashdot: Bästa Smartphone plan för en USA Vacation?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WsJ2ANQPLk0/Ask-Slashdot-Best-Smartphone-Plan-For-a-US-Vacation:
SJrX skriver "Jag planerar att besöka nordvästra USA i flera veckor, och letade efter det bästa smartphone tillgängliga alternativet. Roaming datahastigheter och SMS priser är löjligt hög (bästa planer är $ 0,80 / MB, och $ 0,75 / meddelande). Beyond AT & T och Verizon Förutbetalda, finns det några andra alternativ? (jag är på en iPhone 4 så GSM är ett måste.) Jag antar i USA, jag har ingen kredit historia som att kvalificera sig för en plan och ett kontrakt är naturligtvis ute av frågan. data och SMS är det enda viktiga saker, med ett par hundra minuter är gott. Jag är bara planerar att vara i USA för 2 eller 3 veckor, men främst på landsbygden (US Route 101) så stor ( 3G) täckning är viktigt. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Viewsonic V3D241wm, en datorskärm med 3D-teknik

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har lagt fram en ny bildskärm som funktioner mode tekniken vid denna tid, 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en latens på 2ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast 20.000.000:1 och en 120Hz uppdateringsfrekvens, frekvensen beroende på tillverkaren för att njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon medföljer monitorn.

Just nu vet vi inte vad priset blir i euro, men i Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, som i denna takt skulle vara ungefär 376 €, även om vi inte kan detta vara det pris när det gäller att säljas i Spanien.

Fler | Viewsonic

Gripandet i $ 740 NYC Tid och närvaro ärendehanteringssystem

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iAWknfJU2uw/Arrest-In-740M-NYC-Time-and-Attendance-System-Case:
theodp skriver "borgmästare Bloomberg uppfattning av pengar, opines Gothamist s Christopher Robbins, är något annorlunda än de flesta icke-miljardärer. Bara timmar innan ledaren i stadens $ 740.000.000 CityTime webbaserade tid och närvaro boondoggle greps för att ha ta $ 5M i mutor , Bloomberg sade på hans radioprogram varje vecka att "vi faktiskt gjorde ett ganska bra jobb här i efterhand." Detta överskrider det beräknade $ 68m det skulle kosta, tillägger Robbins, "ganska mycket låter som motsatsen till en" ganska bra jobb "." En amerikansk advokat sade SAIC Projektledare Gerald Denault åtalades acceptera mer än $ 5M i mutor tvättas genom internationella skalbolag rattmanöver mer än $ 450 av stadens medel till tech företag bakom mutor. I december var CityTime konsulter i uppdrag att stjäla 80 miljoner dollar. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Metafor erkännande programvara syftar till att skilja vän från fiende

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/29/metaphor-recognition-software-aims-to-distinguish-friend-from-fo/:
Även om det är mer än rätt att människor skall skyddas från dåligt poesi, kan detta vara att ta det lite för långt. Intelligens tjänstemän på kontoret för inträngande analys (nähä) har beslutat att metaforer kan vara av avgörande betydelse för den nationella säkerheten. Genom att, ja, skarpsynt analys av hur människor använder metaforer i vardagliga samtal, tror de att de kan avslöja "underliggande övertygelser och åsikter världen" - som negativa känslor gentemot ett visst land. Nu är de uppmanade civila forskare och akademiker för att hjälpa dem göra detta automatiskt med hjälp av mönsterigenkänning och superdatorer . Naturligtvis finns det alltid en risk att smarta terrorister kommer att övergå till att använda liknelser istället.

Metafor erkännande programvara syftar till att skilja vän från fiende ursprungligen visades på Engadget på Sun, 29 maj 2011 13:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink The Telegraph | källa IARPA | Tipsa | Kommentarer

RMS Avbryter Föreläsningar i Israel

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/o9lVZU0CY7A/RMS-Cancels-Lectures-In-Israel:
Eesh skriver "Globes och Haaretz rapporterar att Stallman in sina planer för undervisning i israeliska universitet som en del av ett besök i den palestinska myndigheten, på grund av hot från den palestinska arrangörerna att de inte kommer att betala för sin resa, om han gör det. Jordglober skriver: ". Stallman var planerad att besöka Israel i juli och att tala vid Haifas universitet, Tel Aviv University och Shenkar College Palestinierna inledde besöket, men när de förstod att Stallman också skulle tala på israeliska universitet De sade att de skulle inte längre finansiera resan. Som svar meddelade Stallman att han skulle avbryta talar åtaganden i Israel, och skulle vara nöjd med att besöka den palestinska myndigheten regioner. "" Här är e-post från RMS och svar från den israeliska arrangören. Förhoppningsvis RMS kommer borsta bort att namnges "Linux grundare" av Haaretz.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Android Market mest populära emulatorer försvinner spårlöst

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/29/android-markets-most-popular-emulators-disappear-without-a-trac/:
Om du är en gamer Android, är chansen att du har hört talas om Nesoid, Snesoid, Gensoid, N64oid , Ataroid, Gearoid och Gameboid: de är alla tv-spelskonsol emulatorer utvecklat av yongzh, och många rankad bland de populäraste betalat mest apps på Android Market. Denna vecka, de har något annat gemensamt också - de har alla varit abrupt bort. Efter klagomål från Sega, emulatorer två nixed slutet av förra månaden, men vi hört att Google har sedan återkallas yongzh utvecklare privilegier, precis som PSX4Droid kamrat-i-vapen ZodTTD. Vi kan för närvarande nå ut till både yongzh och Google för kommentaren och hoppas att höra tillbaka snart, men det ser ut som en dyster vecka för emulering gemenskapen.

Android Market mest populära emulatorer försvinna utan ett spår som ursprungligen dök upp på Engadget på Sun, 29 Maj 2011 12:10:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Tidsinställd Video i VLT i Chile

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bywIXYXIzHE/Time-Lapse-Video-of-the-VLT-In-Chile:
schwit1 skriver med en video "tagna av Stephane Guisard och Jose Francisco Salgado vid European Southern Observatory Very Large Telescope (VLT) i Chile Atacamaöknen Och det kan få dig att gråta Vad gör denna tid förfaller särskilt häpnadsväckande -.. eftersom vi har alla sett många videor tid förflutit av natthimlen - är de fyra teleskop i förgrunden Titta fungerar dessa instrument mot en svart bakgrund skulle vara oändligt fascinerande på egen Tyvärr kommer du inte att kunna betala dem för mycket uppmärksamhet eftersom... Fan, vad en himmel. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


RSA SecureID hackare kan ha tillgång till Lockheed Martin affärshemligheter, menyer cafeteria

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/29/rsa-secureid-hackers-may-have-accessed-lockheed-martin-trade-sec/:

RSA SecureID donglar lägga till ett lager av skydd för allt från kontoret Pilates klass scheman till företagets e-postkonton, med banker, tech företag, och även amerikanska försvaret avtalsparter som använder hårdvara säkerhetstoken att skydda sina nätverk. Efter en strid på RSA i mars, men bolaget uppmanade kunder att öka säkerheten andra metoder, såsom lösenord och PIN-koder, teoretiskt skydda nätverk från hackare som kan ha fått möjlighet att duplicera de kritiska SecureIDs. Nu Lockheed Martin påstår att dess nät har kommit under attack, vilket fick RSA att utfärda 90.000 ersättare tokens till Lockheed anställda. Den DoD Entreprenören är inte beskriver vilka data som hackare kan ha tillgång till, men en SecureID bypass bör klart tas på stort allvar, speciellt när den lilla nyckelringen dongel hjälper till att skydda vår nationella säkerhet. Om förra månadens Sony bryter inte redan övertyga dig att nötkött upp din egen datasäkerhet, kanske det vore en bra tidpunkt att byta i "Pa55werD1" för ganska patetiska 'password' du har använt för att skydda ditt eget företags affärshemligheter under det senaste årtiondet.

[Tack till alla som skickat detta i]

RSA SecureID hackare kan ha tillgång till Lockheed Martin affärshemligheter, cafeteria menyer publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 29 maj 2011 11:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Boing Boing | källa Wall Street Journal | Tipsa | Kommentarer