onsdag 20 april 2011

ThinkPad Edge E220s tillgänglig nu för $ 749, löper kalkylblad som vinden

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/20/thinkpad-edge-e220s-available-now-for-749-runs-spreadsheets-li/:
ThinkPad Edge E220s
Lenovo har varit på en bit av en tår nyligen . Heck, var det bara går att slimmad och kraftfull x 220 och X220T gick upp till försäljning på nätet. Idag är det ThinkPad Edge E220s få lite "köp ​​nu" kärlek. Denna mer budget-vänliga, är 3,25 pund ultraportabel till konsumenterna börjar på $ 749 med en 250GB hårddisk, Intel HD 3000-grafik, en Sandy Bridge-klass Core i5 och en ynklig 2 GB RAM. Du kan stöta att till 4 GB och en Core i7, men någon ytterligare uppgraderingar måste utföras efter-marknaden. Vi är säker på att du inte räknade med att göra massor av tunga ärenden, såsom videoredigering, på en 12,5-tums skärm ändå.

[Tack till alla som skickat detta i]

ThinkPad Edge E220s tillgänglig nu för $ 749, löper kalkylblad som vinden ursprungligen visades på Engadget , ons, 20 Apr 2011 17:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Lenovo | Tipsa | Kommentarer

Justitiedepartementet Gränser Microsofts köp av Novell Patent

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sxZGr0pD-Eg/DOJ-Limits-Microsofts-Purchase-of-Novell-Patents:
itwbennett skriver "Novell, distributör av SUSE Linux OS, har gått med på att ändra sin föreslagna affären att sälja patent till CPTN Holdings, en Microsoft-organiserade konsortium av företag, i syfte att tillfredsställa DoJ oro för effekten på öppen källkod, det DoJ sagt. Avtalet kommer att kräva Microsoft att sälja Novell patent tillbaka till Attachmate och Microsoft kommer att få en licens att använda dessa patent och patent som förvärvats av de tre andra ägare CPTN. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Nokia C5-03, en fullständig Smartphone för 170 €

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Redan denna vecka presenterar vi några av nyheterna i det finska företaget Nokia. Den här gången är det dags för C5-03 Nokias äldre bror C5 Nokia, mobil, och vi presenterar en tid sedan i Gizmos

Nokia C5-03 kännetecknas av en terminal lätta (väger endast 90 gram) som kompletterar sin föregångare med en touchscreen och en del andra funktioner du kommer att göra honom till en mycket komplett pris smartphone marknaden som erbjuds, 170 euro.

Förutom pekskärmen på 3, 2 inches, Nokia C5-03 innehåller en 5-megapixel kamera som gör att video, radio och GPS-anslutning, Bluetooth, WiFi och USB.

När det gäller minne, erbjuder Nokia C5-03 40 MB internt, som kan omvandlas till upp till 16 GB om du använder ett microSD-kort, även om serien kommer att innehålla ett 2 GB

Som operativsystem Nokia C5-03 körs på Symbian 1, som var känd förrän nu som en Symbian S60. Enheten menyn erbjuder en bra samling av ikoner som ger direkt tillgång till e-postkonton och sociala nätverk.

Vissa program höjdpunkten på Nokia C5-03 är tillgång till Nokia Music Store och Ovi Store, där du kan köpa musik och program för Nokia-telefoner. Å andra sidan ger Nokia C5-03 visning av alla typer av Microsoft Office-dokument, PDF och ZIP.

Priset på Nokia C5-03 som jag sa vi kommer vara 170 euro.

Bokrecension: RESTful Java Web Services

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/btF2du2s8Qg/Book-Review-RESTful-Java-Web-Services:
jm2dev skriver "Titeln är själv beskrivande får du lära dig vad en REST arkitektur är, begreppen bakom den, fördelar och begränsningar och hur man ska genomföra webbtjänster i en vilsam sätt tjäna och konsumera innehåll med hjälp av programmeringsspråket Java, som kommandoraden applikationer. skrivbordet grafisk klient, som drivs av en applikationsserver eller ens som fristående program Nästan allt du behöver veta för att börja arbeta med webbtjänster i Java REST sätt omfattas av denna bok. " Läs vidare för resten av Jose: s granskning.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


USAF Gets F-35 Flight Simulator

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wl6nJxO1s6M/USAF-Gets-F-35-Flight-Simulator:
cylonlover skriver "Eglin Air Force Base just har tagit leverans av ett stycke hårdvara som säkert skulle vara den ultimata leksaken för spel Flight Sim fans. F-35 Lightning II Full Mission Simulator (FMS) systemet innehåller en high-fidelity 360-graders bildskärm och en omkonfigurerbara cockpit som kan simulera alla tre varianter av F-35 Lightning II för amerikanska och internationella tjänster partner - det konventionella start och landning (CTOL) F-35A, den korta start och vertikal landning (STOVL) F- 35B, och F-35C bärare variant. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Intel bekräftar att Android 3,0 kommer till x86 Tabletter

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5Nu4qGXvlOE/Intel-Confirms-That-Android-30-Is-Coming-To-x86-Tablets:
timotej skriver "Med tanke på att x86 och ARM har spelat hoppa i åtminstone deras framtida * lovat * effektivitetsvinster, och att det finns massor av x86 tabletter i verken, det är bra att se cross-platform OS val. populäraste Linux-distributioner (Ubuntu) samt flera andra konventionella Linux alternativ, Windows (även om hittills begränsas till tech demos) och Android - intressant mix ".

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Bokrecension: RESTful Java Web Services

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/x9XhmZ_Pfk8/Book-Review-RESTful-Java-Web-Services:
jm2dev skriver "Titeln är själv beskrivande får du lära dig vad en REST arkitektur är, begreppen bakom den, fördelar och begränsningar och hur man ska genomföra webbtjänster i en vilsam sätt tjäna och konsumera innehåll med hjälp av programmeringsspråket Java, som kommandoraden applikationer. skrivbordet grafisk klient, som drivs av en applikationsserver eller ens som fristående program Nästan allt du behöver veta för att börja arbeta med webbtjänster i Java REST sätt omfattas av denna bok. " Läs vidare för resten av Jose: s granskning.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Sony avslöjar pris och storlekar av "Google TV?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar som om någon inom företaget, eller om du är missnöjd med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller egentligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som vi inte vet om det är på riktigt) om möjliga storlekar som Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40-tums 40GT1 NSX-46GT1, (du gissade) av 46 inches. Och ändå, även risk för att deras priser skulle uppgå till mellan 1.300, 1.400 och $ 1900.

Den nyfikna detalj: Om detta är sant, det billigaste av Google TV skulle vara ännu dyrare (300 dollar) att 32-tums modell dyrare än Sony har människor i deras katalog.

Linux Patent Protection Network Lures Facebook, HP

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4apnt52FybQ/Linux-Patent-Protection-Network-Lures-Facebook-HP:
jbrodkin skriver "Facebook, HP, Rackspace har Juniper, Fujitsu och dussintals andra organisationer anslöt sig till en grupp bygga en defensiv patentportfölj som skydd för Linux-användande medlemmar från potentiella stämningar The Open Invention Network (OIN) -. grundades 2005 av IBM, NEC, Novell, Phillips, Red Hat och Sony - har förvärvat 300 Linux-relaterade patent och licenser till 2.000 totalt i ett försök att skydda Linux från immateriella stämningar Gruppen lagt 74 nya medlemmar i år och ger ett ledarskap. roll till Google, som kämpar stämningar inriktning Linux-baserade Android. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Tjänstemän säger "slängkappor för arbetslösa" Plan inte super

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/C007msm-7UU/Officials-Say-Capes-For-the-Unemployed-Plan-Not-Super:
Efter vad som måste ha varit ett möte episk marknadsföring, beslutade en Florida Arbetsförmedlingen att ge 6.000 röda mantlar till arbetslösa som en del av "Cape-A-heten Challenge" PR-kampanj. Den slängkappor kostar $ 14.000 (inte ett dåligt pris för 6k uddar faktiskt) och innehöll en seriefigur som heter "Dr Evil arbetslöshet". Som man kan föreställa sig, är tjänstemän efterlyser en utredning ska inledas. Det är en bra sak finns det ett överflöd av Caped välgörare utan jobb i området och som skulle kunna hjälpa.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Regeringen Internet ID Förslag

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4ajsIayiYaE/The-Government-Internet-ID-Proposal:
En anonym läsare skriver: "Är det början till regeringen spårning? En expert på Electronic Privacy promenader genom de möjligheter och faror på ett nationellt direktanslutna säkerhetssystem springa, delvis av det amerikanska Department of Homeland Security."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Apple Loggning Platser för alla iPhone-användare

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ld1XL2poLAo/Apple-Logging-Locations-of-All-iPhone-Users:
En anonym läsare skriver: "The Guardian rapporterar att forskare har hittat en dold fil på alla iPhone, iPads och alla datorer som de synkroniserar med skogsavverkning tidsstämplas latitud och longitud för användaren, sedan juni 2010. Ett verktyg finns på deras hemsida för att kontrollera på egen hand. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


IPv6-trafik Remains minuscule

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LbjsydE7DNI/IPv6-Traffic-Remains-Minuscule:
judgecorp skriver "Även om vi kör ut IPv4-adresser, IPv6-trafik fortfarande inte tar fart. I själva verket är mindre än en procent och faller, enligt en rapport från Arbor Networks."

Läs mer i denna historia på Slashdot.