torsdag 27 oktober 2011

Hackare Kontrollerad Kortfattat amerikanska regeringen Satelliter

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4860bdwO9JU/hackers-briefly-controlled-us-government-satellites:


Orome1 skriver "Två amerikanska satelliter har manipulerats av hackare - möjligen kinesiska sådana - under 2007 och 2008, hävdar en snart kommer att släppas rapport från den USA-kinesiskt ekonomi och säkerhet Review Commission De två satelliterna, Landsat-7. och Terra AM-1, hade stört vid fyra olika tillfällen, vilket gör att angripare att vara i befälet över satelliter för två till över tolv minuter varje gång. Lyckligtvis är båda av de satelliter som används enbart för att observera jordens klimat och terräng och hackare aldrig missbrukat sin kontroll över dem på något sätt. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.

Fråga Slashdot: Hur är du Haunting Din House Detta Hallowe'en?

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MOzhT-Avt7Q/ask-slashdot-how-are-you-haunting-your-house-this-halloween:


Hallowe'en är precis runt hörnet. Jag har tillbringat timmar denna månad lutad över masker, maskiner dimma, automatiserade monster, och ljud-aktiverade skelett dansar (mest för fet för mitt blod), och arbetade med min bror och syster att hemsöka min mammas hus med skrämmande bilder, högar av Spider-sadelgjord, ljudeffekter, strobe ljus, scen blod, ljus och rostiga knivar. Liksom varje år är dock det bästa som planer är de du komma med i efterhand (varför gör jag alltid planerar att bygga en kista med bibel-repellerande magnetfält lock och matchande Bibeln, men aldrig gör?), Och medan våra ansträngningar var roligt och tillfredsställande, definitivt inte trycka på kuvertet. (Det finns massor av bra inspiration där ute, dock, för människor som vill gå lite galet.) Så jag frågar: Vad gör ni för att fira den anda av Halloween? Framför allt använder du något bra stagecraft stil Tech att göra din bostad, gård, eller kvarter bara lite mer skrämmande än vanligt? Alla goda råd baserat på tidigare spökar erfarenheter, antingen som haunter eller hauntee? Vilka effekter önskar du att du kan skapa tillräckligt med tid och pengar? Har du styra alla aspekter av bildskärmen genom datorn? Tänk brett: Länkar till inspirerande kommersiella tillhåll, källor till intressant redskap, och din favorit hus-haunting projekt på Instructables är alla välkomna, samt relevanta råd från de delar av världen där Hallowe'en inte är den stora händelsen att det är i USA

Läs mer i denna historia på Slashdot.

Hur man råna en bank: en social ingenjör berättelse

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/B1jY426IPRg/how-to-rob-a-bank-one-social-engineers-story:


itwbennett skriver "Dagens brottslingar inte stjäla pengar - det är så i går, enligt professionella sociala ingenjören Jim Stickley I en intervju med CSO: s Joan Goodchild, förklarar Stickley hur han brutit sig in i finansiella institutioner stora och små, och stulit deras känsliga data i.. en kamrat berättelse, promenader Stickley igenom de olika stegen han tar för att lura kunder att tro att han är där för brandsäkerhet, medan han verkligen visat att de är ett lätt mål för ett dataintrång. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.

Operas Haakon Wium Ligg på CSS, webbstandarder, och mer

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xsK21gepOAo/operas-haakon-wium-lie-on-css-web-standards-and-more:


mikemuch skriver "En standardisering som så småningom blev CSS ursprungligen lämnades till Tim Berners-Lee et al genom Haakon Wium Lie, som fortsätter att ha nya idéer för webben formatering språk. Det senaste förslaget från nuvarande CTO på Opera Software är CSS Skapad . innehåll för Paged Media Module Ligg satte sig PCMag att diskutera inte bara denna rullningslist-fri besöker initiativ, men ett större utbud av webb ämnen, bland annat tankar om befogenheter som Apple och Google En teaser från historien:. "På Operan, vi ibland vaknar på morgonen och se en ny Google-tjänst som kunde ha optimerats om vi kunde ha arbetat med dem i utvecklingsfasen. Det verkar som de är mer angelägna om att lägga ut saker och se vad som fastnar. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.

I Bolivia är en Supervolcano Rising

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/snUanoV9hBM/in-bolivia-a-supervolcano-is-rising:


dutchwhizzman skriver "Uturuncu är en boliviansk supervolcano. Forskning visar att den har ett utbrott frekvens av ungefär 300,000 år och senaste utbrott var, ge eller ta några år, 300,000 år sedan. Forskning tyder på att det började stiga i en 70 km omkrets från 1-2 centimeter per år, vilket gör den snabbast växande vulkan på planeten. Break ut hattar aluminiumfolie och förvara massor av konserverade bönor, eftersom det kan bara få ett utbrott innan Yellowstone dyker dess kork. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.

Righthaven hit med största fint ändå: $ 119.488

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/T1TJbEricyI/righthaven-hit-with-largest-fine-yet-119488.ars:

Nevadas homegrown upphovsrätt troll, Righthaven, började livet med en plan för att rädda tidningen verksamheten genom intrång stämningar, men nästan häpnadsväckande inkompetens har lämnat företaget på den mottagande änden av fint efter fint från federala domare. Idag var Righthaven hit med en ny fin för 116.718 $ i advokatarvoden och 2770 $ i kostnader.

Fallet, Righthaven vs Thomas DiBiase, var en annan av de små-time intrång krav från Righthaven. Företaget som vanligen används i rättegångar för att extrahera bosättningar på några tusen dollar, men DiBiase vägrade att lösa upp. Istället lawyered han upp - och lyckades få ärendet avfärdas den 22 juni baserat på det faktum att Righthaven faktiskt inte äger upphovsrätten över vilka det var att stämma folk. (Se inledande kommentar om "häpnadsväckande inkompetens.")

Detta innebar att Righthaven kanske skyldig advokatkostnader till DiBiase juridiska team. Federal domare Roger Hunt of Nevada i dag slutsatsen att $ 116.718 avgift begäran från det laget var "rimlig och nödvändig", och han slog Righthaven med sin största fint hittills.

Och de dåliga nyheterna fortsätter att komma. I ett annat ärende, Righthaven vs Newsblaze, advokater för Randazza Legal koncern-som redan har vunnit flera mindre utmärkelser från Righthaven men har haft vissa problem med att få betalt, idag lämnat in en sanktioner rörelse mot en nyckel Righthaven advokat, Shawn Mangano.

De påföljder motion yrkat att "Righthaven är tvister kampanj i det här fallet (och i det här distriktet) har gått längre än nitiska försvar och har blivit besvärande, onödigt multiplikativa och avsiktligt slösaktiga", och ber för $ 11,925,50 i böter. Den grundläggande krav: Mangano har hållit gör rättsliga argument i Righthaven många fall som har blivit grundligt processat och sköt ner i andra fall.

Vare Mangano styr denna tvist eller bara efter Righthaven är Svengali-liknande order, har han multiplicerat förfarande i detta distrikt orimligt, i motsats till klart prejudikat, och i ond tro (eller åtminstone vårdslöst). Som ombud för posten i alla fall där Righthaven påståenden har avvisats i brist på stående, är han medveten om fasta prejudikat i detta distrikt, vilket är förenligt med lagstiftningen i den nionde Circuit. För Mangano fortfarande att konsekvent argumentera mot dessa stående order och bedömningar, som söker antingen inkonsekvent behandling av Righthaven stående från detta distrikt, eller utöva dröjsmål och ekonomisk skada på Righthaven är åtalade, är ett orimligt och besvärande användning av kontradiktoriskt förfarande.

Läs kommentarer till detta inlägg


USA-fonder Aggressiv Tech Klipp Solkraft kostnader

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TZsX2gE2SbM/us-funds-aggressive-tech-to-cut-solar-power-costs:


coondoggie skriver "Det amerikanska Department of Energy vill forskare och vetenskapsmän att" tänka utanför boxen "och komma upp" mycket störande koncentrera solens Power Technologies som kommer att uppfylla 6/kWh kosta mål i slutet av decenniet. " DOE: s "SunShot koncentrera Solkraft FoU" är en multimiljon strävan som avser att se bortom vad man kallar inkrementell kort sikt för att stödja forskning omvälvande tekniker som kommer att bryta igenom prestanda barriärer som idag är känd som effektivitet och begränsningar temperatur. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.

Motorola Pro + 4G rider in i Kanada den 7 november, kommer att sparka av skorna och stanna ett tag

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/27/motorola-pro-4g-rides-into-canada-november-7th-will-kick-off-s/:

Vi visste att det var planerade att nåden Europa och Asien med sin närvaro den här månaden, men nu är vi höra Motorola Pro + 4G är redo att göra sin nordamerikanska debut på Bell Canada. Vi ser inte några stora skillnader här jämfört med de utomeuropeiska modellen, men tillägget "4G" i titeln är ett självklart undantag. Enheten erbjuder en 1GHz processor, 512 MB ​​RAM, Android 2,3, en 5MP kamera, 3,1-tums VGA (640 x 480) display med Gorilla Glass , HSPA 14,4 (därav "4G" namn) och en hel del företagsvänlig säkerhet funktioner. Vi vet att det kommer att slå hyllor den 7 november, men inget pris har aviserats hittills. För att ta reda hela schabraket, söderut till pressmeddelandet.

Fortsätt läsa Motorola Pro + 4G rider in i Kanada den 7 november, kommer att sparka av skorna och stanna ett tag

Motorola Pro + 4G rider in i Kanada den 7 november, kommer att sparka av skorna och stanna ett tag ursprungligen visades på Engadget on Wed, 27 oktober 2011 06:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Motorola | Tipsa | Kommentarer

Samsung SCH-i929 och SCH-W999 dual-screen clamshell bli certifierad i Kina

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/27/samsungs-sch-i929-and-sch-w999-dual-screen-clamshell-get-certif/:
Redo för en rejäl dos av Android i morse? Sedan njuta av denna Samsung dubbel whammy nyligen levererats från Kina. Till vänster har vi China Telecom-märkta SCH-i929, en 9.7mm tjock lur med en Snapdragon MSM8660 chip (sannolikt klockad till 1,5 GHz), 4,5-tums 480 x 800 AMOLED skärm, åtta megapixels kamera och GSM plus CDMA2000 anslutning. Allt detta gör i929 ett nästan identiskt kusin till Galaxy S II LTE - samma processor, samma chassi, men självklart med olika nätverk kompatibilitet.

Naturligtvis är den verkliga stjärnan i showen SCH-W999, en uppföljning till SCH-W899 i samma dual-screen clamshell formfaktor. Som ni kan se till höger, på utsidan här telefonen har en 3,5-tums 480 x 800 AMOLED skärm tillsammans med tre touchknappar, medan den inuti den rymmer en liknande skärm plus en fysisk knappsats. Liksom i929 ovan är detta funky flip-telefon också drivs av en MSM8660 chip och stöd för både GSM och CDMA 2000 på China Telecom, även om dess kamera är begränsat till fem megapixel istället. Hur som helst, skulle vi verkligen älska att få tag i en värld version av denna 204 gram odjuret, så vad säger du, Won-Pyo Hong ?

Samsung SCH-i929 och SCH-W999 dual-screen clamshell bli certifierade i Kina publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 27 oktober 2011 05:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa

Nintendo inlägg första halvåret förlust i vinst rapport, snedstreck prognosen återigen

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/27/nintendo-posts-first-half-loss-in-earnings-report-slashes-forec/:
Nintendo : s senaste resultatrapport kan vara en av dess mest forgettable. Bolaget skrev en nettoförlust på 70270000000 ¥ ($ 923.000.000) i morse, i en rapport som omfattar de första sex månaderna av räkenskapsåret som slutar den 30 september. Det är betydligt djupare än den ¥ 2010000000 förlust Nintendo skrivit under samma period förra året, men Nintendo tillskrivas resultatet, delvis till en stärkt yen och hängande efterfrågan för sin 3DS-konsol. Intäkter, under tiden, sjönk med 40,6 procent i år till 215.740.000.000 ¥ ($ 2840000000), som enligt tillverkarens redovisade en rörelseförlust på ¥ 57340000000. Det ser så dystra, faktiskt, att Nintendo har beslutat att sänka sina ekonomiska prognoser ännu en gång , förutspår en nettoförlust av ¥ 20 miljarder euro för helåret (som slutar i mars 2012), jämfört med 20000000000 ¥ i vinst den projicerade bara i juli. Och som Bloomberg anteckningar om dessa prognostications håller sant skulle det markera Nintendos första årliga förlust i hela 30 år. Aj. Kolla in den fullständiga rapporten själv på källan länken nedan.

Nintendo inlägg första halvåret förlust i vinst rapport, snedstreck prognosen återigen ursprungligen visades på Engadget tor, oktober 27, 2011 04:28:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink The Wall Street Journal , Bloomberg | källa Nintendo (PDF) | Tipsa | Kommentarer

Dell Latitude ST tablet blir officiellt med vaga pressmeddelande, döda länkar (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/27/dell-latitude-st-tablet-gets-official-with-vague-press-release/:
Kom ihåg att Latitude ST att Dell gav oss en smygtitt på tidigare i veckan? Nu är det saktar långsamt rör sig mot en officiell release, som förekommer på Dells Corporate blogg tidigt i morse. Den Windows 7-baserade företag tablet drivs av en Intel Atom-processor och inkluderar en 10-tums Multi-Touch-skärm med penna, WiFi, mobila alternativ bredband, fram och bak webbkameror och en mikrofon. Det finns också hållbarhet funktioner som Gorilla Glass och gummi, som gör det möjligt att överleva våldsamma kollisioner med plysch kontor mattor. Port detaljer är ganska vaga i PR, trots USB, HDMI och en SD-kortläsare få sina 15 sekunder av berömmelse i promo video. Det finns även säkerhetsfunktioner, såsom avlägsen hårddisk torka, Microsoft BitLocker stöd (detta är en Windows 7 tablet, trots allt) och ett Kensington-lås. Prisinformation är frånvarande och produktsidan inte leva riktigt än (men det hindrade inte Dell från att länka till den från blogginlägg), men det verkar som vi kunde se dessa skepp så snart som den 1 november. Redo att få din kranen och skiss på? Hoppa förbi paus för ett företag montage, komplett med läkare, lärare och passa-sport proffsen verksamhet.

Fortsätt läsa Dell Latitude ST tablet blir officiellt med vaga pressmeddelande, döda länkar (video)

Dell Latitude ST tablet blir officiellt med vaga pressmeddelande, döda länkar (video) ursprungligen visades på Engadget on Wed, 27 okt 2011 05:14:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Dell Community | Tipsa | Kommentarer

Varför ekonomiska modeller alltid fel

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RtIvnrVCTjk/why-economic-models-are-always-wrong:


mayberry42 skriver "Har du någonsin undrar hur och varför professionella ekonomer ofta verkar gå fel när det gäller att förutse konsekvenser eller politik korrekt (eller ens alls)? Eller hur mycket få ens såg den pågående ekonomiska kollapsen? här artikeln innehåller en intressant, om uppenbara, anledning till varför ekonomiska modeller faktiskt alltid fel. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.