måndag 11 juli 2011

Rödvin Räknare Några negativa hälsoeffekterna av Microgravity

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JcAHa5POjuk/Red-Wine-Counters-Some-Negative-Health-Effects-of-Microgravity:
astroengine skriver "Goda nyheter för astronauten rött vin aficionados:. den alkoholhaltiga drycken kan motverka några av de mest besvärande fysiologiska effekter av mikrogravitation Tyvärr (eller lyckligtvis, beroende på om du måste testa ett rymdskepp), måste du dricka mycket vin för att dra någon nytta Dessa resultat är färska från labbet i franska forskare (abstract) som fann att genom att dosera olyckliga råttor -. hängde med sina svansar för att simulera tyngdlöshet - med resveratrol (en förening som finns i rött vin), kunde de hjälpa avvärja bentäthet förlust och muskelatrofi. Betyder detta Resveratrol är en astronaut bästa vän? Möjligen, men att döma av de mängder som behövs, skulle det sannolikt kommer i tillägg form, snarare än 750 ml flaskor. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


30-årsdagen av <em>Donkey Kong</em>

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9a6yxJOqym4/30th-Anniversary-of-emDonkey-Kongem:
En anonym läsare skriver: "30 år sedan den här månaden släppte Nintendo Donkey Kong -. En ikonisk arkad maskin som satte bolaget på videospelet kartan och introducerade Mario Technologizer är Benj Edwards firade jubileum genom att runda upp några av spelets Odder sidoljus till exempel. , det var ursprungligen kommer att bli ett spel om Popeye, Bluto, och Olivia - och bland dess främling utlöpare var ett fickformat spel där Donkey Kong och Mario möter upp i hockey ". Gamasutra har en mer detaljerad artikel om spelets utveckling.

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Med iOS 5 Beta 3, får iPhone Slutligen Egen text Sounds Meddelandesignal

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/6Z5VQyV5Koc/:

Det känns lite konstigt att skriva om kundvarningar textmeddelanden som "nyheter". Som en funktion som funnit sin väg till run-of-the-mill "dumma" telefoner länge sedan, det är en av de saker som man bara förvänta sig några smart telefon för att göra rätt ur lådan.

Och ändå är det en funktion som Apple på något sätt har lyckats undvika att till iPhone i fyra år.

Med iOS 5, det kommer. Sist.

I morse släpptes Apple Beta 3 av IOS 5 - och, som med varje iOS betaversion började påskägg jakten omedelbart. De flesta av de ändringar i detta bygga var ganska subtila, en ny ikon för påminnelser, en växla på plats / GPS-inställningar läggas till den ursprungliga, iTunes-fri installation, eller lite tweaks ordalydelsen i vissa alternativ. Sedan finns det, säker-som-dagen: "Köp fler ringsignaler" knappen sitter till höger i Text Tone skärmen för val, där det aldrig tidigare sett sitt ansikte. Scrolla ner en bit, och visst: alla av samma anpassade toner som folk hade köpt eller gjort själva som ringsignaler satt just där bland de låter standardtext.

"Men vänta!" Du säger. "Jag har en kompis som har haft egna ljud textmeddelanden i flera år!"

Det är fullt möjligt - bara inte på något sätt att Apple godkänner. Egen text ljuden var en av de första saker som jailbreakers listat ut hur man gör när de slingrade sig in i mörkret, annars off-limits djupet av sina mobiltelefoner.

Å ena sidan var det ganska smart av Apple att begränsa sitt ljud textmeddelanden så länge. Utan förmåga att ge sina egna signaler (och med de flesta pre-som valen står ganska hemskt), tycktes de flesta människor att hålla med varningsljud som kom som standard. Som en följd av detta blev att dang ljud nästan överallt - mycket som Nokias standard tonen var under hela 90-talet. Stoppa in på någon tech konferens eller kafé, och du skulle nästan alltid vara medvetna om hur många iPhones lurade om den ändlösa angrepp av "Tri-ton" . Det var på sätt och vis, gratis reklam.

Å andra sidan, naturligtvis, det var fruktansvärt irriterande och nästan skrattretande att det tog denna långa.

Jag vet redan exakt vad min SMS signal kommer att bli . Vad är din?

(Uppdatering: Inte bara texter som ser ut som du kan ange egna ljud för nästan alla larm stilar nu. Nya röstmeddelanden, nya e-postmeddelanden, skickade e-post som skickas tweets, varningar kalender och varningar påminnelse)


Google införa &quot;zooma för att fylla skärmen&quot; alternativet på en &quot;nära framtid&quot; version av Honeycomb

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/11/google-introducing-zoom-to-fill-screen-option-on-a-near-futur/:
Att ha en stor, 1280 x 800 10,1-tums skärm är bara inte bra om din favorit gamla Android Apps inte har uppdaterats för att använda den. Helst alla devs skulle justera sina produkter för att ordentligt lysa upp dessa pixlar, men det är inte alltid möjligt. Googles kliva in, lägger till ytterligare visningsalternativ på "en nära framtid utsläpp av Honeycomb" som helt enkelt kommer att zooma på programmet för att passa skärmen. Detta är skild från nuvarande sträckning alternativ, som ibland ser dåligt eller inte fungerar. När detta läge är aktiverat app kommer att återges på cirka 320 x 480 och den bilden blåses upp för att passa. Ganska ser resultat? Osannolikt, men lite vaselin på linsen kan bara stärka förtroendet för dessa åldrande apps.

[Tack till alla som skickade detta i]

Google införa "zooma för att fylla skärmen" alternativet på en "nära framtid" version av Honeycomb publicerades ursprungligen på Engadget på Mon, 11 Jul 2011 14:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Android Developers Blog | Tipsa | Kommentarer

Comcast Xfinity TV-app uppdaterad för Honeycomb Android tablets, Gingerbread telefoner och på Ios

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/11/comcast-xfinity-tv-app-updated-for-honeycomb-android-tablets-gi/:
Comcasts Xfinity TV-app gjorde sin tablet debut på iPad förra året och nu är det äntligen redo för Android tablets också. Den senaste uppdateringen på Android Market ger en Honeycomb version med fjärrkontroll och video on-demand som besöker sett ovan (endast officiellt certifierad för Xoom, men det bör fungera på andra också) - men inte Spela nu streaming , men ändå - - och även bör fastställa programmet på telefoner som kör Gingerbread. iOS användare har inte helt lämnat ut som en liten bula har utfärdats som ska fixa några tekniska frågor på dessa plattformar också. Den fria program finns tillgängliga vid källan länkarna nedan, välja önskad smak och hämta därifrån.

Fortsätt läsa Comcast Xfinity TV-app uppdaterad för Honeycomb Android tablets, Gingerbread telefoner och på Ios

Comcast Xfinity TV-app uppdaterad för Honeycomb Android tablets, telefoner Gingerbread och på Ios ursprungligen visades på Engadget på Mon, 11 Jul 2011 15:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink @ XfinityTVapps (Twitter) | källa iTunes , Android Market | Tipsa | Kommentarer

HP Spela musik synkronisering tjänsten träffar beta, ta med USB-kabel

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/11/hp-play-music-syncing-service-hits-beta-bring-your-usb-cable/:
Hej, skulle det inte vara bra om du kunde synkronisera din musiksamling över din hårddisk och alla dina mobila enheter? Ja hm, vi vet vad du tänker. Ändå känns HP tydligt behovet av att spela lite catch-up. Det börjar ännu en ansluten musik tjänsten , som kallas HP-Play, som är speciellt riktade till ägare av styrplattan Veer, och eventuellt andra webOS enheter såsom Pre 3. Beta har just lanserats och av alla åtgärder som är en extremt grundläggande affär - som iTunes 2001 grundläggande: ingen OTA synkronisering, inga moln lagring och ingen butik. Men detta är bara en beta, och om det band i HP musiktjänsten som det ryktas om ett par veckor sedan så kan det vara början på något mer i linje med luftkonditionering, rent dricksvatten och andra moderna förväntningar.

HP Spela musik synkronisering tjänsten träffar beta, ta med din USB-kabel som ursprungligen visades på Engadget på Mon, 11 Jul 2011 15:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PreCentral | källa HP Spela | Tipsa | Kommentarer

Stanford CS101 Antar JavaScript

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GmehBwaneBE/Stanford-CS101-Adopts-JavaScript:
mikejuk skriver "Om ytterligare bevis behövdes att JavaScript verkligen skall ärva jorden, har vi nyheten att Stanford har antagit JavaScript för att lära CS101 - Introduktion till Computing principer:" Den grundläggande idéer av datorer via små fraser av JavaScript-kod. " Du kan även prova det själv vid Stanford kurssida. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Varför inget krig än MS Android Patent Shakedown?

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fw9HTa3WS_w/Why-No-War-Over-MSs-Android-Patent-Shakedown:
jfruhlinger skriver "När utmanas direkt av Oracle över Android intellektuellt egendom, Google har visat sig vara en feisty motståndare. Så varför är det sitta tillbaka och låta Microsoft skaka ner OEM över sina anspråk på egna patent att Android kränker? En nedslagen Tom Henderson tror att det beror på Microsoft har varit smart att gå efter försäljare snarare än peta på Google direkt. Ändå undrar han när Google kommer att komma in i kampen. " Glyn Moody tycker Google ska ansluta sig till kampen också.

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Varför Yahoo bör överge E Scanning

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Sb4eIBaBbhk/Why-Yahoo-Should-Abandon-Email-Scanning:
twoheadedboy skriver "Yahoo har kommit i blåsväder för att uppdatera sina villkor så att den kan skanna användarens e-post. Flytten har uppmärksammats av anmärkningsvärda privatliv grupp Big Brother Watch, som har uppmanat e-postleverantör att skrota funktionen helt och hållet. Yahoo säger det är bara att göra scanning för att identifiera skräppost och bättre annonser mål, men som ännu inte har lagt bort folk från att kritisera företaget. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


iRiver Story HD blir den första Google eBooks-integrerad e-läsare, inte blir den sista

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/11/iriver-story-hd-becomes-first-google-ebooks-integrated-e-reader/:
Vi är inte precis saknas för digitala bokhandlar, men Googles e-böcker erbjudande är verkligen en av de smartaste runt. Och tydligen är det inte alls lika många platser som marknadsförare i Mountain View skulle vilja. Den Goog just meddelat att irivers Story HD snart skulle bli den första Google-böcker-integrerad e-läsare, med den nya modellen går till försäljning 17 juli på Target. Det kommer fortfarande sälja för $ 139,99, och ingen av de faktiska hårdvaran specifikationer kommer att ändras från den befintliga modellen. Naturligtvis har eBooks plattformen varit öppen för alla förlag, återförsäljare och tillverkare från början, det är bara att iRiver har blivit den första tillverkaren att lyssna till samtalet. Naturligtvis Googles retar oss genom att öppet ange att flera av dessa är på väg, och om du bara så råkar vara en e-läsare tillverkare ... Tja, skulle det älskar verkligen att ha en pratstund.

iRiver Story HD blir den första Google eBooks-integrerad e-läsare, inte blir det sista ursprungligen visades på Engadget på Mon, 11 Jul 2011 12:45:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Hot Hardware | källa Officiella Google Blog | Tipsa | Kommentarer

Android-vänlig Samsung CTO överger skeppet för Citigroup

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/11/android-friendly-samsung-cto-abandons-ship-for-citigroup/:
Android förlorat en stor allierad på Samsung Mobile i veckan, med avgång Omar Khan. CTO lämnar maskinvarutillverkaren för branschen analytiker sidan av saken, gå Citigroups mobila lösningar team. Khan har lett avgiften på ett antal Android-baserade enheter, inklusive nyligen S II och diverse andra produkter i Galaxy linjen - han också gjort en minnesvärd framträdande på The Engadget Show, tillbaka i augusti förra året. Samsungs Nick DICARLO och Gavin Kim kommer att kliva in för att ta del av Khans PR-ansvar på företaget.

Android-vänlig Samsung CTO överger skeppet för Citigroup ursprungligen visades på Engadget på Mon, 11 Jul 2011 13:10:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Electronista | källa Fierce Trådlös , The Droid Guy | Tipsa | Kommentarer

Cisco ökar stadion WiFi, gör MLB lite drägligare för internet-besatt (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/11/cisco-boosts-stadium-wifi-makes-mlb-slightly-more-tolerable-for/:

Alla som har varit i en fullsatt stadion eller konsertlokal vet bättre än att förvänta sig att kunna surfa på webben eller till och med kolla e-post, om inte självklart enheten råkar vara kompatibel med en underutnyttjad vissa uppgifter enbart nätverk . Ett nytt initiativ från Cisco , men syftar till att anslutning till över-mättade massorna. Företagets Ansluten Stadium WiFi buntar av Aironet 3500p åtkomstpunkten, som utformats speciellt för "high-density stadion och driftsättningar arena", med strategiskt placerade antenner som riktar färre platser med samma mängd genomströmning - troligen liknande den 884-enhet-nätverk AT & T utplacerade på Cowboys Stadium för Super Bowl XLV. Vi hoppas att den lättare belastning placeras på bärare - och redan skyhöga biljettpriserna - skulle bidra till att göra Ansluten Stadium en kostnadsfri tjänst , men viktiga ord som "inköp" och "monetizeable" i nätverk bolagets tillkännagivande få oss att tro att vissa greenbacks är benägna att byta ägare när tjänsten lanseras i den verkliga, uppkoppling-utmanade värld överfulla lokaler.

Fortsätt läsa Cisco förstärker stadion WiFi, gör MLB lite drägligare för internet-besatt (video)

Cisco ökar stadion WiFi, gör MLB lite drägligare för Internet besatt-(video) ursprungligen visades på Engadget på Mon, 11 Jul 2011 13:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Wi-Fi Planet | källa Cisco blogg | Tipsa | Kommentarer

CmdrTaco Klockor Atlantis Liftoff

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/V54fFkEL7ro/CmdrTaco-Watches-Atlantis-Liftoff:
När någon erbjuder dig en gång i livet chansen att se något så historiskt som den sista rymdfärjan Flyg: Du går. Som barn jag ihop ett pussel av Challenger belyst av de ljusa xenon lampor, och drömde om rymdfärder. Och förra veckan gick jag för att se den senaste lanseringen i världen någonsin kommer att se på en rymdfärja. Atlantis. STS-135. Vad som följer är historien om min korta vistelse på Kennedy Space Center.

Läs mer om denna historia på Slashdot.


När Software kränker

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/P8bQS7uwccs/When-Software-Offends:
ndogg skriver "öppen källkod Python-projekt Pantyshot och Upskirt har orsakat stor uppståndelse i Python samhället och katalyseras de lämnar en av deras utvecklare (en kvinna vars modersmål inte är engelska.) Den ursprungliga utvecklaren, Frank Smit, har bytt namn Pantyshot till Misaka, men det har också misstänkt etymologi, som Violett Blå påpekar. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.