onsdag 27 juli 2011

Android Market Uppgraderad, Köp böcker och hyra filmer

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IhOLfRZKFEQ/Android-Market-Upgraded-Buy-eBooks-and-Rent-Movies:
hypnosec skriver "Sökmotor jätten Google har i tysthet kupade ut en uppdatering för sin Android Market mobilen butik. Uppdateringen, som gupp Android Market version 3.0.27, ger ett nytt användargränssnitt och nytt innehåll för Android drivna Smartphones och enheter tablet . Användarna kommer nu att kunna köpa och ladda ner e-böcker och filmer hyra. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Transparent litiumjonbatteri Skapad

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xPRTRfJ8uVk/Transparent-Lithium-Ion-Battery-Created:
Med-trumf skriver "Stanford forskarna säger att de har utvecklat en transparent batteri. Transparent futuristiska prylar har varit ett ämne för science fiction och drömmer om ingenjörer. Tidningen" Transparent litium-jon-batterier "publicerades i juli 25 upplagan av tidskriften Proceedings av National Academy of Sciences. De använde ett rutnät strukturerad elektrod, som tillverkas genom en mikrofluidik-assisted-metoden, så att funktionen dimensionen i elektroden är under upplösning gränsen för mänskliga ögon, och därmed verkar elektroden transparent . "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Motorola överväger Nike + SportWatch utmanare?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/27/motorola-considering-nike-sportwatch-contender/:
Motorola överväger Nike + SportWatch utmanare?
Det ser ut som Motorola kan prepping att ge Nike + SportWatch en springa för dess pengar. En intrepid tipster skickas längs en ​​skärmdump från en nyligen genomförd undersökning visar upp vad som ser ut som en lurade ut nano klocka . Beskrivs som en "allt-i-ett fitness och musik personlig lämplighet enhet" (redundant mycket?) Som rymmer en GPS för "riktig prestation tracking", den än så länge namnlösa gadget också sport en "smart musikspelare" som sammanställer en lista låtar baserade på låtar som hjälper dig att svettas ditt bästa. Du kan även trådlöst synkronisera till datorn för träning analys, och uppenbarligen gör samma sak för Android-enheter. Bland de möjliga namn nämns i undersökningen är MotoActive, antyder, men absolut inte sätter ner, Motorola branding. Detta är naturligtvis bara en online-undersökning, så skulle vi inte bli för upphetsad om din nya vicepresidentkandidat ännu.

[Tack, Anon]

Motorola överväger Nike + SportWatch utmanare? ursprungligen visades på Engadget on Wed, 27 Jul 2011 15:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

ASUS bekräftar Eee Pad Transformator kommer att få Android 3,2 uppdatering imorgon

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/27/asus-confirms-eee-pad-transformer-will-get-android-3-2-update-to/:
Inga läckor här gången, men Eee Pad Transformator användare behöver inte vänta mycket längre att få sina Android 3,2 fix. ASUS har nu bekräftat att uppdateringen kommer att rulla ut i morgon 28 juli. Till skillnad från Galaxy tab 10,1 ägare bör Transformer användare förväntar sig inte så många överraskningar här med tanke på ASUS sticker med lager Honeycomb, även om det kommer förhoppningsvis att några fixar som ingår utöver de mer allmänna Android uppdateringar.

ASUS bekräftar Eee Pad Transformator kommer att få Android 3,2 uppdaterar imorgon ursprungligen visades på Engadget on Wed, 27 Jul 2011 15:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa ASUS (Facebook) | Tipsa | Kommentarer

Bilfönstret Pekskärmar

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cbFF3fRgeFQ/Car-Window-Touchscreens:
En anonym läsare skriver: "Som om vi behöver mer bevis på att pekskärmar är i ropet är formgivare drömmer upp olika sätt att lägga dem i bilar. I videon stirrar barn längtansfullt på genom fönstret på en trist landsbygd. Fields rulla av, en sjö, cyklister, träd som har tappat sina blad. Bilen stannar, och barnet börjar "dra" i fönstret. Artikeln innehåller fascinerande video visar hur pekskärmar kan infiltrera vårt liv i framtiden. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


OK Go Goes HTML5

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KBuopsbk9c0/OK-Go-Goes-HTML5:
edumacator skriver "YouTube sensation OK Go har precis släppt sin senaste video med HTML5. Videon ganska är cool i sig, men den interaktiva funktion är bra." Det ser ut som det interaktiva saker fungerar bara i Chrome.

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Stämning mot Sony Höjdpunkter Cyber ​​Försäkring Brister

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PKBTDkr9buI/Lawsuit-Against-Sony-Highlights-Cyber-Insurance-Shortcomings:
CWmike skriver "En brygga tvist mellan Sony och en av dess försäkringsbolag över data hävdar brott ansvar belyser de utmaningar som företag ibland kan ansiktet få försäkringsbolag för att täcka utgifter på grund av cybersäkerhet incidenter. Zürich American Insurance Co begärt att domstolen förra veckan att frita den från allt ansvar för att försvara eller Ersättande Sony mot fordringar som härrör från den senaste tidens dataintrång på bolaget. dataintrång på Sonys PlayStation Network, Sony Entertainment Online och Sony Pictures resulterade i konto uppgifter om nästan 100 miljon individer utsätts allt och över 12 miljoner kredit-och betalkort komprometteras. Överträdelserna har hittills resulterat i minst 55 förmodade grupptalan stämningar som lämnats in mot Sony i USA och ytterligare tre stämningar mot den i Kanada. Sony räknar med att spendera nära $ 180 miljoner . nästa år ensam på brott-relaterade kostnader, men analytiker säger att försäkringen kanske inte ens ha varit värt det i Sonys fall: "Det finns inte många framgångshistorier där cyber försäkring [spelat] en betydande roll i att minska kostnaderna för incidenter, "sade Gartners analytiker John Pescatore. Um, bättre säkerhet som en försäkring kanske?"

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Verizons version av Samsung Galaxy S II kommer att stödja LTE

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/27/verizons-version-of-the-samsung-galaxy-s-ii-will-support-lte/:
Juryn är fortfarande ute när Verizon kommer att få runt för att släppa Samsung Function - sin egen version av den mycket covetable Galaxy S II - men det har inte hindrat Big Red från bryning vår aptit. Landets största flygbolag har tagit till Twitterverse att bekräfta att den kommande stolthet och glädje kommer att innehålla en LTE-radio, svarar kanske den mest förbryllande mysteriet om Verizons ta på enheten. Vi är fortfarande längtan efter prissättning, tillgänglighet och även bilder av enheten för att visa upp, men denna lilla guldklimp ensam kan räcka för att hålla vår otålighet till mods ett tag till.

Verizons version av Samsung Galaxy S II kommer att stödja LTE ursprungligen visades på Engadget on Wed, 27 Jul 2011 13:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Droid-Life | källa Twitter | Tipsa | Kommentarer

Viewsonic V3D241wm en datorskärm med 3D

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har presenterat en ny bildskärm som har den teknik som för närvarande på modet i 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en fördröjning på 2 ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast och 20.000.000:1 uppdateringsfrekvens på 120 Hz till frekvensen beroende på tillverkare njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon som medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset kommer i euro, men Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket vid nuvarande växelkurser skulle vara cirka 376 euro, även om vi inte kan göra detta priset när du kommer att vara till försäljning i Spanien.

Mer information | Viewsonic

LulzSec Europaparlamentet kräver PayPal Bojkott, talesman arresterad

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bhqqz7m3dtg/LulzSec-Calls-For-PayPal-Boycott-Spokesman-Arrested:
En anonym läsare skriver: "Brittisk polis har gripit en 19-årig man tros vara" Topiary ", den officiella talesman för LulzSec hactivist gruppen. Mannen greps i sitt hem på Shetlandsöarna tidigare idag (juli 27), och håller på att transporteras till en central London polisstation. " Även idag har LulzSec krävt en bojkott av PayPal säga "Vi uppmanar alla som använder PayPal för att omedelbart stänga sina konton och överväga ett alternativ."

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Kinesiskt par Säljer barnen att fonden Online Gaming

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1AvB3WOTbGM/Chinese-Couple-Sells-Kids-To-Fund-Online-Gaming:
Ett kinesiskt par som verkligen gillar att spelet är under arrest för att sälja sina barn och omvandla pengarna till spelets valuta. Från artikeln: "Under 2009 välkomnade Li Lin och Li Juan sitt andra barn, en flicka, och kom upp med idén att sälja henne för pengar för att finansiera deras online spel besatthet De gjorde så, fick RMB 3000 (mindre än. $ 500), där de tillbringade helt kort efter Paret fortsatte därefter att sälja sitt första barn och fick 10 gånger så mycket för honom -. RMB 30.000, eller ca $ 4600 Efter att deras tredje barn -. annan pojke - föräldrarna följde i sina tidigare fotspår och blev RMB 30.000 för honom. " Jag undrar vad "Kid säljaren" prestation ser ut?

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Net (Enligt Akamai)

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Peq-jqEsKIk/The-Net-According-To-Akamai:
Installationsprogrammet citerar en gizmag berättelse säga "Akamai kanske inte ett känt namn, men mellan 15 till 30 procent av världens webbtrafik sker på Cambridge, Massachusetts-baserade företagets plattform på Internet vid varje given tidpunkt. Med hjälp av data som samlats in av programvara ständigt övervaka Internet villkor via bolagets nästan 100.000 servrar utplacerade i 72 länder och spänner över de flesta av de nätverk inom Internet, skapar Akamai sina kvartalsrapporter State of the Internet rapporten. Rapporten ger en del intressanta fakta och siffror, såsom regioner med den långsammaste och snabbaste hastigheter, bredband priser antagande och ursprunget till attacken trafiken. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Vodafone axlar EVO 3D innan det ens träffar hyllor

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/27/vodafone-axes-evo-3d-before-it-even-hits-shelves/:
HTC EVO 3D
Skarpsynta observatörer, eller de som är registrerade skall underrättas om EVO 3D kan ha märkt en plötslig brist på glasögon utan 3D-telefoner kommer till Vodafone. Tydligen den brittiska bärarens chefer är inte patienten typ. Efter flera förseningar har Vodafone beslutat att helt enkelt yxa på luren istället för att vänta ut HTC: s utbud frågor och har tagit bort det från företagets " Kommer snart "-sida. Låt oss bara hoppas att kunderna är lite mer förståelse - särskilt de som registrerat sig för att få första sprickan i den nu avbryts telefonen.

Vodafone axlar EVO 3D innan det ens träffar hyllorna ursprungligen visades på Engadget on Wed, 27 Jul 2011 11:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Android gemenskapen | Tipsa | Kommentarer

Space Station To Be Deorbited Efter 2020

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RcnQY49iwwI/Space-Station-To-Be-Deorbited-After-2020:
astroengine skriver "Ryssland och dess partners plan för att störta den internationella rymdstationen (ISS) i havet i slutet av dess livscykel efter 2020 för att inte lämna utrymme skräp, sade rymdstyrelsen på onsdagen." efter den färdigställt sin existens kommer vi att tvingas att sjunka på ISS. Det kan inte vara kvar i omloppsbana, det är för komplicerat, för tungt ett objekt, det kan lämna bakom massor av skräp, sade biträdande chefen för Roskosmos rymdstyrelsen Vitaly Davidov. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.