söndag 5 december 2010

Med bättre fördelning av Intel Comes Danger

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/g9adx6g-O7Q/story01.htm:
Hugh Pickens skriver "Ellen Nakashima skriver i Washington Post att efter underrättelsetjänsten kom under hård kritik efter 9 / 11 för att ha underlåtit att dela data, försökte tjänstemän att göra det lättare för olika myndigheter att utbyta känslig information att ge underrättelser analytiker större tillgång till Regeringen hemligheter men Wikileaks har visat att det finns en baksida till bättre informationsutbyte. att förhindra fortsatta överträdelser, har Pentagon beslutat att en funktion som gör material som ska kopieras till USB-minnen eller andra flyttbara enheter inaktiveras på sin klassificeras datasystem och kommer att begränsa antalet klassificerade system från vilka material kan överföras till oklassificerade system, samt kräver att två personer vara inblandade i att flytta data från klassificerade till oklassificerade system. Summan av kardemumman är att de senaste läckor "har blåst ett hål" i samband genom vilken regeringarna vakta sina hemligheter. Enligt brittiska journalisten Simon Jenkins ord på papper kan göras säkra, elektroniska arkiv inte. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.
Frontal Concepts Infundera iPod nano Armband vinner imaginära Design Award, våra hjärtan

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/05/frontal-concepts-infuse-ipod-nano-watch-strap-wins-imaginary-de/:
Vid det här laget har du bestämt om du ska använda Apples 6G iPod nano som en klocka. Vi uppenbarligen har våra egna känslor i frågan, men de som inte orkar med faktiska funktioner bör definitivt att titta i riktning mot Frontal Concepts. Detta australiska outfit har precis släppt sin första produkt, och det är i särklass mest förnuftigt konstruerad iPod nano Armband hittills. Snarare än att bara loopa ett band genom enhetens bakre klipp har Infundera bandet faktiskt en enkel, en klick låsmekanism för att hålla din digitala klocka på plats. Det är också placerad så att ljudkabeln för att köra uppåt längs armen, och det är byggt från polykarbonat plast och silikon - mycket svårt att stå emot enstaka gym besök. Amerikanerna kan få sin förbeställa i dagens för $ 24.95 (svart, vitt och bruna nyanser är tillgängliga), med första leveranser förväntas att ge sig ut i cirka två veckor. Time's tickande, Santa.

Fortsätt läsa Frontal Concepts Infundera iPod nano Armband vinner imaginära Design Award, våra hjärtan

Frontal Concepts Infundera iPod nano Armband vinner imaginära Design Award, våra hjärtan publicerades ursprungligen på Engadget on Sun, 5 December, 2010 16:18:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Frontal Begrepp | Tipsa | Kommentarer

Rapportera finner mer Aussie Gov't Workers Felanvändning Internet

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Z8a_Dy8SBZg/story01.htm:
destinyland skriver "En ny rapport till Australiens parlament meddelar en 54% ökning av offentliga arbetstagare missbrukar internet. Under räkenskapsåret 2010, kom 313 olika federala arbetstagare under utredning för felaktigt bruk av e-post eller Internet, en ökning från bara 202 i föregående år Rapporten -. tillgänglig online som PDF-fil - också upptäckt att nästan hälften av de undersökta arbetarna i den australiensiska skattemyndigheten, enligt en australisk teknik blogg "Kanske är det bara ett fall av särskilt tråkigt arbete att göra sådana distraktioner mer attraktiva. , "de föreslår, eftersom rapporten skyller de flesta av de upptäckta fall på en gång incidenter av dåligt omdöme."

Läs mer i denna historia på Slashdot.
Sony avslöjar pris och storlekar av "Google TV?

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar som om någon inom företaget, eller om du är missnöjd med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller egentligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som vi inte vet om det är på riktigt) om möjliga storlekar som Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40-tums 40GT1 NSX-46GT1, (du gissade) av 46 inches. Och ändå, även risk för att deras priser skulle uppgå till mellan 1.300, 1.400 och $ 1900.

Den nyfikna detalj: Om detta är sant, det billigaste av Google TV skulle vara ännu dyrare (300 dollar) att 32-tums modell dyrare än Sony har människor i deras katalog.

Droid Pro sjunkit till $ 50 på kontrakt av Best Buy Mobile

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/05/droid-pro-dropped-to-50-on-contract-by-best-buy-mobile/:
Om gratis Android-telefoner på varje amerikanska flygbolaget var inte tillräckligt för att locka dig till ett Best Buy Mobile butik denna månad, kanske en kraftigt rabatterade Droid Pro kommer att bli. Motorolas Android 2,2 handenhet, som lanserades på $ 179,99 med de vanliga två år Verizon tie-in, finns nu att köpa i exakt $ 130 mindre på Best Buy's mobila försäljningsställen - både online och tegel och murbruk sorter låter dig gå bort med en för $ 49,99 och en 24-månadersperiod engagemang. Vi vet inte var alla dessa galna erbjudanden kommer ifrån, men vi är inte klaga.

[Tack, Tony]

Droid Pro sjunkit till $ 50 på kontrakt av Best Buy Mobile ursprungligen visades på Engadget on Sun, 5 dec 2010 14:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Best Buy Mobile | Tipsa | Kommentarer

Japanska Roboten plockar Endast den mognaste Jordgubbar

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BrVSV4IWwSA/story01.htm:
kkleiner skriver "Institutet för jordbruks-maskiner i Japans nationella jordbruk och livsmedel forskningsorganisation, tillsammans med SI Seiko, har utvecklat en robot som kan välja och jordgubbar skörden baserat på deras färg. Lagrad bär detekteras med hjälp av robotens stereoskopisk kamera, och analyseras för att mäta hur röd de visas. När frukten är redo att komma bort från vinstocken, lokaliserar roboten snabbt det i 3D-rymden och nedskärningar är gratis. Från observation till insamling, tar uttag av cirka 9 sekunder per bär. Creators bedömer att det kommer kunna minska skörden med 40%. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.
Google tillbringar ett par miljoner, plockar upp Widevine DRM-programvara företaget

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/05/google-spends-a-few-more-million-picks-up-widevine-drm-software/:
Två förvärv i så många dagar? Säg är det inte så! Innan ens unboxing Fonetisk Arts har Google knäppte nu Seattle-baserade Widevine . Sanningen ska fram, så är du förmodligen dra nytta av bolagets teknik utan att ens vara medvetna om det - det är som används i över 250 miljoner Internetanvändare ansluten HDTV och serpentiner runt om i världen, och det är främst avsett att motarbeta piratkopiering försök samtidigt som konsumenterna kan njuta av innehåll på ett bredare utbud av produkter. Eftersom dessa saker tenderar att göra, är varken outfit pratar priser, men det är ganska uppenbart varför El Goog vill ha ett företag som denna i sin portfölj. Dessutom är det gränsfall komiskt att Viacoms trycka ett överklagande för att grop Google som en anti-studio, pro-piracy monster medan det är utgifterna surt förvärvade pengar på en DRM lager. I varje fall Googles få inte i konkreta planer ännu, endast med angivande av sina avsikter att behålla Widevine: s avtal, ge stöd till befintliga och framtida kunder samt "bygga på [tekniken] för att öka både Widevine produkter och sin egen."

Google tillbringar ett par miljoner, plockar upp Widevine DRM-program för företag som ursprungligen visades på Engadget on Sun, December 5, 2010 13:20:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Hämta Squad | källa Den officiella Google-bloggen , Widevine | Tipsa | Kommentarer

Undvika DMCA elände Som en Indy Spelutvecklare?

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vs9dM0FhFDU/story01.htm:
androidstevep skriver "Jag var bara på den mottagande slutet av DMCA för mitt spel i Android Market," Super Pac. " Namco Bandai har lämnat meddelandet med Google, som gör gällande att upphovsrätt deras spel "Pac-Man." Även min version är naturligtvis inspirerad av den ursprungliga arkadspelet, har ingen ursprunglig konstverk eller ljud har kopierats. Problemet ur min synvinkel är att DMCA meddelande inte är klart var eller varför överträdelsen är gällande. Min gissning är att kanske Namnet är för likt, även om jag gjorde ett varumärke sökning på "Super Pac" innan release och kom upp med ingenting. Dessutom har Google funktionshindrade min tillgång till denna app, antagligen som krävs enligt DMCA, så jag inte ens göra något ändringar skulle krävas. Som en deltid utvecklare med begränsade medel (dvs inte har råd med dyra advokater), men villig att göra sitt bästa för att undvika rättsliga frågor, hur ska man förhandlar vad som verkar vara en svår minfält av varumärken, upphovsrätt och DMCA? Har någon tips på detta område? "

Läs mer i denna historia på Slashdot.
Wikileaks tog råd av medier

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NPTg-3wzESk/story01.htm:
formfeed skriver "Enligt AP (via Google News), är Wikileaks inte bara sitter på den senaste tidens material så att de kan släppa det bit för bit till pressen, vilket många underförstådda. Tvärtom, det är ganska tvärtom :. "först efter att rådgivning från fem nyheter organisationer med vilka den valde att dela allt material" är de släpper det själva dessa tidningar "har varit rådgivare Wikileaks då de handlingar som att släppa offentligt och vad redaktioner att göra i dessa handlingar." AP ifrågasätter om Wikileaks kommer att följa dessa redaktioner, men verkar ändå ganska imponerad av denna "extraordinära samarbete mellan några av världens mest respekterade medier och Wikileaks organisation." Jag undrar om några av de anti-Wikipedia glöd tydligt bland amerikanska lagstiftare kommer också utövas mot AP och andra massmedia källor.

Läs mer i denna historia på Slashdot.
Viewsonic V3D241wm, en datorskärm med 3D-teknik

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har lagt fram en ny bildskärm som funktioner mode tekniken vid denna tid, 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en latens på 2ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast 20.000.000:1 och en 120Hz uppdateringsfrekvens, frekvensen beroende på tillverkaren för att njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset blir i euro, men i Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket i löpande priser skulle vara cirka 376 euro, trots att vi inte kan detta vara det pris som när det gäller att säljas i Spanien.

Fler | Viewsonic

Razorfish hamnar DaVinci gränssnitt till Kinect, gör fysik cool (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/05/razorfish-ports-davinci-interface-to-kinect-makes-physics-cool/:
Razorfish hamnar DaVinci gränssnitt till Kinect, gör fysik cool (video)
Razorfish är lite marknadsföring företag som har gjort en del imponerande saker på Microsofts Surface , saker du kan eller inte kan ha sett eftersom det visst märke bottenplattan inte har exakt blivit ett hot mot den globala dumbtable marknaden. En av Razorfish s coola saker är en så kallad Ytfysik Illustrator DaVinci, som låter en användare doodle på skärmen och förvandla dem doodles till bollar, lådor, spakar och centrala teman. Nu när koden har faktiskt portat den koden över till Kinect, som ni kan se i videon nedan, så att du gör samma typ av saker, men med dina egna två händer som flyter i luften. Du kan orsaka former för att levitera, skapa allvar mellan dem, göra saker bana, rentav gör magnetism som växelvis drar och kastar din Sminkan över skärmen. Bolaget sägs vara fortsatt att förfina de erfarenheter och kanske, om du frågar alla trevliga, kommer de att släppa även programmet när de är genom så du kan prova själv.

[Tack, Luke]

Fortsätt läsa Razorfish hamnar DaVinci gränssnitt till Kinect, gör fysik cool (video)

Razorfish hamnar DaVinci gränssnitt till Kinect, gör fysik cool (video) som ursprungligen visades på Engadget on Sun, 5 december 2010 11:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Razorfish | Tipsa | Kommentarer