måndag 19 september 2011

Bli medlem i Engadget HD Podcast live på Ustream kl 17:30

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/19/join-the-engadget-hd-podcast-live-on-ustream-at-5-30pm/:
Det är måndag, och vi är fortfarande här för att hjälpa genom att du kika in i inspelningen båset när Engadget HD podcast går till mp3 kl 5:30 PM. Vi är tillbaka på vår ordinarie tid, så ta en titt på live stream, chat och lista över ämnen efter pausen.

Fortsätt läsa Delta i Engadget HD Podcast live på Ustream kl 17:30

Bli medlem i Engadget HD Podcast live på Ustream kl 17:30 ursprungligen visades på Engadget på måndag, 19 Sep 2011 17:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Bionic ägare irriterad av högfrekventa gnäller, ljudkällan fortfarande ett mysterium

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/19/bionic-owners-peeved-by-high-pitched-whine-source-of-the-sound/:
Bionic Hörlursuttag
Rapporter har sipprade in för ett par dagar nu att Droid Bionic ägare hörde ett högt surrande gnälla när du spelar media tillbaka genom hörlurar. Tja, det verkar som det är säkert att säga att det är en allvarlig fråga. Motorola supportforum är fulla av berättelser om en piercing bakgrund ton och högljudd klick som ljud-eldar upp och stängs av. I själva verket kan du hitta inspelade exempel av ljud vid källan länken. Hittills är det oklart om problemet är hårdvara eller mjukvara relaterade, och Motorola har inte haft mycket att säga om det än. Vi är säkra på att de rör sig relativt snabbt för att lösa problemet dock, innan Verizon butiker är översvämmade med returneras telefoner.

[Tack till alla som skickade detta i]

Fortsätt läsa Bionic ägare irriterad av högfrekventa gnäller, ljudkällan fortfarande ett mysterium

Bionic ägare irriterad av högfrekventa gnäller, ljudkällan fortfarande ett mysterium publicerades ursprungligen på Engadget på Mon, 19 Sep 2011 17:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Motorola Ägare Forum | Tipsa | Kommentarer

Atlantas Växande videoövervakningssystem

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rS4fXI76FsY/Atlantas-Growing-Video-Surveillance-System:
McGruber skriver "En Atlanta tidningen rapporter om stadens" Video Integration Center ", som låter Atlanta polisavdelning att kontrollera mer än 100 offentliga och privata kameror." Tjänstemän säga hundratals eller tusentals fler privata kameror så småningom kommer att matas in i centrum. " Enligt Atlanta polisen stiftelsen "Det här kommer att växa med stormsteg under åren. Målet är naturligtvis är att ha hela staden hissad [med kameror]. '"

Läs mer om denna historia på Slashdot.


En vecka med Google Wallet (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/19/a-week-with-google-wallet-video/:
Kontaktlösa betalningar har varit något av en nyfikenhet i kreditkort industrin. MasterCards PayPass har funnits i större delen av ett decennium, men köpmän och banker både verkar tveksamma till att införa den teknik som krävs för att få systemet att fungera, och inkonsekventa genomförandet bidrar till den förvirring - i synnerhet för kunderna. Googles nya mobiltelefon-baserade plånbok tjänsten har potential att förändra tekniken från sin nuvarande status som en transaktion Turkiet, för en framtid som kassan mästare. Men kommer det att fungera? Vi tillbringade en vecka med en plånbok-aktiverad Nexus S 4G , använder enheten för att betala när vi mötte en MasterCard PayPass terminal. Tyvärr var det inte tillräckligt ofta, vilket begränsar oss till bara en handfull transaktioner i den första veckan. Fortfarande, med Google just börjat rulla ut tjänsten och endast ett begränsat urval av lanseringen partner redo att gå, är det omöjligt att leverera en komplett dom ännu. Hoppa förbi paus för en inblick i Google Wallet , bland annat en video av tjänsten i aktion, och en kort titt på vad världen av beröringsfria betalningar kan se ut i framtiden.

Fortsätt läsa En vecka med Google Wallet (video)

En vecka med Google Wallet (video) publicerades ursprungligen på Engadget på Mon, 19 Sep 2011 16:25:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Arduino Goes ARM

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2hhRb10vjOc/Arduino-Goes-ARM:
. mikejuk skriver "Hela världen verkar gå i ARM: s ledning den senaste versionen av Windows 8 kommer att köras på ARM-processorer, är Hallon Pi en $ 25 ARM-baserad maskin och nu öppen källkod Arduino plattform har en ny medlem - ARM-baserade Arduino meddelade grund vid Maker Faire i New York. Due utnyttjar Amtel s SAM3U ARM-baserad process, som stöder 32-bitars instruktioner och körs i 96Mhz. Due har 256KB av Flash, 50 kB SRAM, fem SPI bussar, . två I2C-gränssnitt, fem seriella portar, 16 12-bit analoga ingångar och mer Det är mycket kraftfullare än dagens Uno eller Mega Men det är inte alla vinna. - de 3.3V matningsspänning och de olika I / O-portar är på väg att skapa några kompatibilitetsproblem. Kanske Intel ska börja oroa sig den lägre delen av processorn världen. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Atlas tar värme för att smälta Glacier Claim

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/l_6-vvHaXus/Atlas-Takes-Heat-For-Melting-Glacier-Claim:
dtjohnson skriver "Den" Times Atlas of the World fordringar, medan publicera sin nyaste upplaga, har den globala uppvärmningen visade 15 procent av Grönlands tidigare istäckt mark "gröna och isfria." Men nu forskare vid Scott Polar Research Institute säger att dessa siffror bygger på uppgifter från National Snow and Ice Data Center, har fel. "Senaste satellitbilder över Grönland klargöra att det faktiskt fortfarande många glaciärer och permanent is täcka där den nya Times Atlas visar isfria förhållanden och uppkomsten av nya länder ", säger de i ett brev som har skickats till Times. Andra har påpekat att om 15 procent av Grönlands istäcke hade förlorat, då havet nivå skulle ha ökat med 1 meter ... vilket inte har hänt. Kanske ännu ett klimat kontrovers är bryggning. " En uppdatering av Sciencemag.com berättelsen preciserar den troliga källan till felet: en 2001 karta från NSIDC visar Grönlands centrala istäcke utan att visa någon av de perifera glaciärer. Atlas redaktörer kan ha sett den här kartan och misstolkade det. Säger artikeln, "Nu glaciologer finns kvar försöker lista ut hur man inte underskatta vikten av den omfattning glacial is smälter, men samtidigt korrigera felet."

Läs mer om denna historia på Slashdot.


AT & T uppgift att prata med rivaler om försäljning av tillgångar i försök att rädda T-Mobile affär

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/19/atandt-reportedly-talking-to-rivals-about-asset-sales-in-effort-to/:
Det är alldeles för tidigt att skriva den, naturligtvis, men AT & T: s föreslagna förvärv av T-Mobile står inför några ganska betydande hinder som skulle kunna kasta en stor skiftnyckel i bolagens planer - inte minst som en process från US Department of Justice. Nu, enligt Blooomberg är AT & T talar aktivt för att ett antal mindre konkurrenter om att sälja en del av sina tillgångar (det vill säga "spektrum och abonnenter") i ett försök att rädda affären. Medan samtalen beskrivs som "preliminära", AT & T har enligt uppgift redan nått ut till MetroPCS, Leap Wireless, Dish Network, CenturyLink och även Sprint, även Bloomberg noterar att en sådan utförsäljning kan fortfarande inte tillräckligt för att behaga amerikanska justitiedepartementet. Som du kanske tror, ​​är alla dessa företag kvar mamma i frågan.

AT & T uppgift att prata med rivaler om försäljning av tillgångar i försök att rädda T-Mobile hantera publicerades ursprungligen på Engadget på Mon, 19 Sep 2011 14:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Bloomberg | Tipsa | Kommentarer

Den Engadget Show är lever i morgon, med Jonathan Coulton, Maker Faire, Keepon och mycket mer!

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/19/the-engadget-show-is-live-tomorrow-with-jonathan-coulton-maker/:
Boy, har vi fått en fartfylld show för dig i morgon! Vissa kanske säger att det är lite för actionfylld, men inte vi, man. And yep, vi gör det live igen, eftersom det är bara hur vi rullar. Vi filmar i morgon kl 06:00 ET, och om du inte är lycklig / lokal nog att gå in på det roliga personligen i NYC kan du följa hemifrån på denna här sajten.

Vi kommer att få sällskap av musiker / Internet känsla Jonathan Coulton, som kommer att diskutera hans virala stiga till toppen av gitarr-playing YouTube massorna och behandla oss till en bekant låt eller två.

Vi kommer också att resa till Maker Faire i NYC för att ta en titt på robotar, racing sköldpaddsskal, brand andas järn drakar, och en hel del 3D-skrivare. Och Make: Live co-värdar Matt Richardson och Becky Stern kommer att ansluta oss live i studion för att diskutera några av sina favorit DIY-projekt.

Då kommer vi att betalas ett besök av skaparna av Keepon att diskutera ursprunget till deras söta lilla dans "bot. Tim kommer att ta en tur genom medelvärdet gatorna i New York på Grace En elektrisk cykel och Brian kommer att dyka med grodans Manhattan plats för att ta en titt på företagets senaste branschledande design.

Prenumerera på Visa:

[ iTunes ] Prenumerera på Show direkt i iTunes (M4V).
[ Zune ] Prenumerera på Show direkt i Zune Marketplace (M4V).
[ RSS M4V ] Lägg till Engadget Visa foder (M4V) till din RSS-aggregator och få den levererad automatiskt.

Den Engadget Show är lever i morgon, med Jonathan Coulton, Maker Faire, Keepon och mycket mer! ursprungligen visades på Engadget på måndag, 19 Sep 2011 15:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Sony avslöjar pris och storlekar Gör Google TV?

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar finnas någon inom företaget, eller om du är missnöjd med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller verkligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (fortfarande vet inte om det är på riktigt) om möjliga storlekar som kommer Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kunna kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40-tums 40GT1 NSX-46GT1, (ja, du gissade rätt) av 46 inches. Ändå riskerar de också att deras priserna skulle totalt mellan 1300, 1400 och 1900 $.

De nyfikna sak: Om detta är sant, skulle den billigaste modellen av Google TV bli ännu dyrare (300 dollar) än 32-tumsmodellen dyrare än Sony har människor i deras katalog.

Shogun Bros uppdateringar Chameleon X-1 mus / gamepad, slänger upp den för förbeställning

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/19/shogun-bros-updates-chameleon-x-1-mouse-gamepad-tosses-it-up/:
Perfektion är en onekligen höga mål, men det är precis vad Shogun Bros strävar efter, med en nyligen meddelade uppdatering av sin Chameleon X-1 spelmus. Finns i tre olika färger, har företagets "Perfect version" av sin gamepad / mus en förbättrad gummerad beläggning för bättre grepp, en ny layout för fjärrstyrning och, kanske bäst av allt, längre batteritid. Annat än att det i stort sett samma apparat vi såg långt tillbaka i december, med en 5-stegs justerbar 1600dpi optisk sensor, en fullständig skiffer av 16 knappar och force feedback-stöd. Shogun Bros kommer inte att släppa denna fulländade perifera förrän den 1 oktober, men du kan förbeställa en nu på Amazon för $ 60. Hit upp källan länk för att köpa det, eller slice förbi paus för en mycket kortfattad pressrelease.

Fortsätt läsa Shogun Bros uppdateringar Chameleon X-1 mus / gamepad, slänger upp den för förbeställning

Shogun Bros uppdateringar Chameleon X-1 mus / gamepad, slänger upp den för förbeställa ursprungligen visades på Engadget på Mon, 19 Sep 2011 15:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Amazon | Tipsa | Kommentarer

RMS: "Är Android verkligen fri programvara?"

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xSSHz8EEs1w/RMS-Is-Android-Really-Free-Software:
En anonym läsare påpekar en artikel av Richard Stallman i The Guardian som ifrågasätter om Android bör beskrivas som "fria" eller "Öppna". Citerar: ". Google har uppfyllt kraven i GNU General Public License för Linux, men Apache licensen på resten av Android kräver inte källan släpper Google har sagt att det aldrig kommer att publicera källkoden till Android 3,0 (bortsett från Linux ), trots att körbara filer har släppts till allmänheten. Android är 3,1 källkod också inne. Sålunda Android 3, förutom Linux, är icke-fri programvara, helt enkelt. ... Android är ett stort steg mot en etiska, användar-kontrollerad, fri mjukvara bärbar telefon, men det är en lång väg att gå. Hackare arbetar på Replicant, men det är ett stort jobb för att stödja en ny telefon modell och det finns fortfarande problemet med den fasta programvaran. Även om Android telefoner idag är betydligt mindre dåliga än Apple eller Windows smartphones, de kan inte sägas att respektera din frihet. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


PETA vill starta Pornografi Webbplats

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5Zfle-VrDsk/PETA-To-Launch-Pornography-Website:
Folket för etisk behandling av djur planerar att lansera en vuxen orienterad webbplats för att skydda djuren genom en blandning av djurens lidande film och porr. Jag är inte säker på hur blandning av de två kommer att vinna hjärtan, sinnen, eller stygg bitar, men Lindsay Rajt, PETA: s biträdande chef för kampanjer, tycks anse att det är en bra idé. Hon säger: "Vi hoppas nå en helt ny publik av människor, av vilka några kommer att bli chockade av grafiska bilder som de kanske inte förutsåg att se när de gick till djurrättsorganisationen PETA trippel-X platsen."

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Sökandet efter Apollo 10: s "Snoopy"

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AwfhCwGxYZE/The-Search-For-Apollo-10s-Snoopy:
astroengine skriver "En brittisk-ledd grupp av astronomer ska använda sina Comet och asteroid-jakt färdigheter för att spåra upp en bit av Apollos historia. År 1969 gjorde Apollo 10 allt den första månlandningen (Apollo 11) gjorde, förutom att landa på . månens yta under Apollo 10 uppdrag, månlandaren, med smeknamnet "Snoopy," var volymer på börsen och skickade in en sol-bana - det är fortfarande tros vara ute, 42 år senare "Vi väntar en sökning båge upp. till 135 miljoner kilometer i storlek vilket är ett stort utrymme att titta på, "brittiska amatörastronom Nick Howes berättade Discovery News." Vi är medvetna om omfattningen och storleken på denna utmaning, men att ha dubbla Faulkes omfattningar bistå jakten tillsammans med skolor, plus det faktum att vi utan tvekan kommer att dyka upp många nya fynd som kometer och asteroider gör detta till ett bra vetenskapligt projekt också. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Viewsonic V3D241wm, en datorskärm med 3D

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har presenterat en ny bildskärm som har den teknik som för närvarande på modet i 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en fördröjning på 2 ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast och 20.000.000:1 120Hz uppdateringsfrekvens, till den frekvens beroende på tillverkare njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon som medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset kommer i euro, men i Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket vid nuvarande växelkurser skulle vara cirka 376 euro, även om vi inte kan göra detta priset när du kommer att vara till försäljning i Spanien.

Mer information | Viewsonic

Samsung planerar att blockera iPhone 5 I Korea

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XW0GuZ-ownk/Samsung-Plans-To-Block-the-iPhone-5-In-Korea:
c0lo skriver "I uppenbara vedergällning till sin amerikanska rival är ständigt patent utmaningar på de globala marknaderna, är Samsung Electronics söker ett totalförbud mot försäljning av den kommande Apple iPhone 5 i Korea. Detta är en av Samsungs flera nyöppnade fronter i patentet världen krig: Apple var stämd i Frankrike den 3 tekniska patent och counter-stämde i Australien över 7 tekniska patent (efter en Apple "offensiva" tillfälligt blockerad Galaxy tab för den australiensiska marknaden) ".

Läs mer om denna historia på Slashdot.