onsdag 16 mars 2011

Obama kräver nya Sekretess Bill of Rights

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2eqWGWpYSb0/Obama-Calls-For-New-Privacy-Bill-of-Rights:
CWmike skriver "Obama-administrationen står bakom ett nytt lagförslag dataskydd av rättigheter syftar till att skydda konsumenterna mot urskillningslösa online tracking och datainsamling från annonsörer. Jag den senaste tiden, framträdande exempel på ett behov av att förbättra lagar om integritetsskydd inkluderar komma personliga rutiner för datainsamling och Googles problem över sin Street View Wi-Fi-snooping fråga. I vittnesmål förberedda för senatens utskott för handel vetenskap och transport, sade handelsdepartementets biträdande sekreterare, Lawrence Strickling, att Vita huset vill kongressen att anta lagstiftning att erbjuda "data baslinjen konsument integritetsskydd. " Strickling sade förvaltningens krav på nya online integritetsskydd härstammar från de rekommendationer som Commerce Department i ett papper släpptes i december. Administrationens stöd för integritetsskydd som är mycket stor, säger Joel Reidenberg, professor vid Fordham Law School som specialiserar sig på integritetsfrågorna . "Detta är första gången sedan 1974 som den amerikanska regeringen har stött obligatoriskt allmänt privatlivet regler" Reidenberg sa. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Netflix att börja skapa unikt innehåll

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/txJrEC3lcRw/Netflix-To-Start-Creating-Original-Content:
olsmeister skriver "kan Netflix vara kända för att erbjuda några av våra favoritprogram på TV och film bäckar, men företaget är på väg att öka sitt spel och börja erbjuda ursprungliga innehållet. Netflix påstås ha bjudit över ett antal större kabelnät för en ny dramaserie som produceras av och med Kevin Spacey som heter House of Cards, och kan vara på väg att avsluta en affär på mer än 100 miljoner dollar, enligt en rapport om Deadline.com. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Apple Flyttar till Stopp Kids inredningar upp iTunes Bills

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-6yxhydaLvQ/Apple-Moves-To-Stop-Kids-Racking-Up-iTunes-Bills:
Xacid skriver "Apple Inc. har ändrat hur inköp från iPhone och IPAD spel är godkända efter kunder klagade över att deras barn var du samlar hundratals dollar i avgifter. Frågan var att efter en användare in i hans eller hennes iTunes lösenord på en enhet, enheten inte be om lösenordet igen i 15 minuter. Alla inköp, oavsett om i iTunes Store eller inuti barnvänliga spel som "The Smurf's Village", gick igenom utan ett nytt lösenord. Detta innebar att föräldrar som gav över sina iPhones eller iPads att deras barn var ibland chockade stora inköp av "Smurfberries" och andra virtuella bling. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Sprint "Project Leapfrog" rykten hävdar LTE-nät uppgradering är på gång

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/16/sprint-project-leapfrog-rumors-claim-lte-network-upgrade-is-un/:
Om vi hade en krona för varje gång Sprint VD Dan Hesse (eller spektrum partner Clearwire) har talat om en möjlig övergång till LTE , skulle vi ha ... Tja, åtminstone flera Dimes. En ny rykte som är poppade upp från ett par källor i dag - konsultföretaget Gerson Lehrman Group och GizmoFusion - hävdar att LTE flytta är nu en färdig uppgörelse med Sprint teckna avtal med infrastruktur leveranser Ericsson, Alcatel-Lucent, och Samsung att rulla ut service under loppet av de kommande två till tre åren som det decommissions iDEN på 800MHz spektrum. Som sagt, CDMA handlar inte om att gå bort: företaget redan har åtagit sig att uppgradera sin CDMA fotavtryck med 1X Avancerat under de kommande åren också. GLG hävdar att Sprint händer Lone Ranger om detta - det kommer att titta partner med andra företag som Clearwire eller T-Mobile där det är vettigt, men beslutet att flytta till LTE hittills har varit rent intern.

I en liknande anteckning, är GizmoFusion hävdar att Sprint kommer att börja levereras med WiFi-bara BlackBerry playbook mellan slutet av mars och mitten av april inför WiMAX version senare i år, tillsammans med touchscreen / QWERTY hybrid och full-touch BlackBerry telefoner - både som vi har sett ryktas nyligen . LTE-kompatibel hårdvara, håller på att anta allt detta legitima, är förmodligen ett sätt av än.

[Tack, Stoopered]

Sprint "Project Leapfrog" rykten hävdar LTE-nät uppgraderingen pågår ursprungligen visades på Engadget , ons, 16 Mar 2011 16:42:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa GLG Nyheter , GizmoFusion | Tipsa | Kommentarer

Ljus målning Wi-Fi

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/E_mcOi14le0/Light-Painting-Wi-Fi:
dostojevski78 skriver "Några norska konststuderande byggt denna manick att visualisera wi-fi signalstyrka på stadens gator. Resultatet är helt enkelt vackert. Vem har sagt att teknik inte kan vara estetiskt tilltalande?"

Läs mer i denna historia på Slashdot.


17-Year-Old Vinner Intels $ 100K Science Prize

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Z1qiEvJaavI/17-Year-Old-Wins-Intels-100K-Science-Prize:
autospa skriver "En Kalifornien tonåring som knäckt en komplicerad matematisk ekvation har tilldelats Intel Science Talent Search's $ 100,000 förstaplatsprispengar. Evan O'Dorney, 17, vann priset för" hans matematiska projekt där han jämförde två olika sätt att uppskatta kvadratroten av ett heltal. [Han] upptäckte precis när den snabbare sätt skulle fungera, "Intel meddelade onsdag."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


O2 Tyskland säger HP Veer kommer maj

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/16/o2-germany-says-hp-veer-is-coming-in-may/:
Tweet ovan bara om säger allt för den här gången - ja, på tyska i alla fall. Enligt O2 Tyskland, HP Veer kommer att lansera på den transportör någon gång i maj, vilket innebär förmodligen också kommer att finnas tillgänglig på andra håll i Europa ungefär samtidigt, och sannolikt i USA också - vi tidigare har bara hört " i våras "för en lansering. Tyvärr finns det fortfarande inget ord om någon amerikanska flygbolag för Pixi efterträdare, men säkert någon kommer att kunna plocka upp den. Det är ganska lätt, trots allt.

[Tack, Mario]

O2 Tyskland säger HP Veer kommer Maj ursprungligen visades på Engadget , ons, 16 Mar 2011 15:37:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa @ O2inside (Twitter) | Tipsa | Kommentarer

LunchCommunicator filmer din varenda tugga, sparar relationer

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/16/lunchcommunicator-films-your-every-single-bite-saves-relationsh/:
Har du någonsin velat berätta dina nära och kära hur tacksam (eller otacksam) så är du för din matsäck, men inte angelägna om en tafatt ansikte mot ansikte dialog om det? Tja, nu kan du! En forskargrupp vid Ochanomizu universitet, hackad Japan upp en tönt matlåda - som består av en Creative webbkamera och en Viliv S5 MID - bara för detta ändamål. Tanken är att när den öppnas, kommer webbkameran börja spela rutan förbereds hemma, och när den har öppnat igen på jobbet, det startar automatiskt uppspelning av preparatet filmen samtidigt inspelning fiket mumsar bort. Självklart kan du slänga i den tillfälliga "Oishii" och "arigato" medan du ändå håller på. Låter som den perfekta presenten för brudpar, om du frågar oss. Video efter rasten.

Fortsätt läsa LunchCommunicator filmer din varenda tugga, sparar relationer

LunchCommunicator filmer din varenda tugga, sparar relationer ursprungligen visades på Engadget , ons, 16 Mar 2011 14:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Gizmodo , DigInfo | källa LunchCommunicator | Tipsa | Kommentarer

Viewsonic V3D241wm, en datorskärm med 3D-teknik

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har lagt fram en ny bildskärm som funktioner mode tekniken vid denna tid, 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en latens på 2ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast 20.000.000:1 och en 120Hz uppdateringsfrekvens, frekvensen beroende på tillverkaren för att njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset blir i euro, men i Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket i löpande priser skulle vara cirka 376 euro, trots att vi inte kan detta vara det pris som när det gäller att säljas i Spanien.

Fler | Viewsonic

Bokrecension: Learning ExtJS 3,2

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YbXJu-AXENM/Book-Review-Learning-ExtJS-32:
dulepov skriver "en omfattande uppsättning funktioner gör ExtJS en mycket populär ram men en rik uppsättning funktioner kommer med en kostnad. ramen är komplex Många ramar kan läras från källkod, med ExtJS detta inte är fallet Syntax.. objektorienterad programmering i JavaScript kan vara mycket svårt att förstå och ExtJS källor visar att. Som en praktisk programmerare, jag tror att det bästa sättet att lära sig ExtJS är att läsa en god bok och följa exempel inside.The ExtJS bok jag fick var publicerade av Packt Publishing. Det kallas Learning ExtJS 3,2. Jag anser mig en erfaren ExtJS utvecklare men det finns alltid mer erfarna utvecklare och denna bok är skriven av flera av dem. " Läs nedan för resten av dulepov: s granskning.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


IsoHunt till domstol: Google är det större problem

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/K8wW9nEd7xo/IsoHunt-To-Court-Google-Is-the-Bigger-Problem:
Krystalo skriver "isoHunt fortfarande kämpar sin juridiska strid med MPAA. I den senaste episoden, ingav torrent hemsida ett svar kort till amerikanska appellationsdomstolen i vilket den föreslår att Google, och inte isoHunt, är den största BitTorrent-sökmotorn på Internet ".

Läs mer i denna historia på Slashdot.


NASA Vill att zappa Space Junk med laser

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4JaACgSUu6Q/NASA-Wants-To-Zap-Space-Junk-With-Lasers:
Hugh Pickens skriver "MIT Technology Review rapporterar att olika idéer har flutit för att ta bort utrymme skräp, de flesta enormt dyra, men nu James Mason vid NASA Ames Research Center har kommit upp med mycket billigare alternativ av zappa enskilda bitar av skräp med en markbaserade laser, för att sakta ner dem så att de till slut de-bana. Mason uppskattar att en enhet för att testa den omvända Kessler syndrom kan sättas ihop till en miljon dollar, som skulle behöva delas av många rymdresande nationer, för att undvika de oundvikliga juridiska frågor som använder en sådan anordning skulle höja "systemet kräver att lansera ingenting i rymden -. utom fotoner (PDF) - och kräver ingen i omloppsbana interaktion -. utom fotonen tryck Det är därför mindre troligt att skapa ytterligare skräp risk i jämförelse med de flesta system avlägsnande av skräp ", skriver Mason." Så småningom begreppet kan leda till ett operativt internationellt system för skärmning satelliter och stora objekt skräp från en majoritet av kollisioner samt ger hög noggrannhet skräp spåra data och drivmedel- mindre station hålla för smallsats. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Samsung lanserar tillgänglighet, prissättning för 2011 HDTV, Blu-ray-spelare och HTIB

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/16/samsung-announces-availability-pricing-for-2011-hdtvs-blu-ray/:
Det är kommande lite sent i spelet eftersom många av dessa modeller har redan börjat shipping , men Samsung har finally funnit det lämpligt att avslöja prices and ungefärliga datum leverans för sin 2011 HDTV (både LCD och plasma), Blu-ray-spelare och hemmabio i en låda system. Det finns inga överraskningar så långt som funktioner från vad vi såg på CES, både plasma och LCD linjer HDTV har ny slimmad bezeled modeller, med nya LED-belysning tech för LCD-skärmar och "Real Black" skivor för plasmor som vuxit en tum i storlek detta år. Samtidigt har Blu-ray-spelare har fått förutsägbart smalare och snabbare, starta upp på bara tre sekunder. 3D och Smart TV-funktioner är standard på de flesta av de nya produkterna här gången, kolla efter pausen för mer information om vad som är nytt och hur mycket de kommer att kosta att börja.

Fortsätt läsa Samsung lanserar tillgänglighet, prissättning för 2011 HDTV, Blu-ray-spelare och HTIB

Samsung lanserar tillgänglighet, prissättning för 2011 HDTV, Blu-ray-spelare och HTIB ursprungligen visades på Engadget , ons, 16 Mar 2011 13:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Samsung (Plasma) , LCD , Blu-ray , HTIB | Tipsa | Kommentarer