söndag 19 december 2010

Samsung Ucim Digicam koncept sparar bilder till tre USB-minnen

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/19/samsung-ucim-digicam-concept-saves-shots-to-three-usb-sticks/:
Så, låt oss säga att du är ute med en knopp. Två knoppar. Bara du tre, umgås, prata minnen från den tid då ni alla hållit kontakt via Kin Spot . Och sedan, ett monument. Varje monument kommer att göra. Du åker ut en punkt och skjuta, krama varandra och ta ett kort. Spola fram till nästa vecka, och dina knoppar fortfarande undrar när du någonsin kommer att avlasta dessa bilder och shoot 'em över via e-post. Du har inte bara svikit de två viktigaste människorna i ditt liv, men du har misslyckats själv. Ange Samsungs Ucim kamera, som sport en hel trio av USB-portar tänkt att huset tre USB-minne nubs. När avtryckaren snaps loggas bilder till alla tre nubs, och när festen är slut, du och dina två knoppar ta din respektive nubs och vägar. Synd att det bara är ett koncept för nu, men här är hoppas det blir mycket mer än så i nära framtid. Din knoppar hoppas det också.

Samsung Ucim Digicam koncept sparar bilder till tre USB-minnen som ursprungligen visades på Engadget on Sun, 19 Dec 2010 17:37:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TechFresh | källa Yanko Design | Tipsa | Kommentarer

En Blue-Sky idé för USPS - Post Lastbilar som sensorer

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XrJkWae8fgc/story01.htm:
En anonym läsare skriver: "US Postal Service kan bli insolvent 2011 (förlorade $ 8500000000 förra året) en debattartikel bit i gårdagens New York Times föreslår en intressant affärsidé för Postal Service. Användning post lastbilar som en jättelik flotta av mobila sensorer. [Registrering krävs-länk, detta no-reg sammandrag sammanfattar idén, som gör detta papper av samma författare.] (Tänk Google Gatuvy på steroider.) Bilarna kan utrustas med olika typer av sensorer (säkerhet , miljö, RF ...) och betalas av företagen. Artikelns författare behandlar några av de uppenbara sekretessproblem som uppstår. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Mobiloperatörer överväger öppet ta betalt per tjänst

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/19/wireless-carriers-openly-considering-charging-per-service/:
Är bilden ovan inget skämt - det kommer från en marknadsföring webbseminarium ut på två företag som levererar Verizon, AT & T och Vodafone som kunder, och det beskriver ett system som identifierar verksamhet kund internet och avgifter en annan skattesats för att använda Facebook än att se på YouTube , samtidigt som tillgången till Vodafone tjänster gratis. Ja, det är i stort sett mardrömsscenario för nätneutralitet förespråkar. De två företagen bakom bilden är tilld Communications och Openet, som säljer abonnent-verktyg till transportföretag runt om i världen - verktyg som tilldela s direktör för marknadsföring säger kan skanna även krypterade paketen avgöra vilken tjänst kunder använder och debitera för detta. Vi gör inte det här - här är den direkta citat från webbseminarium:
[Vi använder] ett antal olika metoder för att korrekt identifiera ansökan - metoder som heuristisk analys, beteendemässiga och historisk analys, Deep Packet Inspection, och ett antal andra tekniker. Vad är nyckeln är att vi har den bästa för identifiering som finns på marknaden, vilket innebär att även applikationer som är krypterade eller använda andra metoder för att undgå upptäckt kommer att korrekt identifierats och klassificerats ... Vi matar i huvudsak denna realtidsinformation om trafik och användning av program i politiken och avgiftssystemet. Varje abonnent har en viss tjänst plan som de anmäler sig till, och de är så allmän eller personlig som operatören vill.
Ja, det är inte hur någon faktiskt vill Internet att arbeta - utom transportföretag, som har sagt allt sinnessjuk saker om laddning även smartphone tillverkare till kund dataanvändning nyligen. Vad är mer, det ryktas att FCC kommer grottan till Verizon och AT & T och befriade trådlöst internet från stora delar av nätneutralitet förordningens det förväntas passera nästa vecka , så detta nonsens kan mycket väl slå USA förr snarare än senare. Vi kommer att hålla ett vakande öga på saker och ting - vi låter dig veta.

Mobiloperatörer öppet överväger ta betalt per tjänst publicerades ursprungligen på Engadget on Sun, 19 Dec 2010 16:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Bredband | källa Otäcka Trådlös Webinar , Reuters | Tipsa | Kommentarer

Kommer att en Elite College värt priset?

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6weWgo5wBdc/story01.htm:
Pickens skriver "Jacques Steinberg skriver i NY Times om att den tröga ekonomin och stigande kostnaderna för skolan bara har intensifierat frågor om huruvida dyrt, prestigefulla högskolorna göra någon skillnad. Forskare säger att alumner av de mest selektiva högskolor tjänar i genomsnitt 40 procent mer ett år än de som tog examen från minst selektiva offentliga universitet, beräknat 10 år efter de gått ut och fann att närvaro vid en elit privat högskola signifikant ökar sannolikheten för att delta i forskarskolan, och mer specifikt forskarskola vid en stor forskningsuniversitet . " Men andra forskare säger i vilken utsträckning man tar fördel av den pedagogiska utbud från ett institut kan vara viktigare, i det långa loppet, än hur tydligt och stolt att institutionens namn visas på baksidan fönstren av bilar i landets rikaste enklaver . "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Kinect och haptik kombinera vid University of Washington för att låta dig känna framtiden (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/19/kinect-and-haptics-combine-at-the-university-of-washington-to-le/:
Kinect och haptik kombinera vid University of Washington för att låta dig känna framtiden (video)
Visst, tittar på framtiden är stor och alla, och det är vad vi känner att vi gör med alla dessa underbara Kinect hackar vi har varit omfattande nyligen. Men hur är känslan framtiden, mannen? Det är vad barnen vid University of Washington BioRobotics Laboratory är upp till, ta 3D-bilder som skapats av Microsofts spel perifera och kombinera den med en 3D-haptisk controller, ser ut att bli ett sensibelt Phantom till oss. Resultatet? En så kallad "haptiska handskakning", som ser ännu mer obekväm än när Hank och Dean gör sin "Go Team Venture" rutin. Du kan se både inbäddade efter paus och avgör själv.

[Tack, Jonas]

Fortsätt läsa Kinect och haptik kombinera vid University of Washington för att låta dig känna framtiden (video)

Kinect och haptik kombinera vid University of Washington för att låta dig känna framtiden (video) som ursprungligen visades på Engadget on Sun, 19 Dec 2010 15:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa fredrikryden (YouTube) | Tipsa | Kommentarer

Cablegate, spelet

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/q1rRRpLEz3U/story01.htm:
En anonym läsare skriver "Cablegate: The Game är ett spel där spelare kan läsa, tagga och sammanfatta de nyligen utgivna amerikanska ambassaden Kablar Poäng delas ut för att finna de taggar i en kabel.." Jag önskar att det här spelet utvidgades till att omfatta fler nyhetskällor allmänhet - automatiserade sökningar är trevliga, men kan inte (ännu) göra alla anslutningar människor kan.

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Samsung NABS Tegra 2 för Galaxy Tab 2, gör Google Tegra Honeycomb referens plattform?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/19/samsung-nabs-tegra-2-for-galaxy-tab-2-google-makes-tegra-the-ho/:
Det låter som alla NVIDIAs käbbel och cajoling äntligen gett resultat, om ett par analytiker man skall tro - både säga företagets dual-core Tegra 2 chipset är racking upp segrar i tabletten rymden. Vi har sett det till synes höja ribban för smartphone kisel i LG Star och retas med oss i skiffer efter skiffer, men Citigroup's Glen Yeung säger att Samsung har "lagt en betydande order hos Nvidia Tegra för 2 marker i första halvåret 2011, anpassad för både tabletter och smartphones, "och BMO Capital Markets analytiker Ambrish Srivastava föregriper nästa Galaxy Tab blir en av de enheter som använder den. Om detta låter självklart, kom ihåg att Samsung var tänkt att vara fram en dual-core chip egna . Vad som kan orsaka företag att anamma Tegra 2, om det är verkligen vad som händer? Någon av flera skäl, för att vara säker, men Glen Yeung säger också att Google har gjort Tegra referens design för Honeycomb , alias Android 3.0 och så Tegra 2 kan låta som ett snabbspår till seger i den spirande tablett utrymme. Här är hoppas det är ett bra val för konsumenterna , också .

Samsung NABS Tegra 2 för Galaxy Tab 2, gör Google Tegra Honeycomb referens plattform? ursprungligen visades på Engadget on Sun, 19 Dec 2010 14:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink FierceWireless , UberGizmo | källa Barron's , Forbes | Tipsa | Kommentarer

Intels Atom levereras i över 35 tabletter nästa år

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rDuFUlkP3po/story01.htm:
nateman1352 skriver med lite från TechSpot. "Intel har försökt att skära sig en bit av den mobila marknaden i flera år, och det verkar företaget slutligen gör vissa framsteg under en konferens i går avslöjade Intel vd Paul Otellini att bolagets Atom plattform kommer att lanseras i över 35 tabletter börjar tidigt nästa år. chipmaker har gått samman med mer än ett dussin tillverkare som kommer att lansera skiffer med Windows [eller] Android samt Intels egna MeeGo operativsystem. " Den artikeln innehåller Toshiba, Dell, Fujitsu, Lenovo, Asus, AT & T, Cisco, och Acer att utveckla Atom-baserade tabletter.

Läs mer i denna historia på Slashdot.




XMBC 10,0 "Dharma" nu tillgänglig att ladda ner med förbättringar galore, add-on manager och Apple TV stöd

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/19/xmbc-10-0-dharma-now-available-to-download-with-improvements-g/:
Du kan ha presenter för varje familjemedlem under ditt Yuletide träd, men vi är villiga att satsa du inte har funderat mycket din pålitliga Media Center PC. Tack och lov, öppen källkod återigen har ett färdigt närvarande, redo att laddas just nu - 10,0 utsläpp av XBMC , fylld med godsaker och leksaker. Det är tillgängligt för Windows, Linux, Mac och även den ursprungliga Apple TV, och ger en helt ny add-on som låter dig utöka funktionaliteten och förbättra utseendet redan från UI. Det finns också hårdvaruacceleration för alla plattformar, inklusive särskild hänsyn till nettops sport NVIDIA ION 2 eller Broadcom Crystal HD chips, och till och med grunderna för stöd för Windows 7 pekskärmar, ARM-processorer och OpenGL ES 2.0. Katalogen förbättringar är ärligt talat ganska häpnadsväckande, så istället för att läsa dem alla här, kan du följa vår källa länkar till de fullständiga ändringsloggen och ladda sidor, medan vi försöka att sprida Christmahanukwanzaakah jubla.

[Tack till alla som skickat detta i]

XMBC 10,0 "Dharma" nu tillgänglig att ladda ner med förbättringar galore, add-on manager och Apple TV stöd som ursprungligen visades på Engadget on Sun, 19 Dec 2010 13:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa XBMC | Tipsa | Kommentarer

Microsoft Security Essentials 2.0 släppt

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QoZFzJDukrs/story01.htm:
Greg skriver med detta utdrag från Ars Techica: "Efter en fyra månaders beta-programmet lägger Microsoft Security Essentials (MSE) 2,0 har släppt en ny version betydligt förnyas den heuristiska sökmotorn, Windows-brandväggen integration samt nätverkstrafik inspektion.. Uppdateringen gör utan tvekan MSE, som redan har blivit mycket populär tack vare sin lugna men effektivt sätt, ännu mer av ett måste för Windows-användare. MSE alltid har varit mycket bra på att hitta och ta bort skadlig kod, men det har förlitat sig huvudsakligen på antimalware . definitioner Den förbättrade heuristiska motor gör det ännu bättre på att upptäcka hot, samtidigt räknar vi med att antalet falska positiva öka något liksom den nya brandväggen integration är en mindre förbättring: det låter dig justera Microsofts brandvägg från insidan. MSE. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




UK kör sjunger gärna Retweet song till välgörenhet, förmodligen har ingen aning om vad det innebär (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/19/uk-voice-choir-sings-please-retweet-me-song-for-charity-probabl/:
Så här är affären: den brittiska Meningit Trust vill bidra till att höja medvetenheten om sjukdomen det är tillägnad slåss och har ett 30-stark manskör till sitt förfogande att göra det med. Hur når man en så bred publik som möjligt? Om dina idéer omfatta namedropping varje större social media webbplats som inrättats under det senaste decenniet, en nick till iPhone kontra Android dikotomi, och användning av Yahoo som en dålig vits, då måste du vara killen som ansvarar för att sätta ihop videon efter paus. Grattis, det är häftigt. Det bakom kulisserna-material med dessa gamla crooners inte är alltför hemsk heller.

Fortsätt läsa UK kör sjunger gärna Retweet song till välgörenhet, förmodligen har ingen aning om vad det innebär (video)

UK kör sjunger gärna Retweet song till välgörenhet, förmodligen har ingen aning om vad det innebär (video) som ursprungligen visades på Engadget on Sun, 19 Dec 2010 12:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink copyranter | källa Den Meningit Trust (Facebook) | Tipsa | Kommentarer