söndag 24 april 2011

Lenovo ThinkPad Tablet läcker ut med Honeycomb, IPS skärm, valfri penna och tangentbord folio?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/24/lenovo-thinkpad-slate-leaks-out-with-android-honeycomb-ips-disp/:
Kom ihåg att den ultratunna Lenovo ThinkPad X1 vi detaljerad bara några timmar sedan? Det dokument som kupade dessa hemligheter nämnde också ett "X Skiffer", som gjorde att vi undrar om Lenovos LePad äntligen skulle slå de stater ... men detta är min nästa verkar ha snubblat över en storartad stycke teknik än den som ofta försenade skiffer. Enligt en förmodligen läckt företagspresentation, till Lenovos planerar släppa en Android 3,0 tablett i juli med en gigantisk mängd specifikationer - en 10,1-tums 1280 x 800 IPS kapacitiv multitouch panel, en Tegra 2 processor, upp till 64 GB lagring, främre och bak kameror, en full-size USB 2.0-port, mini-HDMI ut, en verklig SD-kortläsare och upp till 8 timmars påstådd batteritid i ett paket om 14 mm tjock och väger 1.6 pounds.

Vad mer kommer det att få uppgift en valfri dubbel-digitizer med "verklig penna support" och ett valfritt tangentbord fall, möjligen efterapa ASUS senaste Skiffer och Transformer tablett mekanismer ingång genom att tillåta för antingen eller båda som alternativ. Det finns också tydligen massor av programvara stöd för verksamheten sinnade, inklusive IT-integration samt stöldskydd och Remote Wipe alternativ, och allt detta ska tydligen börja vid konkurrenskraftigt pris på $ 499 - förutsatt dessa dokument är legitima och fortfarande är giltiga. Du ser, de ser lite preliminärt för en griffeltavla förment provtagning på bara ett par månader, och det finns motsägelser här och där, t.ex. omnämnandet av en 1080p i en bild, och några vattenstämplar från 2009 i andra. Ändå, Lenovo, om du verkligen är producera en tablett idag, vi gillar den föreslagna specifikationer - Tro inte att vi kan få en Tegra T25 chip medan du ändå håller på? Hitta ett par extra gör och massor av bilder på vår källa länk.

Lenovo ThinkPad Tablet läcker ut med Honeycomb, IPS skärm, valfri penna och tangentbord folio? publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 24 Apr 2011 17:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Detta är min nästa. | Tipsa | Kommentarer

Sony Ombyggnad PlayStation Network Security Efter Attack

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mtmsfkBj_ew/Sony-Rebuilding-PlayStation-Network-Security-After-Attack:
alphadogg skriver "Driftstoppet av Sonys PlayStation Network och Qriocity service, nu i sin fjärde dag, ser ut att fortsätta efter det att bolaget sade på söndagen att det är" ombyggnad "sitt system för att bättre skydda sig mot angrepp. Sony sade på lördagen att avbrottet orsakades av ett "intrång" i nätet, men har ännu inte i detalj redogöra för problemet. PlayStation Network används för PlayStation 3 onlinespel och försäljning av programvara till konsoler och Playstation Portable. Den Qriocity tjänsten körs på samma nätinfrastruktur och ger ljud och video till Sony elektroniska produkter. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Glad påsk: pygmé kaniner återföras till naturen

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/R5d85G7Ql_8/happy-easter-pygmy-rabbits-reintroduced-to-the-wild.ars:

Sällsynta pygmé kaniner håller återföras till sitt hemland Colombia Basin i USA, från randen av utrotning. Det blir första gången som de hotade arter har setts i det vilda sedan 2004, efter bara 16 av de återstående lilla fluffballs togs i fångenskap i ett försök att rädda deras arter under 2001.

Med vuxna som väger in på under 500g, kaniner inte den andel pygmé samma rykte som deras större kusiner -pygméer inte rasen nyckfullt i det vilda, en av anledningarna till att föra dem tillbaka från utrotning (som de deklarerats under 1990-talet ) är en sådan prestation för Washington Department of Fish and Wildlife .

Bevarande biologer inom institutionen konstaterat att kaniner "avel svårigheter ned till en ond cirkel av sjunkande siffror. Färre kaniner orsakade en nivå av inavel inom arten, vilket resulterade i en brist på genetisk mångfald som senare sänkte reproduktiv priser och ökade kaniner "mottagligheten för parasiter.

Lyckligtvis kaniner hade den södra kusiner i Idaho som tillhör samma art-trots att de är genetiskt åtskilda och har visat sig vara åtskilda för över 10.000 år av fossila och genetiska bevis. Liksom Columbia Basin pygméer, har den södra kaniner också värvats som utrotningshotade men deras antal har förbättrats de senaste åren. Genom korsning Idaho pygméer med Columbia arter, har den resulterande avkomman hade bättre hälsa och deras antal har ökat till cirka 100 kaniner.

Dessa nya kaniner, med en genetisk makeup av tre fjärdedelar Columbia Basin gener och en fjärdedel Idaho gener, håller försiktigt återupprättas i området. Biologer är försiktiga efter misslyckandet med en experimentell återinförande 2007, när rovfåglar (fågeln, inte dinosaurie) och prärievargar dödade kaniner låt i naturen.

Istället är en "mjuk övergång" strategi antas. Först uppfödda i fångenskap kaniner kommer att flyttas till ett sex tunnland inhägnad för att utveckla födosök och grävande vanor behövs för att överleva i naturen och skydda från alla hungriga rovdjur. Steg för steg kommer kaniner att flytta till mindre utrymmen medan de anpassa sig till den vilda, med individuella kaniner släpps när de blir acklimatisera sig. Nyfödda kommer att vara bättre rustade att hantera de vilda än deras fångenskap höjs föräldrar, så de pygméer som föder i omgivningen kommer att få sin avkomma släppas innan de anpassar sig till mänsklig interaktion.

Tassar korsade kommer Columbia Basin snart åter vara hemma till en hög med mini-kaniner.

Läs kommentarer på denna post


Kentucky människan bygger Bourbon elbil

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RmG3dmYMSFc/Kentucky-Man-Builds-Bourbon-Powered-Car:
autospa skriver "Med bränslepriser stiger som en galning, kom en man från Kentucky upp med en lösning på höga priser på naturgas. 62 år gammal, Mickey Nilsson, Bardstown, Kentucky, gjorde en bourbon-driven skräp bil. Han fick idén från filmen Chitty Chitty Bang Bang. Nilsson sade att hans inspiration kom från en karaktär spelad av Dick Van Dyke i den klassiska Disney-filmen. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


@ AmericanAir, du suger

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/9iTWEUZSX6A/:
Array

The Royal Scam

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/y46OYaZAcHg/:
Array

Startup är headsetet bada din hjärna i ultraljud, kan hjälpa mot cancer, även

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/24/startups-headset-will-bathe-your-brain-in-ultrasound-might-hel/:
Det vetenskapliga samfundet har tillbringat ett decennium utforskar ultraljud som ett sätt att bryta igenom blod-hjärnbarriären - ett lager av tätt packade celler som omger hjärnan "blodkärlen s, vilket gör det svårt för läkare att ge cellgifter och andra behandlingar för att cancerpatienter. Hittills dock ultraljud-baserade tekniker har mest åberopat komplexa och ofta kostsamma utrustning, inklusive MRI -maskiner och infusionspumpar. Men forskare vid start kallas Perfusion Technology tror att de har kommit med en mindre invasiv, mer kostnadseffektivt alternativ - ett nytt headset utvecklat för att ge låg intensitet ultraljud terapi för att hela hjärnan under loppet av förlängd behandling perioder. Detta tillvägagångssätt skiljer sig markant från de flesta andra metoder, som vanligtvis riktar mindre områden i hjärnan med hög intensitet ultraljud doser. Som med de flesta andra potentiella genombrott, dock behöver Perfusion s teknik fortfarande att genomgå några större tester. Bolaget har redan genomfört flera tester på djur, men sista gången en liknande metod åtalades på människor, slutade många frågor upp som lider av kraftig blödning. Och som inte låter bra alls.

Startup är headsetet bada din hjärna i ultraljud, kan hjälpa mot cancer, också ursprungligen visades på Engadget på Sun, 24 Apr 2011 15:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa TechnologyReview | Tipsa | Kommentarer

Fader till CD, Norio Ohga, Dead At 81

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zUFM7KfGGKE/Father-of-the-CD-Norio-Ohga-Dead-At-81:
lightbox32 skriver "Norio Ohga, som var Sonys vd och ordförande från 1982 till 1995, dog lördag vid en ålder av 81. Han har varit krediteras med att utveckla CD-skivor, som han insisterade vara konstruerade på 12 centimeter (4,8 inches) i diameter för att hålla 75 minuter värde av musik - för att lagra Beethovens nionde symfoni i sin helhet ".

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Weird Science får sin freak på att slå restless leg syndrome

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ic9zgYGy7P8/weird-science-gets-its-freak-on-to-beat-restless-leg-syndrome.ars:

Det är trevligt att ha alternativ: Restless legs syndrom är obehagligt nog att hålla folk vakna och de flesta av dem har fastnat tar långa promenader för att lindra obehag nog att där dess drabbade kan somna om. En fallrapport i Sleep Medicine visar att någon har hittat en alternativ palliativ, ett som inte kräver lämnar sängen: kön. Och om det är tillgängligt, personen i fråga har funnit att onani fungerar lika bra (för lindring av obehag, åtminstone).

Eftersom glada människor suger: Du kan se det som ett slags omvänd skadeglädje. Istället för att ta glädje i misär hos andra, verkar det som olyckliga människor är ännu mer olycklig när de runt omkring dem är lyckligare. Tidigare jämförelsen skyldiga att upprätta denna relation-korrelera livstillfredsställelse med självmord-bara var möjligt i mellan länder, vilket lämnar öppet för möjligheten att skillnaderna i självmord är en produkt av andra kulturella influenser. I denna nya papper, författarna gå igenom och analysera data om en state-by-statlig nivå, och hitta relationen fortfarande håller.

Den lyckligaste stat med en låg självmordsfrekvens? Hawaii, som borde förvåna någon. Colorado är bara en aning lyckligare, men har en självmordsfrekvens som är nästan dubbelt.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


Japanska regeringen kommer Censor Fukushima "olaglig information"

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VSIiWCvgAP0/Japanese-Government-Will-Censor-Fukushima-Illegal-Information:
dgilzz skriver "Den japanska regeringen säger att de skador som orsakats av jordbävningar och av den nukleära olyckan som förstoras av oansvariga rykten, och regeringen måste vidta åtgärder till förmån för det allmänna bästa. Projektgruppen har börjat skicka brev av begäran om organisationer som telefonbolag, internetleverantörer, kabel-tv-stationer, och andra, kräver att de ska vidta lämpliga åtgärder på grundval av de riktlinjer som svar på olaglig information. Åtgärderna omfattar radera all information från webbplatser som myndigheterna anser är skadliga för den allmänna ordningen och moral. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


OneRiot "sociala Intressen Betyg" definieras mobila målgruppssegment För annonsörer

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/VogJOL6jeVE/:
Array

Backstage på Cirque du Soleil "Ka": Del två - "vår scen är världens största Giant kökslådan" [TCTV]

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/_-Mz-rk3lLA/:
Array

Vad ska du göra med din Crappy Little Services Business?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/JMzvZeFmHiQ/:
Array

Lenovo ThinkPad X1 bekräftade, snabbare laddning integrerat batteri detaljerad

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/24/lenovo-thinkpad-x1-confirmed-faster-charging-integrated-battery/:
Gårdagens spekulation har förvandlats till dagens faktum. Den UltraSlim Lenovo ThinkPad X1 är absolut riktig, kommer snart, och bara så råkar vara packning några fancy nya batteritekniken också. Detta Intel kommer direkt från Lenovos egna servrar, där en mycket informativ PDF (avsedd för återförsäljare och partners, men tillgänglig för alla) maträtter smutsen på den kommande laptop. X1 är "slice" batteri kommer inte att bytas ut av användaren, men vad du förlorar i flexibilitet kommer att bestå i ren prestanda vinster, som Lenovo försöker pracka det kommer sista tre gånger så länge som en vanlig batteri och laddar 2,5 gånger snabbare än tidigare ThinkPad celler. Det är tack vare några fanciness namngivna RapidCharge som kommer att vitalisera X1 till 80 procent inom 30 minuter. Presentationsbilder visar X1 alldeles intill Lenovos senaste Edge modeller, E420s och E220s , som en del av "en ny generation av ThinkPads", och med tanke på att båda dessa nu är sjöfarten, det UltraSlim, men ändå oanmälda, X1 kan inte vara långt efter. Slutligen, bara för några intriger, märkte vi också ange ett "X Skiffer" i dokumentet - några idéer om vad som skulle kunna se ut?

[Tack, Alexandr]

Fortsätt läsa Lenovo ThinkPad X1 bekräftade, snabbare laddning integrerat batteri detaljerad

Lenovo ThinkPad X1 bekräftade, snabbare laddning inbyggt batteri detaljerad ursprungligen visades på Engadget på Sun, 24 Apr 2011 13:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Lenovo [PDF] | Tipsa | Kommentarer

Högskoleverkets tuffaste testet

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/0ONRZfYJLWE/:
Array

RIM vill Hulu Plus på Blackberry playbook, "samtal" fortsätta

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/24/rim-wants-hulu-plus-on-the-blackberry-playbook-conversations/:
RIM vill Hulu Plus på nyligen publicerad Blackberry playbook . Man vill också att alla ska veta det vill Hulu Plus på Blackberry playbook, efter strömmande videotjänst bryskt blockerade tillgången till sina filmer bara några dagar efter att tabletten lanserades. Nu, PC Mag och The Wall Street Journal är båda rapporterar samma kortfattade e uttalande från RIM: "Vi är i samtal med Hulu att föra Hulu Plus prenumerationstjänst för BlackBerry playbook användare." Inga ord om innehållet i dessa samtal eller en tidsplan för upplösning, så för nu playbook användare måste hitta ett annat sätt att tillfredsställa sina längtan efter Seinfeld repriser.

RIM vill Hulu Plus på Blackberry playbook, "samtal" fortsätta som ursprungligen visades på Engadget på Sun, 24 Apr 2011 00:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa PCMag , The Wall Street Journal | Tipsa | Kommentarer

Apple: "Vi måste ha en heltäckande lokaliseringsuppgifter

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lgyR_rvpuyk/Apple-We-must-Have-Comprehensive-Location-Data:
En anonym läsare skriver: "Apples iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, och IPAD modeller är att hålla reda på konsumenternas vistelseort. Mac-datorer med Snow Leopard och även Windows-datorer som kör Safari 5 håller ögonen. Men frågan är varför?" Att tillhandahålla de högkvalitativa produkter och tjänster som kunderna kräver, måste Apple ha tillgång till det omfattande platsbaserad information, "Apple säger."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Q & A med Survivor Host Jeff Probst på att överleva sociala medier

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/VEsiXQDae-I/:
Array

HTC Sensation upphandlar online fastigheter, lanserar registreringssidan

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/24/htc-sensation-procures-online-real-estate-launches-sign-up-page/:
Den G2X kan få all uppmärksamhet som den nuvarande flaggskepp för T-Mobile, men HTC är bunden och fast besluten att se till att det inte förblir så för länge. Nyfikna får gärna lära sig att en sign-up sidan har inrättats för HTC Sensation att uppdatera fansen på nyheter och meddelanden. Detta är ett gott tecken att nary en högtidsstund av tid slösas bort, trots allt, vi har hela sex veckor före tungt ryktas 8 juni startar , och det finns ett överflöd av möjligheter för de båda företagen för att få uttrycka ut som galen mellan nu och då. Vem kan klandra dem för att utnyttja en av sommarens hetaste produkter ? Intresserade folk ska gå till källan länken nedan för att registrera dig.

Filed under:

HTC Sensation upphandlar online fastigheter, lanserar registreringssidan ursprungligen visades på Engadget på Sun, 24 Apr 2011 10:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Android gemenskapen | källa HTC | Tipsa | Kommentarer

Rykten om Higgs Boson Discovery vid LHC

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EZj6QeWUcGA/Rumors-of-Higgs-Boson-Discovery-At-LHC:
Magnifico skriver "LiveScience rapporterar att forskare vimlar över en kontroversiell ryktet om att" Gud partikeln "har upptäckts av en partikel-detektion experimentet vid LHC vid CERN. Higgsbosonen ryktet bygger på vad som verkar vara en läckt internt meddelande från fysiker vid Large Hadron Collider (LHC), en 17-kilometer lång partikelaccelerator nära Genève, Schweiz. Det är inte helt klart på denna punkt, om memo är giltig ... Den surrar igång när en anonym commenter nyligen skickat ett utdrag ur noteringen på Columbia University matematikern Peter Woit blogg, inte ens fel. Detta kan vara en platt-out bluff eller en statistisk anomali eller ... bekräftelse av partikel som skänker massa på alla andra partiklar. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Mac-användare mer liberala än Windows-användare

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yHsuZN-B4nk/Mac-Users-More-Liberal-Than-Windows-Users:
adeelarshad82 skriver "En nyligen genomförd undersökning på 400.000 människor - där 52% av respondenterna var självutnämnd PC (Windows) personer, var 25% Mac-användare och 23% var varken - visade att Mac-användare är mer politiskt liberala än sina PC- med motsvarigheter. 58% av Mac-användare var "liberal", jämfört med 38% av PC-användare. Bland annat anges undersökningen också att Mac-användare var i genomsnitt mer urban, yngre och mer välutbildade än PC-användare, som skulle kunna vara en bidragande faktor mot att vara mer liberal. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.