onsdag 13 juli 2011

The Cost of bredband i alla Rural Hem

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7wMRlVxS2Bo/The-Cost-Of-Broadband-In-Every-Rural-Home:
dave562 skriver "I en analys av effektiviteten av 2009 års stimulans-programmet (amerikanska Återvinning och Reinvestment Act från 2009 eller Arra), ett av de program som undersöktes var projektet för att få tillgång till bredband på landsbygden Amerika. Några riktigt intressanta nummer poppade . reda citerar artikeln: "Eisenach och Caves tittade på tre områden som fått stimulans medel, i form av lån och direkta bidrag, att expandera bredband i sydvästra Montana, Nordvästra Kansas och nordöstra Minnesota Den median hushållens inkomster i dessa områden. är mellan $ 40.100 och $ 50.900. Medianvärdet hem priserna är mellan $ 94.400 och $ 189.000. " Så hur mycket kostade det per eventuella resterande hushåll att få dem tillgång till bredband? En jättestor $ 349.234, eller många multiplar av hushållens inkomster och betydligt mer än kostnaden för en hem själv. '"

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Nya "Sista Dinosaur" Hitta Backs Asteroid Extinction

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zKQmbyZrrcI/New-Last-Dinosaur-Find-Backs-Asteroid-Extinction:
En anonym läsare skriver: "En ny fossil upptäckt har föreslagit att dinosaurierna levde ända fram till asteroidnedslag, och inte dör ut efter hand på grund av klimatförändringar eller förändringar i havsnivån, som tidigare teorier har föreslagits."

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Google Komma allvar med Chrome Profiler, den inloggade Experience

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/4eEFVnRGCDM/:

Den explosionsartade ökningen av Googles Chrome webbläsare har en bieffekt som jag tror många människor saknas. Det ger Google, som vill fortsätta att vara centrum för webben inför en enorm utmaning av Facebook, det ultimata vapnet. Och medan Google kommer aldrig att erkänna detta, de behöver inte. Vi är redan se det.

Den senaste byggnationer av Chrome (version 14 på Kanarieöarna kanalen) har en ny, experimentell Profile Switching och skapande ikonen. Denna förmåga att knyta ett Google-konto till Chrome har funnits ett tag, och det är en viktig del av Chrome OS, men med tanke på nya grafiska utformningen av funktionen, är det tydligt att Google avser att göra så mycket mer användbar och övertygande.

I det övre högra sidan av Chrome yttre krom (heh), ser du en bägare ikon som Google gillar att använda för experimentella funktioner. Klicka på denna kan du se dina Chrome profil, anpassa den, byta till en annan, eller ta bort det. Anpassningen är fortfarande rudimentär - du kan ställa in synkroniseringsalternativ (som återigen gammal) eller du kan skapa en ny profil. När du går att skapa en ny profil, du till en sida som låter dig ställa in ett profilnamn och välj en profil symbol - det är liknar Chrome OS. Texten på skaparen lyder:

"En Chrome profil innehåller en uppsättning bokmärken, historik, sparade lösenord, och teman. Du kan skapa flera profiler om du behöver för att hantera olika inställningar. Till exempel kan du använda en profil, och din vän kan använda en annan. "

Att alla låter enkelt och bra. Men återigen, inte bortse från den underliggande kraften här. Google har beviljat Chrome möjlighet att erbjuda alla Google-användare en fullt inloggade erfarenhet som de surfar på webben. Just nu är de gör grunderna, men ner linjen, kunde de lätt dra i spaken på mer kraftfulla funktioner. Kanske Chrome kommer att få full Google + integration (ett verktygsfält på Google Sites? Snälla. Vad sägs om en på hela webben!)? Eller vad sägs om en Google single sign-on? Eller vad sägs om en djupt integrerad annonsnätverk?

Återigen kommer Google förneka alla dessa avsikter eftersom jag är typ att göra dem bra skändlig. Men sanningen är att de är bara smarta drag (även om antitrust-regulatorer utan tvekan kommer att vara oense om Chrome blir tillräckligt stor). Och Google skulle vara dumt att inte fullfölja dem.

Facebook är Googles största utmaning på webben, och Chrome ger dem något att Facebook inte har: en webbläsare . Nu är Facebook fungerar utan tvekan på en (jag har ingen riktig info här bortom sunt förnuft - det skulle vara galet om de inte arbetar på ett) och de har redan gjort vissa partnerskap i utrymmet . Med Connect har Facebook blivit allt om att erbjuda ett inloggade Facebook upplevelse på nätet. Men Connect är knepigt. Webbplatsägare behöva genomföra den. Vad händer om en användare kan göra enkelt i sin egen webbläsare?

Det är Googles gyllene tillfälle med Chrome. Och barnet åtgärder vidtas.


Sony avslöjar pris och storlekar är Google TV?

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar finnas någon inom företaget, eller är missnöjda med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller verkligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som ännu inte är känt om det är på riktigt) om möjliga storlekar som kommer Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kunna kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40GT1 40 tums NSX-46GT1, (ja, du gissade rätt) av 46 inches. Ändå riskerar de också att deras priserna skulle totalt mellan 1300, 1400 och 1900 dollar.

De nyfikna sak: Om detta är sant, skulle den billigaste modellen av Google TV bli ännu dyrare (300 dollar) att 32-tumsmodellen dyrare än Sony har människor i deras katalog.

Viewsonic V3D241wm en datorskärm med 3D

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har presenterat en ny bildskärm som har den teknik som för närvarande på modet i 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en fördröjning på 2 ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast och 20.000.000:1 uppdateringsfrekvens på 120 Hz till frekvensen beroende på tillverkare njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon som medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset kommer i euro, men Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket vid nuvarande växelkurser skulle vara cirka 376 euro, även om vi inte kan göra detta priset när du får vara till försäljning i Spanien.

Mer information | Viewsonic

Bärbar Laboratorierock tv förpackningar tusentals lysdioder, huvuden för Burning Man (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/13/wearable-lab-coat-tv-packs-thousands-of-leds-heads-for-burning/:

Visst har vi sett iPad hattar och förstärkt tatueringar verkligheten , men en 60-tums bildskärm som lämpar sig för timmar av slitage under den heta Nevadaöknen sol? Jo det är bara dumheter. Tro det eller ej, byggt en en Dave Forbes just detta: en 12V batteridriven, 160 x 120 pixlar skärmen kan visa standarden NTSC analog video från en in-ficka iPod. Resultatet är inget annat än otroligt, men när du bygger en bärbar skyddsrock-baserade tv med tusentals lysdioder och ett par av kretskort, funktioner som andningsförmåga och vatten-fuktspridande tenderar att bli förbisedda. Forbes tillbringat sex månader att skapa denna ultimata gadget som kan göra riktigt färgstarka plask när han visar den av nästa månad på Burning Man . Men med en flera månaders tid engagemang och 20.000 dollar prislapp, kan vi inte låta bli att undra vad denna "Brainiac" kunde ha kommit på var han att omdirigera dessa resurser mot en super-slick tech projekt för massorna, istället.

Fortsätt läsa Wearable labbrock tv förpackningar tusentals lysdioder, huvuden för Burning Man (video)

Bärbar Laboratorierock tv förpackningar tusentals lysdioder, huvuden för Burning Man (video) publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 13 Jul 2011 15:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TechCrunch | källa Cathode Corner | Tipsa | Kommentarer

Farorna av amatör astronomi i Afghanistan

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XYtru4s4_PU/The-Dangers-Of-Amateur-Astronomy-In-Afghanistan:
Nancy_A skriver "De flesta amatörastronomer tar för givet att de bara kan gå ut och njuta av att titta på natthimlen utan att stöta på många problem. Men för amatörastronomer i Afghanistan för att helt enkelt skapa ett teleskop i ett mörkt område, de måste ta itu med mer allvarliga komplikationer, till exempel att se till att området är fritt från minor, inte väcka misstankar talibanerna eller den lokala polisen, och titta ut för eventuella bombningar av US / UK / afghansk militär allians. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


USA vill drivrutiner till Test Wireless Tech Auto Safety

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/36FrCgvGQss/US-Wants-Drivers-To-Test-Wireless-Auto-Safety-Tech:
coondoggie skriver "Kan nya trådlösa automatiska säkerhetssystem fungerar i den verkliga världen och hur ska förarna reagera? Det är vad amerikanska transportdepartementet hoppas få reda på under de närmaste månaderna som det låter hundratals förare i sex kommuner i hela landet testa några av de senaste kommunikationsutrustning i kontrollerade situationer. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Apple Spin-Off Hosts Enterprise App Stores

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8XHQfPsZXTI/Apple-Spin-Off-Hosts-Enterprise-App-Stores:
En anonym läsare skriver: "Förra året auktoriserad Apple tyst private label-app-butiker med OTA (over-the-air) protokoll, och nu en Apple avknoppningen är att erbjuda den första webbhotell som använder OTA att skapa alternativa app butiker för iOS enheter som iPhone och iPad. En av de första är Ciscos App Kylskåp (för kyla nätverk apps), men ett dussin andra Fortune 500-företag har också anslutit sig. Och i höst, lovar Apperian lägga Android Apps till sin tjänst som möjliggör en -stop-shopping för private label-Apps Store värd i molnen. Hittills har dessa lager är för de anställda bara, men 2012 Apperian hävdar att det kommer att erbjuda alternativ app-butiker för resten av oss "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Pandora diken Flash öppnar HTML5 rutan för redesign

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/13/pandora-ditches-flash-opens-up-the-html5-box/:
Ser ut som Adobe har förlorat ännu en allierad till den silkeslena tjusningen av HTML5 . Internet Radio Pandora har handlas i gång överallt Flash för den alltmer antagit webstandarden, med hänvisning bland annat, förmågan att Lop dyrbara sekunder av webbplatsens laddningstid. Uppgraderingen är en del av en större redesign för tjänsten, sägs ha inspirerats av bolagets egna iPad. De gamla funktioner är i stort sett intakta, men många, som Twitter och Facebook integrationen, har moderniserats. Uppdateringen kommer att rullas ut till Pandora En abonnenter snart, i något av ett begränsat test läge, med andra användare efter senare. De med webbläsare som inte är helt HTML5-vänlig kommer fortfarande att kunna komma åt Flash-funktioner som backup.

Pandora diken Flash öppnar HTML5 rutan för redesign ursprungligen visades på Engadget on Wed, 13 Jul 2011 13:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Electronista | källa TechCrunch | Tipsa | Kommentarer

Sony S1 och S2 hands-on

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/13/sony-s1-and-s2-hands-on/:
Nu när Sony har spillt den transportör-exklusiva bönor på minst ett av sina tablets, den S2 gripskopa gav företaget vänligen oss en chans att få lite efterlängtade hands-on tid med både den och dess syskon, de S1 skiffer. Och då känns det som vi hanterar ett nytt Honeycomb Android tablet varannan dag, dessa åtminstone inleda några ganska ovanlig form faktorer. Å ena sidan har du fått S1, en 9,4-tums antal vars rundade kil profil var utformad för att efterlikna en hopvikt tidning. På den motsatta änden av skalan finns det en S2, vilket öppnar för att avslöja dubbla 5,5-tums bildskärmar - desto mer av en nyhet eftersom vi har knappt sett Android 3,0 körs på enheter som inte har 10-tums skärmar. Tyvärr hade vi bara några minuter att rota runt, särskilt vi skulle ha älskat att spendera mer tid att sjunka tänderna i Sonys spinn på Honeycomb. För nu, dock njuta av de närbilder nedan och huvudet på tidigare avbrottet för några tidiga intryck.

Fortsätt att läsa Sony S1 och S2 hands-on

Sony S1 och S2 hands-on publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 13 Jul 2011 13:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Adobe och Sony skapar tävling att sätta Air program på Android tablets

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/13/adobe-and-sony-create-contest-to-put-air-apps-on-android-tablets/:
Sony S2 och Air
Normalt täcker vi inte, men tävlingen Air App Challenge från Sony och Adobe inte förtjänar särskild uppmärksamhet. Varför? Tja, för en, Air har inte precis tagit fart riktigt gillar Flash beslutsfattare hade hoppats - särskilt i den mobila rymden. Och två, att nya S2 tablet kommer att behöva lite program som är utformade för att dra nytta av dess dubbla skärmar. Den $ 200.000 i prispengar kommer att delas ut till utvecklare som piska upp den bästa skapelser speciellt för den kommande Sony Honeycomb enheter, med hjälp av Adobes Flash-plus-browser miljö. Utmaningar har visat sig framgångsrika i det förflutna för att sporra intresset för plattformar från Android till New York Citys stora databaser med information. Om tävlingen är framgångsrika kan det tur att lilla vikbara Sony från en ny konstruktion till en unik och tilltalande produkt. Om du verkligen behöver veta mer, är full PR efter pausen.

Fortsätt att läsa Adobe och Sony skapar tävling att sätta Air program på Android tablets

Adobe och Sony skapar tävling att sätta Air program på Android tablets ursprungligen visades på Engadget on Wed, 13 Jul 2011 13:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Datorn lär språk genom att spela spel

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1rd5pK3G4WY/Computer-Learns-Language-By-Playing-Games:
Frans Faase skriver "Genom att basera sina strategier om texten till en manual, härleder en dator betydelser av ord utan mänsklig övervakning. Papperet lära sig att vinna genom att läsa handböcker i Monte-Carlo framework (PDF) förklarar hur ett datorprogram lyckas spela Civilization II med det officiella spelet manualen som en strategi guide. Denna handbok använder ett stort ordförråd på 3638 ord, och består av 2083 meningar om i genomsnitt 16,9 ord lång. Vid det här programmet förbättrar framgång från 45% till 78 % i att spela spelet. Inga förkunskaper i språket används. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.