torsdag 9 juni 2011

Vad brottslighet Stats har gemensamt med sexuella SKRÄVEL

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/g67L0d9EQMc/What-Cybercrime-Stats-Have-In-Common-With-Sexual-Braggadocio:
En anonym läsare skriver "Microsoft har forskarna smutskastad siffror från IT-brottslighet undersökningar, anse att de omfattas av olika typer av störningar som länge har plågat sex undersökningar. Allt som krävs är några självutnämnda Don Juans hopplöst att snedvrida den sex-undersökning siffror. Likaså , IT-brottslighet undersökningar tenderar att bli dominerad av en minoritet av svar, normalt de som har eller tror att de har förlorat en hel del som en följd av dataintrång eller malware attack, och är högljudd om det. "är databrottslighet undersökningar så äventyras och partiska att ingen tro vad kan placeras i sina slutsatser, "skriver forskarna."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Att göra en Real Batcopter, med delar från järnaffären

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EwB1NuhRyuk/Making-a-Real-Batcopter-With-Parts-From-the-Hardware-Store:
garymortimer skriver med ett utdrag ur en berättelse lastad med överdådiga bilder och video på hur man skapar - med några bambu och mesh surrade på - en UAV flyga igenom och lära sig svärmar av fladdermöss på landsbygden Texas. "Brasiliansk Free-tailed fladdermöss (även kallad Tadarida) möts i miljonklassen i grottor hela Texas, som avgår varje natt i svärmar så stora att de kan upptäckas med dopplerradar. På något sätt lyckas de fly genom denna täta själv-clutter utan större kollisioner, och så vårt mål är att bättre förstå detta beteende. För luftfolier projektet skapade IML laget de tidigare nämnda Batcopter. Målet var att flyga en UAV genom den täta dungen, och spela in fladdermöss svar med tre mark- baserad höghastighets FLIR kameror och en luftburen 3D HD GoPro kamera. Förhoppningen är att få ut grundläggande kontroll lagar som flyger beteende för att uppnå bättre autonom UAV flygningen. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Madfinger demos och rätter detaljer om sin kommande Shadowgun spel

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/09/madfinger-demos-and-dishes-details-on-its-forthcoming-shadowgun/:

Shadowgun såg bra ut när vi såg bilderna av den förra månaden , och på E3 2011 fick vi prata med spelets skapare om Tegra-optimerade titel. Madfinger, spelets skapare, arbetade nära med Nvidia för att vrida ur maximal prestanda möjligt av Tegra 2-plattformen , men det sa Shadowgun fortfarande ser fantastisk på andra kisel. Spelet bygger på flera plattformar Unity motor och kommer till IOS och Android-enheter runt om i världen i september (TBD priser). Som ni kan se i videon ovan, går det smidigt som silke på en LG G2x (55-60fps) och Motorolas Xoom (30fps). Madfinger sa att vi också kan förvänta 60fps på IPAD 2 och anordningar förpackning Kal-El chips, och 30fps på andra Android telefoner och iPhone 4 när debuterar spelet. Om du har en längtan efter något mer video av spelet, kolla den officiella trailern efter rasten.

Fortsätt läsa Madfinger demos och rätter detaljer om sin kommande Shadowgun spel

Madfinger demos och rätter detaljer om sin kommande Shadowgun spelet publicerades ursprungligen på Engadget tis, 9 jun, 2011 15:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Sonys 24-tums PlayStation 3D "dual-view" monitor: här fungerar det

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/09/sonys-24-inch-playstation-3d-dual-view-monitor-heres-how-it/:
Sony har fått några underbara idéer här på E3 2011, men bolagets vänster en hel del trådar för journalister att sy upp - vad är batteriets livslängd som ? Hur mycket kommer fortlöpande klient gameplay kosta ? Hur fungerar det med delad skärm 3D-monitor arbete? Sonys 3D-spel tsaren Mick Hocking flög in från Liverpool att prata stereoskopi med pressen, och vi har fått en del svar för det sista. Vad du ser ovan är en LCD-panel som fräschar vid 240Hz, och leverera 3D med 60 bilder per sekund till varje öga, med den typiska aktiva shutter glasögon teknik för att blockera ljus för att ditt vänstra öga när "rätt" bild visas, och vice versa för höger öga. Men glasen har en speciell knapp som gör både linser av en spelares glasögon visa bilder för vänster öga och båda linser i en annan visa bilder spelare för rätten, så att varje tillverkare har sina egna 60fps foder hela tiden för privat split- skärmen spel.

Samtidigt som potentiellt innebär att du kan använda dessa glasögon på icke-Sony 3DTVs också och få samma effekt (eller, du vet, bara plocka upp en Sharp Quattron 3D eller Vizio Versus , som gör ungefär samma sak) Hocking berättade att just denna Enheten gör också ytterligare programvara behandling för att minska skuggor. Men vad för spel? 3D-guru sa det blir ett antal titlar som stöder funktionen när bildskärmen träffar i höst, och att andra 3D-titlar skulle kunna (och lätt) lagas om de stöder också split-screen att börja med. Hocking säger utvecklare entusiasm har varit särskilt intensiv för delad skärm, och med mer än den holografiska och huvud-mounted display teknik som Sonys arbetar med, och vi kan se funktionen integrerad i BRAVIA-tv borde tanken ta fart.

Sonys 24-tums PlayStation 3D "dual-view" monitor: här fungerar det ursprungligen dök upp på Engadget tor, 9 juni 2011 15:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Samsung och Acer Chromebooks nu tillgänglig för pre-order på Best Buy och Amazon

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/09/samsung-and-acer-chromebooks-now-available-for-pre-order-at-best/:
Vissa folk har redan fått tag på en Samsung Series 5 Chromebook tack vare en tidig försäljning på Förgyllda, men alla andra kan nu äntligen få sin ordning i på ett par mer traditionella källor: Best Buy och Amazon. Dessutom Samsungs Chromebook (finns i både vitt och silver som börjar på $ 430), som också omfattar Acers Chrome OS-baserade erbjudande , som nu är känt som Acer Cromia och börjar på $ 380 för WiFi-endast modell. Varken alltid citerar ett fartyg datum ännu, men Google tidigare har meddelat att de kommer att rulla ut den 15 juni.

Samsung och Acer Chromebooks nu tillgänglig för pre-order på Best Buy och Amazon publicerades ursprungligen på Engadget tis, 9 jun 2011 15:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Chrome OS Site | källa Google | Tipsa | Kommentarer

Kinesiska Moon Probe Ventures i rymden

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cOA93o575yI/Chinese-Moon-Probe-Ventures-Into-Deep-Space:
hackingbear skriver "Efter sin 6-månaders uppdrag månen undersökningen var Kinas andra månen skytteln, Chang'e-2, visade sig vara i utmärkt skick och har rikligt bränsle kvar, så det avräknas från dess måne bana i rymden, på väg mot Lagrangian punkt L2 cirka 1,5 miljoner kilometer från jorden, eller ungefär 4 gånger längre ut än månen. Den skytteln lämnat månen bana på 5:10, enligt den statliga förvaltningen för vetenskap, teknik och industri för Försvarshögskolan . Sonden förväntas utföra prospektering vid L2. Det är den första kinesiska rymdfarkosten att våga bortom månen och fastställa landets kapacitet i djup utforskning av rymden. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Den pågående fallet av Rakofsky kontra Internet

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/i87AH8CiP_Q/The-Ongoing-Case-of-Rakofsky-vs-Internet:
Chmcginn skriver "Joseph Rakofsky, ett New Jersey advokat vars anspråk på internet berömmelse är att lämna in en stämningsansökan mot Washington Post och American Bar Association för att ha kritiserat sin prestation vid en Washington DC mordrättegång, har ändrat sin kostym att omfatta ett antal bloggare och internet forum medlemmar - för att ha kritiserat rättegång som är ett större hot mot yttrandefriheten -.? direkta statliga insatser, eller rädsla för stämningar för oseriöst förtal avgifter "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Stack Exchange Webbplats Profiler Nu Open Source

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YUZD9ljCo5I/Stack-Exchange-Website-Profiler-Now-Open-Source:
ScuttleMonkey skriver "Joel Spolsky skickade ut röksignaler i morse om den nyligen lanserade Stack Exchange Webbplatsen Profiler som öppen källkod. Sam Saffron redogörs för varför detta Profiler är kanske" bästa och mest omfattande produktion webbsida Profiler ute för någon webbplattform. " Projektet är tillgängligt via Google Code eller NuGet. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Apple icloud ger tidigare köpt apps tillbaka från de döda

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/09/apple-icloud-brings-previously-purchased-apps-back-from-the-dead/:
Beklaga den tid du återställt din iPhone och förlorade det älskade VLC app för det är inte längre tillgänglig på App Store? Muntra upp, det finns en icloud för det. Tjänsten ger dig möjlighet att åter ladda ner någon app du tidigare köpt på någon av dina IOS-enheter - inklusive dödade apps. Vi bestämde oss för att ge det en virvel, provning vår lycka med en iPhone 3GS nynna med på IOS 4.3.3. När du surfar på Inköp delen av App Store, såg vi Tris, en app som inte har funnits i nästan tre år. Visst nog, tryckte vi icloud ikonen och inom några sekunder, var ol 'Tetris klon tillbaka i aktion. Så om du var en av de fyra personer som hämtade jag är rik innan det blev dödad, kommer du vara säker på att njuta av att 1.000 $ investering i många år framöver.

Zach Honig bidragit till denna rapport.

Apple ger icloud tidigare köpt apps tillbaka från de döda som ursprungligen visades på Engadget tis, 9 jun 2011 13:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa CDFX Apps | Tipsa | Kommentarer

Homeland Security Köra NBC-Owned PSA

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AtkwdMDJU1E/Homeland-Security-Running-NBC-Owned-PSAs:
En anonym läsare skriver: "För några månader sedan, Homeland Security's ICE (Immigration & Customs Enforcement) gruppen började på olika domäner som det hade tagit att placera ett skydd mot piratkopiering video PSA. Vad det sade inte var som skapade den PSA. En frihet of Information Act begäran Techdirt har visat att filmerna är faktiskt skapas och ägs av NBC Universal, men ingenstans Homeland Security offentligt erkänna detta som Techdirt skriver:. 'Kunde du föreställa dig hur pressen skulle reagera om, säg, sprang FDA PSA som har skapats och ägs av McDonald's och detta inte framgår för allmänheten? Vad sägs om om finansdepartementet sprang en PSA skapas och ägs av Goldman Sachs? Så, inte bör vi fråga allvarliga frågor om varför Homeland Security och ICE kör en ensidig, vilseledande propaganda corporate video, skapat och ägs av ett privat företag, utan att nämna den ganska relevant information om vem som gjorde det? "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Personlig Elektronik faktiskt kan Disrupt Avionics

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gKZqQc-6vY0/Personal-Electronics-May-Indeed-Disrupt-Avionics:
mattrwilliams skriver "Det finns en växande mängd anekdotiska bevis som pekar på personlig elektronik är ett verkligt problem ombord flygplan. Dave Carson i Boeing, medordförande i en federal rådgivande kommitté som utredde problemet med elektroniska störningar från bärbara enheter, säger att PED utstrålar signaler som kan slå och störa känsliga elektroniska sensorer dolda i planets passagerare område, bland annat för ett instrument landing system som används i dåligt väder. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Motorolas 4,3-tums Photon 4G ger Tegra 2, cykelställ magi till Sprint (video hands-on)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/09/motorolas-4-3-inch-photon-4g-brings-tegra-2-kickstand-magic-to/:
Du vet något stort är på väg att gå ner när du kan få VD: ar från två stora tekniska företag att sitta ner tillsammans för lunch. Som misstänkta, dagens sprint / Motorola händelse, som leds av Dan Hesse och Sanjay Jha, markerade debut i ryktas Photon 4G . Handenheten rymmer en 4,3-tums skärm QHD , 1 GHz dual-core NVIDIA Tegra 2 processor, 1 GB RAM, 16 GB inbyggt minne, och förinstallerade Gingerbread - plus, på gott och ont, den senaste versionen av Blur. Den magra nya smartphone har fått fram och bak mot kameror (varav den sistnämnda är åtta megapixlar), en kameraknapp, och mini-USB och HDMI-portar, som kommer att koppla in en snart kommer att tillkännages dockningsenhet.

Handenheten är den första från en amerikansk operatör att erbjuda upp globala 4G-anslutning, och det är också fick 3G-stöd, om du behöver det (det är CDMA / WiMAX i USA och GSM internationellt). Enterprise funktionalitet, traditionellt lite av en miss med Android telefoner, finns också, tack vare affärsmässigt verktyg inbyggt i Blur och ökad säkerhet, artighet av tillverkarens förvärv av 3LM ("tre lagar Mobility" till sina vänner). Sprints inflytande lyser igenom också, med införandet av en inbyggd aktiv cykelställ på sin bak, första gången för en Motorola-enhet. Vänd upp den, och displayen växlar automatiskt till liggande läge för optimal visning.

Vi lyckades få lite praktisk tid med enheten före tillkännagivandet, och i stort sett verkade pekskärmen och programvaran ganska lyhörd. Handenheten sig är både smal och trång och känns bra i handen, men väl tillbaka inte erbjuder mycket i vägen för dragning för dem benägna att släppa sina telefoner. Knapparna på enheten var lite stel och sjunkna, men vi måste vänta på att döma på den fronten, eftersom detta är en pre-produktionsenhet - förhoppningsvis kommer vi få ut händerna på något mer final i nära framtid. Fotonen 4G är inställd att slå Sprint i sommar - ett exakt datum och pris punkt har ännu inte tillkännagivits.


Dana Wollman bidragit till denna rapport.

Fortsätt läsa Motorolas 4.

Virgin Mobile välkomnar 4,1-tums Motorola Triumph, ger Froyo till förbetalda sidan

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/09/virgin-mobile-welcomes-4-1-inch-motorola-triumph-brings-froyo-t/:
Frukta inte, pay-as-you-go fans - Virgin Mobile såg en hatt toppen av sin egen vid dagens Sprint / Motorola händelse i form av Triumph, en medelmåttig 4,1-tums Android 2,2 handenhet som kanske inte riktigt lever upp till det hyperboliska namn. Enheten har 2 GB inbyggd förvaring, 512 MB RAM, en fem megapixel kamera, WVGA, 1400mAh batteri, A-GPS, WiFi en Qualcomm MSM8655 processor och HDMI-utgång. Det kommer även förinstallerad med Virgin Live 2.0, en musikalisk socialt nätverkande funktion som ger användare tillgång till exklusiva musikaliska innehållet - inte riktigt grejer seger varv är gjorda av, men det är verkligen ett välkommet tillskott till den förbetalda marknaden. Triumferande pressmeddelande efter pausen, som triumferande saknar prissättning / release information.

Fortsätt läsa Virgin Mobile välkomnar 4,1-tums Motorola Triumph, ger Froyo till förbetalda sidan

Virgin Mobile välkomnar 4,1-tums Motorola Triumph, ger Froyo till förbetalda sidan publicerades ursprungligen på Engadget tis, 9 jun 2011 12:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer