tisdag 3 maj 2011

Den försåtliga krypning latens Hell

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GiMcje3hJJU/The-Insidious-Creep-of-Latency-Hell:
Twinbee skriver "Gamers ofta hitta" input lag "irriterande, men med åren har fördröjning smugit sig in många andra prylar med lika smärtsam resultat. Något så enkelt som mobil kommunikation eller ändra TV-kanal kan drabbas. Software alltför långt ifrån oskyldig (Java eller Visual Studio 2010 någon?), och även själva skrivbordet är fullt av "osynlig" latenser som kan hindra användare (ta nya Launcher baren i Ubuntu 11 till exempel). Mer oroande är Bufferbloat ett problem som plågar Internet, men har först nyligen drabbats nyheten Hälften av problemet är att det ofta är svårt att sätta fingret på om du inte leta efter det som Mick West påpekade:.. "spelare, och ibland även designers, kan inte alltid sätta ord på vad de tycker är fel med ett visst spel reglage ..... Eller de kanske inte kan berätta något, och helt enkelt säga spelet sög, utan att riktigt förstå varför den sög. ""

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Air Force Vill Kommersiella Rymdfarkoster

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qVIxmEARUcI/Air-Force-Wants-Commercial-Spacecraft:
coondoggie skriver "Det amerikanska flygvapnet förbereder sig för att ta en lång titt på hur kommersiell rymdteknologi kan hjälpa det bättre fungera i kosmos. Flygvapnet idag att man kommer att hålla ett mellanslag möte testprogram nästa vecka inför förväntade contract erbjudanden, eller Bred byrån Meddelanden vill rekrytera kommersiella ytor leverantörer. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Xobni Gör Inkorgen i Outlook smartare med nya gadget Store

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/4S50C3mYRrg/:
Array

Nielsen uppskattningar visar första droppen i TV ägande i 20 år, mayafolket nicka gillande

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/03/nielsen-estimates-show-first-drop-in-tv-ownership-in-20-years-m/:
Den Nielsen Company har meddelat att dess uppskattade antalet tv-hushåll för 2012 sjunker till 114.700 tusen (96,7 procent), en nedgång från 115.900 tusen (98,9 procent) än året innan vilket är första gången det gått ner i två decennier. Medan vissa säger detta markerar slutet på den TV-epok som vi har vetat det , det finns ett par faktorer att ta hänsyn till, med början i hur siffrorna är samlade - Nielsen endast räknas TV-apparater som klarar av stämningen i vid Minst en kanal. Om du har klippt sladden och gått alla Internet / Blu-ray / DVD utan att sätta upp en antenn eller aldrig uppgraderas för digitala sändningar (som vissa landsbygdsområden eller låga inkomster hem har inte) än din TV räknas inte. Efter granskning av siffror och titta Apocalypto två gånger vi kan fortfarande inte säga om detta betyder att det är redan över för linjär TV eller om det är mer av en tillfällig bula på grund av en osäker ekonomi som det var 1992. Naturligtvis kan det faktum att vi hyrde film på iTunes kan berätta.

Nielsen uppskattningar visar första droppen i TV ägande i 20 år, mayafolket nicka gillande ursprungligen visades på Engadget sön, 3 maj 2011 14:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Nielsen Wire | Tipsa | Kommentarer

Lasrar bevisa att du inte kan hålla en kamera fortfarande (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/03/lasers-prove-you-cant-hold-a-camera-still-video/:
Om du tror schlepping ett stativ tillsammans med din DSLR är inte värt det eftersom du är övertygad om att du kan få en ren skott om du bara koncentrera tillräckligt hårt, vi måste fråga ... hur fungerar ut för dig? För att visa den destruktiva kraften av darriga händer, Technica kamera i en laser till blixtsko av en Canon 7D, med ljuset reflekteras från en vägg 20 meter bort. Lektionen: det är utmanande nog att få en skarp bild med ett stativ - än mindre utan. I videon nedan, vinglar den laserpunkt oförutsägbart när fotografen försiktigt trycker på avtryckaren med fingret. I det andra klippet använder han ett avlägset release, som synbarligen nedskärningar, men inte helt eliminera, skaka. Först när han låser upp spegeln och resorts på ett stativ och fjärrstängas gör skakar sjunka till ett minimum. Behöver lite mer levande bevis? Vi mycket tyder rubrik förbi paus för en demo som bara kan få dig att ompröva det beslutet inte att packa en Gorillapod .

Fortsätt läsa Lasrar bevisa att du inte kan hålla kameran stilla (video)

Lasrar bevisa att du inte kan hålla en kamera fortfarande (video) som ursprungligen visades på Engadget sön, 3 maj 2011 15:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Bredband | källa Kamera Technica | Tipsa | Kommentarer

"Motherlode" av uppgifter beslagtagits hos Bin Laden Compound

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/J9atgqN1pFQ/Motherlode-of-Data-Seized-At-Bin-Laden-Compound:
itwbennett skriver "den razzia som dödade Usama bin Ladin i Pakistan söndag också dykt upp en" intelligens skörd "av datorbaserade data som beskrevs av en anonym regeringskälla som" Motherlode av intelligens. " Uppgifterna är siktas igenom på en hemlig plats i Afghanistan En icke namngiven tjänsteman citerades av Politico som säger: "... Hundratals människor går igenom det nu Det kommer att bli bra även om endast 10 procent av det är talan De rengörs ut det. Kan du föreställa dig vad som är på Usama bin Ladins hårddisk? "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


AppleCrate II: Apple II-Based Parallelldatorcentrum

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JEs8mvOX8us/AppleCrate-II-Apple-II-Based-Parallel-Computer:
sproketboy noterade att för många år sedan Michael J. Mahon byggde Applecrate: en parallell bunt Apple IIs utan anledning. Nyligen kom han tillbaka med AppleCrate II vilket mer än fördubblar antalet moderkort, och åtminstone tredubblar awesomeness.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Alienware M18x frakt nu, bråck hotnivå satt till hög för amerikanska leverans män

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/03/alienware-m18x-shipping-now-hernia-threat-level-set-to-high-for/:
Alienware M18x
Här är det folie hatt spelentusiaster, Alienware M18x laptop. Visst, du har fått höra att det fanns till och med sett några bilder på en påstådd prototyp , men en kunnig person som dig själv vill se bevis med hans eller hennes egna ögon. Nu Dell är villig att uppnå en av dessa 16-pund bestar till din dörr för pris som börjar på $ 1.999. Låt oss vara seriös, men, du är inte intresserad av att fotgängare 2GHz Core i7 som levereras med basmodellen. Du vill att intergalaktiska hastighet levereras av att Core i7 Extreme överklockad till 4GHz och dubbla 2GB Radeon 6970m grafikkort. Toppa med ett par 256GB SSD och 32 GB RAM och du tittar på en $ 6.000 laptop. Ingen sa det här skulle bli billigt - Dessutom är det kommer att kosta några allvarliga deg för att täcka upp försvinner M15x .

[Tack, Nicklas]

Alienware M18x frakt nu, bråck hotnivå satt till hög för amerikanska leverans män som ursprungligen visades på Engadget sön, 3 maj, 2011 13:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Dell | Tipsa | Kommentarer

Adobe Photoshop uppdatera inleder ny era av IPAD kompatibilitet

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/03/adobe-photoshop-update-ushers-in-new-era-of-ipad-compatibility/:
Vi har varit ganska förtjust med Adobes demos av IPAD / Photoshop interaktivitet för en tid, och nu verkar det som om vi äntligen kommer att kunna ta det hela för ett spinn. Som utlovat företaget idag släppte Creative Suite 5.5, som erbjuder bland annat förmågan att använda tabletter och smartphones för att interagera med företagets flaggskepp bildbehandlingsprogrammet. Medan det finns fortfarande inga ord apps för andra plattformar, har Adobe gett Apples "magiska" anordning en särskild namecheck, och de tidigare aviserade Eazel, färg Lava och Nav program kommer sannolikt att slå i App Store vilken minut som helst nu. Ägare av den nu gamla Photoshop CS5 kommer också att kunna utnyttja den nya funktionen genom den nyligen släppt 12.0.4 uppdatering. Pressmeddelanden efter rasten.

Fortsätt läsa Adobe Photoshop uppdatera inleder ny era av IPAD kompatibilitet

Adobe Photoshop uppdatera inleder ny era av IPAD kompatibilitet publicerades ursprungligen på Engadget sön, 3 maj 2011 14:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Mac Rumors | källa Adobe | Tipsa | Kommentarer

Googles sydkoreanska kontor rannsakade

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SYBMlbfT7YE/Googles-South-Korean-Offices-Raided:
lee1 skriver "Seoul polisen gjorde razzia Googles kontor i Seoul, Sydkorea idag på misstanken att de olagligt har samlat användarnas lokaliseringsuppgifter, utan samtycke, i reklamsyfte. Google hävdar att samarbeta med undersökningen."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Ubuntu Unity: The Great Divider

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5BbhZk9E6JE/Ubuntu-Unity-The-Great-Divider:
Barence skriver "Canonical beslut att införa den nya Unity gränssnittet på Ubuntu 11,04 användare verkar ha dela på Linux-distributioner användare, enligt PC Pro. Funktioner som en rörelse Launcher bar och osynliga rullningslister har förargat många användare, med ett hävdade att" Ubuntu gör ett bra jobb kastar bort år av UI erfarenhet ". Brådskan att möta den halvårsvisa release schema verkar också ha skadat release, med många användare rapporterar grafiken med det nya användargränssnittet."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Robotic "Tongue" låter dig franska Kiss Over The Internet

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-jM7UPDaQO8/Robotic-Tongue-Lets-You-French-Kiss-Over-The-Internet:
Om du tror att tanken på franska kyssar någon över internet med en robot tunga är typ av grov, gå ut och njuta av din eftermiddag. För de av er som fortfarande sitter här, The University of Electro-kommunikation i Tokyo precis vad du letat efter. The Kiss kraftöverföringsanordningen är en rörelsestyrda kärl som registrerar din tunga rörelser och skickar sedan denna information till en motsvarande maskin i din partners mun. Från artikeln:.. "Förutom i realtid smooching, det Kiss kraftöverföringsanordningen kan programmeras för att" komma ihåg "särskilda rotationer De förinspelade information sedan kan nås av flera mottagare Enligt uppfinnaren kan detta vara ett bra sätt för kändisar att komma närmare sina fans. " Universitetet gav inga ord om möjligheten av tentakler i framtida modeller.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


LG Optimus Svart vs Galaxy S II och Xperia Arc ... kamp!

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/03/lg-optimus-black-vs-galaxy-s-ii-and-xperia-arc-fight/:
Det är dags för oss att välkomna ännu en utmanare i kampen om världens tunnaste Android telefon: LG Optimus Black . Denna 9.2mm tjock luren gjorde sin debut till oohs och aahs av beundran på CES tidigare i år, och är nu på mycket branten av en global release. Visserligen är det inte riktigt smal nog för att slå den 7,7 mm tjocka NEC MEDIAS N-04C från sin abborre som absolut tunnaste, men det är tillräckligt smal för att ge Samsungs Galaxy S II och Sony Ericssons Xperia Arc en bra skräck. Det par smartphones erbjuder tunnare proportioner på spec sheet, men när vilade på en plan yta de sitter aldrig så lite högre än Optimus Black. Detta beror, till skillnad från sina knepiga samtida, håller Optimus Black till samma tjocklek längs hela sin längd (inte skratta), som tekniskt sett gör den till den tunnaste Android på den europeiska marknaden. Kolla in det i galleriet nedan eller video efter paus - och hålla tätt, vi har en fullständig recension för er under de kommande dagarna!

Fortsätt läsa LG Optimus Svart vs Galaxy S II och Xperia Arc ... kamp!

LG Optimus Svart vs Galaxy S II och Xperia Arc ... kamp! publicerades ursprungligen på Engadget sön, 3 maj 2011 00:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa |