måndag 30 maj 2011

Vad är Killing din Wi-Fi?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2WNd5Grxn_U/Whats-Killing-Your-Wi-Fi:
Barence skriver "PC Pro har tagit en grundlig titt på Wi-Fi och de faktorer som kan orsaka anslutningar till vittra Det fördriver några vanliga myter om Wi-Fi problem -. Såsom att angränsande Wi-Fi-hotspots är den vanligaste orsaken av problem, i stället för andra RF-störningar från apparater som avsändare analog video, mikrovågsugnar och även tankar fisk. Funktionen belyser också gratis och betalda av verktyg som kan diagnostisera Wi-Fi-frågor, såsom inSSIDer och Heatmapper, den senare av som kartor ger en heatmap av Wi-Fi hotspots i ditt hem eller kontor. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Samsung Galaxy tab 10,1 träffar Best Buy's sida, dekorativa Androids ramla i processen

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/30/samsung-galaxy-tab-10-1-hits-best-buys-site-decorative-android/:
Kom ihåg Android tablet vi sagt kan vara den första riktiga konkurrenten till IPAD 2 tidigare denna månad ? Jo, gjorde det bara sin debut på Best Buy platsen, och medan den stora "Coming Soon"-knappen har krossat våra drömmar om förbeställning en dag är sajten som erbjuder upp några fler detaljer om saken - eller åtminstone en bekräftelse av vad vi redan visste . För det första ser det ut som att systemet verkligen kommer att packa Android 3.1, till skillnad från den version vi testade, vilket var skakar 3.0.1. Även på en mer nedslående anmärkning, bedårande Android armén på den modell som vi plockade upp på Google I / O är borta, med en enkel vit tillbaka på sin plats, till skillnad från den svarta vi förväntade oss - kanske Samsung kommer att erbjuda både färgalternativ när enheten faktiskt fartyg. Under tiden får vi se om vi kan hitta numret på en bra laser gravör.

[Tack, Jeff]

Samsung Galaxy tab 10,1 träffar Best Buy's sida, dekorativa Androids ramla i processen som ursprungligen visades på Engadget på måndag, maj 30, 2011 16:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Best Buy | Tipsa | Kommentarer

Pew: En fjärdedel av amerikanska Internet-användare har placerat Telefonsamtal Online

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/nNFI18hxYPM/:
Array

Twitter lanserar en serie egna Photosharing Service

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/kozjqmqqGtc/:
Array

HP Veer blir igenmurat, demonteras efter kontroll "Organ Donor" box

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/30/hp-veer-gets-bricked-disassembled-after-checking-organ-donor/:
Det finns ett talesätt "runt webOS världen ... något om att "det är omöjligt att tegel en webOS-enhet." Det visade sig, det är knappast fallet i dessa dagar - det newfangled Touch Dela teknik som är stoppade i den senaste omgången av HP-enheter är mäktig ombytliga, och en Rob Whitby har på något sätt lyckades vända sin Veer 4G i en dvärghöns Papperspress. Istället för att använda den som en projektil med ett sinne för att göra sin deposition försvinna, gjorde han det enda kvarvarande intelligent sak att göra: rippa den öppen, samtidigt glädje i att vägra ge en epidural. Det finns ingen video från den förmodade gut-vridande förfarande, men det finns en chockerande detaljerad redogörelse för nedkoppling länkade nedan. Ögongodis är bara ett klick bort, och ja, är donationer för en ersättare accepteras. Begravningen datum är dock fortfarande obestämt.

HP Veer blir igenmurat, demonteras efter kontroll "Organ Donor-rutan ursprungligen visades på Engadget på måndag, 30 maj 2011 14:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PreCentral Forum | källa WebOS Internals | Tipsa | Kommentarer

Shuttle tablets på Computex 2011 (hands-on)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/30/shuttle-tablets-at-computex-2011-hands-on/:
Computex 2011 närmar sig snabbt här i Taipei, och idag Shuttle infört en trio av Android-baserade tablets att komplettera sin flotta av liten formfaktor datorer. Den 10-tum (WXGA) N10CN12 och 9-tums (XGA) N09CN01 modeller är båda baserade på Nvidias Tegra 2 CPU ihop med 1GB RAM, och rikta konsumentmarknaden. Den 8-tums (SVGA) V08CT01 - en stryktålig tablet för utbildning - har en 800 MHz Texas Instruments Cortex A8- processor och 512 MB ​​minne. Pris och tillgänglighet är fortfarande upp i luften - ingen överraskning med tanke på den Froyo -running enheter vi hanterat fortfarande kändes väldigt likt prototyper. Ta en titt på vår praktiska galleri nedan och klicka på paus för hela pressmeddelandet.

Fortsätt läsa Shuttle tablets på Computex 2011 (hands-on)

Shuttle tablets på Computex 2011 (hands-on) som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 30 maj 2011 15:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | |

Nästa fas av intelligenta TV kommer att övervaka dig

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MV-yKYkvCVA/The-Next-Phase-of-Intelligent-TVs-Will-Observe-You:
En anonym läsare skriver "Japan bygger NHK Science & Technology Research Laboratories (Strl) testar ett gränssnitt som följer tv-tittare, bestämmer deras intresse och ger information om TV-programmet i enlighet med hur de tittar på det. UTAN (användar-teknik assisterad navigation) TV-tittande gränssnitt som den kallas, har en kamera monterad på TV som fotografier betraktaren och uppskattningar betraktarens grader av intresse, koncentration, etc från sådana omständigheter som vem som tittar på TV med hur mycket ränta. Informationen är behandlas av en tablet PC och rekommenderade information visas för tittaren, är det möjligt att visa enskilda intressen samt om det finns flera tittare. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Droid X blir äkta Gingerbread uppdateringen läckte bygga flyter ut för otåliga

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/30/droid-x-gets-genuine-gingerbread-update-leaked-build-floats-out/:
Fortfarande besvära med att inofficiella 2,3 uppdatering för din jämförelsevis monstruösa Droid X ? Goda nyheter, streber, rätt på kö , bona fide Gingerbread uppdatering är den rullande att välja ut Droid X ägare i helgen, och om du inte turen att vara med i den första suga testet kan du ta saken i egna händer genom att besöka källan länkarna nedan. Per vanligt, skulle vi varna för en manuell installation för dem som inte är bekant med processen, särskilt eftersom massorna ska få den som den vecka smedjor på. Naturligtvis v2.3.3 förändringarna är små (åtminstone i jämförelse med de förändringar som ses i språnget från Eclair till Froyo), men hey - en uppdatering är en uppdatering.

Droid X blir äkta Gingerbread uppdateringen läckte bygga flyter ut för de otåliga ursprungligen visades på Engadget på måndag, 30 maj, 2011 13:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Droid-Life (1) , (2) , Android Central | Tipsa | Kommentarer

Gigabytes 15,6-tums P2532 laptop kommer i juni med Core i7, går vi hands-on

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/30/gigabytes-15-6-inch-p2532-laptop-arriving-in-june-with-core-i7/:
Här är ett nytt alternativ för dem som söker en stationär dator med tillräcklig processorkraft: tillkännages vid Computex 2011 idag är Gigabytes P2532, en 15,6-tums bärbar dator idrottsliga Intels Core i7-2630QM (2GHz till 2,9 GHz), tillsammans med NVIDIAs GeForce GT550M med 2 GB VRAM, upp till 8 GB DDR3 RAM-minne, 500 GB eller 750 GB hårddisk på 7200rpm, och en bricka laddning DVD-brännare. I själva verket kommer det att finnas två versioner tillgängliga: den P2532N som kommer med NVIDIA Optimus för extra batteritid, och P2532V med NVIDIA 3D Vision utan på en 1366 x 768 LCD, i motsats till den P2532N full-HD motsvarighet. Annars resterande specifikationer är identiska på dessa 2.6kg (£ 5,7) bärbara datorer, två USB 3.0-portar, en eSATA / USB 2.0 combo port, HDMI, SD-kortplats, fyra högtalare 1,5 watt med en bas, Bluetooth 3.0, 802.11 b / g / n WiFi och en 1,3 megapixel webbkamera. Håll utkik efter denna best i juni, men vara beredd att punga ut från omkring $ 1,500 om vår praktiska bilderna nedan fick din uppmärksamhet.

Gigabytes 15,6-tums P2532 laptop kommer i juni med Core i7, går vi hands-on ursprungligen dök upp på Engadget på måndag, 30 maj, 2011 00:39:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Engadget är live från Computex 2011!

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/30/engadget-is-live-from-computex-2011/:
Computex 2011 inleds i morgon, tydligen. Inte för att du vet det med monsun nyheter som ASUS utgjuten över Taipei idag: den helt nya funktionerna i Padfone , den extrema tunna UX21 Core i7 laptop, och genombrottet $ 200 prislapp på Eee PC X101 MeeGo netbook. ViewSonic slog även i en 7-tums Honeycomb tablet och en 10-tums Oak Trail skiffer som kör Windows 7, men kan virtualisera Android för de behövande. Men det är bara två företag och mässan har inte ens öppnat än! I grund och botten, lovar årets Computex tjäna upp något för prylintresserade varje övertalning. Håll dig uppdaterad med all galenskap i Taiwan i år genom att följa strömmen av newsy nyheter just hit .

Engadget är live från Computex 2011! ursprungligen visades på Engadget på måndag, 30 maj 2011 13:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Vad är din College Major Worth?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/j2CVwKvSakI/Whats-Your-College-Major-Worth:
Hugh Pickens skriver skriver "Krönikan av högre utbildning rapporter om att med undervisning stigande och en svag arbetsmarknad alla verkar vara diskutera värdet av en högskoleexamen, men Anthony P. Carnevale, chef för Georgetown University Center på undervisning och arbetskraft, säger talar om kandidatexamen i allmänhet inte göra en hel del mening, eftersom de finansiella payoff påverkas mycket av vad denna examen är i och vilken högskola det är från. För första gången analyserat forskare inkomster baserat på 171 college filmbolagen och skillnaderna är slående: För arbetstagare vars högsta grad är en kandidatexamen, varierade medianinkomster från $ 29.000 för rådgivning-psykologi majors till $ 120.000 petroleum-engineering majors men data visade också att löneskillnader inom grupper med liknande majors Inom kategorin. verksamheten stora, till exempel, hade affärer-ekonomi majors den högsta medianinkomsten betala $ 75.000 medan affärs-hospitality management tjänade $ 50.000. Studiens slutsats är att samtidigt som det finns en hel del variation i resultat under en livstid, alla grundutbildningen stora företagen är värt det, även med hänsyn till kostnaden för college och förlorad arbetsförtjänst med livstid fördel från $ 1.090.000 för Engineering stora företagen att $ 241.000 för utbildning majors. "Summan av kardemumman är att få en examen spelar roll, utan vad du tar frågor mer, '(PDF) drar slutsatsen Carnevale "Förra veckan fick vi veta att hoppar av college kan du tjäna $ 100.000 start-pengar för ditt företag.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


WiMAX playbook 4G tillkännagivande förrådd av Google-sökning?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/30/wimax-playbook-4g-announcement-betrayed-by-google-search/:
Google Sök efter
Tja, vi har väntat på ett playbook förpackning något mer än WiFi fram sitt företagsvänlig huvud, och det är det - liksom. Sök på Google efter "Sprint playbook" och nummer ett (icke-sponsrade) Resultatet är en sida "införa BlackBerry 4G Playbook tablet," vilket betyder att företagen har rätt om tidtabellen för den utlovade sommaren release . Genom att klicka på länken bara omdirigerar dig till Sprint hemsida för nu och tyvärr, pris och exakt sändningsdatum är ännu bara gissa. Det finns tillräckligt detaljerat i sökandet utdraget att berätta för oss att detta är legit och och ett tillkännagivande sida är redo att gå, men - ja, WiMAX fans, vi hoppas du gillar QNX.

[Tack, Josh]

WiMAX playbook 4G tillkännagivande förrådd av Google-sökning? ursprungligen visades på Engadget på måndag, 30 maj 2011 10:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Aktivister Destroy vetenskapliga GMO Experiment

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/L2ULpzsr4jc/Activists-Destroy-Scientific-GMO-Experiment:
Freggy skriver "I Belgien har en grupp aktivister som kallar sig the Field befrielserörelse förstördes ett område som används för ett vetenskapligt experiment med genetiskt modifierad potatis. Trots närvaro av 60 poliser att skydda området, lyckades aktivister att dra ut de växter och sprutade insektsmedel över dem, förstöra experimentet. Målet med experimentet var att testa potatisplantor som genetiskt modifierade att vara motståndskraftiga mot potatispest. Det är en sorglig dag för den vetenskapliga forskningens frihet. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Antares ATG-6 ger auto-tune till gitarren, kan inte retroaktivt spara Lil 'Wayne's SNL solo

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/30/antares-atg-6-brings-auto-tune-to-the-guitar-cant-retroactivel/:
Antares är inte det första företaget att ge individuell kontroll för varje sträng på en gitarr (hej, Roland!), men den outfiten nya ATG-6-tekniken tar saker ett steg närmare att vara godtagbara för mainstream. Snarare än att tvinga användare att bearbeta separat sträng signaler via en extern enhet, syftar detta här överlämnande att stoppa allt i kroppen. I demon bara förbi pausen, är en Seymour Duncan HEX pickup som används, och när den är ansluten via en MIDI-kabel, det är absolut inte en MIDI-gitarr - som strikt s används för kontroll. Det är också värt att påpeka en viktig citat från Antares produktchef Max Mobley - han använder en 99 $ gitarr "med ca $ 40.000 värde av tekniken inuti av det", ger oss intrycket att detta är långt ifrån massa kommersialisering.

Snarare än att använda auto-tune att fullständigt förstöra äktheten av musik (och producera en av de mest dråpliga Bud Light reklam hittills), axlar är dessa hoppas kunna tillhandahålla lagliga gitarrister med extra funktionalitet, saker som felfri intonation och stärkt tonala flexibilitet. Systemet är enligt uppgift kan kontinuerligt övervaka tonhöjden för varje enskild sträng för att säkerställa att varje riff och slicka är i samklang, men det är smart nog att backa när du vill manuellt manipulera saker. Vi är tillsagda att hänga tätt för mer information, men för tillfället vill vi inbjuder dig att ha en blick på bolagets nuvarande utvecklingen (och en brutal tillbakablick från 2008) nedan.

Fortsätt läsa Antares ATG-6 ger auto-tune till gitarren, kan inte retroaktivt spara Lil 'Wayne's SNL solo

Antares ATG-6 ger auto-tune till gitarren, kan inte retroaktivt spara Lil 'Wayne's SNL solo ursprungligen visades på Engadget på måndag, 30 maj, 2011 11:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Skapa Digital Music | källa Harmony Central (YouTube) , Antares | Tipsa | Kommentarer

Sony avslöjar pris och storlekar av "Google TV?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar som om någon inom företaget, eller om du är missnöjd med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller egentligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som vi inte vet om det är på riktigt) om möjliga storlekar som Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40-tums 40GT1 NSX-46GT1, (du gissade) av 46 inches. Och ändå, även risk för att deras priser skulle uppgå till mellan 1.300, 1.400 och $ 1900.

Den nyfikna detalj: Om detta är sant, det billigaste av Google TV skulle vara ännu dyrare (300 dollar) att 32-tums modell dyrare än Sony har människor i deras katalog.

Tyskland To End kärnkraften 2022

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/d766DT9CqAs/Germany-To-End-Nuclear-Power-By-2022:
dcollins skriver "Tyskland på måndag tillkännagivit planer på att bli den första stora industrialiserade makt att stänga alla sina kärnkraftverk i spåren av katastrofen i Japan, med en utfasning som skall slås in av 2022 ... Tyskland har 17 kärnkraft reaktorer på dess territorium, varav åtta är för närvarande avstängd elnätet ... Redan fredag ​​hade miljöministrarna från alla 16 tyska staterna i regionen som kallas för tillfällig ordning på de sju växter som permanentas ... måndagens beslut i praktiken en återgång till den tidsplan som fastställts av den tidigare socialdemokratiska-Green koalitionsregering ett decennium sedan. Och det är en ödmjuk U-sväng för Merkel, som i slutet av 2010 beslutat att förlänga livstiden för Tysklands 17 reaktorer med i genomsnitt 12 år, vilket skulle ha hållit dem öppet till mitten av 2030-talet. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.