måndag 31 oktober 2011

Kinect För PC-datorer början av nästa år, Microsoft eyeing Business Apps

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lz5FGsPG0nY/kinect-for-pcs-early-next-year-microsoft-eyeing-business-apps:


En anonym läsare skriver: "Microsoft har meddelat att dess Kinect rörelse-system kommer att finnas för datorer i början av 2012 och att de tänker ta det i näringslivet också." Microsoft planerar att lansera ett kommersiellt program för perifera början av nästa år, vilket ger företag de verktyg för att utveckla skräddarsydda applikationer för deras företag och industrier. Piloten Programmet omfattar redan sådana välkända namn som Toyota, bokförläggare Houghton Mifflin Harcourt och designbyrå Razorfish. Alla var över 200 "markis varumärke" företag i 25 länder har anmält sig till programmet ... Och medan de flesta av dessa företag har valt att behålla sina namn dolda för nu konkurrensmässiga skäl, är Microsoft arbetar med dem för att få program igång, så att de kan debut som snart som möjligt. Bara inte förväntar sig inte att Redmond-baserade företag att göra en första parten apps för detta program. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.

Microsoft föreslår Fix för e-röstning Attack

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AAZrKw1P3BU/microsoft-proposes-fix-for-e-voting-attack:


Trailrunner7 skriver "Microsoft Research har föreslagit begränsning för en känd potential attack mot verifierbara elektronisk röstning maskiner som kunde hjälpa till att förhindra insiders från att ändra röster i efterhand. Den motåtgärd till" papperskorgen attacken "innebär att lägga en kryptografisk hash till de intäkter som Väljarna får (PDF). Många verifierbara rösta system som redan inkluderar hashar på kvitton, men det hash är oftast gjorda av röstsedeln data för varje enskild väljare. Tanken föreslås av Microsoft Research innebär att man använder en löpande hash som skulle lägga till en hash av tidigare röstandes kvittot till varje persons kvitto, gärna förhindra en privilegierad insider från att använda kasserade kvitton att ändra röster. papperskorgen attack som lindring är utformad för att ta itu innebär valarbetare eller andra som kan vara motiverade att ändra röster samla kasseras kvitton och sedan ändra dem röster. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.

Varför Fingernaglar På en Chalkboard Sound Smärtsamt

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LU203SQqzWQ/why-fingernails-on-a-chalkboard-sound-painful:


sciencehabit skriver "Vissa ljud är olidlig Ta naglar gnissel på svarta tavlan Bullret gör att många människor rysa, men forskarna aldrig visste exakt varför En ny studie visar att det finns två faktorer i arbetet:... kunskap om var ljudet kommer ifrån och den olyckliga utformningen av våra hörselgångar. "Den felande frekvenser i intervallet 2000 till 4000 Hz. undanröja dessa gjorde ljuden mycket lättare att lyssna på. Radering av tonala delar av ljudet helt och hållet också lyssnare uppfattar ljudet som mer behaglig, medan att ta bort andra frekvenser eller bullriga, skrapning delar av ljudet gjorde ingen större skillnad. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.

Multi-Target Foto-radar för att göra fortkörning mer riskfyllda

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/etD3A7ulVP0/multi-target-photo-radar-system-to-make-speeding-riskier:


mrquagmire skriver med detta utdrag från Engadget:.. "Gå lätt på gasen, Speed ​​Racer, eftersom Cordon är på väg Utvecklat av Simicon, lovar den nya hastighetssensor för att ta motorvägen bevakning till nya nivåer av precision skillnad från de flesta foton radarsystem, . vilket spår bara en kränkare i taget, kan Simicon är enheten samtidigt identifiera och följa upp till 32 fordon i fyra körfält När en bil går in i sitt sortiment, kommer Cordon automatiskt generera två bilder: en från vidvinkel och en närbild skott av fordonets registreringsnummer. Det är också möjligt att direkt mäta en bils hastighet och kartläggning sin position, och kan enkelt synkroniseras med andra databaser via WiFi, 3G eller WiMAX. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.

<em>They Might Be Giants</em> svarar på dina frågor

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DylRdRafg_M/they-might-be-giants-answers-your-questions:


Tidigare denna månad har du chansen att fråga They Might Be Giants om DIY album, nörd kultur och sånger vetenskap. Nedan hittar du deras svar. Tack till bandet för att ta tid att svara på frågor. Jag önskar dem ytterligare 30 år av att göra musik och framgång!

Läs mer i denna historia på Slashdot.

Kina bygger 1-petaflop Homegrown Supercomputer

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ki51yXa5H2s/china-builds-1-petaflop-homegrown-supercomputer:


MrSeb skriver "Rita ännu en strid linje mellan de etablerade oligarkerna i västvärlden och utvecklingsländerna horder av östra Kina har presenterat en ny superdator som använder helt-egenutvecklade processorer -. 8704 av dem, för att vara exakt Datorn heter Sunway BLUELIGHT MPP och den har en prestanda på drygt 1 petaflop -. eller runt den 15: e snabbaste superdatorn i världen Sunway använder ShenWei SW-3 1600, en 16-kärna, 64-bitars MIPS-kompatibel (RISC) CPU processen. används för att göra markerna är inte känt, men det är sannolikt 65 eller 45nm, några generationer bakom Intels senaste och bästa. Varje 139.264 kärnor körs i 1.1GHz, har hela systemet 150TB minne och 2PB för lagring, och för Naturligtvis är det vattenkylda Den ShenWei chips baseras på Loongson / Godson arkitektur som Kina -. som i det egna landet - förmodligen bakåtkompileras från en DEC Alpha CPU 2001 och har utvecklats sedan Sunway är betydelsefull för två. skäl: a) Det är väldigt låg effekt, den förbrukar bara en megawatt, ungefär hälften av sin samtid och en sjundedel av USA: s Jaguar - och b) Det är Kinas första stora superdator som ska byggas utan Intel-eller AMD-processorer ".

Läs mer i denna historia på Slashdot.

Framsteg bärraketer Lyckad

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9Ye3zhvBugU/progress-spacecraft-launch-successful:


Zothecula skriver "Framtiden för den internationella rymdstationen (ISS) blev mer säkra söndag, oktober 30, 2011 när den ryska rymdorganisationen Rosocosmos genomfört en framgångsrik lansering av en obemannad Progress rymdfarkost. Den £ 15.718 (7130 kg) lastfartyg transporteras sina tre ton förnödenheter i omloppsbana och framgångsrikt utplacerade dess solpaneler utan incidenter. Lanseringen bekräftar att Soyuz-U bärraketer är åter säkert att bära bemannade rymdfarkost som behövs för att färjan besättningar till ISS. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.

Ubuntu Heads till smartphones, och tablets

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/j8iJPULAi58/ubuntu-heads-to-smartphones-and-tablets:


Första gången accepterade inlämnare GuerillaRadio skriver "Mark Shuttleworth är att meddela att Canonical kommer att ta Ubuntu Linux på smartphones, tablets och smarta TV-apparater på Ubuntu Developer Summit i Orlando, FL med start idag. Shuttleworth sade: 'Detta är en naturlig expansion av vår idé som Ubuntu som Linux för människor. Eftersom människor har flyttat från skrivbordet till nya formfaktorer för datorer, är det viktigt för oss att nå ut till ut samhället på dessa plattformar. Så, vi omfamna utmaningen hur man använder Ubuntu på smartphones, tablets och smart-skärmar. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.

Forskare använder bläckstråleskrivare skarpsinne för att skapa trådlösa explosiva sensor från papper

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/31/researchers-use-inkjet-acumen-to-create-wireless-explosive-senso/:
Möt Krishna Naishadham och Xiaojuan (Judy) Song. De är forskare vid Georgia Institute of Technology, och dessa små enheter som de sitter med en dag kan rädda dig från en sprängladdning. Detta petite prototyp är faktiskt ett papper som trådlös sensor som är tryckt med grundläggande inkjet -teknik, som utvecklats av professor Manos Tentzeris . Dess integrerade lätta antenn gör att sensorn för att kopplas ihop med kommunikationsutrustning, medan dess functionalized kolnanorör gör det möjligt att ta upp ens den minsta spår av ammoniak - en ingrediens i de flesta IED. Enligt Tentzeris ligger knep för att en sådan bläckstråleutskrifter i utvecklingen av "bläck" som kan deponeras vid relativt låga temperaturer. Detta bläck, spetsad med silver nanopartiklar, kan då vara jämnt fördelade över pappers-baserade komponenter med hjälp av en process som kallas sonication. Resultatet är en billig komponent som kan ansluta sig till nästan vilken yta. Den trådlösa sensorn, under tiden, kräver förhållandevis låga mängder av makt och kan göra det möjligt för användare att upptäcka bomber från ett säkert avstånd. Naishadham säger att hans lags enhet är inriktad mot militära tjänstemän, hjälparbetare eller andra sniffers bomb i farliga situationer, men det finns inga ord ännu om när det kunde komma in på marknaden. Du vill veta mer, kränga förbi paus för hela PR.

Fortsätt läsa Forskare använder bläckstråleskrivare skarpsinne för att skapa trådlösa explosiva sensor från papper

Forskare använder bläckstråleskrivare skarpsinne för att skapa trådlösa explosiva sensor från papper ursprungligen visades på Engadget på måndag, 31 oktober, 2011 08:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Ytterligare ett steg mot Grafen Halvledare

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/eI1fYz9I80E/another-step-towards-graphene-semiconductors:


derGoldstein skriver "Ars har en artikel upp om de två senaste" dokument som visar att om du ändra hur grafen stackar, du får en spänning kontrollerad bandgap ... Mellan dessa två artiklar, en ganska komplett förståelse av bandgap beteende i tre skikt grafen har erhållits, vilket innebär att endast utmaningen att göra saker. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.

Storbritannien Polisen Köp Hemlig Mobil Surveillance System

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DzAnOHaNqKU/uk-police-buy-covert-cellphone-surveillance-system:


digitig skriver "brittiska Metropolitan Police har köpt en" dold övervakning teknik som kan maskera sig som en mobiltelefon nätverk, sänder en signal som tillåter myndigheter att stänga av telefoner på distans, avlyssna kommunikation och samla in uppgifter om tusentals användare i ett målområde. " Andra kunder är tydligen "US Secret Service, försvarsministeriet och regimer i Mellanöstern."

Läs mer i denna historia på Slashdot.