lördag 11 december 2010

Små Fujitsu Device Skördarna Både sol och värme

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cS8qIgVaPg4/story01.htm:
destinyland skriver "Fujitsu har byggt en apparat som kan samtidigt skörda energi från antingen ljus eller värme. De har sänkta produktionskostnader genom att använda samma billiga organiska substrat för både omvandlingsprocesser, samtidigt fördubbla den potentiella mängd energi som kan samlas in. "Tidigare kunde dubbel skörd av energi endast göras genom att kombinera två olika enheter," artikeln anteckningar -. och enhetens sol omvandlare kan även dra energi från inomhusbelysning samt direkt solljus Fujitsu förutspår enheten kommer att vara särskilt användbart för att driva medicinska sensorer, eftersom det flexibla substrat kan ingå i monitorer som uppfyller formen på den mänskliga kroppen. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Engadget Podcast 221 - 2010/12/11

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/11/engadget-podcast-221-12-11-2010/:
Google. Google, Google, Google, Google, Google! Så lillgammal en obekväm interpolering. Brand upp Engadget Podcast Bingo eller IOS app och hoppa börja helgen med en varm tech injektion fylld av ett företag som gör mycket mer än bara söka, dessa dagar, om du vet vad vi menar.

Värdar: Joshua Topolsky, Paul Miller, Nilay Patel
Producent: Trent Wolbe
Musik: Paranoid Android

00:00:55 - Nexus S recension
00:08:00 - Googles Nexus s officiella, kommer 16 december till USA, 20 till UK (uppdatering: $ 199 om avtal, 529 olåst $)
00:17:07 - Googles stora vecka: Nexus S, Honeycomb tabletter, Chrome OS bärbara datorer och e-böcker för att starta
00:22:00 - Google lanserar NFC-utrustade Platser företag kit, muskler i den platsbaserade territorium i Portland
00:27:07 - LG uppfinner imaginära 1GHz processor kravet på att säga Optimus Man kommer inte få Pepparkakor
00:27:15 - LG drar tillbaka, "kommer att utvärdera" uppgradering Optimus serien Pepparkakor när specifikationer och källkod är offentliga
00:27:45 - LG åtar sig att uppgradera Optimus Ones till Pepparkakor, arg horder klingar
00:31:00 - Android SDK 2,3 avslöjade, förbättringar kallas Pepparkakor ut
00:31:30 - Android Honeycomb kommande "nästa år", tillägger tablett stöd
00:32:30 - Googles Andy Rubin live från D: Dive Into Mobil
00:47:50 - Live från Googles Chrome evenemang!
00:48:50 - Google Chrome OS blir detaljerade, första bärbara datorer från Acer och Samsung kommande mitten av 2011
00:49:10 - Google lanserar Cr-48, den första Chrome OS laptop
00:49:20 - Google Cr-48 Chrome laptop förhandsvisningen (update: djupgående intryck!)
00:49:30 - Google Chrome demos Web Store, rullar ut senare idag till USA (update: nu bor)
00:52:00 - Flash fungerar dåligt på din Google-Cr-48? Adobes jobbar på det
00:55:55 - Google samarbetar med Verizon gratis 3G-data ersättning med varje Chrome OS netbook
01:03:50 - Chrome Web Store, HTML5 och IPAD: symbios som bäst
01:16:50 - Mike Lazaridis live på D: Dive Into Mobile (med playbook!)
01:18:00 - RIM: s Mike Lazaridis: QNX kommer till BlackBerry-telefoner när dual-core processorer är redo
01:26:26 - Den Engadget Visa återvänder nästa Fredag 17 december med TV-apparater, robotar,

FBI att anta "Cloud först" IT-policy

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0T8xMaUOdTs/story01.htm:
theodp skriver "The White House torsdag tillkännagivit planer på att omstrukturera IT genom att konsolidera federala regeringen datacenter och program, och anta en sk cloud först" politik. avslöjades av federala CIO Vivek Kundra, uppmanar 25-Point Plan (PDF) för styckning 800 + datacenter 2015, samt flytta arbete till cloud computing system. Den nya "Cloud först" politik citerar förmåga Animoto.com att skala jämfört med regeringens kortlivade Cars.gov (Cash för Clunkers) Även om Google Trends visar detta kan vara något av ett äpple till apelsiner jämförelse för att motivera en nationell IT-strategi. Så länge vi pratar moln, understryker en tagg moln av de 25-Point Plan att FBI räknar mer på IT Program och Contract Management snarare än datavetenskap trolldom att leverera "de produktivitetsförbättringar som det privata näringslivet har insett från IT." Inte vara en buzzkill, men de av er firar CS Utbildning veckan kanske borde överväga en MBA om du vill ha en federal IT-karriär. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Intervall: s Patent passa mot World avskedade

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/foJfTfZdIUQ/story01.htm:
randall77 skriver med en uppdatering av en berättelse vi diskuterade i augusti om ett patentintrång kostym inlämnad av Intervall Licensing, ett företag som drivs av Microsofts grundare, Paul Allen, mot många stora teknikföretag över vagt och brett definierade affärsmetoder. Detta patent Dräkten har nu blivit uppsagd. Citerar Groklaw: "Domstolen höll med Google et al att det" saknar tillräckligt faktiskt detaljerad för att tillfredsställa diktat Twombly och Iqbal och även "leder till bristande faktiska detaljerat som föreslagits av Form 18". Domstolen instämmer inte i Allens Intervall Licensing att de två fallen inte är tillämpliga på patent klagomål, men det behöver inte ens åka dit: "Domstolen inte finner det nödvändigt att fastställa huruvida Form 18 är inte längre tillräcklig under Twombly och Iqbal eftersom kärandens klagomål inte uppfyller antingen Högsta domstolens tolkning av artikel 8 eller blankett 18. " Gå Google. Det var deras argument i sin rörelse för att avfärda, tillsammans med AOL: s. Google sade klagomålet var alltför vag för att uppfylla standarden enligt Ashcroft v. Iqbal, 129 S. Ct. 1937 (2009) och Bell Atl. Corp v . Twombly, 550 US 544 (2007). Sedan, efter Intervall Licensing uppfostrat lägre standard patent form det egentligen bör i stället gälla, hoppade AOL att säga klagomålet var alltför vag även under denna standard, och domstolen överens.

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Marinens prototyp rail gun projektil träffar Mach 7 vid 33 megajoule, våra hjärtan hoppa ett beat (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/11/navys-prototype-rail-gun-projectile-hits-mach-7-at-33-megajoule/:
http://www.engadget.com/2010/12/11/navys-prototype-rail-gun-projectile-hits-mach-7-at-33-megajoule/
Rail kanoner spela en viktig roll i nästan varje fantasifulla slaget om framtiden, vare sig det gigantiska robotar slåss om kontrollen över den inre sfären eller den sista kvarvarande medlemmen av Noble Team slåss mot konventionen invasionen så länge som möjligt. De är det stoff nördiga drömmar, och tack vare den amerikanska flottan att de är närmare utbyggnad än någonsin. För tre år sedan vår sjöss kraft lyckades en 8 megajoule blast , nu dess forskare har mer än tredubblats att: 33 megajoule påskynda en projektil med hjälp av magneter. Denna befogenhet innebär hastigheter på Mach 7 för snigel och en ström på 100 miles, men förhoppningen är att minst dubbelt så att när dessa saker börja hitta sig monteras på däck i slagskepp i 2025. Vid det laget de kommer att minska behovet av rum fulla av pulver avgifter och därmed sammanhängande risker som kommer tillsammans med explosiva granater, men kommer istället måste ge plats för vad som ser ut att bli ett lager fullt av kondensatorer. Det finns en video av den sak i handling nedan, och du kommer bli ledsen om du missar det.

[Tack, Jacob L.]

Fortsätt läsa marinens prototyp rail gun projektil träffar Mach 7 vid 33 megajoule, våra hjärtan hoppa ett beat (video)

Marinens prototyp rail gun projektil träffar Mach 7 vid 33 megajoule, våra hjärtan hoppa ett beat (video) som ursprungligen visades på Engadget , lör, 11 Dec 2010 15:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Fox News | Tipsa | Kommentarer

Backscatter röntgenapparater Fooled enkelt

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rNWQa4D7UA0/story01.htm:
Pinckney skriver "En uppsats av Leon Kaufman och Joseph W. Carlson i Journal of Transportation Security påstår att x-ray backscatter maskiner är inte särskilt effektiva (PDF) även i sin avsedda funktion. Medan slarvigt placerade kontraband upptäcks, maskinerna har påfallande blind-spots och har svårt att skilja explosiva från mänsklig vävnad. som de skriver, "Det är mycket troligt att en stor (15-20 cm i diameter), oregelbundet formade, cm-tjocka pannkaka [av pentyl explosiv] med avfasade kanter , tejpade på buken, skulle vara osynlig för denna teknik. ... Det är också lätt att se att ett objekt såsom ståltråd eller en boxcutter blad, tejpade på sidan av kroppen, eller ens en liten pistol i samma plats, kommer att vara osynlig. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Kin Studio stängning 31 januari, erbjuder Verizon gratis telefoner till drabbade kunder

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/11/kin-studio-closing-january-31st-verizon-offers-free-phones-to-a/:
Även om sista spiken i Microsoft Kin kistan har ännu inte exploaterats på plats, den programvara som gjorde par olycksaliga telefoner underligt tvingande kommer snart att få yxan. Kom januari 31st, Kin Studio skall inte finnas mer, effektivt kastrering befintliga Kin telefoner genom att ta bort dem från molnet. De kommer fortfarande att kunna ringa samtal, skicka SMS, e-post, surfa på webben och även strömma musik via Zune Pass, men deras tidigare live homescreens blir livlös, fråntagen sociala nätverk funktionalitet - och faktiskt kommer att förbli fast på sin senaste statusuppdatering, ungefär som en trasig klocka. Deras digitalt arkiv av bilder, kommer videoklipp och kontakter upphör att existera, men du kan säkerhetskopiera dem till en dator om du agerar nu. Tack och lov verkar Verizon att förstår att inte alla Kin kunder kommer att vara nöjd med en zombiephone, och har tagit en drastisk åtgärd för att hjälpa dem - genom 31 Mar 2011, Kin ägare kan handla den i för en fri 3G-telefon som de själva väljer . Hur slag. Hitta full Verizon vanliga frågor om övergången till vårt mer täckning länkar medan du sörjer övergiven enheten.

[Tack till alla som skickat detta i]

Fortsätt läsa Kin Studio stängning 31 januari, erbjuder Verizon gratis telefoner till drabbade kunder

Kin Studio stängning 31 januari, erbjuder Verizon gratis telefoner till berörda kunder som ursprungligen visades på Engadget , lör, 11 Dec 2010 13:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa WPCentral | Tipsa | Kommentarer

Venezuelas Gov't Söker Bill Internet Content

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qjiZ0Ml_0ek/story01.htm:
Ah, inget mer feg! skriver "Flera lokala och internationella nyhetskanaler rapport att den påfallande pro-Chávez Venezuelas nationalförsamling överväger en reform av sitt sociala ansvar lagstiftning att ta med innehåll på Internet. Förutom bestämmelser om pornografiskt material och obligatoriska vädring av regeringen meddelanden inkluderar den nuvarande propositionen brett förbud mot "destabiliserande" och "oroande" innehåll. Församlingen har också ett förslag till en enda nationell Internet-kopplingspunkt "i syfte att hantera utgående och inkommande trafik i Venezuela."

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Apple, Google Diss det amerikanska försvarsministeriet Över Mobile Security

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KlfpTJ6P-zo/story01.htm:
Julie188 skriver "Defense Information Systems Agency (DISA) länge har stöd till användning av BlackBerry smartphones för soldater. Den bygger ett system som kallas Go Mobile att tillhandahålla säker kommunikation, utbildning, och samarbetsprogram på mobil soldater. DISA nyligen beslutat att lägga Android och iPhone i listan över godkända enheter på grund av hög efterfrågan från användarna. Tyvärr har detta val blivit en jätte ont i flanken. Varför? Eftersom både Apple och Google vägrar ge DISA tillgång till deras säkerhet API: er. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Nokia C5-03, en fullständig Smartphone för 170 €

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Redan denna vecka presenterar vi några av nyheterna i det finska företaget Nokia. Den här gången är det dags för C5-03 Nokias äldre bror C5 Nokia, mobil, och vi presenterar en tid sedan i Gizmos

Nokia C5-03 kännetecknas av en terminal lätta (väger endast 90 gram) som kompletterar sin föregångare med en touchscreen och en del andra funktioner du kommer att göra honom till en mycket komplett pris smartphone marknaden som erbjuds, 170 euro.

Förutom touch 3 skärm, 2 inches, Nokia C5-03 innehåller en 5 megapixel kamera som gör att video, radio och GPS-anslutning, Bluetooth, WiFi och USB.

När det gäller minne, erbjuder Nokia C5-03 40 MB internt, som kan omvandlas till upp till 16 GB om du använder ett microSD-kort, även om serien kommer att innehålla ett 2 GB

Som operativsystem Nokia C5-03 körs på Symbian 1, som var känd förrän nu som en Symbian S60. Enheten menyn erbjuder en bra samling av ikoner som ger direkt tillgång till e-postkonton och sociala nätverk.

Vissa program höjdpunkten på Nokia C5-03 är tillgång till Nokia Music Store och Ovi Store, där du kan köpa musik och program för Nokia-telefoner. Å andra sidan ger Nokia C5-03 visning av alla typer av Microsoft Office-dokument, PDF och ZIP.

Priset på Nokia C5-03 som jag sa vi kommer vara 170 euro.

Android Market uppdatera effektiviserar innehåll, kärnvapen flikar, demonterar 24-timmars returpolicy att blidka devs

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/11/android-market-update-streamlines-content-nukes-tabs-dismantle/:
Uppdateringar har kommit snabbt och rasande på Googles Android Market för ett par veckor nu, men det här är den största övergången ännu - att rostiga flikar är ute, ersätts med en roterande karusell av nedladdningsbart innehåll, och en enda rullning panelen info för varje app. Vad mer, verkar det som Mountain View har hört skriken från spelföretag i synnerhet, det har fått ett par mycket speciella förändringar till stor del inriktade på dem - storleken locket på individuella program har höjt till 50 MB, och Android Market berömda 24 timmars återvändande finns inte mer. Du har fortfarande 15 minuter för att bestämma om du vill ha en bit av programvara eller föredrar en återbetalning, kanske tillräckligt länge för att ge det ett grundläggande test, men det finns inte längre tillräckligt med tid att avsluta ett spel i ett sammanträde innan slugt ger det ett pass . Det finns också ett antal bakom-kulisserna förändringar som bör hjälpa till att du bara ser program enheten kan faktiskt köra, baserat på skärmstorlek, pixeltätheten och OpenGL-stöd. Googles trycka uppdatera till varje Android 1,6-och-över-enhet under de kommande veckorna, så du kan förvänta dig app inköp världen att vända upp och ned i tid för jul.

Android Market uppdatera effektiviserar innehåll, kärnvapen flikar, demonterar 24-timmars politik för återvändande för att blidka devs ursprungligen visades på Engadget , lör, 11 Dec 2010 11:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Android Developers Blog | Tipsa | Kommentarer