tisdag 1 februari 2011

FBI Ställ att dyka upp avancerad motor säkerhet sökning

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4XXSyYUppZw/FBI-Set-To-Turn-Up-Advanced-Security-Search-Engine:
coondoggie skriver "FBI säger att det är som att rulla ut är N-Dex sökmotor och informationsdelning programmet till en större svep av den federala, statliga och lokala brottsbekämpande samhället. FBI har utvecklat N-Dex sedan 2008 och säger att När denna senaste omgång av utveckling är klar kommer brottsbekämpande organ kunna söka, länka, analysera och dela information t.ex. fallbeskrivningar på nationell basis i en utsträckning som förut var omöjliga, byrån anges. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Blogger stämd av restaurang för dålig recension

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/o98bfTLJ9Yo/Blogger-Sued-By-Restaurant-For-Bad-Review:
Voulnet skriver "öppnades nyligen Benihana filial i Kuwait stämde 248am.com, en välkänd kuwaitiska blogg, för att posta en dålig restaurang recension om sin mat, och bad om bloggen ska stängas och mer än $ 17.500 i skadestånd (5000 KD). Kuwait bloggare överallt har meddelat sitt stöd för granskning bloggare, även om det är högst osannolikt restaurangen kommer att få något från domstolen, eftersom journalister är nästan alltid gynnas i ärekränkning fall kuwaitiska domstolar Det verkar Benihana inte har hört talas om Cooks källa tidningen. . "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Den Engadget Visa: Steve Wozniak vita iPhone (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/01/the-engadget-show-steve-wozniaks-white-iphone-video/:


Du kanske har hört en sak eller två om Steve Wozniak vita iPhone från den Engadget Visa i söndags, och medan du borde verkligen gå och titta på hela fantastiska intervjun har vi brutit ut iPhone konversationen. Njut!

Den Engadget Visa: Steve Wozniak vita iPhone (video) publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 1 Feb 2011 16:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

GoPro börjar levereras $ 80 LCD BacPac för HD Hero, har ingen plats för din matlåda (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/01/gopro-starts-shipping-80-lcd-bacpac-for-hd-hero-has-no-room-fo/:
GoPro börjar levereras $ 80 LCD BacPac för HD Hero, har ingen plats för lunch (video)
Sikta din hjälm kamera och spela upp film är ett problem på de flesta modeller. Den HD170 gör det enkelt, men då träffar du med en massa bulk. Contour arbetar på en sökare app för IOS och Android-enheter som kommer att trådlöst strömma video, men det är inte ute ännu. GoPro LCD BacPac, å andra sidan är sjöfarten i dag. Vi tillbringade lite kvalitetstid med en på CES , en liten skärm som fästs på baksidan av en 1080p HD Hero och låter dig se vad som filmas och även spela upp vad du har fångat tidigare. Som ni kan se det tillför ungefär en kvarts tum djup på kameran, men kommer med en ersättning bakdörren för att behålla kompatibilitet med alla fästen. Det är sjöfarten nu för $ 80, vilket gör det till en något dyrt tillbehör för en $ 300 kamera.

Gallery: GoPro LCD BacPac

Fortsätt läsa GoPro börjar levereras $ 80 LCD BacPac för HD Hero, har ingen plats för din matlåda (video)

GoPro börjar levereras $ 80 LCD BacPac för HD Hero, har ingen plats för din matlåda (video) som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 1 Feb 2011 17:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa GoPro | Tipsa | Kommentarer

Mer problem förväntas när Egypten kommer tillbaka Online

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/T1cKx4X6H4g/More-Trouble-Expected-When-Egypt-Comes-Back-Online:
schliz skriver "Net aktivister på Telecomix förbereder darknets, kryptering, proxies och VPN för att skydda egyptierna online frihet när regeringen ålagt Internet blackout slutar. Idag anses Telecomix Egypten som på" samma nivå som Nordkorea och Burma på internet censur "mitt rykten om att egyptiska telefonlinjer skulle stängas Analytiker och Internet Society har också varnat för tekniska och affärsmässiga svårigheter att komma -. inbegripet BGP churn och kommersiella rädsla för att göra affärer i Egypten."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Universum 250 + gånger större än vad som kan observeras

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9C_YkiSCDwg/Universe-250-Times-Bigger-Than-What-Is-Observable:
eldavojohn skriver "Universum är bara fjorton miljarder år gammal så vi är oförmögna att se något mer än fjorton miljarder ljusår bort. Detta gör det lite svårt för oss att mäta hur stor universum faktiskt är. Ett antal metoder har tagits fram att uppskatta storleken av universum inklusive universums krökning, baryonic akustiska svängningar och ljusstyrkan på avlägsna typ 1A supernovor. Nu har en grupp har kombinerat alla kända metoder i Bayesiansk modell genomsnitt begränsa universums storlek och deras forskning säger med förtroende för att universum är minst 250 gånger större än det observerbara universum. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Apple släpper IOS 4,3 beta 3 till utvecklare

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/01/apple-releases-ios-4-3-beta-3-to-developers/:
Inga ord om vad som finns inuti den ännu, men Apple har precis släppt IOS 4,3 beta 3 (bygga 8F5166b) för utvecklare, så vi är säkra på att vi kommer att få många fler detaljer snart nog. Om senaste betaversioner av OS är någon indikation så finns det sannolikt att åtminstone några överraskningar där.

Uppdatering: Det ser ut som App Råd har upptäckt de första nya funktionen ingår i uppdateringen: förmågan att avbryta App Store nedladdningar.

[Tack till alla som skickat detta i]

Apple släpper IOS 4,3 beta 3 till utvecklare som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 1 feb 2011 14:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

IntoNow app kan berätta vad visa du tittar på, kommer inte slå din Glee missbruk (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/01/intonow-app-can-tell-what-show-youre-watching-wont-knock-your/:
IntoNow app kan berätta vad visa du tittar på, kommer inte slå din Glee missbruk (video)
Om du någonsin använt en app som Shazam för att upptäcka en låt spelas på radion att du är en lång väg mot att veta vad den nya IntoNow app kan göra. Med bara några sekunders ljud kan upptäcka vad du tittar på, ger dig massor av information om att innehållet, då kan du lägga den i din Netflix kö. Du kan gå på för att dela vad du tittar på en uppsjö av sociala nätverk, även se vad dina vänner tittar på. Den bygger på en plattform som kallas SoundPrint, en ansamling av 266 års värde av innehåll som ständigt växer, ständigt indexering 130 kanaler i realtid. (Tänk på punditry!) Kolla in det i videon nedan eller bara ge den en nedladdning från App Store . Just nu är det bara IOS, men vi sa till Android och andra smaker är på väg.

Fortsätt läsa IntoNow app kan berätta vad visa du tittar på, kommer inte slå din Glee missbruk (video)

IntoNow app kan berätta vad visa du tittar på, kommer inte slå din Glee missbruk (video) som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 1 februari, 2011 15:18:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink eHomeUpgrade | källa App Store , IntoNow | Tipsa | Kommentarer

Vad är Internet? (På 1994: s Today Show)

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/x_R0UNK8xSU/Whatrsquos-the-Internet-on-1994s-Today-Show:
kkleiner skriver "I en dråplig video segment från 24 januari, 1994, The Today Show morgonen ankare Bryant Gumbel och Katie Couric snubblar över identitet och jargong av Internet-teknik som har kommit att definiera det senaste decenniet. Gumbel är oklart hur man uttalar" @ ", föreslår Katie Couric" omkring ", och ingen vill säga" prick "när de läser." com ". förväxling med fikonspråk undan, The Today Show rösterna för att ställa en besättningsmedlem att klargöra hur internet fungerar. ni skriva till den som e-post? Är det bara i universiteten? Krävs det inte en telefonlinje? Detta var mindre än två decennier sedan, och det är en underbar påminnelse om hur oförberedda de traditionella medierna var för innovation som var på väg att sopa världen. Som besättningsmedlem säger om internet, "det börjar bli större och större hela tiden." Vilken härlig underdrift. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Google sägs vara att anställa "dussintals" för att öka Android app utveckling

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/01/google-said-to-be-hiring-dozens-to-boost-android-app-developme/:
Vi har redan hört talas om några förändringar som Googles planerar att göra för att öka app köp i Android Market, och det verkar som det är nu också på att genomföra en betydande in-house försök att öka antalet kvalitet apps som finns tillgängliga. Enligt The Wall Street Journal är Google planerar att hyra "dussintals" av en programvara ingenjörer, produktchefer, användargränssnittet experter och "andra som har idéer för mobila apps," och det är tydligen redan flyttat vissa av sina nuvarande anställda att arbeta i denna nya "apps lab." Som du kanske tror, är det görs åtminstone delvis för att stänga den så kallade "app gap" med Apple, och det ser ut som nya applikationer kommer att nå långt bortom Googles vanliga egenskaper - WSJ ens särskilt nämns spel som ett område de ska fokusera på. Apps skulle också tydligen alla vara gratis (men möjligen annons-stödda), och Google sägs vara att försöka uppvakta utvecklare med sin distribution makt, som noterar att det kommer att kunna främja apps i Android Market och även få dem före installeras på många telefoner.

Google sägs vara att anställa "dussintals" för att öka Android app utveckling ursprungligen visades på Engadget on Tue, 1 februari 2011 13:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Slashdot | källa Wall Street Journal | Tipsa | Kommentarer

Brandväggar Gör DDoS-attacker värre

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bF7rkTufcTs/Firewalls-Make-DDoS-Attacks-Worse:
jfruhlinger skriver "Brandväggar är en viktig del av alla nätverkskonfiguration -. men om du lägger dem framför era webbservrar, de blir en single point of failure i händelse av en DDoS-attack" Folks gör det eftersom de har programmerats för gör det ", säger en säkerhetsexpert, men han uppmanar dig att undvika den här konfigurationen till varje pris."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Google Latitude ansluter check-in spel med Maps 5.1 för Android

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/01/google-latitude-joins-check-in-game-with-maps-5-1-for-android/:
Vi ärligt förvånad över att det tog så här länge, men Google är äntligen anställer en social krok att så många av sina kamrater ( Foursquare , Facebook , Yelp , och så vidare) har länge anammat: den platsbaserade incheckningen. Kommer till Google Latitude med dagens Kartor 5,1 för Android, företaget hoppas att ställa sig från konkurrenterna med funktioner som check-in anmälningar (inaktiverat som standard), automatisk incheckning för dina mest frekventa anläggningar (från fall till fall aktivering ) och "checka ut" som känner av när du lämnar en plats.

Så vad är incitamentet att använda tjänsten? Inte mycket på denna punkt - ingen märken, ingen delning genom tredje part tjänster som Twitter (Latitude-bara för tillfället), inget stöd för samtidig check-in med andra tjänster, inte några särskilda säljaren rabatter (Google berättade det finns inget att tillkännage ännu), och ingen förmåga att skapa en plats som din lägenhet ( Platser endast). Vad den gör rätt är en stegvis system för särskild status baserat på in-frekvens - du kan bli en vanlig, VIP, eller Guru (Google säger att det inte klart ännu om hur många incheckningar varje status bula kräver). IOS Latitude-användare kommer att kunna se var deras Android vänner checka in, men på denna punkt möjligheten att hallicken din specifik plats är för Googles plattform bara. Om du är ett fan av Latitude redan, är detta troligen en no-brainer, men för alla andra, inte förväntar borgmästarkandidat kaffe rabatter ännu.

Google Latitude ansluter check-in spel med Maps 5.1 för Android ursprungligen visades på Engadget on Tue, 1 feb 2011 13:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Native Instruments Maschine granska och 1,6 beta första titt

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/01/native-instruments-maschine-review-and-1-6-beta-first-look/:
Eftersom det första fångat världens uppmärksamhet på NAMM '09, Native Instruments Maschine har gjort stor uppståndelse i världen av elektronisk musik produktion och prestanda. En modern nya föreställningarna av Akai legendariska provtagning sequencers, tar det MPC: s raison d'être - inspelning och redigering prover, sekvensering prover för att skapa banor - och använder den som grund för en MIDI-interface / program som är både mycket välbekanta och ganska unik. Maschine kan köras som en fristående applikation eller integreras med din DAW (Digital Audio Workstation) som en plug-in, och bolaget lovar en hel mån ljudkvalitet och bättre arbetsflöde över Akai legendariska instrument. Men inte stack upp det? Vi har nyligen tagit en bra, hård titt på den senaste versionen av programvaran, 1,6 beta - och vi kan inte vänta med att dela våra tankar med er. Kolla in det efter rasten.

Fortsätt läsa Native Instruments Maschine granska och 1,6 beta första titt

Native Instruments Maschine granska och 1,6 beta första titt publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 1 Feb 2011 13:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer