lördag 4 juni 2011

Weekend Giveaway: en IPAD 2

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/UFNIhAkboQo/:
Array

MobileNotifier dev snäste upp av Apple för att arbeta på Ios framework?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/04/mobilenotifier-dev-snapped-up-by-apple-to-work-on-ios-framework/:
Vi sa att MobileNotifier diskret anmälningar kan vara det enskilt bästa anledning att jailbreaka din IOS enhet, och det låter som Apple kan komma överens - Redmond Pie rapporter som chefsutvecklare Peter Hajas har pigg bort av Cupertino datorn företag att arbeta på Ios själv. Hajas skrev att han tog en paus från MobileNotifier, och några newfangled detektivarbete grävde upp resten - en tunt beslöjad hänvisning till Steve Jobs, en tweet som hänvisar till en California "frukt" företag, och slutligen en påstådd skärmdump av Hajas inträde i Apples anställd databas. Vi känner något bitterljuva om det hela, att tala sanning, som när vi inte vill hellre ha för att krossa vår iPhone kedjor, uppfattningen att detta är allt händer nu föreslår kommer vi inte att se kraftigt förbättrad anmälningar i Ios 5 , på måndag .

[Tack, Jeff]

MobileNotifier dev snäste upp av Apple för att arbeta på Ios framework? ursprungligen visades på Engadget , lör, 4 juni, 2011 16:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Redmond Pie | Tipsa | Kommentarer

Gillmor Gang 6.04.11 (TCTV)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ZKZ5U_Buuck/:
Array

David Hornik: Varför Real entreprenörer är inte det för pengarna (TCTV)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/tw0vu_Nu6KM/:
Array

Eee Pad Transformator fångas i fina med PS3-handkontrollen (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/04/eee-pad-transformer-caught-playing-nice-with-ps3-controller-vid/:
ASUS EeePad Transformator Spelar Nice med PS3
Tidigare i veckan Eee Pad Transformer fick sig en söt uppgradering i form av Android 3.1 och med det kom USB-värd stöd. När vi gjorde vår praktiska med Honeycomb uppdateringen kunde vi inte demo funktionen eftersom, ja, inte de har Xoom några USB-portar. Men det Transformator Keyboard Dock har ett par i 2,0 domkrafter och någon var vänlig nog att lägga upp en YouTube VID av en PS3-handkontrollen och ASUS tablet få sitt spel på. Teoretiskt bör detta arbete med alla USB gamepad, bland annat för Xbox 360. Den enda nackdelen? Du måste kopplas in - ingen Bluetooth stöd här. Följ paus för att se den i aktion och tillfredställa din Android-älskande nyfikenhet.

[Tack, Ben]

Fortsätt läsa Eee Pad Transformer fångas i fina med PS3-handkontrollen (video)

Eee Pad Transformator fångas i fina med PS3-handkontrollen (video) som ursprungligen visades på Engadget , lör, 4 jun 2011 15:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink HKtech | källa ASUS UK (Twitter) , MrEverblue82 | Tipsa | Kommentarer

Använda Medelvärden att böja den osäkerhet Princip

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/922e-7NyWh8/Using-Averages-To-Bend-the-Uncertainty-Principle:
Summerbreeze skriver "Forskare vid University of Toronto har genomfört en två-slit experiment, publicerad i Science, som använder" svaga mätning 'på fotoner att flytta fram gränserna för vad som kan vara känt om dem, med tanke på Heisenbergs osäkerhetsprincip. Jason Palmer gör ett bra jobb att rapportera detta experiment för oss vanliga dödliga i en BBC-artikel: "Laget gjorde det möjligt för fotoner att passera genom en tunn flisa av mineralet kalcit som gav varje foton en liten knuff i dess väg, med mängden avvikelsen beror på som slit den passerade genom. Genom genomsnitt över en stor mängd fotoner som passerar genom apparater, och endast mäta ljuset mönster på en kamera var laget kunna dra slutsatsen vilka vägar fotonerna hade tagit. Medan de kunde enkelt observera störningar mönster som tyder på vågen ljusets natur, kunde de också att se från vilka slitsar fotonerna hade kommit, ett säkert tecken på sin partikel natur. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Microsoft beskriver nya funktioner för Windows Phone Mango's musik och video Hubbar

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/04/microsoft-outlines-new-features-for-windows-phone-mangos-music/:
När Microsoft presenterade Windows Phone Mango förra månaden lade ut det mycket tid går oss genom några av de 500-plus förändringar till OS - främst, konversation trådar, folkgrupper, förbättrad sökfunktion , Twitter och LinkedIn integration, IE9 och omedelbart reagerar Bing Vision . Det är inte konstigt då att Redmond inte hade mycket tid att prata multimedia. Tja, spillde bolaget bara bönorna i ett blogginlägg, lägga ut en rad nya funktioner som driver allt från podcaster till förbättrade uppspelningskontroller. Vi har en hel del att resumé, så gå oss förbi pausen, kommer du inte?

Fortsätt läsa Microsoft beskriver nya funktioner för Windows Phone Mango's musik och video Hubbar

Microsoft beskriver nya funktioner för Windows Phone Mango's musik och video hubbar ursprungligen visades på Engadget , lör, 4 juni 2011 14:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink WMPoweruser | källa Microsoft | Tipsa | & nb

Studenter Vinn NASA Konkurrens Moon Robot

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jtUZ3WGnXno/Students-Win-NASA-Moon-Robot-Competition:
Mikkeles skriver "Efter en ansträngande fem-dagars test av material-insamling förmåga, återvände gruppen från Laurentian universitet hem till Sudbury, Kanada med segern i NASA: s andra årliga Lunabotics konkurrens. Andra plats gick till North Dakota, och West Virginia University trea . "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


iTunes läcka föreslår "automatisk hämtning" over-the-air uppdateringar kommer i Ios 5

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/04/itunes-leak-suggests-automatic-download-over-the-air-updates-a/:
I upptakten till årets WWDC , vi hittills vet tre saker säkert: Apple kommer att presentera OS X Lion , icloud , och ... automatisk, over-the-air app uppdateringar för IOS 5 , uppenbarligen. Samtidigt söka efter uppdateringar i iTunes, MacRumors läsare snubblade en på denna sida, som anspelar på en "automatisk hämtning"-funktion som möjliggör trådlös synkronisering. Även det faktum att Apple gick ut med sitt sätt att säga "... om din enhet har automatisk hämtning aktiverat för apps" får oss att undra vad vi snart kommer att kunna uppdatera via luften. Företaget har sedan drog skvallerbytta sidan i iTunes, men MacRumors tog en skärmdump medan det fortfarande var levande. Ser ut som kattens ur påsen, men vi låter dig veta när Jobb & Co göra det officiellt på måndag .

iTunes läcka föreslår "automatisk hämtning" over-the-air uppdateringar kommer i Ios 5 ursprungligen visades på Engadget , lör, 4 juni, 2011 13:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa MacRumors | Tipsa | Kommentarer

Wikileaks i nya rättsliga Battle

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/y4y3U-OW7hc/WikiLeaks-In-New-Legal-Battle:
geegel skriver "Det amerikanska justitiedepartementet nu kämpar i domstol krav från tre Wikileaks medarbetare för att avslöja namnen på flera elektroniska tjänster plattformar som fått förfrågningar att lämna över information till användare. Detta sker efter Twitter erhållit ett domstolsbeslut för att bryta förseglingen kraven för att anmäla tre personer. Den nuvarande rättsliga raden har sett både ACLU och EFF ge juridisk hjälp till Wikileaks medarbetare. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Sätt Coin: Eyez 720p video-inspelning glas (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/04/insert-coin-eyez-720p-video-recording-glasses-video/:
I Infoga Coin, tittar vi på en spännande ny teknik projekt som kräver finansiering innan den kan slå produktion. Om du vill slå upp ett projekt, vänligen skicka oss ett tips med "Infoga Coin" i ämnesraden.


Vi hörde först talas om Eyez videoinspelning glasögon koncept redan i mars , när de känner svarta ramar packade en 1080p kamera, 16GB flash-minne, WiFi, och dubbla exawatt-klass lasrar (ok, vi gjorde den sista delen upp). Döpt för sin produkt är "utopiska vision," ZionEyez har nu en prototyp med en mer jordad spec lista, inklusive en 720p kamera och 8GB minne, tillsammans med mikro-USB och Bluetooth för livecasting till Qik eller livestream - Truman Show stil. Rädd att du inte kommer att kunna dra bort dem med hög nyans linser på natten eller i den topphemliga (inomhus) affärsmöte? Du kan byta ut den avtagbara solglasögon linser för en klar version, eller kasta i dina recept i dagsljus (tonade) eller inomhus smaker, eftersom många optikeraffärer lager lagom stora linser. Tillgänglighet för dessa $ 199 HD Ray Ban kloner som för närvarande är planerat till hösten (förutsatt ZionEyez träffar dess finansiering mål), men du kan förbeställa ditt par för $ 150 på Sions kickaxel sida.

Fortsätt läsa in Coin: Eyez 720p video-inspelning glas (video)

Filed under:

Sätt Coin: Eyez 720p video-inspelning glas (video) publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 4 juni 2011 12:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Kicken | källa ZionEyez | Tipsa | Kommentarer

Skype arbetar för att besegra Reverse Engineering

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cs7wFQIQLfo/Skype-Is-Working-To-Defeat-the-Reverse-Engineering:
ndogg skriver "Michael Larabel av Phoronix var mailade ett svar till dekompilering av Skypes protokoll från VP av Skypes PR-företag, som sa att" reverse engineering gjordes för användning av spam / phishing, och att det är en kränkning av deras IP, och att de arbetar för att besegra den. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Nintendo Wii HD / Projekt Cafe rykte roundup: Vad kommer E3 hålla för spel jätte?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/04/nintendo-wii-hd-project-cafe-rumor-roundup-what-will-e3-hold/:
Nintendo Wii HD / Projekt Cafe rykte roundup: Vad kommer E3 hålla för spel jätte?
Vi är några dagar från E3 , den magiska plats där drömmar görs och fanboys och flickor från alla samhällsskikt är samtidigt försonad och lite besviken. Överraskningar väntas från alla de tre stora i år - särskilt Nintendo. Hur kommer gaming jätte toppen fjolårets 3DS debut ? Alla tecken tyder på att tillkännagivandet av en Wii uppföljning, som vi har hört omväxlande kallad "Wii HD" och "Project Cafe." Rykten, läckor och en och annan bit av bekräftade uppgifter har frodas i månader och veckorna fram till händelsen. Vi har vävt ihop allt till en praktisk guidebok, att se till att vi är alla på samma sida, kom tisdag morgon.

Låt oss börja med en genuin bit av information: redan i april, företagets VD, Satoru Iwata, bekräftade att Nintendo är i själva verket arbetar på en HD uppföljning till Wii som är mest sannolikt på grund i 2012. Några dagar innan denna uppenbarelse, erforderliga suddiga bilder av konsolen begrepp dök upp, detaljer regulatorer med inbyggd pekskärm som visar systemets 1080p spelläge via en teknik som kallas Stream Screen. Dessa var ju inte första begreppen konsolen vi sett - och de var tydligen först framkommit av folk på 4chan.

Fortsätt läsa Nintendo Wii HD / Projekt Cafe rykte roundup: Vad kommer E3 hålla för spel jätte?

Nintendo Wii HD / Projekt Cafe rykte roundup: Vad kommer E3 hålla för spel jätte? ursprungligen visades på Engadget , lör, 4 Jun 2011 11:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink GameDynamo , The Escapist , Joystiq , AfterDawn , Kotaku | källa GI , CVG , IGN (1) ,

Mars Rover Opportunity överträffar 30km Driving

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Yxel53Loyj8/Mars-Rover-Opportunity-Surpasses-30km-Driving:
Phoghat sänder detta citat från Universe Today: "Med sin senaste bilresa på 482 meter från den 1 juni 2011 (Sol 2614), NASA: s möjligheter Mars Rover har zoomat förbi ofattbara 30 kilometer varumärket totalt distansmätningsutrustningen sedan säkert landa på Mars nästan sju och ett halvt år sedan den 24 jan 2004. Det är 50 gånger längre än de cirka fjärdedel mil för ambulerande avstånd som ursprungligen planerades. och möjlighet är still going strong, vid god hälsa och har riklig solenergi som hon fortsätter att köra på hennes ambitiösa landvägen vandring över Mars slätter Meridiani Planum. Hon är på väg till den jättelika kratern Endeavour, cirka 22 km i diameter. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


RadioShack suger på OS erkännande: nära, men ingen Android

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/04/radioshack-sucks-at-os-recognition-close-but-no-android/:
RadioShack suger på OS erkännande: nära, men ingen Android
"Gör det till en Android?" Försöker du berätta Elop han valde fel OS , RadioShack?

[Tack, Travis]

RadioShack suger på OS erkännande: nära, men ingen Android ursprungligen visades på Engadget , lör, 4 juni 2011 10:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Tech görs relevant | | Tipsa | Kommentarer

Hacker-gruppen LulzSec Utmaningar FBI

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3R5feB15c5I/Hacker-Group-LulzSec-Challenges-FBI:
Tiek00n skriver "Hacker-gruppen" LulzSec "har fått viss uppmärksamhet på senare tid för sin hacka av PBS och Sony Deras senaste mål:.. FBI affiliate Infragard Gruppen hävdar:" Det har kommit till vår olyckliga omständigheter som Nato och vår gode vän Barack Osama -Llama 24.-talet Obama har nyligen höjt insatserna när det gäller dataintrång. De nu behandla hacking som en krigshandling. Så, hackade vi bara en FBI anslutna webbplats (Infragard, särskilt Atlanta kapitel) och läckte dess användarbas. Vi också tog fullständig kontroll över platsen och vandaliserats det ...'"

Läs mer i denna historia på Slashdot.