lördag 26 mars 2011

Kinect s AI Breakthrough Explained

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ASg3zMCTC88/Kinects-AI-Breakthrough-Explained:
mikejuk skriver "Microsoft Research bara har publicerat en vetenskaplig artikel (PDF) och en video som visar hur Kinect kroppen spårning algoritmen fungerar - det är nästan lika imponerande som några av de användningsområden den Kinect har lagts till denna artikel sammanfattar hur Kinect gör det.. citerar: "... vad laget gjorde nästa var att utbilda en typ av klassificerare som kallas ett beslut skog, det vill säga en samling av beslut träd Varje träd är utbildad på en uppsättning funktioner på djupet bilder som pre-märkta med målet. kroppsdelar. Det är, var beslutet träden modifierade tills de gav en riktig klassificering för en viss kroppsdel ​​hela testet uppsättning bilder. Training bara tre träd med hjälp en miljon testbilder tog ungefär en dag med en 1000-kärna kluster. " "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Harry Winston's Opus Eleven klocka: mekaniska mästerverk / bank brytare (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/26/harry-winstons-opus-eleven-watch-mechanical-masterpiece-bank/:
Det var ett tag sedan vi gav Harry Winston's Opus titta på alla spel, men vissa timepieces är bara alltför frikostiga att missa . Ett typexempel: Opus Elva, designad av temporal smak-maker Denis Giguet av MCT. Estetiskt sett det är nog en aning för steampunk för vissa, men hur det berättar tid är rakt upp fascinerande. Giguet påpekar rörelsen vänder 566 delar, en hel del som utsätts för de största ansikte - centrum visar pjäs timmen, medan den övre högra skivan visar upp protokollet. Nu kanske det ser ut som en relativt liten klocka för Harry Winston, men dess fall är tillverkad av 18K vitt guld och safir kristall, och Opus Eleven är definitivt fått en Winston-värdig prislapp, ringningar i ca $ 250,000. Så om du har en kvarts kvarn bara om runt, detta är en klar utmanare till att bunten med kontanter. Vill du se alla de små bitar i aktion? Kolla in videon efter rasten.

Fortsätt läsa Harry Winston's Opus Eleven klocka: mekaniska mästerverk / bank brytare (video)

Harry Winston's Opus Eleven klocka: mekaniska mästerverk / bank brytare (video) publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 26 Mar 2011 17:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CrunchGear | källa Titta översyn Blogg | Tipsa | Kommentarer

ISO C + + Utskottet godkänner C + +0 x Final Draft

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fKltKEbOvf4/ISO-C-Committee-Approves-C0x-Final-Draft:
Randyll skriver "Den 25, i Madrid, Spanien, ISO C + + godkände ett slutligt utkast International Standard (FDIS) för C + +-programmering språk. Detta innebär att de föreslagna ändringarna av den nya standarden så långt som kallas C + +0 x är nu slutliga. Slutförandet av standarden i sig, dvs uppdatering av Working Draft och sänder det slutliga förslaget till ITTF, beräknas vara klar under sommaren, varefter standarden ska publiceras, att bli känt som C + + 2011. Med den tidigare ISO C + +-standarden som går tillbaka till 2003 och C + +0 x har varit i över åtta år i utveckling, är genomförandet av standarden redan på god väg i GCC och Visual C + +-kompilatorer. Bjarne Stroustrup, skaparen av C + +, har en händig FAQ på den nya standarden. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Viewsonic V3D241wm, en datorskärm med 3D-teknik

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har lagt fram en ny bildskärm som funktioner mode tekniken vid denna tid, 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en latens på 2ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast 20.000.000:1 och en 120Hz uppdateringsfrekvens, frekvensen beroende på tillverkaren för att njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset blir i euro, men i Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket i dagens takt skulle vara ungefär 376 €, även om vi inte kan detta vara det pris när det gäller att säljas i Spanien.

Fler | Viewsonic

Kodak och Apple vinna tidiga segrar på International Trade Commission, stora pengar i vågskålen

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/26/kodak-and-apple-win-early-victories-at-international-trade-commi/:
Ser ut som den amerikanska International Trade Commission har haft en hektisk vecka i Tech, som Bloomberg rapporterar organisationen har uttalat sig om två långvariga patent krig med Apple, Nokia, RIM och Kodak. Även om den varken är ut ur skogen riktigt än, två företag har anledning att vara nöjda: Apple och Kodak. ITC Domare E. James Gildea beslutat att fem Nokia patent inte gäller för Apple-produkter, vilket gör ett förbud mot import iDevice osannolikt i USA, och kommissionen har också gått med på att ompröva Kodaks mål mot Apple och RIM (om bilden förhandsvisningar kamera ) med sitt fulla sex ledamöter närvarande. Eftersom ingen gillar att ha sina produkter beslagtas i tullen, även sådana preliminära domar kan leda till stora kontantbelopp som betalas ut, och Kodak tycker det är funnit en baddare här - Bloomberg rapporterar att Kodak erhållit totalt $ 964.000.000 i licensavgifter från Samsung och LG , och företaget tror att den kan suga $ 1000000000 ur sin senaste par svarande. Vi låter dig veta hur det går ner.

Kodak och Apple vinna tidiga segrar på International Trade Commission, stora pengar i vågskålen publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 26 Mar 2011 16:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Electronista | källa Bloomberg (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

Earth Hour 2011 startar kl 08:30 lokal tid, vill att du ska stänga av för lite

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/26/earth-hour-2011-starts-at-8-30pm-your-local-time-wants-you-to-s/:
I vad som blivit en årlig tradition nu, WWF: s Earth Hour är för närvarande sveper över hela världen, få folk att stänga av icke-väsentliga lampor och apparater för en sextio minuters vänlighet mot Ma Jord och hennes ändliga energiresurser. Allt du behöver göra för att delta är att stänga av gamla World of Warcraft questing kanal, stänger av TV: n, och kanske ta en promenad utanför så att dina lampor inte behöver vara på, börjar vid 08:30 ikväll. Hälften av världens redan gjort sin bit och det är nu kommer runt till dem i Storbritannien, Portugal och västra afrikanska länder att göra detsamma. Kommer du att vara en del av det?

Fortsätt läsa Earth Hour 2011 startar kl 20:30 lokal tid, vill att du ska stänga av för lite

Earth Hour 2011 startar kl 08:30 lokal tid, vill du stänga för lite ursprungligen dök upp på Engadget , lör, 26 Mar 2011 16:15:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Earth Hour | Tipsa | Kommentarer

Om Sök är Googles slott, Android Är Moat

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-eTpvEATPTA/If-Search-Is-Googles-Castle-Android-Is-the-Moat:
Hugh Pickens skriver "Warren Buffet sa en gång att de bästa företagen var ekonomiska slott skyddas av unbreachable vallgravar. Nu skriver Erick Schönfeld att om sökningen är Googles ekonomiska slott, är Android en vallgrav, är Chrome en vallgrav, och Google Apps är en vallgrav - alla fria produkter, subventioneras av sökning vinster, syftar till att skydda de ekonomiska slott som är sökning "Android, liksom Chrome och Chrome OS för den delen, inte är" produkter "i den klassiska affärsmässighet De har inga planer på att.. bli sin egen "ekonomiska slott," säger Benchmark Capital VC Bill Gurley. "De försöker inte göra en vinst på Android eller Chrome. De vill ta varje lager som lever mellan sig och konsumenten och göra det gratis (eller till och med mindre än gratis). " Så mäter inte framgång för Googles nya företag genom hur mycket intäkter eller vinst de genererar direkt men mäta det med hur mycket de stötta upp Googles kärnverksamhet sökning. "Google är ... brännhet jorden för 250 miles runt utsidan av slottet för att säkerställa att ingen kan behandla det. Och det bästa jag kan säga, de gör ett förbaskat bra jobb av det. '"

Läs mer i denna historia på Slashdot.


IRIG Mic recension

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/26/irig-mic-review/:
Det finns ingen brist sätt att få ljud i din IOS enhet, men en sak har varit försvunnen från fältet fram till denna punkt: en handhållen tillbehör som hjälper dig att finslipa dina Eddie Van Halen (eller Anderson Cooper) intryck när du FaceTiming med farfar. Den IRIG sångmick fyller det tomrummet, och den medföljande Vocalive app gör sitt för att hjälpa dig rap över din favorit slå, lägga sjuka och vridna FX till din VOX och dela dina sylt med din fildelning vänner. Men är det IRIG ett Napster-nivå inträde i iMic området? Är det mer av en eDonkey, eller bara en slags KaZaA? Läs vidare för våra intryck av SM58-känsla cardioid.

Fortsätt läsa IRIG Mic recension

IRIG Mic recension publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 26 Mar 2011 15:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa IK Multimedia IRIG | Tipsa | Kommentarer

Googles Robotic recept Sök Favors SEO Över Good Food

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/galoxD3SaM8/:
Array

HSN detaljer Nook Färg uppdatering för "mitten av april: 2,2 Android, Flash, program och push e-mail

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/26/hsn-details-nook-color-update-for-mid-april-android-2-2-flas/:
Spenderat lite kvalitetstid titta på Home Shopping Network i morse för att höra hur det Nook Color kommer att förbättras ? Det är vad vi trodde ... men vi bet kulan och stämd i oss själva för att få information om dig. Enkelt uttryckt, säger HSN Barnes and Noble att börja rulla ut en over-the-air programpaket i "mitten av april" som kommer att uppdatera Nook Färg till Android 2.2, vilket Adobe Flash Player, Angry Fåglar och push e-mail av något slag . Det kommer också tydligen innehålla "massor av Nook apps", även om kanalens pitchmen bara hade en att visa på luft - en barnvänliga skissblock, med en mängd ritning redskap och färgat papper. HSN värdar hävdar också att kunder som köper Nook färg idag från HSN är "garanterade att vara den allra första människorna uppdaterade, men vi är inte säkra på att vi tar dem på orden, med tanke på några av de andra fantastiska överdrifter vi bara hörd.

HSN detaljer Nook Färg uppdatering för "mitten av april: 2,2 Android, Flash, program och push e-mail ursprungligen visades på Engadget , lör, 26 Mar 2011 13:55:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Tysk politiker Demonstrerar omfattning Mobil positionering

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QcOQHDKbfrg/German-Politician-Demonstrates-Extent-of-Cellphone-Location-Tracking:
frnic skriver "Deutsche Telekom spårar kundernas platser och spara informationen.'.... som tysk Miljöpartiet politiker, Malte Spitz, som nyligen lärt sig, vi är redan kontinuerligt spåras om vi frivilligt att vara eller inte Cellphone företag vanligtvis inte avslöja hur mycket information de samlar in, så Mr Spitz gick till domstol för att ta reda på exakt vad hans mobiltelefon företag, Deutsche Telekom, visste om hans vistelseort Resultaten var häpnadsväckande I ett halvår -.. från 31 aug 2009, till februari 28, 2010, hade Deutsche Telekom in och räddade hans longitud och latitud koordinater mer än 35.000 gånger. Dessutom beskrivs honom från ett tåg på väg till Erlangen i början genom att som den sista natten, när han var hemma i . Berlin Mr Spitz har gett en sällsynt glimt - en helt en, integritet experter säger - av det som samlas in när vi går omkring med våra telefoner ".

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Fem Saker att komma Bör omedelbart fastställa

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/DOmACTJt9EE/:
Array

Vänner Don't Let Friends Get Into Finance

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Cz4Y1nAeH4I/:
Array

"Canadian DMCA" Upphovsrätten Bill Dead Again

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/imQDBzvDmOo/Canadian-DMCA-Copyright-Bill-Dead-Again:
En anonym läsare skriver "som något slags B-film skräck-serien, det senaste försöket att se över Kanadas upphovsrättslagen och införa DMCA-liknande bestämmelser, Bill C-32, har återigen dog på beställning bordet som Kanadas minoritetsregering har fallit efter en icke-förtroendeomröstning. Detta gör det tredje upphovsrätt revidering räkningen sedan 2005 ha dött. Även denna version ansågs vara bättre än tidigare, innehåller det fortfarande besvärligt kringgående bestämmelser. Vi kan vara säkra på att någon form av DMCA-stil copyright proposition kommer att uppstå, men det får vänta till nästa regering uppföljaren. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Atomos Ninja och Samurai HD videokamera / monitorer sätta kompression jutsu till Pro filmskapandet

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/26/atomos-ninja-and-samurai-hd-video-recorder-monitors-bring-comp/:
Vi alla dregla över högupplöst video skjuten av kameror som RED EPIC , men för indie-film typer, behandling av massiva producerade filer tar mycket tid (och därmed pengar) och inte alla har en ARRI ALEXA att göra ursprungliga inspelningen kompression. Ange Atomos Ninja och Samurai HD-inspelare / monitor / uppspelningsenheter att ta din 10-bitars video och komprimera det i Apples 1080p ProRes QuickTime-format för att göra din post-produktion livet lite lättare. Ninja drar video via HDMI och inlåning det på ditt val av 2,5-tums hårddisk eller SDD förvaring, gör uppspelning via en 4,3-tums 480 x 270 touchscreen och har kontinuerlig effekt tack vare dubbla bytas under drift batterier (finns i 2600, 5200 och 7800 mAh sorter). Samtidigt matchar Samurai Ninja's specar, men swappar ut HDMI-anslutning för HD-SDI-portar och tillägger SDI loop-through att ansluta en extern bildskärm, ett större 5-tums 800 x 400 skärm och 3D-stöd (om du får två samurajerna genlocked tillsammans). Båda enheterna har FireWire 800 och USB 2.0 och 3,0 anslutningar för lossning din vids. De med Spielbergian ambitioner ponny upp $ 995 för Ninja just nu, eller betala $ 1.495 för Samurai på dess release i sommar.

Atomos Ninja och Samurai HD videokamera / monitorer sätta kompression jutsu till Pro filmskapandet ursprungligen visades på Engadget , lör, 26 Mar 2011 11:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Electronista | källa Atomos | Tipsa | Kommentarer

IPAD, IPAD 2 få inofficiella CF-kort kompatibilitet (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/26/ipad-ipad-2-get-unofficial-cf-card-compatibility/:
Med tanke på den imponerande knockoffs och officiell kit kamera vi har sett, skulle vi säga IPAD definitivt fick grejer för att hjälpa de flesta shutterbugs, men fram till nu, ladda upp innehåll från ett CF-kort var inte helt lätt. Tja, vänner över på MIC Gadget nyligen visade vår utanför en IPAD / iPad 2-kompatibel kortläsare som fixar det på ett billigt pris. Helt enkelt kallad CF-kortläsare för IPAD och IPAD 2, glider saken rätt in i skiffer dockningskontakten hamn, och som ni kan se av videon nedan, överför den HD-video och högupplösta bilder i en handvändning - det också sport USB-anslutning. Precis som sin föregångare, läsarens tillgänglig från MIC för $ 29,90, men du måste vänta minst en månad att få tag på en. Åh, och ett varningens ord kanske du vill vara säker IPAD stöder kamerans videoformat innan sprita ut degen, som MIC hittat plattan kunde inte spela upp video från en Canon EOS 5D Mark II .

Fortsätt läsa IPAD, IPAD 2 få inofficiella CF-kort kompatibilitet (video)

IPAD, IPAD 2 få inofficiella CF-kort kompatibilitet (video) som ursprungligen visades på Engadget , lör, 26 Mar 2011 12:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa MIC Gadget (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer