torsdag 2 december 2010

Sony avslöjar pris och storlekar av "Google TV?

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar som om någon inom företaget, eller om du är missnöjd med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller egentligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som vi inte vet om det är på riktigt) om möjliga storlekar som Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40-tums 40GT1 NSX-46GT1, (du gissade) av 46 inches. Och ändå, även risk för att deras priser skulle uppgå till mellan 1.300, 1.400 och $ 1900.

Den nyfikna detalj: Om detta är sant, det billigaste av Google TV skulle vara ännu dyrare (300 dollar) att 32-tums modell dyrare än Sony har människor i deras katalog.

Moskva har Eyes On Wikileaks, Too

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9eQwFk4Syg4/story01.htm:
mark72005 skriver i "nationell säkerhet tjänstemän säger att National Security Agency, den amerikanska regeringens avlyssning byrå, redan har plockat upp kontrollampa elektroniskt bevismaterial som Wikileaks är under noggrann övervakning från den ryska FSB, landets inhemska spion nätverk, av rädsla i Moskva att Wikileaks är beredd att släppa skadliga personlig information om Kremls ledare. "Vi kanske inte har kunnat stoppa Wikileaks hittills och det har varit frustrerande", en amerikansk brottsbekämpande tjänsteman berättar The Daily Beast. "Ryssarna spelar med olika reglerna. "Något säger mig dessa regler kan vara i linje med professor Tom Flanagan (rådgivare till Kanadas premiärminister Stephen Harper), som öppet förespråkar mörda Assange.

Läs mer i denna historia på Slashdot.




AVG 2011 Uppdatera Orsaker omfattande problem för 64-bitars Windows

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Bqm-GJsI0Rg/story01.htm:
phx_zs skriver "Gårdagens obligatorisk uppdatering av AVG 2011 Free Edition har orsakat de flesta 64-bitars Windows 7-datorer misslyckas medan lastning Windows. På deras hemsida har de en FAQ med instruktioner om hur man reparera problemet genom att använda en start-CD eller USB-enheten. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Google till Block Piracy-relaterade termer Från Autocomplete

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XUe5GdRN-kQ/story01.htm:
En anonym läsare skriver "Google gör förändringar i sitt sätt att presentera sökresultat på webben för att försöka utesluta länkar som kan knytas till piratkopierat material. I ett drag entusiastiskt beröm av RIAA, säger Google att det inte kommer att innehålla termer nära anknytning till piratkopiering från att visas via Komplettera automatiskt. Företaget erkände att det kan vara svårt att veta vilka termer som används för att hitta innehåll som gör intrång, men "vi ska göra vårt bästa för att hindra Autocomplete från att visa termer som oftast används för detta ändamål."

Läs mer i denna historia på Slashdot.




BMW Designworks USA spänner sina muskler eco med Siemens Inspiro tunnelbana koncept

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/02/bmw-designworks-usa-flexes-its-eco-muscle-with-siemens-inspiro-s/:
BMW Groups Designworks USA - där har vi hört talas om dessa människor tidigare? Ah, ja, det är den besättning som är ansvarig för Thermaltake Level 10 PC fall , och vi är desperat hoppas att detta begrepp har lika (eller högre) nivå av framgång på den öppna marknaden. Tunnelbanan bil du se ovan påstås 97,5 procent återvinningsbara, med ett aluminiumchassi, livlig nyanser och en löjligt rymlig interiör. Det är att bli stämplade Siemens Inspiro, och det är på väg att dyka upp i Warszawas Metro Warszawskie drygt ett år från nu. Inga ord om var att anmäla sig till ledare dutie, dock.

BMW Designworks USA spänner sina muskler eco med Siemens Inspiro tunnelbanan begrepp som ursprungligen dök upp på Engadget tis, 2 december 2010 16:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink DVICE , Inhabitat | källa Fastcodesign | Tipsa | Kommentarer

MeeGo-baserade Intel Atom telefon och tablett fläckig From Russia With Love

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/02/meego-based-intel-atom-phone-and-tablet-spotted-from-russia-with/:
Först 2018 VM och nu detta. En Intel presskonferens i Moskva var enligt uppgift platsen för några nya MeeGo enheten avslöjar. Mail.ru: s Anton Spiridonov var på plats och lyckades plats Intel Atom-baserade telefon Hi / Lo Vibrant (vi har inte hört talas om företaget, antingen ) och en tablett av något slag, båda försedda med Linux-baserat operativsystem. Inte mycket annat är känd rädda för vad som verkar vara en 5-megapixelkamera märkta som sådana på baksidan. Fler bilder nedan.

[Tack, Chris]

MeeGo-baserade Intel Atom telefon och tablett fläckig From Russia With Love som ursprungligen visades på Engadget tis, 2 december 2010 16:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink MeeGo Experter , Hi-tech@Mail.ru | källa Twitter (@ playd) | Tipsa | Kommentarer

Verizon bekräftar kontrakt utan 4G LTE alternativ: Samma priser, dyrare modem

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/02/verizon-confirms-contract-free-4g-lte-options-same-rates-prici/:
Verizon har inte gjort någon hänvisning till den under det stora tillkännagivande igår, men PC Magazine's Sascha Seagan har bekräftat med transportören att det verkligen kommer att erbjuda sina 4G LTE tjänster utanför avtalet också. Det kommer faktiskt kommit in på samma skattesatser som de på dina priser - $ 50 för 5GB eller $ 80 för 10GB, plus en $ 10 per GB översatsning - men du måste punga ut en hel $ 249,99 för modemet, i motsats att bara $ 99,99 på en två-års kontrakt (efter en $ 50 post-i rabatten).

Verizon bekräftar kontrakt utan 4G LTE alternativ: samma skattesatser, dyrare modem ursprungligen visades på Engadget tis, 2 december 2010 17:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink SlashGear | källa @ Saschaseagan (Twitter) | Tipsa | Kommentarer

Social Media-konton del av avlidna Oklahomans "Estates

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pxI9q0RWLmQ/story01.htm:
En anonym läsare skriver "Estate testamentsexekutorerna och administratörer i Oklahoma har befogenhet att komma åt, administrera eller avsluta onlinetjänsten sociala medier redovisning av den avlidne, enligt en ny statlig lag." "Antalet människor som använder Facebook idag är nästan lika med befolkningen i USA. När en person dör, någon måste ha laglig tillgång till sina konton för att avsluta alla oavslutade affärer, stänga kontot om det behövs eller utföra specifika instruktioner den avlidne kvar i sin vilja, "Kiesel sa."

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Denver Bomb Squad tar ut leksaksrobot

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/m_8z1_lDY4s/story01.htm:
En anonym läsare skriver: "En robot träffade sitt slut nära Coors Field ikväll när Denver Police Department Bomb Squad detonerade" misstänkt föremål ", få ett slut de timmar långa dödläget mellan polisen och ungefär åtta tum lång leksak. Från Artikeln: "'Är du allvarlig?" frågade Denver bosatt Justin Kent, 26, när polisen stoppade honom från att fortsätta ner 20. Street. Kent sa att han levde bara förbi det stängda området, men fick veta att han skulle behöva gå runt via Park Avenue. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




NASA bekräftar Upptäckt av organismbiologi med fosfor-Free DNA

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uVc3Jyli6jE/story01.htm:
GNUALMAFUERTE skriver "Som vi nämnde tidigare, hade NASA: s avdelning för Astrobiologi ett viktigt tillkännagivande att göra idag. Det ser ut som Gizmodo hade rätt. Du kan titta på presentationen online just nu. Det ser ut som bakterien i fråga använder arsenik som fosfor ersättning i sitt DNA. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.