fredag 10 december 2010

Forskare Utveckla självläkning plast

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0gJtGJzvpYY/story01.htm:
schliz skriver "Arizona State forskare har arbetat på en" självläkande "polymer som använder en fiberoptisk" nervsystem "att upptäcka och åtgärda sprickor. Systemet återvinner upp till 96 procent av ett objekts ursprungliga styrka i laboratorietester. Det skulle finna användning i "stora kompositstrukturer som mänskliga ingrepp skulle vara svårt," såsom vindkraftverk, satelliter, flygplan, eller Mars Rover. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Oracle uppmanar Apache tänka Avsluta Java kommittén

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zOae-2Z_Fc0/story01.htm:
CWmike skriver "Oracle har bett Apache Software Foundation att ompröva sitt beslut att hoppa av Java SE / EE verkställande utskottet, och är också erkänner ASF: s betydelse för Javas framtid. I ett meddelande släpptes sent i torsdags, gjorde en Oracle verkställande försonande gester till Apache . Åtminstone för nu, inte ASF inte verkar angelägen om att återförenas med kommittén. "Ge oss en anledning till att ASF borde ompröva annat än" snälla ", sa ASF president Jim Jagielski i ett Twitter inlägg på torsdag. Java gemenskapen Process är "död", Jagielski sade i ett blogginlägg, även på torsdagen. "Allt som återstår är en zombie, gå på gatorna i Java ekosystemet, letar efter hjärnor."

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Novatel stämmer ZTE och Franklin över MiFi-relaterade patent

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/10/novatel-sues-zte-and-franklin-over-mifi-related-patents/:
Smartphones är inte den enda mobila enheter fångas upp i patent krigföring verkar det: Novatel är bara stämde ZTE och Franklin över fem patent relaterade till "nyckel arkitektur och funktionalitet" i sin MiFi serie mobila hotspots. Det intressanta är att Verizon bär MiFi och ZTE inbyggda Fivespot , medan Sprints MiFi liv vid sidan av ZTE Peel och carrier-märkta Franklin modem, så är vi nyfikna att se om någon av de transportörer steg i att medla i tvisten. Vi tog en snabb skumma av klagomålet, och det ser ut som de fem patenten i fråga är tillräckligt breda för att täcka WiFi tjudra från telefoner, så vi har en känsla av denna dräkt kan påverka mer än ZTE och Franklin - vi se vad som händer.

Novatel stämmer ZTE och Franklin över MiFi-relaterade patent publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 10 Dec 2010 15:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa PR Newswire , klagomål (PDF) | Tipsa | Kommentarer

T-Mobile säger att det kommer att lansera "4 G" tabletter under 2011

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/10/t-mobile-says-itll-launch-4g-tablets-in-2011/:
Åh, du också, T-Mobile? Utan någon djupdykning i detaljer,-Mobile USA har T gått tit-för-lika med Sprint genom att släppa vetskap om att det kommer att lägga tabletter (andra än Tab , förstås) till sin produktportfölj under 2011 - och som ni kanske förväntar sig, kommer de att använda nätverket T-Mobile har vidtagit för att kalla "4G". Även om det inte uppfyller något tekniska definitionen av 4G, företagets ständigt växande HSPA + nätverk hänger definitivt med de stora grabbarna kör WiMAX och LTE just nu, leverera nedlänk hastigheter på 10 Mbps eller mer i vissa områden om man har tur - och det är precis den typ av speciell sås du kommer att vilja när du har en stor pekskärm att konsumera innehåll. Inga ord om varumärke eller plattform, men vi har utan tvekan något av den Honeycomb buller kommer att vara i mixen. Här är hela uttalande:
"T-Mobile är ett nära samarbete med de flesta av våra OEM-partners för att leverera 4G produkter genom att integrera HSPA + till färdplaner år 2011 som den dominerande globala standarden. Konsumenterna kommer att fortsätta att se HSPA + bränsle framtida innovation i en mängd olika mobila hemelektronik från smartphones och tabletter till nya enheter. T-Mobile kommer att fortsätta ligga i framkant av trådlös innovation, vilket ger en aggressiv 4G sortimentet under 2011, inklusive 4G tabletter. "

T-Mobile säger att det kommer att lansera "4 G" tabletter under 2011 ursprungligen visades på Engadget på Fri, 10 Dec 2010 16:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Razer Orochi tillverkade av olja och glycerin, scrubs din bod mellan frag sessioner

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/10/razer-orochi-crafted-from-oil-and-glycerin-scrubs-your-bod-betw/:
När vi först fick nys om Etsy säljaren Digitalsoaps i början av 2009, hade hon utan en ödmjuk NES gamepad och ett par andra registeransvariga att hennes namn - spola fram till idag, och du hittar den bubbliga entreprenören gör en livlig verksamhet i alla sorters underbart nördiga tvål former. Detta $ 10 Razer Orochi mus är den senaste, och som ni kan se att det är tillräckligt nära den äkta varan att lura knoppar på nästa LAN-party. Sorgligt nog är detta särskilt tvål en begränsad tid erbjuda - och går fort - men säljaren behandlar också på ett omsorgsfullt detaljerad Xbox 360 Controller, koffeinhaltiga schampoflaskor läsk och diskmedel repliker av några klassiska Nintendo patron du bryr dig till namnet.

Razer Orochi tillverkade av olja och glycerin, scrubs din bod mellan frag sessioner ursprungligen visades på Engadget på Fri, 10 Dec 2010 16:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CrunchGear | källa Digitalsoaps (Etsy) | Tipsa | Kommentarer

Motorolas nya logotypen: det är rött

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/10/motorolas-new-logo-its-red/:
Undrat om vilken effekt Motorolas januari delas upp på två skilda enheter kommer att ha på din ödmjuka konsumtion av hemelektronik? Nå, efter att ha deltagit Moto stora julen göra i London, verkar vi ha upptäckt en av jättarna: den Droid Maker är att byta till en röd nya varumärke från början av det nya året. De kommer inte berätta mycket mer än så, men vi kan bara förmoda att den lilla kromatiska avvikelsen kommer att vara i ett försök att skilja mellan Mobility arm, vilket kommer att göra allt fickan saker som vi känner och älskar, och de lösningar grupp i ansvarar för mindre glamorösa affärer hårdvara. Vi är säker på att det kommer att bli en del omfördela mellanchefer och andra strukturella omorganisationer äger rum, men vi har fått den stora berättelsen här: mallen är det en föränderlig.

Motorolas nya logotypen: det är rött publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 10 Dec 2010 15:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Billiga 3D Fab kunde starta en innovation renässans

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/q0Ivf1DtvDw/story01.htm:
blackbearnh skriver "En artikel över på O'Reilly Radar gör argumentet att, precis som billigt eller gratis programvara utvecklingsmiljöer har lett till ett överflöd av fantastiska webb-och mobila applikationer, kan den sjunkande kostnaden för 3D tillverkning utrustning möjliggöra myriad nya fysiska uppfinningar. Artikeln föranleddes av en ny kickaxel projekt, som om finansierade kommer att försöka producera en DIY CNC-fräsning system för under $ 400 citat:. "Vi ser redan den coola saker som folk har börjat göra med 3D fab vid högre inträde -nivå kostnad. Många av dem är att hamna på kickaxel själva, såsom en iPhone 4 kamerafästet som först prototyp med hjälp av en 3D-skrivare. Nu är jag längtar efter att se vad vi får när vem som helst kan skapa idéer fastna i deras huvuden. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Chrome OS litar inte Apps eller Användare

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AvJfOlkp43Q/story01.htm:
holy_calamity skriver "Googles Chrome OS Chiefs förklara i Technology Review hur de flesta webb-bara OS funktioner flöde från att ändra ett grundläggande antagande av tidigare konstruktioner operativsystemet. operativsystem idag kretsar kring idén att ansökningar kan lita på att ändra systemet , och att användarna kan lita på att installera program som är trovärdig, säger Google VP Sundar Pichai. Chrome inte litar program eller användare och varken kan ändra systemet. När användarna är förbjudna att installera program, eller ändra systemets säkerhet , användbarhet, och fler är bättre, den Google-fordran. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Anybots QB hands-on

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/10/anybots-qb-hands-on/:
Den här veckan på GigaOM: s nätverk konferensen 2010 i San Francisco, kort vi blandat med vår robot överheten och överlevt att berätta berättelsen. Anybots lät sina $ 15.000 QB telepresence robot decimera strövar omkring på publiken, och vi uppmanades att interagera med en och sedan ta en annan för en dragning genom fjärrkontrollen. Erfarenheterna var underhållande men fortfarande ganska opersonlig, främst på grund av bristen på dubbelriktad video, något som faktureras som "kommer snart." Det finns inga ord om huruvida robotar - som börjar (bokstavligen) rullar av löpande bandet - roade var eller inte. Baserat på vår urusla fjärrkontroll kompetens, kan vi anta bara våra liv skonades av en anledning: att skriva det här inlägget. Ta en titt på våra videos efter rasten!

Fortsätt läsa Anybots QB hands-on

Anybots QB hands-on ursprungligen dök upp på Engadget på Fri, 10 Dec 2010 14:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Smartphone köpguide: den bästa telefoner för AT & T, Verizon, Sprint, T-Mobile och mycket mer!

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/10/smartphone-buyers-guide-the-best-phones-for-atandt-verizon-spr/:
Det är sant, plocka en smartphone är otroligt svårt i dessa dagar. Borta är den tid då dina alternativ var begränsade och dina val helt enkelt mellan de mindre av-ondska. Marknaden har exploderat, och beslutsprocessen processen för att finna den bästa enheten för dina pengar kan vara en av de mest skrämmande uppgifter du någonsin kommer att göra. Android , IOS , webOS och Windows Phone är alla bättre än de någonsin varit tidigare, transportör laguppställningar är större, och även att välja en plan kan vara en svår process om du inte vet vad du letar efter. Men hey, låt inte stressen av att välja mellan ett Droid X och en Droid Incredible lägga sordin på spänningen av att få en verkligt fantastisk gadget - Vi har din rygg!

Vi har brutit val ner i två grupper för varje stor transportör i USA efter rasten - toppen plocka när pengar är inget objekt, och thriftier budgetval. Vi har även våra bästa val för några av de mindre flygbolag över hela USA, och vårt främsta plocka om kostnad och transportören inte stå i vägen. På att sätta samman listan, chockades vi att se hur många Android-enheter gjorde det, men det är ett bevis på öppenhet av plattformen (och glupsk konsument antagande av smartphones). 2011 kommer att bli en galen år, men om du är i marknaden just nu, alternativen är fantastiskt - så läs vidare för att se våra val.

Fortsätt läsa Smartphone köpguide: den bästa telefoner för AT & T, Verizon, Sprint, T-Mobile och mycket mer!

Smartphone köpguide: bästa telefoner för AT & T, Verizon, Sprint, T-Mobile och mycket mer! Det ursprungligen fanns på Engadget fre, 10 Dec 2010 14:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

IT-arbetare's Revenge Lands henne i fängelset

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/u-Q225TbKyE/story01.htm:
aesoteric skriver "En 30-årig IT-arbetare på en Florida-baserad vårdcentral var den här veckan dömdes till 19 månader i en amerikansk federal fängelse för dataintrång, och sedan låsning, är hennes tidigare arbetsgivare IT-system. Fyra dagar efter att sparken från Suncoast Community Health Centers "för olydnad, Patricia Marie Fowler exacter sin hämnd genom att hacka mitt system, ta bort filer, ändra lösenord, ta bort tillgång till infrastruktur system, och manipulering av lön och upplupna lämna andelen personal."

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Motorola Android tablett specifikationer och Honeycomb startskärmen läckt i Taiwan?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/10/motorola-android-tablet-specs-and-honeycomb-home-screen-leaked-i/:
Det visade sig att Andy Rubin kanske inte är den enda killen som har varit att visa upp den svårfångade Motorola Android tablett. Tidigare i veckan lycklig kille från Taiwan hävdar vissa att ha snubblat på samma Honeycomb enheten och var vänlig nog att dela ovanstående 3D Live tapet skärmdump samt några tankar om hans en timme hands-on. Vi berättade att det blir en 7-tums versionen samt en 10-tums version (den sistnämnda verkar vara vad som Rubin hade), och den vi tittar på här har en 1280 x 800 skärm av okänd storlek, NVIDIA Tegra 2 T20 dual-core-chip, gyroskop, en 5 megapixel huvudkameran och en 2 megapixel främre kameran. Memory-vis den har en 32GB inbyggd MMC och en microSD-kortplats.

Affischen räknar hårdvaran - som är "ganska lätt" - är allt klart för lansering, men Honeycomb behöver fortfarande några slutliga finjusteringar. Tråkigt nog har han inte ett datum, men att anordningen uppenbarligen kommer att prissättas i likhet med nuvarande Motorola avancerade telefoner, och kommer att finnas i tre smaker: UMTS, CDMA och LTE (som vi hörde om en liten tid tillbaka) . Ja, bara tiden kan utvisa om den här killen verkligen har en god vän på Motorola, eller att han har pratat med några enhörningar.

[Tack, Samson]

Motorola Android tablett specifikationer och Honeycomb startskärmen läckt i Taiwan? ursprungligen visades på Engadget på Fri, 10 Dec 2010 13:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Mobile01 | Tipsa | Kommentarer