tisdag 10 maj 2011

Aktivister får använda sina mål "Varumärken

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tjg1XsfN_K8/Activists-May-Use-Their-Targets-Trademarks:
lee1 skriver "Ibland politiska aktivister använda ett företags varumärke som del av en kampanj för att genera det eller fästa uppmärksamheten på en fråga. Och ibland företaget stämmer, hävdar att de äger varumärket och dess satiriska användning är förbjuden. Nu har en Utah domstol har fattat beslut att dessa passar måste misslyckas på grund av parodisk användningen av varumärket inte är kommersiell och är en form av skyddad tal. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Påstådda sjunde generations iPod nano fläckig, komplett med 1,3-megapixelkamera

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/10/purported-seventh-gen-ipod-nano-spotted-complete-with-1-3-megap/:
Är detta Apples kommande iPod nano ? Det är om du tror att folk från Taiwans Apple.pro hemsida som, som ni kanske minns, har också nyligen fått tag på en påstådd nästa generations iPod nano chassi som stämmer in den kompletta anordningen bilden ovan. Som ni ser är den stora förändringen här tillägget av en inbyggd kamera som sägs vara 1,3 megapixel, som tycks ha också shoved klippet ur vägen, även om det verkar vara en svag kontur där man kunde vara. Naturligtvis nyckelordet här är den påstådda - för sin kredit, vissa av webbplatsens läckorna faktiskt ha panoreras ut i det förflutna, men vi skulle ändå rekommendera att ta denna med en nypa salt för närvarande.

Påstådda sjunde generations iPod nano fläckig, komplett med 1.3 megapixel kamera som ursprungligen visades på Engadget tis, 10 maj 2011 14:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Apple Insider | källa Apple.pro | Tipsa | Kommentarer

Pekskärm prototyp ger falska insekter till liv med taktila sensationer (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/10/touchscreen-prototype-brings-fake-insects-to-life-with-tactile-s/:
Det laboratorium som lärde oss alla att älska igen via kyssar maskin är tillbaka, och den här gången, tack och lov, det fick sitt sinne på andra saker. Kajimoto Labs på Tokyo University of Electro-kommunikation visade upp en prototyp för en pekskärm som kan överföra taktil information som platsen för skärmen ikoner på användarens handflata, medan ett skikt av gel placeras bakom skärmen hjälper det överensstämmer med den form av känslan- mottagande hand. Vilken nytta kan en sådan teknik tjäna? Tja, det finns säkert en stor potential här - ta till exempel synskadade användare, som inte annars får mycket information från pekskärmar. En mindre ädelt exempel erbjöds upp av en representant från labbet i form av spel där spelaren kan känna myror kryper på hans eller hennes hand. Skrämmande, och förhoppningsvis inte är förenligt med labbet tidigare uppfinning. Video av pekskärmen efter rasten.

Fortsätt läsa Touchscreen prototyp ger falska insekter till liv med taktila sensationer (video)

Pekskärm prototyp ger falska insekter till liv med taktila sensationer (video) som ursprungligen visades på Engadget tis, 10 maj 2011 15:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink DigInfo | källa Kajimoto Labs | Tipsa | Kommentarer

Google Music Beta kontra titaner av strömmande musik utrymme: ett diagram

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/10/google-music-beta-versus-the-titans-of-the-streaming-music-space/:
Det känns precis som igår vi kartlagt strömmande musik landskap , men det är redan förändrat på ett stort sätt - Google är muskelinjicera in på lik av Rhapsody, Pandora och särskilt Amazon med sin Google Music Beta . Att kunna ta 20.000 av dina personliga låtar, strömma dem över webben och cache dem lokalt på enheten är inte funktionalitet att nysa på, så det är dags att vi uppdaterat våra listor. Efter pausen, se hur de stora streamingtjänster stack upp.

Fortsätt läsa Google Music Beta kontra titaner av strömmande musik utrymme: ett diagram

Google Music Beta kontra titaner av strömmande musik utrymme: ett diagram publicerades ursprungligen på Engadget på Tis, 10 Maj 2011 15:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Google Music Beta | Tipsa | Kommentarer

WebGL ställer nya säkerhetsproblem

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/A0uMZ18yCBE/WebGL-Poses-New-Security-Problems:
Julie188 skriver "Forskare varnar för att det WebGL standarden underminerar befintligt operativsystem skydd systemets säkerhet och erbjuder upp nya angrepp ytor. För att möjliggöra återgivning av krävande 3D-animationer, gör WebGL webbplatser för att köra shader kod direkt på systemets grafikkort. Detta kan tillåta en angripare att utnyttja säkerhetsbrister i grafikkortet föraren och även injicera skadlig kod på systemet. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Viewsonic V3D241wm, en datorskärm med 3D-teknik

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har lagt fram en ny bildskärm som funktioner mode tekniken vid denna tid, 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en latens på 2ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast 20.000.000:1 och en 120Hz uppdateringsfrekvens, frekvensen beroende på tillverkaren för att njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset blir i euro, men i Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket i löpande priser skulle vara cirka 376 euro, trots att vi inte kan detta vara det pris som när det gäller att säljas i Spanien.

Fler | Viewsonic

Apple Diskuterar IOS Sekretessfrågor före kongressen

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kWKCL2kWmzA/Apple-Discusses-iOS-Privacy-Issues-Before-Congress:
En anonym läsare skriver: "Tidigare idag, Apples vice VD för mjukvara, Guy L. Bud Tribble framträdde inför ett kongressförhör om mobil integritet att bemöta de farhågor som först fördes i förgrunden efter" platsspårning "kontrovers som uppstod några veckor sedan. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Lanserar Google Music Service utan etiketter

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bJaxEgnhHHY/Google-Launching-Music-Service-Without-Labels:
fysdt skriver "Google Inc är inställd att starta en online-tjänst musik skåp för att tillåta användare att lagra och komma åt deras sånger var de än är, liknar en lanserades av Amazon.com Inc i mars. Och som Amazon Cloud Drive-spelare, Google musiktjänsten introduceras på tisdag utan någon föregående licensavtal med ledande musikbolag, efter månader av resultatlösa förhandlingar. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Den Frankentablet: Windows och Android Mashup

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rBNuIcaYQfc/The-Frankentablet-Windows-and-Android-Mashup:
GMGruman skriver "Vad händer om du tar en netbook, ta bort sina tangentbord, lägga Windows 7 på en partition, en anpassad version av Android 2,2 i en annan, slänga in en Linux bootloader, och fysiska knappar som matchar inget av dessa? Du får ViewSonic ViewPad 10, ett Frankensteins skapande av delar teknik kroppen som bara inte passar ihop. Som denna InfoWorld genomgång visar, det är definitivt en "var de ens tänka?" typ av produkt. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


ICANN vill förändra Regler för gTLD

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/w-FDPqoo_C8/ICANN-Wants-To-Change-Rules-For-GTLDs:
En anonym läsare skriver: "Den 10 maj Sista inlämningsdag för synpunkter på. NET registret överenskommelse förnyelse har kommit med nya tvisten domännamn förändringar som stöd bolag. Stället för UDRP föreslår nya avtalet lägger till enhetlig, snabb Suspension (URS) processen till. net toppdomän. Det URS är en sammanfattning 200 $ process för en varumärkesinnehavaren att inaktivera och ta ansvar för en domän. URS minskar också panelen storlek från 1-3 personer till en enda person. Du kan fortfarande kommentera förslaget genom att skicka ett e-postmeddelande till ICANN (netto-avtalet förlängts @). "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Google meddelar Android 3.1, finns på Verizon Xoom idag

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/10/google-announces-android-3-1/:
Google har just meddelat Android 3.1, och det är rulla ut till Verizon Xoom 3G-kunder idag. Det för med sig resizeable widgets och en ny värd läge som låter dig importera bilder till din tablet direkt från din digitalkamera, och använder en "löjlig" antal USB-enheter, inklusive en Xbox 360-handkontrollen. Det kommer också att slå Google TV någon gång "i sommar", komplett med Android Market.

Utveckla ...

Gallery: Android 3,1

Google meddelar Android 3.1 tillgänglig på Verizon Xoom idag ursprungligen visades på Engadget tis, 10 maj 2011 12:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Google TV få Android 3.1 och Market i sommar: Sony, Vizio, Samsung och Logitech ombord

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/10/google-tv-getting-android-3-1-and-market-this-summer-sony-vizi/:
Google meddelade precis på I / O att Google TV kommer att uppgraderas till Android 3,1 i sommar, med tillgång till marknaden kommer "snart". Enligt Mike Cleron från Android utvecklingsgruppen, kommer utvecklare att kunna använda den vanilj Honeycomb SDK för att bygga applikationer för Google-TV, och även aviserat hårdvara partner kommer att omfatta Samsung, Vizio, Logitech och Sony (sett efter paus) - inga ord om holdouts som Toshiba. Kontrollera liveblog för mer info.

Google TV få Android 3.1 och Market i sommar: Sony, Vizio, Samsung och Logitech ombord publicerades ursprungligen på Engadget tis, 10 maj 2011 12:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Google meddelar Ice Cream Sandwich för Q4 2011, för smartphones och tablets både

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/10/google-announces-ice-cream-sadwich-for-q4-2011-for-smartphones/:
"En OS som körs överallt." Där har ni det, folks! Några fancy nya tillägg som demonstreras just nu, inklusive kamerans fokus flyttas på röstigenkänning.

Utveckla ... Se vår liveblog av Googles I / O 2011 grundton för den allra senaste.

Google meddelar Ice Cream Sandwich för Q4 2011, för smartphones och tablets både ursprungligen visades på Engadget tis, 10 maj 2011 12:14:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Vintage Collection of Tech Failures

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sjR8ZDYBdNk/Vintage-Collection-of-Tech-Failures:
StormDriver skriver "För varje god design finns det ett dussin misslyckades begrepp. Inget illustrerar detta bättre än ett riktigt bra online vintage gadget insamling, publicerades i går av Microsoft Research-teamet. Samlingen är en skapelse av Bill Buxton, en av de främsta Microsofts forskare, . en kille som har gått igenom 30 år av kontinuerlig tech design Belönad med tre hedersdoktorer och flera professionella utmärkelser, gillar Bill också att samla saker -. årgång, nördiga typ av saker, för att vara exakt Under åren har han samlat en imponerande insamling av prototyper, förmodligen det bästa jag har sett på nätet. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.