lördag 12 mars 2011

Nya fasförändringsmedia minnet blir draghjälp från kolnanorör, sätter PRAM anspråk på skam

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/12/new-phase-change-memory-gets-boost-from-carbon-nanotubes-puts-p/:
Vi har hört om den potentiella Flash Killer i flera år, och nu ett team av University of Illinois ingenjörer hävdar att dess nya fas-byta teknik skulle kunna göra PRAM av våra drömmar ser pittoreska i jämförelse. Som så många banbrytande upptäckter för sent, kolnanorör är kärnan i det här nya läget av minne, som använder 100x mindre ström än sina fasförändringsmedia föregångare. Så, hur fungerar det? I princip ersätts laget metalltrådar med kolnanorör att pumpa elektricitet genom fasförändringsmedia bitar, minska storleken på ledaren och den mängd energi som förbrukas. Fortfarande för mycket technobabble? Vad sägs om detta - de använder små rör för att ge din mobiltelefon juice i flera dagar. Få det? Bra.

[Tack, Jeff]

Nya fasförändringsmedia minnet blir draghjälp från kolnanorör, sätter PRAM hävdar att skam som ursprungligen visades på Engadget , lör, 12 Mar 2011 15:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa University of Illinois | Tipsa | Kommentarer

Adobe Flash Player läckor för Motorola Xoom, vi går praktisk (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/12/adobe-flash-player-leaks-for-motorola-xoom-we-go-hands-on-vide/:

18 mars
kan tyckas som en evighet om du väntat din Motorola Xoom att komma med Adobe Flash dag ett. Men vet du vad? Om du lita på en mystisk fil flyter omkring på internet, det finns ingen anledning att vänta så länge. MyDro idWorld besittning av en läckt bygga av Adobe Flash Player 10,2 för Xoom, som inte behöver root eller ens en preliminär uppdatering att installera - du behöver bara kolla "Okänd källor" rutan under Inställningar> Program, sideload filen eller ladda ner den från Xoom webbläsare och du är bra att gå. Den bästa delen? Baserat på våra preliminära tester, utför Flash utomordentligt väl på Xoom s dual-core Tegra 2 processor.

Även om denna tidiga bygga av Flash 10,2 var ganska hackig under HD-uppspelning, lågupplöst videoinnehåll utsmälta vid perfekt synlig hastigheter, och vi kunde spela spel (som Nanaca Crash och Canabalt) så länge de inte behövde något mer än en knapp kontroll system. Däremot var Hulu en no-go ( det är fortfarande blockerad ), och detta bygger har några öglor att räkna ut när det gäller multitasking - medan någon enstaka Flash-webbplats sprang bra och vi kunde snabbt fliken mellan, desto mer Flash-tung flikar vi hade öppet, desto långsammare var och en sprang individuellt. Adobes UI verkade också ha vissa svårigheter att upptäcka när vi ville göra en Flash post fullskärmsläge. Vanligtvis du dubbelklickar Tryck på ett objekt för att förstora den, men ibland som inte fungerade, och andra gånger en kontextkänslig UI stång skulle slumpmässigt droppe från toppen av en Flash-fönster för att låta oss veta att vi skulle kunna fokusera på det individuellt. Innan du bedöma fördelarna med Flash på tablett dock ihåg att detta är en läckt version av en betaversion , och om det är detta goda ur porten, vi ganska glada över hur bra det kan göra efter några tweaks. Missa inte vår video ovan och hitta filen du behöver installera Flash dig på vår källa länk.

Uppdatering: Vi lyckades få Flash att släppa en av dessa sammanhangsberoende knappar under en session av Canabalt och gör fönstret helskärmsläge, som inte bara utvidgade fönstret utan också allvarligt påskyndas vår lilla löpare - förmodligen genom omorientering av tabletten resurser till vårt spel. Fotografiska bevis efter pausen!

[Tack till alla som skickat detta i]

Fortsätt läsa Adobe Flash Player läckor för Motorola Xoom, vi går praktisk (video)

Adobe Flash Player läckor för Motorola Xoom går vi hands-on (video) som ursprungligen visades på Engadget , lör, 12 Mar 2011 16:10:00 EDT. Vänligen se vår

Google Ritar Fire från kongressen

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2NX9grWnGng/Google-Draws-Fire-From-Congress:
Bonch skriver "demokraten Herb Kohl, senaten ledande antitrust lagstiftaren, har lovat en antitrust sond i Google som en av sina viktigaste prioriteringar. m.fl. i kongressen kritiserar söka jätte över flera flubs, inklusive scanning personuppgifter över grannskapet WiFi, indrivningen av sociala information från barn i en klottra tävling, och kringgå nätneutralitet regler genom ett avtal med Verizon De är också bekymrade över band med administrationen -. Eric Schmidt är en teknik rådgivare till president Obama tjänar Andrew McLaughlin som Obamas vice teknisk chef, och Sonal Shah leder Vita husets kontor för social innovation. Google spenderade $ 5.200.000 förra året på federal lobbying, men kritiker säger att deras ökade Washington närvaro har gjort fler fiender än vänner. " Läsare bidrar walterbyrd en artikel som antyder att detta är bara en pengainsamling knep.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


TSA vill du testa Full kroppsskanning för strålning

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/q5WBcEZK37U/TSA-To-Retest-Full-Body-Scanners-For-Radiation:
cultiv8 skriver med detta utdrag från USA Today: "Transportation Security Administration meddelade på fredagen att det skulle retest varje hela kroppen röntgen-scanner som avger joniserande strålning - 247 maskiner på 38 flygplatser - efter underhåll uppgifter om några av enheterna visade strålningsnivåer 10 gånger högre än väntat TSA säger att de register som speglar matematik misstag och att alla maskiner är säkra Även de högsta värdena anges på en del av skivorna -.. De siffror som TSA säger var misstag - tycks vara många gånger mindre än vad byrån säger en person absorberar genom en dag av naturliga bakgrundsstrålningen. Trots detta har TSA beställt nya test av "ett överflöd av försiktighet för att lugna allmänheten, talesman Nicholas Kimball säger. Proven kommer att avslutas i slutet av månaden, och resultaten kommer att släppas "de är färdigbyggda," byrån skrev på sin webbplats. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Det här inlägget har Ingenting att göra med # SXSW

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/HgoZUwhetyo/:
Array

Är Sommartid dåligt för dig?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8voeHNW9lgc/-Is-Daylight-Saving-Time-Bad-For-You:
Hugh Pickens skriver "Enligt experter på dygnsrytmen, timmen förskjutning i sömn schema från sommartid kan få allvarliga effekter på vissa människors hälsa, särskilt hos personer med vissa redan befintliga hälsoproblem. En undersökning visade att män var mer benägna att begå självmord under de första veckorna av sommartid (DST) än vid någon annan tidpunkt under året, och en annan studie visade att antalet allvarliga hjärtattacker hoppar 6% till 10% på de första tre arbetsdagar efter DST börjar. Dr . Xiaoyong Yang, biträdande professor i jämförande medicin och cellulära och molekylära fysiologi vid Yale University, teori att förändringar i biologiska rytmer kan utlösa skadliga inflammatoriska eller metabola förändringar på cellulär nivå, som dessa individer kan vara mer mottagliga. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Hur att "vinna" SXSW: Tips - Det är samma svar varje år

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/U6Zz2ZRGo08/:
Array

Chris Bangle, tidigare BMW designer, vilket hans dekonstruktivistiska sätt att Samsung-enheter?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/12/chris-bangle-former-bmw-designer-bringing-his-deconstructivist/:
Tidigare BMW designern Chris Bangle på väg till Samsung, vilket dekonstruktivistiska sätt till mobila enheter
Det är E65 7-serien där uppe, anses av många vara så ful bil som de kommer. Det är en produkt av en Chris Bangle, chefsdesigner på BMW för större delen av 90-talet och '00s, som strävade efter att ge bilarna en futuristisk, dekonstruktivistiska design som inte alltid gehör bland bilköpare som fortfarande var fast i ett ordnat fram . Nu är vi faktiskt i framtiden och, ja, det påkörning fortfarande inte ser något bättre, men Bangle gjorde bana väg för mer dramatiska stilar i moderna bilar. Han klev iväg från bilindustrin för två år sedan och nu är vi höra att han går vidare till en spelning på Samsung . Intressant nog har Sammy och BMW hade något av en relation under åren. Vi såg nyare 7-serie gro stöd för T * Omnia under 2009, och redan 2005 Samsungs Chief Marketing Officer berättade Bloomberg att företaget behövde för att "bli som en BMW." Enligt koreanska papper JoongAng Ilbo, kommer Bangle att arbeta med mobiltelefoner och netbooks, vilket vi räknar med att funktionen dramatiska lågan ytbeläggning tillsammans med Dame Edna indikatorlampor och konstigt utbuktande posteriors.

[Tack, Tim]

Chris Bangle, tidigare BMW designer, vilket hans dekonstruktivistiska sätt att Samsung-enheter? ursprungligen visades på Engadget , lör, 12 Mar 2011 13:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Engadget spanska | källa Reuters | Tipsa | Kommentarer

CS Profs Debatt roll math i CS utbildning

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wV15d4FBG_k/CS-Profs-Debate-Role-of-Math-In-CS-Education:
theodp skriver "Orolig att hans hat-kärleksförhållande med matematik kan tvinga honom att ge upp jakten i datavetenskap, finner CS student Dean Chen tröst från en osannolik källa -. inläggen av CS professorer på SIGSE sändlistan" Jag förstår att diskutera vilken roll matematik i CS är en av de religiösa frågor krig typ ", skriver Brad Vander Zanden." Efter 30 år i branschen, jag fortfarande inte se hur tandsten och kontinuerlig matematik korrelera med en förmåga att lyckas på många områden inom datavetenskap ... Jag har sett många framstående programmerare som kämpat med tandsten och aldrig riktigt fick det. " Dennis Frailey gör en åtskillnad mellan CS forskning och tillämpad CS: "Alltför länge har vi lärt datavetenskap som en akademisk disciplin (som om alla våra elever kommer att gå på för att få doktorer och sedan blir CS lärare) även om de flesta av oss, är våra studenter som söker överväldigande karriärer där de tillämpas datavetenskap. " Frailey tillägger att en del av problemet kan vara att vissa CS Profs - math gudar som de kan vara - är illa rustade att undervisa CS på ett icke-matematiskt sätt: "Låt oss vara ärliga om en annan aspekt av problemet - vad kan fakulteten undervisa? Av olika skäl, består en typisk CS fakultet i huvudsak av personer som är specialiserade på CS som en disciplin, ofta med stark matematisk bakgrund. Hur många av dem skulle kunna lära en bra kurs i cloud computing eller multi-core system eller mjukvaruutveckling eller någon av de många andra frågor att studenter kommer att ha nytta av när de tar ut examen? Är sådana kurser alltid förpassas till instruktörer eller komplement eller andra icke-personer på fakultet? " Så, hur går detta gipp med Slashdotters erfarenhet? "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Forskare skapar mikroskopiska engångskamera att se upp i dina tarmar

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/12/researchers-create-microscopic-disposable-camera-to-see-up-in-yo/:
Det är sant, ett team av forskare har skapat en en-kubik-millimeter slit och släng kamera, och om de har sina sätt, kan det vara kikar in dig i nästa år. Den nya lilla shooters, som sport en 250 x 250 pixlars upplösning, skapat med hjälp av en strömlinjeformad process där linsen och rån sensor fästs innan de skär i en serie av 28.000 små kameror - eliminerar behovet att montera och tråd var och en individuellt. Denna nya produktions-skär ned på kostnader betydligt, vilket gör att läkarna att kasta bort de små killarna efter routing runt i dina tarmar . Enligt kamerans skapare, deras lilla uppfinning kunde göra sin väg in i din läkarmottagning så tidigt som 2012.

Forskare skapar mikroskopiska engångskamera att se upp i dina tarmar som ursprungligen visades på Engadget , lör, 12 Mar 2011 10:10:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CrunchGear | källa Franhoufer | Tipsa | Kommentarer

Panasonic visar upp soldrivna trådlös laddning bord

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/12/panasonic-shows-off-solar-powered-wireless-charging-table/:
Varför nöja sig med en enkel soldriven bord när man kan ha en tabell som är soldriven och en trådlös laddare? Även om du inte kan få en ännu, kommer Panasonic tydligen att sälja denna snygga lite tech-lastade möbler i slutet av detta år eller tidigt nästa år (i Japan, åtminstone), vilket låter dig ladda din Qi -kompatibla enheter helt enkelt genom att placera dem på bordet. Det kommer också att tillhandahålla de nödvändiga batterier för några av sina telefoner på samma gång, men det finns några andra detaljer som hade för tillfället. Självklart, även om det egentligen inte kom ut på marknaden det kommer fortfarande utan tvekan vara utom räckhåll för de flesta - det finns alltid DIY rutt för särskilt flitiga personer där ute, dock.

Panasonic visar upp soldrivna trådlös laddning tabell ursprungligen visades på Engadget , lör, 12 Mar 2011 11:38:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink DVICE | källa Akihabara News | Tipsa | Kommentarer

Emergency Internet bunkerkonventionen

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/D6dKw5otwwc/The-Emergency-Internet-Bunkers:
Barence skriver "Om domedagsklockan någonsin strejk midnatt kan vi mycket väl upptäcka, slutligen, oavsett om internet verkligen skulle överleva ett kärnvapenkrig. Om det kunde, då en handfull datacenter runt om i världen skulle sannolikt vara allt som återstår av de flera miljarder dollar hosting branschen. Dessa hemlighetsfull, med hög säkerhet platser, tunnlad av berg eller inneslutna bakom explosionen-bevis dörrar på en gång Nato bunkrar, är hem till planeten säkraste webbhotell. Artikeln profilerar nödsituation internet bunkrar. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Undersöka prestanda av Firefox 4 och IE9

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dvUggNJFEqQ/Investigating-the-Performance-of-Firefox-4-and-IE9:
theweatherelectric skriver "Mozillas Robert O'Callahan har undersökt prestanda skillnader mellan Firefox 4 och IE9. Han skriver:" Som jag förklarade i mitt förra inlägg, Microsofts PR om "full hårdvaruacceleration" är en myt. Men det är sant att en del grafik riktmärken genomgående fått bättre betyg för IE9 än Firefox, så under de senaste dagarna har jag letat i det. Nedan ska jag förklara detaljerna [av] vad jag har hittat om olika ofta omtalade riktmärken, men sammanfattningen är att prestanda skillnader förklaras av relativt små buggar i Firefox, fel i IE9, och buggar i kriterierna, inte på grund av några större arkitektoniska frågor i Firefox (som Microsoft skulle få er att tro). ""

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Vecka inom vetenskapen: virus med virus, penisar utan taggar

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/OoCzgFqUQRk/week-in-science-viruses-with-viruses-penises-without-spines.ars:

Ett virus så stor att det blir virus : Världens största viruset blir långsammare av ett annat virus, som kan ha givit upphov till en hel familj av DNA-baserad parasiter.

Uh-oh. Grönland och Antarktis smälter snabbare än väntat : Grönland och Antarktis är de två tickande bomber av den stigande havsnivån, ingen vet exakt när de kommer smälta, men experterna vet att det blir dåligt när de gör. Nu ny forskning säger att de är smälter snabbare än någon tidigare trott.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


USA Domare Beställningar Twitter To Give Up Wikileaks Data

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MJ7NqQaWLQ8/US-Judge-Orders-Twitter-To-Give-Up-WikiLeaks-Data:
cultiv8 skriver "En amerikansk domare beordrade fredag ​​Twitter att lämna över uppgifter från de tre användare i kontakt med aktivist webbplatsen Wikileaks." USA: s Magistrate Judge Theresa Buchanan avvisas argument som ACLU, Electronic Frontier Foundation, och en mängd privata advokater som företräder Twitter kontoinnehavare, som hade hävdat att deras integritet skyddades av federal lag, det första tillägget, och den fjärde ändringen. Buchanan avvisade varje argument i snabb följd, säger att det inte var första tillägget fråga eftersom aktivister "har redan gjort deras Twitter inlägg och föreningar tillgänglig för allmänheten. "Den kontoinnehavare har" ingen fjärde ändring privatlivet intresse för deras IP-adresser, sade hon, och federal privatlivet lag inte var tillämplig eftersom åklagarna inte sökte innehållet i kommunikationen. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.