fredag 4 februari 2011

Algoritm Contest Syfte: Att tippa Hälsoproblem

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vOMPJ-8_FN4/Algorithm-Contest-Aims-To-Predict-Health-Problems:
databuff skriver "April 4 lanseringen av $ 3.000.000 Heritage Hälso-priset har aviserats av Heritage Provider Network, ett nätverk av läkare. Tävlingen utmaningar data hackers att bygga algoritmer som förutsäga vem som kommer åka till sjukhuset i nästa år, så att förebyggande åtgärder kan vidtas. En algoritm kan finna att någon med diabetes, högt blodtryck och högt kolesterol är en 90 procents risk för sjukhusinläggning. Medvetna om detta, kan det vara billigare för en HMO att registrera dem i ett träningsprogram nu istället för att betala den sannolika sjukhusräkning. Tävlingen går i samma riktning som på $ 1 miljon Netflix Prize, men löser ett mycket större problem. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Giant Arkeologiska Trove hittas via Google Earth

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uAgjLtgyyJw/Giant-Archaeological-Trove-Found-Via-Google-Earth:
En anonym läsare skriver "använda detaljerade satellitbilder tillgängliga via Google Earth har de australiska forskarna upptäckt vad som kan vara gravar som är tusentals år gamla i avlägsna delarna av Saudiarabien (abstract)." Kennedy skannade 1240 kvadratkilometer i Saudiarabien med hjälp av Google Earth . Från deras fågelperspektiv han fann 1977 potentiella arkeologiska platser, inklusive 1082 "hängen" -. forntida tår-droppformad gravar av sten Enligt Kennedy är flygfotografering av Saudiarabien som inte har tillgång till de flesta arkeologer, och det är svårt ., om inte omöjligt, att flyga över nationen "Men, kan Google Earth överlista dem, säger han Kennedy bekräftade att dessa områden hade spår av en gammal liv -. stället vegetation eller skugga - genom att be en kompis i Saudiarabien, som inte är arkeolog, att köra ut till två av de platser och fotograferar dem. Genom att jämföra bilderna med strukturer som Kennedy har sett i Jordanien, anser han de platser kan vara upp till 9000 år gammal, men marken granskning behövs. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Dell Streak 7 Telefon app upptäckt, så långt är mycket väsen för ingenting (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/04/dell-streak-7-phone-app-discovered-so-far-is-much-ado-about-not/:
Kommer du ihåg när vi alla om skrattade samtal på 5-tums streak ? Det var tider. Nu ser det ut som om några smarta Tweaker har upptäckt en dold telefon app i Dells 7-tums modell ... men bortom skalet av en presentation, det finns inte mycket till det. Enligt Streak Smart är rotation aktiverat, det finns en särskild röstmeddelande knapp, och samtal kommer inte ansluta (som i detta fall, till synes oberoende till transportföretaget). Se den frustration själv i videon efter rasten, inte oroa sig, skiffer fans att hålla jätten upp till örat när man pratar med nära och kära, någon någonstans kommer säkert få detta att fungera någon gång.

Fortsätt läsa Dell Streak 7 Telefon app upptäckt, så långt är mycket väsen för ingenting (video)

Dell Streak 7 Telefon app upptäckt, så långt är mycket väsen för ingenting (video) som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 4 feb 2011 16:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Streak Smart | Tipsa | Kommentarer

Samsung Smart Touch Android avlägsna app är nu tillgänglig för nedladdning

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/04/samsung-smart-touch-android-remote-app-is-now-available-for-down/:
Goda nyheter, kanal surfare - Samsungs Smart Touch Android Fjärrtillämpningen är nu äntligen tillgänglig i Android Marketplace som en gratis nedladdning nästan nio månader efter lanseringen ursprungligen på IOS . Om du släppte en rejäl mängd av Cheddar på en ny modell C Samsung Internet-TV under 2010 (de med äldre modeller av lycka) och kan inte vänta på att din Android att tillgodogöra sig ännu ett liv-uppgift, kan idag bli omvälvande. Vi säger "kan" bara för att vi CES hands-on med mjukvaran inte var exakt sväller - men sedan igen, en massiv mässa golv är inte precis den bästa WiFi testmiljö. För närvarande har tillämpningen i genomsnitt fyra stjärnor från 25 personer, men det är inte helt fri från ett hum om krasch och felrapporter. Känn dig fri att ge det en virvel om du har de nödvändiga redskap, och om det match som i soffan-potatis himlen känsla kommer inte ... Tja, ge inte upp hoppet, för det dubbelsidig QWERTY fjärrkontrollen kan rädda dagen snart.

Fortsätt läsa Samsung Smart Touch Android avlägsna app är nu tillgänglig för nedladdning

Samsung Smart Touch Android avlägsna app är nu tillgänglig för nedladdning som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 4 februari 2011 16:57:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Telefon Scoop | källa Android Market | Tipsa | Kommentarer

Om du tror att du kan ignorera IPv6, Think Again

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nISFb5qrvQc/If-You-Think-You-Can-Ignore-IPv6-Think-Again:
wiredmikey skriver "Nu när den sista IPv4-adress block har tilldelats, det väntas ta flera månader för regionala register att konsumera alla sina återstående regionala IPv4-adress pool. IPv6 Forum, en grupp med uppdrag att utbilda och främja det nya protokollet , säger att möjliggöra IPv6 på alla IT-miljöer är inte slutspelet, men är nu ett viktigt krav för kontinuiteten i alla Internet-företag och tjänster. Experter tror att övergången till IPv6 bör vara en styrelse-nivå riskhantering oro, motsvarande Y2K problemet eller Sarbanes-Oxley. Under slutet av 1990-talet, avkokta teknik företag världen över källkoden för platser där kritiska algoritmer antagit en tvåsiffrig dag. Detta till synes triviala mjukvaruutveckling frågan var av global oro, så många företag gjort Y2K följs av ett strategiskt initiativ. Övergången till IPv6 är av lika stor betydelse. Om du tror att du kan ignorera IPv6, tänk om. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


iPhone 4 på Verizon: hur, när, var, och om att köpa den

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/04/iphone-4-on-verizon-how-when-where-and-whether-to-buy-it/:
Dagen för öde är nästan på oss: den 10 februari, kommer du äntligen att kunna få en iPhone som fungerar på Verizon . För oss i den tekniska media, det är en urblåst, till synes aldrig sinande ryktet att vi aldrig behöver skriva om igen - Puh! - Men för dig, kan detta mycket väl innebära början på en magisk resa. Naturligtvis finns det många, många saker att tänka på att ska påverka ditt beslut att köpa: vad transportören är du på nu? Har du redan en iPhone? Hur mycket reser gör man? Är du vegetarian? Listan kan göras lång - och vi avser att hjälpa dig att räkna ut det i tid för lanseringen dag. Vad mer ska vi ta en titt på några av dina bästa alternativ också, för låt oss vara ärliga: bara för att Verizon iPhone är här innebär inte att det är rätt för alla. Så utan vidare, låt oss dyka in och få denna räknat ut.

Fortsätt läsa iPhone 4 på Verizon: hur, när, var, och om att köpa den

iPhone 4 på Verizon: hur, när, var, och om att köpa den ursprungligen dök upp på Engadget på Fri, 4 februari 2011 17:20:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

"Dating" Site Import 250k Facebook-profiler

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oqY7HoWMMK8/Dating-Site-Imports-250k-Facebook-Profiles:
mark72005 sänder detta utdrag från Wired: "Hur fungerar en okänd dejtingsajt, med den absurda avsikt att förstöra Facebook, starta med 250.000 medlemsprofiler den första dagen Enkel du skrapar data från Facebook Åtminstone, det är det tillvägagångssätt som två?.. provokatörer som lanserade Lovely-Faces.com denna vecka, med profiler - namn, platser och bilder -. skrapas från tillgängliga för allmänheten att komma sidor Sajten klassar ovetande försökspersoner i personlighetstyper, med hjälp av en ansiktsigenkänning algoritm, så att du kan söka efter någon i ditt allmänna område som är "easy going", "självbelåten" eller "smyg." ... [Skaparna] säger att de kommer att ta ner en användares profil om en person begär, och sajten inte har någon uppgift de faktiskt försöker göra några pengar. Stället, det är en del av en serie pojkstreck platser, varav de två första syftar till att Google och Amazon, som syftar till att få folk att tänka mer om data i en ålder av Internet jättar. Dessutom är det lite lustigt förhandling komma klagar skrapning av personuppgifter som är halvstatliga. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


DoD leder i Federal Open Source Användande

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9DEvpf5cSRI/DoD-Leads-In-Federal-Open-Source-Usage:
GMGruman skriver "en ny öppen teknologi rapport kortet visar att bara en tredjedel av federala myndigheter få godkänt på öppen källkod användning och bidrag med Försvarsdepartementet i täten. Savio Rodrigues förklarar vad både regeringen och näringslivet kan lära av det amerikanska försvarsministeriets öppna källa framgångar. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Nissan levererar 190 Leaf elbilar för uthyrning företag i Japan, pre-beställare får fortfarande ingen

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/04/nissan-delivers-190-leaf-evs-to-rental-companies-in-japan-pre-o/:
Nissan delievers 190 Leaf elbilar för uthyrning företag i Japan, pre-beställare får fortfarande ingen
Om du fortfarande väntar på din Nissan Leaf förbeställa slip att bära frukt , är du inte ensam. Men vet att du skulle kunna äntligen gå och hyra en av de saker - om du bor i Japan (eller har lämpliga internationella körkort och viljan att resa). Nissan levererade bara 190 i den hett efterlängtade luckor till uthyrningsföretag över sitt hemland och medan Hertz planerar att erbjuda upp saker kring dessa delar, ser vi inte några tillgängliga för bokning ännu. Det finns några härliga medelstora alternativ, men om du inte har något emot vit färg, Velour interiörer, och gasdrivna motorer.

Nissan levererar 190 Leaf elbilar för uthyrning företag i Japan, pre-beställare får fortfarande ingen som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 4 februari, 2011 15:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa ElectricCarsReport | Tipsa | Kommentarer

Google visar upp Fragment API för Android 3,0

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/04/google-shows-off-fragments-api-for-android-3-0/:
Efter sin Android evenemang på onsdag, är Google som ger oss en fördjupad titt på Honeycomb's Fragment API: ett verktyg för att göra utvecklare arbetsflöden mer flytande. Som namnet antyder, fragment är mindre bitar av de större UI pussel, så att du självständigt kontroll och återanvända vissa aspekter av en talan i deras eget flyttbara lokaler. Dessa moduler, som rutor som kom före dem, är också tänkt att göra övergången från olika skärmstorlekar (tablett till telefon, till exempel) enkla och funktionella. Vi fick en glimt av Googles nya API i aktion med en demo av CNN: s nya tablet app, och trots sin allt-och-the-diskbänk estetiska, ser det ut som ett lättnavigerat gränssnitt. Medan Honeycomb är för närvarande en tablett-bara OS, Matias Duarte antydde starkt att det till slut skulle göra det till telefoner, och faktiskt, skärmdumpar skärvor i bruk är alla misstänksamt telefon-storlek. Vad mer, tänker Google för att få fragment till äldre Android versioner genom ett statiskt bibliotek - det finns ingen tidslinje, men planen är att gå så långt tillbaka som Android 1.6. Nu är Android fragmentering vi kan få efter.

Google visar upp Fragment API för Android 3,0 publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 4 Feb, 2011 15:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Android-utvecklare | Tipsa | Kommentarer

Säkerhetsvarning Över Webbaserat Android Market

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SSdBqWDXxn0/Security-Warning-Over-Web-Based-Android-Market:
En anonym läsare skriver "Säkerhet forskaren Vanja Svajcer varnar för att cyberbrottslingar kan vara särskilt intresserade av att stjäla dina Google-uppgifter, efter att ha upptäckt ett sätt att installera applikationer på Android smartphones med ingen interaktion krävs av telefonens ägare. Den nya webbaserade Android Market hämtar detaljerna i Android-enheter registrerade adressen till Google, och automatiskt installerar program på den tillhörande smartphones utan åtgärder från användaren krävs på själva telefonen Svajcer sammanfattar: ".. Google ska göra ändringar i fjärrinstallation mekanism så snart som möjligt Som ett minimum bör en dialogruta att visas på den mottagande enheten så att användaren själv måste acceptera det program som installeras. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Microsoft rullar ut kopiera och klistra in uppdateringen till Windows Phone 7-utvecklare

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/04/microsoft-rolls-out-copy-and-paste-update-to-windows-phone-7-dev/:
Det finns fortfarande inga ord om ett offentliggörande, men Microsoft har nu äntligen gav åtminstone Windows Phone 7 utvecklare efterlängtade gåva kopiera och klistra in . Detta ord kommer direkt från Microsofts chef för Developer Relations, Bandon Watson, som bekräftade dagens släpp på PPCGeeks podcast går kväll och också meddelade att Windows Phone Developer Tools var på väg att korsa en miljon nedladdning varumärke. Förutom att kopiera och klistra, innehåller den nya uppdateringen också ett antal prestandaförbättringar som lovar att påskynda gånger programstart - här är hoppas utgåvan är också ett tecken på att Microsoft är på väg att påskynda utbyggnaden till Windows Phone 7 användare .

Microsoft rullar ut kopiera och klistra in uppdateringen till Windows Phone 7 utvecklare publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 4 Feb 2011 14:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CNET | källa PPCGeeks , Microsoft | Tipsa | Kommentarer

Viewsonic V3D241wm, en datorskärm med 3D-teknik

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har lagt fram en ny bildskärm som funktioner mode tekniken vid denna tid, 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en latens på 2ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast 20.000.000:1 och en 120Hz uppdateringsfrekvens, frekvensen beroende på tillverkaren för att njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset blir i euro, men i Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, som i denna takt skulle vara ungefär 376 €, även om vi inte kan det vara priset när det kommer att säljas i Spanien.

Fler | Viewsonic

Nokia C5-03, en fullständig Smartphone för 170 €

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Redan denna vecka presenterar vi några av nyheterna i det finska företaget Nokia. Den här gången är det dags för C5-03 Nokias äldre bror C5 Nokia, mobil, och vi presenterar en tid sedan i Gizmos

Nokia C5-03 kännetecknas av en terminal lätta (väger endast 90 gram) som kompletterar sin föregångare med en touchscreen och en del andra funktioner du kommer att göra honom till en mycket komplett pris smartphone marknaden som erbjuds, 170 euro.

Förutom touch 3 skärm, 2 inches, Nokia C5-03 innehåller en 5 megapixel kamera som gör att video, radio och GPS-anslutning, Bluetooth, WiFi och USB.

När det gäller minne, erbjuder Nokia C5-03 40 MB internt, som kan omvandlas till upp till 16 GB om du använder ett microSD-kort, även om serien kommer att innehålla ett 2 GB

Som operativsystem Nokia C5-03 körs på Symbian 1, som var känd förrän nu som en Symbian S60. Enheten menyn erbjuder en bra samling av ikoner som ger direkt tillgång till e-postkonton och sociala nätverk.

Vissa program höjdpunkten på Nokia C5-03 är tillgång till Nokia Music Store och Ovi Store, där du kan köpa musik och program för Nokia-telefoner. Å andra sidan ger Nokia C5-03 visning av alla typer av Microsoft Office-dokument, PDF och ZIP.

Priset på Nokia C5-03 som jag sa vi kommer vara 170 euro.