söndag 9 oktober 2011

tablet Makers försöka slå IPAD $ 500 prislapp

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MuimdQV3YPg/Tablet-Makers-Try-To-Beat-iPads-500-Pricetag:
IPAD har sålt extremt bra till en startpunkt pris på $ 500 men "den typen av prissättning fungerar inte för många tablet leverantörer", säger en berättelse på CNET. Och den senaste tidens prisfall återspegla detta. Det har varit ett tufft år för tablet beslutsfattare, och det är inte ens Black Friday ännu.

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Viewsonic V3D241wm, en datorskärm med 3D

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har presenterat en ny bildskärm som har den teknik som för närvarande på modet i 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en fördröjning på 2 ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast och 20.000.000:1 120Hz uppdateringsfrekvens, till den frekvens beroende på tillverkare njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon som medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset kommer i euro, men i Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket vid nuvarande växelkurser skulle vara cirka 376 euro, även om vi inte kan göra detta priset när du kommer att vara till försäljning i Spanien.

Mer information | Viewsonic

GhostGuitar är en fantastisk utökat luftgitarr för iPad, iPhone

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Hj2yNVQaH8o/ghostguitar-is-an-awesome-augmented-air-guitar-for-ipad-iphone.ars:

GhostGuitar är en app som kommer att revolutionera branschen luft gitarr. Inte längre har du att föreställa sig häftigt ljud som du pumpa ur din inbillade yxa. Istället kan du använda din skickliga händer att pumpa ut verklig makt ackord. Som promo blurb säger: "Äntligen. En riktig luftgitarr. "

Applikationen använder framsidan kameran i din iPhone eller iPad 2 för att spåra dina händer och sedan knäpper med höger hand medan nötning ackord med vänster. Ibland kan du plocka även enskilda strängar.

En video!

När du väl van vid det, fungerar spårning förvånansvärt bra. Det är mest exakta på ett par meter bort, jag hade svårt att få det att se mina händer från längre bort, även om jag sätter på en svart t-shirt (den officiella luft-gitarr uniform) så skulle jag nog vara ok.

Du kan välja gitarrer, välj ackordföljder, använda effektpedaler, och det finns tom ett "Ghost Band" att följa med dig.

Det finns mer. Om du kan sjunga (eller inte, antar jag) så kan du också spela in sång på dina mästerverk. Sa jag "record"? Ja. Du kan spela in ditt arbete, och om du gör en särskilt bra prestanda, kan du spara den som en ljud-eller videofil och sedan dela den med vem man älskar (eller hatar) mest.

Jag var helt skeptisk komma in, men spelet visar sig vara ganska häftigt. Det är ingen Garage Band, men du är ganska garanterat att få mer än $ 2 värde av roliga i det. Ett fynd.

GhostGuitar [App Store]

Läs kommentarer till detta inlägg


(Grundare Stories) Birchbox: Att hjälpa folk "hitta vad de inte visste att de ville"

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/AJG2nhX6Urk/:
BB Sequence 4 Key Ch#5C7192.mov

I del II av Chris Dixons interivew med Birchbox grundarna Hayley Barna och Katia Beauchamp, frågar Dixon om Birchbox passar in i vad som kan betraktas utvecklingen av abonnemang handel.

Beauchamp tror de gör. Barna pekar samtidigt ut "det finns en massa olika varianter" av abonnemang. I jämförelse med Diapers.com, säger Barna Blöjor löser "convenience" och "påfyllning", medan Birchbox erbjuder ett sätt för människor "för att hitta vad de inte visste de ville ha." De tre diskutera ytterligare företag som tar upp utrymme som ShoeDazzle och BeachMint .

Känna igen sitt företags verk affärsmodell och kunde utöka att sälja mer än skönhet leveranser, berättar Beauchamp Dixon de valde namnet Birchbox för att erbjuda flexibilitet till sina användare. Till exempel, säger Barna "Vi har redan testat icke skönhetsprodukter" som "te eller choklad eller stillastående."

Fortsätter deras samtal under, frågar Dixon om de utmaningar som växer snabbt. Beauchamp säger en av utmaningarna var: "vi väntade lite för länge med att hyra och det är precis denna onda cirkel av er inte har tid att anställa, eftersom du egentligen sysslade gör allt, men naturligtvis om du hyrt du skulle ha mer tid. "

Diskussionen blir då att tala om teckning bli den nya dagliga erbjudanden affärsmodell, och de frågor som går den (översvämmade med konkurrenter till exempel). Beauchamp säger att detta är på sina sinnen, men känns Birchbox distinkta "röst" och "personlighet" ger försvarlighet.

Se till att både video för ytterligare insikter, tillsammans med del I i denna intervju . Tidigare episoder av Grundare berättelser med gäster inkluderat Ben Lerer, Kevin Ryan och Lauren Leto är här .

# LiveLikeSteve

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/5I6bfrQMyuw/:
Screen Shot 2011-10-09 at 1.57.47 PM

Detta är en gäst post av Hunter Walk ( @ hunterwalk ), chef för Product Management på Google.

Jag är ganska säker på Steve Jobs inte skulle vara nöjd att höra om hur din IIe var porten till ett liv i programmering. Eller din retweet av "[]." Eller din Facebook-profil bild byter till en skärmdump av Apple.com minnesmärke hemsida. Jag träffade aldrig mannen, men min känsla är att minne av honom i bara detta sätt skulle ses som otillräckligt. Efter 56 år av att tänka annorlunda, kan vår gåva tillbaka till Steve Jobs stannar inte vid virala videor. Om den enda varaktig förändring i ditt liv är din Twitter ikon att bli en sorglig Mac du inte gör Steve Jobs rättvisa.

Internet, och mänskligheten i allmänhet tenderar att bli passionerade för korta skurar. Då har vi avgassystem oss och gå vidare till den senaste upprördhet, hashtag eller debatt. Om du verkligen tror att Steve Jobs liv förändrades din låt sedan oss använda detta tillfälle att hedra honom genom att på nytt åta sig att tillämpa hans lektioner. Tänk dig storleken på den teknik samhället gemensamt åta sig att agera annorlunda framöver - att bry sig om perfektion och detaljer, för att utmana status quo, att designa vackra produkter och verktyg som möjligt för att lära av utmaningar. Resultatet skulle säkert vara en mer slagkraftiga och varaktig än en vecka av trender ämnen.

Målet är inte för alla oss att Steve Jobs - "din tid är begränsad. inte slösa bort den som lever någon annans liv " var hans egna råd till Stanford Graduate S i 2005 - utan snarare hur vi kan tillämpa sina ambitioner för vår egen existens. Så låt oss tillbringa de närmaste dagarna offentligt förklara vad vi ska göra för att # LiveLikeSteve. Ta till Google +, YouTube, Twitter, Facebook eller din grupp att välja. Sätt dig där ute och gör ett åtagande. Hashtag det # LiveLikeSteve så vi kan alla bli inspirerad av dig. Och när du fullfölj du inte bara kommer att fira livet av en fantastisk människa, kommer du att göra dig och världen en bättre plats. Låt oss göra som Jobs sista gåva till oss.

I denna anda, här är hur jag tänker # LiveLikeSteve: Jag kommer att uppdatera min status organdonator. Jag ska ge pengar till en donators Välj klassrum funderar på att ge Apple-produkter till sina elever. I höst kommer jag att avsätta mer tid att spendera med nya entreprenörer för att erbjuda hjälp om utmaningar produktdesign. Och jag ska fundera på vad jag ännu inte har åstadkommit i mitt liv och se till att mina närmaste 10 åren är fokuserade på att göra dem till verklighet.

Hur tänker du # LiveLikeSteve?

Bild via: Quora


Fujifilms X10 erbjuder upp vintage-stil knäppa för $ 599,99 i början av november

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/09/fujifilms-x10-offers-up-vintage-style-snapping-for-599-99-in-e/:
Vi har redan sorterat genom specifikationer och lade våra händer på det ganska sexig ram, nu Fujifilms erbjuder upp en mer tilltalande prislapp än vad vi förväntat för sin återgång X10 skytten. Med början någon gång i början av oktober, X100 är kommer mer prisvärd lillebror som nostalgisk peka-och-skyttar back $ 599,99 - ca $ 100 ben mindre än de beräknade $ 715 till $ 860 ungefärlig vi kastade ut tillbaka i september. Om du kommer ihåg, packar X10 en 12 megapixel EXR CMOS-sensor, f/2-2.8, 28-112mm manuell zoom, upp till 12.800 ISO-känslighet, 1080p video, en optisk sökare, och pop-up blixt. Inga ord ännu på ett sista publiceringsdatum. Fullständig PR efter pausen.

Fortsätt läsa Fujifilms X10 erbjuder upp vintage-stil knäppa för $ 599,99 i början av november

Fujifilms X10 erbjuder upp vintage-stil knäppa för $ 599,99 i början av november ursprungligen visades på Engadget på Sun, 9 okt 2011 15:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Nexus Prime, och glass Sandwich, gå till en Video Tour

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lZo4XO_VjOQ/Nexus-Prime-And-Ice-Cream-Sandwich-Go-For-a-Video-Tour:
En anonym läsare skriver med detta utdrag från Examiner.com, med hänvisning till en rapport på gagdet.ro, om Samsungs kommande high-end Nexus Prime, den första telefonen som levereras med glass Sandwich. "Denna version av Nexus-serien (Googles Android fanbärare) kör nästa version av Android:. Android 4,0 Ice Cream Sandwich Denna version är tänkt att kombinera Honycomb (Android 3,0) med Gingerbread (Android 2.3) i ett OS, som kommer att pågå på alla enheter. Utöver sammanslagningen av de två operativsystem, det förändrar också Android UI lite. En stor förändring är att ikoner och användargränssnittet är mycket mer sofistikerad och ren, gör även iOS ser gammal och otymplig. Dessutom tar den bort kravet på Android-telefoner att ha hård / mjuk-hård blandade knappar, till förmån för att tillåta tillverkare att använda vilken typ av knapp som de vill. Dessutom lägger det en mjuk knapp på låset skärmen för att gå direkt till Kameran app. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


(Grundare Stories) Birchbox: Att hjälpa folk "hitta vad de inte visste att de ville"

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/02R4R5teZWM/:
BB Sequence 4 Key Ch#5C7192.mov

I del II av Chris Dixons interivew med Birchbox grundarna Hayley Barna och Katia Beauchamp, frågar Dixon om Birchbox passar in i vad som kan betraktas utvecklingen av abonnemang handel.

Beauchamp tror de gör, medan Barna påpekar att "det finns en massa olika varianter" av abonnemang. Jämföra sig Diapers.com, säger Barna Diapers.com löser "convenience" och "påfyllning", medan Birchbox erbjuder ett sätt för människor "för att hitta vad de inte visste de ville ha." De tre diskuterar andra företag ockuperar ett liknande utrymme sådant som ShoeDazzle och BeachMint .

Känna igen sitt företags verk affärsmodell, och kan expandera för att sälja varor utanför skönhet leveranser, berättar Beauchamp Dixon de valde namnet Birchbox för att erbjuda flexibilitet till sina användare. Till exempel, säger Barna "Vi har redan testat icke skönhetsprodukter" som "te eller choklad eller stillastående."

Fortsätter sina samtal i videon nedan frågar Dixon om de utmaningar som växer snabbt. Beauchamp säger en av utmaningarna var: "vi väntade lite för länge med att hyra och det är precis denna onda cirkel av er inte har tid att anställa, eftersom du egentligen sysslade gör allt, men naturligtvis om du hyrt du skulle ha mer tid. "

Diskussionen blir då att tala om teckning bli den nya dagliga erbjudanden affärsmodell, och de frågor som går den (översvämmade med konkurrenter till exempel). Beauchamp svarar detta är på sina sinnen, men känns delvis Birchbox är distinkta "röst" och "personlighet" ger försvarlighet.

Se till att både video för ytterligare insikter, tillsammans med del I i denna intervju . Tidigare episoder av Grundare berättelser med gäster inkluderat Ben Lerer, Kevin Ryan och Lauren Leto är här .

Weird Science är trevligt att sjuksköterskorna för att få mer morfin

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/k10nSt0TX_s/weird-science-is-nice-to-the-nurses-in-order-to-get-more-morphine.ars:

Någon du inte gillar bara gnäll: Alternativt, om du vill ha bättre smärtlindring, vara skönt att sjukhuspersonalen . En liten studiepopulationen gavs en bild av ett antal patienter, i samband med korta beskrivningar av dem. Några av dessa var ganska neutrala, medan andra (egoistiska, hycklande, eller arrogant) var avgjort negativa. De var då visas filmer där dessa samma patienter agerade ut olika nivåer av smärta. De människor som hade negativa meddelanden kopplade till deras profil var genomgående rankad som att vara i mindre smärta, och försökspersonerna haft svårare att göra relativa bedömningar om deras smärta. Kort sagt, om du är en smärta, du är mer sannolikt att vara kvar i smärta.

Beslut beslut ... färre barn, eller bli uppäten? Hos många arter, män tenderar att hänga runt en hona efter att de har parat sig med dem (vi lämnar det till läsaren att argumentera över huruvida det gäller människor). Detta har tolkats som ett sätt att hålla henne från att gå på att para sig med andra hannar. Men, åtminstone bland de syrsor, detta beteende är allt annat än självisk . Forskare spårade syrsor med IR-kameror, och funnit att, när de är på egen hand, män och kvinnor drabbas ungefär lika satser av predation. Men, när de är tillsammans för parning, låter manligt de kvinnliga har tillgång till sin håla när de anföll. Hennes överlevnad går upp, han är mycket mer sannolikt att ätas.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Cybook prepping Odyssey läsaren med High Speed ​​bläckpatroner skärmen

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/09/cybook-prepping-odyssey-reader-with-high-speed-ink-system-screen/:
Bookeen Odyssey
Det ser ut som Bookeen kan äntligen vara genom retas oss - företaget förbereder sig för att frigöra Odyssey, en läsare sport dess höge systemkortnummer bläck. Den modifierade Pearl E Ink-skärmen har visat upp flera gånger, spela upp video och surfa på webben . Nu blir det äntligen göra övergången från intressanta tech demo till verkliga produkten. Ännu bättre, har den 6-tums, full rörelse-kapabel skärm parats ihop med en touch lager, vilket innebär att den kunde leverera en tablet-liknande upplevelse med batteritiden närmare en traditionell e-läsare. Under huven sitter en en 800 MHz Cortex A8-processor från Texas Instruments och en WiFi-radio, förmodligen för nedladdning av innehåll och surfa på webben. The Odyssey är räknar med att börja levereras i Europa under de närmaste veckorna, men Bookeen har ännu inte avslöja ett pris. Du kan kolla in maskinen översatta PR vid källan länken.

Cybook prepping Odyssey läsaren med High Speed ​​bläckpatroner skärmen visades ursprungligen på Engadget på Sun, 9 oktober, 2011 14:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Electronista | källa Bookeen (översatt) | Tipsa | Kommentarer

iPhone 4S förhandsbeställningar Sell Out

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qlrux6OJqCE/iPhone-4S-Pre-Orders-Sell-Out:
Kanske för att en en överraskning har just aviserat iPhone-4S har varit hoppa bort från hyllorna ... i förväg om det någonsin slå hyllorna alls. I själva verket, enligt rapporter från flera källor (här är den WSJ: s version), har företagets pre-launch inventera alla sålts - och de bara började ta beställningar på fredagen.

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Nokia C5-03, en hel smartphone för 170 €

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Redan denna vecka presenterar vi några av höjdpunkterna i det finländska företaget Nokia. Den här gången är det tur för Nokia C5-03 Nokias äldre bror C5 mobil och vi presenterar en tid sedan i Gizmos

Nokia C5-03 kännetecknas av en terminal lätt (väger bara 90 gram) som kompletterar sin föregångare med en pekskärm och några andra caracterísitcas som gör honom till en mycket komplett smartphone marknaden pris som erbjuds, 170 euro.

Förutom pekskärmen 3, 2 inches, Nokia C5-03 innehåller en 5 megapixel kamera som gör att video, radio och GPS-anslutning, Bluetooth, WiFi och USB.

När det gäller minne, Nokia C5-03 40 megabyte internt, som kan omvandlas till upp till 16 GB om du använder ett microSD-kort, men kommer att innehålla en standard 2 Gb

Som operativsystem Nokia C5-03 fungerar med Symbian 1, som var känd förrän nu som en Symbian S60. Enhetens meny erbjuder en bra samling av ikoner som ger direkt åtkomst till e-postkonton och sociala nätverk.

Vissa program höjdpunkt Nokia C5-03 är tillgång till Nokia Music Store och Ovi Store, som du kan köpa musik eller mobila applikationer för Nokia. Å andra sidan ger Nokia C5-03 visning av alla Microsoft Office-dokument, PDF-och zip.

Priset på Nokia C5-03 som vi diskuterade ni kommer att vara 170 euro.

KickSat: Skicka Tiny DIY satelliter i rymden

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/2iHICs-VGvc/:
Earth+Sprites

Ground Control Major Du: för endast $ 300 kan du också kan skicka en satellit i rymden. Hur? Jo, en ung man från Ithaca, New York (det är Gorges) planerar att skicka en låda med små, fristående, soldriven radiosändare i rymden - omkring 300 stycken - och titta på dem när de sänder från nära omloppsbana. Som ett mord på liten yta kråkor, Sprite satelliterna kommer att kika ut deras placering och - för $ 300, dina initialer - eftersom de cirklar planeten.

Från projektet sida:

Sprites är storleken på ett par frimärken, men har solceller, radio transceiver och en mikrokontroller (liten dator) med minne och sensorer - många av de funktioner en större rymdfarkoster skulle ha, bara skalas ner. Denna första version kan inte göra mycket mer än sända sitt namn och några bitar av data - se det som en krympt ner Sputnik - men framtida versioner kan innefatta någon typ av sensor som passar, från termometrar till kameror.

När satelliterna i bana radioamatörer kommer att spåra dem med hjälp av Genso projektet . Dessa små killar har endast grundläggande funktioner just nu men skaparen vill lägga termometrar och andra sensorer i nästa generation.

Den kicken Projektet kommer att finansiera på $ 30.000 och det finns fortfarande en väg att gå. Det kan dock vara värt det om du vill flyga din egen Sputnik.

Projektsida



Qu8k Raketer Ovanför Ballonger

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mtpyBKcrjVY/Qu8k-Rockets-Above-the-Balloons:
darkjohnson skriver "senaste tiden har vi drunknat i 100k" ballong flygningar och fantastiska videofilmer från rymden - de flygningar som oftast tar bättre än en timme för att nå höjdpunkten Derek Deville tog en genväg till 121k. "med hjälp av en" hemmagjord "Q raketmotor och massor av tekniska geni. Den 30 september 2011 kl 11:08, Qu8k (uttalas "Quake") startas från Black Rock Desert i Nevada till en höjd av 121 tusen "i 92 sekunder innan han återvände säkert till earth.This liten dokumentär på flyget är förmodligen en av de mest briljanta Amatör Rocket videor där ute just nu. " Lanseringen var ett försök att göra anspråk på Carmack priset. (Och Deville tycker tydligen att lansera en annan typ av raket, också.)

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Sätt Coin: Romo, smartphone robot (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/09/insert-coin-romo-the-smartphone-robot-video/:
I Sätt Coin, tittar vi på en spännande ny teknik projekt som kräver finansiering innan den kan slå produktion. Om du vill slå upp ett projekt, vänligen skicka oss ett tips med "Insert Coin" i ämnesraden.

Romotive grundare Peter Seid är tweet läst "Jag bygger robotar som drivs av smartphone" - det var bara incitament vi behövde för att gå kolla in hans och affärspartner Phu Nguyen skapelse medan på en resa till Seattle. Romo är en enkel och prisvärd tank-liknande robot -plattform som använder grundläggande analog elektronik för att utlösa två motorer via någon enhetens hörlursuttag. Kretsen är inställd på specifika frekvenser för varje motor - spela rätt toner, och du styra hårdvaran.

Med en smartphone som dess hjärna, alla Romo logik och beteende lever i programvaran. Tre program kommer att finnas tillgängliga vid lanseringen för både iOS och Android. RomoRemote kan du styra roboten från en annan telefon över WiFi, komplett med fjärrkontroll live view och offentliga adress. Romo Kart är ett blandat verklighet version av Mario Kart , inklusive digitala attacker utformad för att sakta ner din motståndare. Dra och släpp Programmering modul gör det enkelt att programmera Romo direkt från din handenhet med omedelbara resultat.

Under vårt besök med folket på Romotive fick vi en chans att prova RomoRemote app personligen med hjälp av ett par iPhone - inte bara Romo förtjusande, men det fungerar som smort. Den bästa delen? Peter och Phu planerar att göra en komplett SDK och bibliotek tillgängliga för iOS och Android utvecklare. Även om det finns flera belopp du kan pantsätta, låter $ 78 du har Romo och de tre ovan nämnda program någon gång i februari 2012. Projektet är redan halvvägs till $ 32.000 mål med 42 dagar att gå.

Ta en titt på vårt galleri ovan, klicka sedan på pausen för vårt praktiska video och alla viktiga kicken länk.

Fortsätt läsa in Coin: Romo, smartphone robot (video)

Sätt Coin: Romo, smartphone robot (video) publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 9 Okt 2011 00:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .