fredag 15 juli 2011

Ford Demonstrerar Nätverksanslutna Bilar

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RjcHockHOLg/Ford-Demonstrates-Networked-Cars:
En anonym läsare skriver: "Ford är turnerande städer i USA visar en teknik som tycks liknar en privat dynamiskt nätverk mellan flera bilar. Bilarna ansluter till varandra via kort räckvidd Wi-Fi (som faktiskt har en räckvidd på en kilometer) och gör att fordon för att utbyta läge och rörelse uppgifter. Att vara medveten om varandras läge och rörelseriktning ger dem möjlighet att hjälpa föraren undvika kollisioner, speciellt i situationer där hinder inte kan identifieras tillräckligt snabbt. Tekniken skulle kunna vara tillgänglig för konsumenter så snart som 2013. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Bankernas Big Uppgradera: Meet i realtid

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dyyuCjMYGCo/Banks-Big-Upgrade-Meet-Real-Time-Processing:
CWmike skriver "Det har varit år sedan banksektorn gjort några stora investeringar i IT-system, men några av de största finansiella tjänsteföretag i USA är nu mitt uppe i rullar ut flera miljoner dollar projekt, säger experter från industrin. Om ett decennium sedan, började de ersätta flera decennier gamla Cobol-baserade kärna system, med öppna, webb-baserade applikationer. Nu är de spenderar mer än $ 100.000.000 för att ersätta föråldrad system, konvertering i realtid mobila applikationer för slutkundstjänster som sparande och kontroll av räkenskaperna och system för utlåning Tanken går i realtid:.. varit i affärer - och pengar - från kunder "Fem av de 20 banker som är engagerade i någon form av centrala bank-ersättning och vi förväntar oss att se ytterligare tre eller fyra under kommande 12 månaderna ", sade Fiaz Sindhu, som leder Accentures nordamerikanska praktiken kärnbanklösningar." De tittar på dessa uppgraderingar som en väg till tillväxt. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


E-Lite elektronisk cigarett recension: ingen någonsin sagt frisk var jättegott

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/15/e-lite-electronic-cigarette-review-no-one-ever-said-healthy-was/:
E-Lites recension
Jag har den olyckliga skillnaden av att vara vad människor disgustedly kallar en "rökare". Personligen föredrar jag entusiast tobak inandning - men idiot fungerar lika bra. För mer än hälften av tiden jag har varit andningen under min egen kraft har jag känt något behov att periodvis avbryta livgivande flöde av syre med en läcker, men cancerframkallande blandning av kolmonoxid, nikotin och tjära . Visst finns det tandkött och patchar och även piller som förmodligen kan hjälpa dig att sparka den otrevliga vanan, men jag är en tjugoförsta århundradet man, och jag behöver en tjugoförsta århundradet lösning . Fyll i elektronisk cigarett . Dessa "rökfri" nikotin leverans enheter är inte precis nytt, men vi tänkte att det var på tiden att vi sätter en genom sin takt och för mig att prova (återigen) att sluta röka. Så tog jag ett "paket" av den senaste erbjudandet från brittiska företaget E-Lites och tillbringade ett par veckor ger den senaste trenden i rökavvänjning tekniken ett språng.

Fortsätt läsa E-Lite elektronisk cigarett recension: ingen någonsin sagt frisk var jättegott

E-Lite elektronisk cigarett recension: ingen någonsin sagt frisk var utsökt ursprungligen visades på Engadget fre, 15 Jul 2011 15:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa E-Lites Elektroniska Cigaretter | Tipsa |

Microsoft Store att utöka detaljhandeln närvaron av 2014, gör shopping till en dator redundant

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/15/microsoft-store-to-expand-retail-presence-by-2014-makes-shoppin/:

Microsoft vill verkligen att hänga med den coola kids på köpcentret. Eller åtminstone parken dess detaljhandeln bakdelen bredvid lik av Apples eleganta butiker - att det sammanlagda antalet 86 butiker 2014. Vi vet att de flesta av er är sprätta era huvuden tänker, "Microsoft Store? Menar du inte Best Buy?" Ja, men vi gör det inte. MS-märkta kläder började dyka upp under 2009 och med 11 platser redan utspridda vår karta, hoppas COO Kevin Turner att plantera lite mer Windows-flaggor i Kalifornien, Florida och de flesta av nordost. Kommentarer angående Ballmer-ledda företaget detaljhandel expansionen kom under 2011 Worldwide Partner Conference och centrerad mest på nyttan av kundrespons. Det är säker trevligt att se den tidigare marknaden monopolisten catering till oss plebes, men vi är mer intresserade av D-listan stjärnor och tafatt dans avsedda att följa med öppningsceremonin.

Microsoft Store att utöka detaljhandeln närvaron av 2014, gör shopping till en dator redundant ursprungligen visades på Engadget fre, 15 Jul 2011 15:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Venture Beat | källa CNET | Tipsa | Kommentarer

Forskare Hittar Dangerous sårbarheten i Skype

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZK6gtR43yyI/Researcher-Finds-Dangerous-Vulnerability-In-Skype:
alphadogg skriver "En säkerhetskonsult har meddelat Skype av en cross-site scripting fel som skulle kunna användas för att ändra lösenord på någons konto, enligt uppgifter publiceras på nätet. Konsulten, Levent Kayan, baserad i Berlin, postat detaljer om fel på hans blogg på onsdag och anmält Skype en dag senare. Han sade på fredagen att han inte hört något svar ännu. Problemet ligger i ett område där en person kan mata in sitt mobilnummer. Kayan skrev att en illvillig användare kan infoga JavaScript-kod i mobiltelefonen på deras profil. " Skype har bekräftat fel, men kallar det "mindre", säger att det bara drabbar människor som kommunicerar med en potentiell angripare på en regelbunden basis. En fix är planerad till nästa vecka.

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Marooned Off Vesta

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1jbwIvnfHfY/Marooned-Off-Vesta:
mcgrew skriver med detta citat från en AP-rapport: "Efter fyra års segling genom rymden, var Dawn rymdfarkosten förväntas slinka in i omloppsbana sent i fredags runt en gigantisk asteroid att påbörja en årslång utredning av ursprunget av solsystemet Det är den första. av två planerade turné stopp för NASA sonden som nästan aldrig gjorde det till startplattan. grund av dess hämmad tillväxt, har Vesta "ett register över de tidigaste historia av solsystemet, sa uppdragets ledande forskare Christopher Russell vid universitetet of California, Los Angeles. " Dawn uppdrag hemsida har all information och bilder som samlats in hittills. Den 9 juli, knäppte det vårt bästa ser hittills på ~ 530 kilometer breda Vesta, från 40 tusen kilometer bort. När den anländer, kommer det att ta iakttagelser från successivt lägre banor, den sista är bara 460km ovanför Vesta yta. Nästa maj kommer Dawn bryta omloppsbana och huvudet till Ceres. (Mcgrew tillägger "underkastelse titel är en nicka till Isaac Asimov. Vi får hoppas Dawn inte blir strandsatta!")

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Nexflix kommer till Spanien och Storbritannien nästa år?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/15/nexflix-coming-to-spain-and-the-uk-next-year/:
Arkiv detta ett i obekräftade-men-hoppfull fil, som Variety har den på goda myndighet som Netflix skulle kunna göra sin första razzia i europeiska vatten redan Q1 2012. Efter att Latinamerika med storm (och därefter storma plånböcker vanligt "ole amerikaner) är företaget lining påstås upp Spanien och Förenade kungariket för sin nästa trick. Namnlösa källor på "ledande europeiska filmdistributörer" har bekräftat att representanter från företaget var ute efter att "slå rot" i båda dessa nationer så snart som nästa år, och medan Netflix själva vägrar att kommentera, det är säkert en historia som är lätt att tro. "Kursen kommer att bryta sig in på den brittiska marknaden inte så lätt som det varit i andra länder - Lovefilm redan har ett fast grepp om den lokala hyresmarknaden, men eftersom din favorit kapitalistiska alltid säger, det finns aldrig inte utrymme för ökad konkurrens . Vi håller er uppdaterade.

[Tack, Eric]

Nexflix kommer till Spanien och Storbritannien nästa år? ursprungligen visades på Engadget fre, 15 Jul 2011 15:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Variety | Tipsa | Kommentarer

Hotmail till Ban vanliga lösenord

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uljmmPEZUxY/Hotmail-To-Ban-Common-Passwords:
Gång på gång, när säkerhetsöverträdelser visar ett stort antal användare lösenord, visar analysen att det finns särskilda lösenord ofta används av en betydande andel av användarbas. Nu, en anonym läsare tips nyheter som Hotmail försöker göra något åt ​​det. "Vi kommer nu att förhindra att våra kunder från att använda ett av flera vanliga lösenord. Med en gemensam lösenord gör ditt konto sårbara för brute force" dictionary "attacker, som en illvillig person försöker att kapa ditt konto bara genom att gissa lösenord (med en kort lista mycket vanliga lösenord). ... Vanliga lösenord är inte bara "lösenord" eller '123456 '(även om de är skrämmande vanligt), men även ord eller fraser som bara råkar delas av miljontals människor, som "ilovecats" eller "gogiants. '" Detta kommer tillsammans med en ny funktion som låter användarna skicka en rapport som visar en vän har fått sitt konto hackat.

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Internet Använd konstaterats påverka minnet

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/grydm9A9nkk/Internet-Use-Found-To-Affect-Memory:
En anonym läsare skriver: "Ökningen av sökmotorer på Internet har förändrat hur vår hjärna minns information, enligt en ny studie från Columbia University (abstract)." Vi omorganiserar vårt sätt att komma ihåg saker, sa studiens ledande forskare. Eftersom sökmotorer som Google och Bing är så lätt till hands, känner vi mindre behov av att minnas detaljer som lätt kan slås upp En möjlig upp:. 'Kanske de som undervisar i något sammanhang, vare sig college professorer, läkare eller företagsledare, kommer att bli alltmer fokuserade på att förmedla större förståelse av idéer och sätt att tänka, och mindre fokus på memorering. Och kanske de som lär sig att vara mindre upptagen med fakta och mer engagerad i större frågor om förståelse. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Apple överväger TSMC mobila marker?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/15/apple-considering-tsmc-mobile-chips/:
Vi hoppas att du är redo för en dryg portion Apple spekulation, eftersom Reuters avtjänar upp en trevlig stor bit av rykten paj idag. Enligt den ständigt närvarande "källa med kunskap om materia" taiwanesiska chipmaker är TSMC förberedelser för att kunna tillhandahålla Apple med sin nästa generations mobila processorer. Enligt den till synes trovärdiga anonym källa, TSMC har redan börjat rättegång tillverkning på chips och "har fått alla tillstånd och detaljer klara." Som du kanske redan vet, Apples nuvarande leverantör av sitt A5-processor är Samsung och relationerna mellan de två har varit stenig (åtminstone i domstol ). Denna runda av spekulation kommer också bara ett år efter TSMC började konstruktion på sina nya $ 9300000000 gjuteri, och slog sig ihop med ARM - hjärnan bakom A5. Naturligtvis alla parter har avböjt att kommentera, som landar här rapporten rakt i vinrankan för nu, men vi håller er uppdaterade om den slingrar sig i verkligheten.

Apple överväger TSMC mobila marker? ursprungligen visades på Engadget fre, 15 Jul 2011 13:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Reuters | Tipsa | Kommentarer

Studie: annonsnätverk ära Ej ej-Track

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/k--0ifsGnGk/Study-Ad-Networks-Not-Honoring-Do-Not-Track:
itwbennett skriver "Enligt en ny studie från Stanford University Center for Internet Society, nästan hälften av Network Advertising Initiative (NAI) medlemmar som Stanford studerade kvar cookies på plats efter en webbanvändare valt bort annonser. NAI: s verkställande direktör sade att med ingen konsensus om vad gör-inte-spåret innebär, annonsnätverk fortsätta att samla in data för företag av andra skäl än att ge riktad reklam. "Enligt NAI självreglerande kod, företag åtar sig att erbjuda en välja bort användningen av online-data för online-beteende reklamsyfte, "Curran sagt." Men NAI koden också medveten om att företag ibland måste fortsätta att samla in data för operativa skäl som är skilda från annonsinriktning baserat på en användares beteende på nätet. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Skär ner på Nukes för rakning av underskott

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XJ-e0yOrErY/Cut-Down-On-Nukes-To-Shave-the-Deficit:
Hugh Pickens skriver "Joe Cirincione skriver i Atlanten att den amerikanska regeringen är satt att spendera nästan $ 700.000.000.000 om kärnvapen under de kommande 10 åren, ungefär lika mycket som spenderas på kriget i Irak under det senaste decenniet. Merparten av pengarna kommer att spenderas utan någon klar vägledning för hur många vapen vi behöver och för vilket ändamål. Så länge som kärnvapen finns, kommer vi att behöva lite för att avskräcka nukleära hot från andra, men gör vi verkligen behöver upprepas hela nukleära triaden för en annan 50 år? "Pentagon budgeten ingår medel för att utveckla en ny flotta av 12 kärnvapenbestyckade ubåtar med en beräknad kostnad av $ 110 miljarder enligt Congressional Budget Office. planeras också är $ 55 miljarder 100 nya bombplan, och en ny missil för att ersätta det nyligen uppgraderade 450 Minutemen III interkontinentala ballistiska missiler. ... Den allmänna uppfattningen bland militära tjänstemän och tvåparti säkerhetsexperter är att kärnkraft minskningar förbättra USA: s nationella säkerhet ", skriver Cirincione. Som Nuclear Posture Review säger:" Vår mest akuta säkerhetsproblemen idag är att förhindra spridning av kärnvapen och nukleär terrorism, som en nukleär kraft av tusentals vapen har liten betydelse. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.