lördag 26 februari 2011

Atomic antenner Transmit Quantum Information

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6Nw_lXGsRAI/Atomic-Antennae-Transmit-Quantum-Information:
intellitech skriver "Den österrikiska forskargrupp under ledning av fysikern Rainer Blatt föreslår en helt ny arkitektur för quantum beräkning. De har experimentellt visat quantum antenner, som möjliggöra utbyte av kvantinformation mellan två minnesceller som finns på ett datachip. Det ger nya möjligheter att bygga praktiska kvantdatorer. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Discovery Docks Med rymdstationen

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ensC9DUPj4s/Shuttle-Discovery-Docks-With-Space-Station:
Velcroman1 skriver "Rymdfärjan Discovery har dockat med den internationella rymdstationen för sista gången vid 2:15 pm EST, där den kommer att göra en sista leverans till kretsande utrymme labbet -. Före parkering i slutändan på ett museum med Discoverys närvaro, ISS blir en verkligt "internationellt" rymdstation. Detta är första gången rymdfarkoster från USA, Ryssland, EU och Japan har all dockad samtidigt, säger NASA. Stationen också värd för Leonardo Multipurpose Modul som byggdes av den italienska rymdorganisationen och nyligen vunnits Dextre, den kanadensiska rymdstyrelsen s robot Handyman. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


ChaCha stämmer HTC för att komma telefon varumärkesintrång

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/26/chacha-sues-htc-for-facebook-phone-trademark-infringement/:
Facebook telefon rykten var att skaka i ganska stund , HTC svarade då en fråga som till synes ingen bad genom att leverera till världen en telefon med en särskild Facebook-knappen ... den ChaCha . I vad som endast kan anses vara ett lyckokast för hela mänskligheten, taiwanesiska handenheten maker har fått tillfälle att ändra sitt namn tabbe artighet av en varumärkesintrång kostym som väckts av ChaCha Inc. Detta bolag varumärkesskyddade sitt namn och logotyp under 2007 för sin text och röst Internet söktjänster motor och är (rättmätigt) missnöjda med HTC: s val av namn för sin Facebook-fokuserade luren. ChaCha inte vill mobila användare tror att det stödde telefon, och med tanke på att bolagets bröd och smör som tillhandahåller mobila sök, verkar en sådan förvirring troligt. ChaCha frågar efter pengar skadestånd och ett permanent förbud att förhindra att telefonen från att gå till marknaden med sina namn. Det är bara bra med oss - om bara domstolarna kunde meddela ett förbud för att ta bort att Facebook-knappen.

ChaCha stämmer HTC för att komma telefon varumärkesintrång publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 26 Feb 2011 15:37:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Phonescoop | källa Justia | Tipsa | Kommentarer

NASA Vill rymdfarkost Mars tur och retur

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9DFwz9bxVc4/NASA-Wants-Spacecraft-For-Mars-Return-Trip:
coondoggie skriver "Om vi någonsin får till Mars, komma hem kan visa sig vara så svårt NASA idag tre utvalda företag -. Alliant Techsystems, Lockheed Martin och Northrop Grumman - att vara uppgiften att definiera rymdfarkoster som kommer att lämna Mars, förmodligen på först lastas med röda prover Planet Rock, senare möjligtvis människor -. för en säker resa tillbaka till jorden Den tekniska utmaningar dessa tre företag står inför är enorma. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Vecka i tech: mer HBGary Fallout, rotbildning din Nook Färg och mer

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/yL5HS4Y1ReA/week-in-tech-more-hbgary-fallout-rooting-your-nook-color-and-more.ars:

Black Ops: hur HBGary skrev bakdörrar för staten : Attackerna förra veckan av Anonymous på säkerhetsföretaget HBGary har ryckte tillbaka gardinen på den mörka världen av statligt finansierad malware. Varifrån kommer den amerikanska militären sin egen rootkit? Det köper dem, och den 0-dag utnyttjar som levererar dem, från privata bevakningsföretag.

Hur roten en Nook Color att omvandla det till en Android tablett : The Nook Color har potential att bli en tvingande låg kostnad tablett. I denna handledning kommer vi att diskutera hur man root Android-baserad enhet för att avslöja sina dolda makt. I processen får du lära dig hur du använder awesomely heter "Auto-Nooter" (bara inte få det i närheten av dina byxor).

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


Fly Or Die (Tablet Edition): Motorola Xoom Och Kno

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/0QUSzv0qrfA/:
Array

Modder vänder RROD-drabbade Xbox 360 till PS3 arkad controller, awesomeness

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/26/modder-turns-rrod-stricken-xbox-360-into-ps3-arcade-controller/:
I den senaste av Xbox 360 hackar , en modder heter Morris har skapat en PS3 controller av ingen mindre än - som ironiskt eftersom det kan tyckas - en död Xbox 360 . Just det, någonstans där ute, har en PlayStation 3 dräpt sin dödsfiende, obarmhärtigt rensad de interna och har nu en modded Xbox som sin eviga slav. Fallet innehåller alla knappar du behöver för att delta i en klassisk beat-'em-up - en joystick, de fyra PlayStation knappar, R1 och R2. Det finns mycket mer att gåskarl på i källan länken och nog i vägen för detaljer och instruktioner för att komma igång på egen hand Arcade Stick också.

Modder vänder RROD-drabbade Xbox 360 till PS3 arkad controller, awesomeness publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 26 Feb 2011 13:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Kotaku | källa Shoryuken | Tipsa | Kommentarer

Låt oss Lugna ner på Google-ITA Deal

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Cav4R72Wyg0/:
Array

Gillmor Gang 2.26.11 (TCTV)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/PJ0fQgPACMI/:
Array

Microsoft visar upp nya radikala UI, skulle kunna användas i Windows 8

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/givLM7djAJ0/Microsoft-Shows-Off-Radical-New-UI-Could-Be-Used-In-Windows-8:
autospa skriver "I en tre och en halv minuters video, kan Microsoft har visat världen vad den har i beredskap för den efterlängtade Windows 8 I videon Microsoft visade en radikalt annorlunda gränssnitt från tidigare versioner av Windows -.. även Windows 7 att det går på ytan 2, touch-skärmen efterträdare till den ursprungliga Microsoft Surface, accepterar enheten input från en Windows Phone 7 handenhet (HTC HD7). Borta är de ikoner som driver Windows, OS X och Linux operativsystem av historia och nutid. I deras ställe är "bubblor" som interagerar med filer och skicka strömmande information på internet. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Fråga Slashdot: Är Papperskorgen en bra GUI metafor?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sHmgeEHN8rs/Ask-Slashdot-Is-the-Recycle-Bin-a-Good-GUI-Metaphor:
dsginter skriver "Under en nyligen Windows 7 uppgradering, jag inaktiverat" Papperskorgen "från att visas på användarens skrivbord. Varför? Eftersom detta tillåter användare att hämta felaktiga borttagningar. Detta var målet för" Papperskorgen "i den första . plats, de flesta människor (inklusive jag själv) är i god vana av att hålla en snygg arbetsyta och "ta ut soporna" när de ser att det är fullt För vissa människor, deras OCD innebar att ta bort en fil var en tvåstegsprocess: ta bort filen och sedan tömma papperskorgen. Genom att inaktivera det från vyn har jag funnit att den ursprungliga funktionen återställs för hum gånger att det faktiskt behövs. Varför är vi slösar pixlar på en sådan dålig metafor? " Om vi går längre, är det en kombination av metafor och användningsområden som du hittar mer användbart eller naturligt?

Läs mer i denna historia på Slashdot.


AOC Aire Svart LED-bakgrundsbelyst monitorer, mer av samma, nu i svart

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/26/aoc-aire-black-led-backlit-monitors-more-of-the-same-now-in-bl/:
Om detta supersmala övervaka ser bekant, det är för en god anledning - AOC: s nya Aire Svart LED-skärmar är nästan identiska med sina vita motsvarigheter , spara ett par undantag. Som namnet antyder, den nya monitorer är en helt svart affär, och finns i 20 -, 22 - och 23-tums iterationer. De slanka skärmarna också är utrustade med en ny programvara funktion som kallas skärm + som tillåter användare att dela skärmen i fyra separata arbetsytor. Annat än att inte mycket är nytt här - liksom resten av Aire serien, har Aire Black en 12,7 millimeter tjock skärm, med bildförhållandet 16:9, 50,000,000:1 dynamisk kontrast, DVI-HDPC ingång, och fem millisekunders responstid. Om du gillar din bildskärmar mager, kan du få tag på ebenholts visar nu för $ 129 (20 tum), $ 149 (22 tum), eller $ 179 (23 tum). Full PR efter hoppet.

Fortsätt läsa AOC Aire Svart LED-bakgrundsbelyst monitorer, mer av samma, nu i svart

AOC Aire Svart LED-bakgrundsbelyst monitorer, mer av samma, nu i svart publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 26 Feb 2011 07:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Electronista | källa AOC | Tipsa | Kommentarer

Nokia C5-03, en fullständig Smartphone för 170 €

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Redan denna vecka presenterar vi några av nyheterna i det finska företaget Nokia. Den här gången är det dags för C5-03 Nokias äldre bror C5 Nokia, mobil, och vi presenterar en tid sedan i Gizmos

Nokia C5-03 kännetecknas av en terminal lätta (väger endast 90 gram) som kompletterar sin föregångare med en touchscreen och en del andra funktioner du kommer att göra honom till en mycket komplett pris smartphone marknaden som erbjuds, 170 euro.

Förutom touch 3 skärm, 2 inches, Nokia C5-03 innehåller en 5 megapixel kamera som gör att video, radio och GPS-anslutning, Bluetooth, WiFi och USB.

När det gäller minne, erbjuder Nokia C5-03 40 MB internt, som kan omvandlas till upp till 16 GB om du använder ett microSD-kort, även om serien kommer att innehålla ett 2 GB

Som operativsystem Nokia C5-03 körs på Symbian 1, som var känd förrän nu som en Symbian S60. Enheten menyn erbjuder en bra samling av ikoner som erbjuder direkt tillgång till e-postkonton och sociala nätverk.

Vissa program höjdpunkten på Nokia C5-03 är tillgång till Nokia Music Store och Ovi Store, där du kan köpa musik och program för Nokia-telefoner. Å andra sidan ger Nokia C5-03 visning av alla typer av Microsoft Office-dokument, PDF och ZIP.

Priset på Nokia C5-03 som jag sa vi kommer vara 170 euro.

Windows Phone: s nya användargränssnitt och Xbox-spel är mest spännande aspekterna av Microsoft handla, säger Nokia enkät

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/26/windows-phones-new-ui-and-xbox-games-are-most-exciting-aspects/:
På jakt efter feedback på sitt ödesdigra beslut att dumpa Symbian till förmån för Windows Phone , Nokia har lagt upp ovan omröstning på sin hemsida Konversationer kundbearbetning åsikter om vad användarna förväntar de flesta av New Deal. Det finns ingen enighet val, med tvetydighet av reaktioner som understryks av det faktum att "Andra" alternativet var modal svar, men av det givna kategorier, vände ett UI refresh och Xbox-relaterade Boons spelande sig bli viktigast. Inga överraskningar där, Symbian pekskärm UI brister välkända om medan Xbox stillaliggande har varit en av Microsofts stora säljargument för Windows Phone 7 sedan starten. Vi skulle bara be Nokia att vara snabb om att leverera på dessa saker - utgifter för länge i väntan läge kommer inte vara bra för vår hälsa.

Windows Phone: s nya användargränssnitt och Xbox-spel är mest spännande aspekterna av Microsoft handla, säger Nokia opinionsundersökning som ursprungligen visades på Engadget , lör, 26 Feb 2011 09:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink The Inquirer | källa Nokia Conversations | Tipsa | Kommentarer

Fråga Slashdot: Kriget mot små postservrar?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ufVrmFK7GSc/Ask-Slashdot-War-Against-Small-Mail-Servers:
softegg skriver "Mitt företag är värd vår egen e-postserver. Vi har hög hastighet affärsförbindelser genom Verizon och Comcast. Nyligen har Verizon och Comcast blockerat port 25 som orsakar vår privata e-postserver slutar fungera. Dessutom började många Internetleverantörer bara blockera all post som kommer från en IP i adressfältet block av kabelmodem. Så vi började tvätta vår post via en 3: e parts tjänst som kallas dnsExit. Nu McAfees KARTOR anti-spam system berättar att de blockerar dnsExit för spam. huvudsak är vi befinna oss alltmer avskurna från att skicka någon utgående post. Vad är ett litet företag ska göra om du vill vara värd en egen post? "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


RIM, Bank of America samarbetar med i Facebook för Mobile Wallet NFC rättegång

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/26/rim-bank-of-america-partnering-up-for-mobile-wallet-nfc-trial/:
Vi har känt en tid att RIM är att gå all-in på NFC ( är inte alla? ), men vi insåg inte att de var på väg retroaktiv också. En NFC betalning rättegång kommer upp med RIM och Bank of America kommer att tillåta utvalda testare att få en NFC-kompatibel tillbaka för Curve 8520 eller 8530, Tour 9630, eller Bold 9000, 9650 eller 9700 - med andra ord, de flesta av de Bolagets porträtt QWERTY modeller från de senaste par åren. Du behöver också en aktiv Bank of America-konto, då du kommer att kunna peka på din "Berry på NFC terminaler för att få din lön på. Rättegången börjar i våras, inga ord om när det skulle vara öppet för alla.

[Tack, Dylan]

RIM, Bank of America samarbetar med i Facebook för Mobile Wallet NFC rättegång publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 26 Feb 2011 11:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa BGR | Tipsa | Kommentarer