söndag 16 oktober 2011

NVIDIA lanserar 3D Vision 2

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ocs4tj9TfTU/nvidia-launches-3d-vision-2:
MojoKid skriver "NVIDIA just meddelat sin nästa generation av 3D Vision-teknik som gör anspråk på att leverera en större realism och nedsänkning för 3D-spel, filmer och foton. 3D Vision 2 är väldigt lik Nvidias ursprungliga 3D Vision. Tekniken är bakåtkompatibel med NVIDIAs första gen 3D-sändare teknik. har dock NVIDIA gjort ett antal fysiska och tekniska justeringar som förbättrar tekniken i ett par viktiga sätt. NVIDIAs aktiv slutare glas har fått en ny design med 20% större objektiv och företaget har arbetat med partners för att få nya, större, full-HD 3D Vision-kompatibel monitorer på marknaden. NVIDIA har också utvecklat en ny teknik dubbade LightBoost som i slutändan resulterar i ljusare på skärmen bildspråk och bättre miljöegenskaper belysning i 3D-material också. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Kalifornien förklarar i dag "Steve Jobs dag"

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/J4-X9gpP96U/california-declares-today-steve-jobs-day:
Första gången accepterade inlämnare onezeta skriver "California Gov Jerry Brown, i ett uttalande via ett Twitter inlägg, har förklarat" Steve Jobs dag. " Apple medgrundare liv som en teknik föregångare kommer att präglas söndag av hans bolagets hemland på en privat minnesstund och i en tv-dokumentär vädring ikväll vid 8 pm EST på Discovery. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Uppdatera Resurs: vecka 10 oktober, 2011

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/16/refresh-resource-week-of-october-10-2011/:
Din smartphone och / eller tablet är bara tigger om att få uppdaterad. Från tid till annan, är dessa mobila enheter välsignade med underhåll uppdateras, buggfixar, anpassade rom och allt däremellan, och så många av dem svävar omkring att det är lätt för en rejäl bit att gå vilse i mixen. För att vara säker att de inte fly utan förvarning, har vi samlat alla möjliga uppdatera, hacka, och diverse andra fånerierna från förra veckan och proppfull dem i ett praktiskt roundup. Om du hittar något för din enhet, ge oss ett rop på tips på Engadget dawt com och låt oss veta. Njut!

Officiell Android uppdateringar
  • Motorola Xoom ägare som bytte i sina produkter för en med LTE förmåga kan ha funnit ett OTA förbättring väntar på dem när tablet anlände. Det innehöll några mindre förändringar, såsom uppdateringar till Android Market och ytterligare några webbläsare säkerhetsåtgärder. Den fullständiga ändringsloggen finns på länken. [ AndroidCentral ]
  • Uppdateringen till Motorola Droid 2 Global drogs förra månaden på grund av en Exchange-kryptering fråga, men vi hört rapporter om att det återigen återuppta utbyggnaden med att lösa problem. [ Droid-Life ]
  • Motorolas Photon 4G på Sprint är på den mottagande änden av en mindre buggfix uppdatering , vilket inkluderar förmågan videochatt för Google Talk. [ PhoneArena ]
  • De goda nyheterna för upplåsta Dell Streak 7 användare: den officiella uppdateringen till Android 3,2 (Honeycomb) är nu rulla ut och du bör se det under loppet av de närmaste veckorna. de kommande veckorna. [ Dell ]
  • Den dåliga nyheten för T-Mobile Dell Streak 7 användare: Honeycomb inte kommer till din tablet, av okänd anledning. [ Android gemenskapen ]
  • Enligt en tweet från LG, det finns en liten uppdatering på gång för Optimus 7 som slutligen kommer att möjliggöra WiFi uppbindning. [ WPCentral ]
Inofficiell Android uppdateringar, anpassade rom och misc. hackery
  • En ny bit av firmware för AT & T Galaxy S II läckte ut via RootzWiki och innehåller ett par buggfixar. Tyvärr lägger en del buggar också. [ Android gemenskapen ]
  • Samsungs officiellt släppt källkoden för Stratosphere, Transfix och Galaxy Y Pro. [ Android gemenskapen ]
  • Och nu till den bästa nyheten för styrplattan ägare: Efter flera veckor av framsteg , verkar det som om C

Tio tips om hur man arbetar med din styrelse

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/WpZF62lrjTA/:
len_jordan

Redaktörens anmärkning: Gästen inlägget skrevs av Len Jordan, som är ett venture partner i Madrona Venture Group och innehar för närvarande styrelseposter på företag som Cedexis, MaxPoint Interactive, Zapd, Control4, DSIQ, Medio och Vinter!.

När jag investera i ett nytt bolag, skickar jag VD min vanliga e-post med råd om hur man arbetar med sin nya styrelse. Jag har tillbringat 24 år i programvaruindustrin, inklusive innehar operativ roller på tre nystartade mjukvaruföretag och säten ombord på 12 startup-så jag trodde min "Top 10" listan på skötsel och utfodring av styrelseledamöter kan vara till hjälp för att andra chefer och verkställande också.

Så, utan vidare, här är det:

1. Har en plan, och få hela företaget och styrelse att förstå och stödja det.

Ett företags affärsplan och strategi är kartan över vart vi är på väg. Planen nästan säkert kommer att förändras, men de bästa vd: ar hålla alla informerade om vart vi sagt att vi är på väg, där vi idag är på väg, och varför vi ändrade planer om vi gjorde det.

Planen bör inte vara så komplicerat. Alltför många affärsplaner använda multisyllabic adjektiv och adverb-planen ska vara enkel, även om produkterna är komplicerade. Kärnan i affärsplanen ska vara enkel nog för en sex år gammal för att läsa och förstå.

Vi bör komma överens om en plan som beskriver vårt mål kunden, företagets produkt, och konkurrens. Denna plan informerar produkt färdplan (inklusive tidslinjen och hyra krav, t.ex. hur många personer du behöver för att bygga, marknadsföra och sälja produkten) och P & L (intäkter, kostnader och nettoresultat) brutit ut per månad och kvartal och med R & D, försäljning och marknadsföring och allmän-och administrationskostnader. Försäljnings-och marknadsföringsplan går med detta, bland annat en produkt och prismodell.

Den föredrar att godkänna ovan och sedan hålla sig borta från VD: s sätt-möjlighet
Kostnaden för din tid är otroligt höga.

2. Berätta för oss om planen ändras för "små skäl".

De flesta planer förändring av taktiska skäl - t.ex., är produkten tidigare / senare än väntat. Eller kunder antar / köper tidigare / senare än planerat. Jag gillar en process som, om planen skift, koncernchefen förebyggande syfte stryper investeringen / utgifterna utan att bli tillfrågad. Till exempel: berätta vilken nivå av verksamhet framsteg / mått (t.ex. nedladdning, installation, användning, rättegångar, bokningar, avtal slutna, etc.) som du vill se för att må bra om utgifterna för planen (eller nedanför den om det behövs), även om vi ännu inte säkra på än intäkterna under innevarande period.

Omvänt skulle vilken nivå av framsteg över planen gör att du vill investera mer offensivt och det viktiga investeringar (produkter, försäljning och anställer marknadsföring) skulle du göra? Att ha hela planen och oförutsedda överens om att i förväg gör det mycket lättare för dig att göra ditt jobb och för att vi ska hålla sig borta från vägen. Planer behöver inte vara perfekt, och de förändras, särskilt vid startup.

3. Berätta för oss om planen håller på att förändras en hel del för "stora skäl".

Ibland planerar behöva byta av strategiska skäl. Den bästa vd: ar kontinuerligt testa och förnyad sina grundläggande hypotes. Finns det fortfarande ett grundläggande problem vi löser, eller marknadsmöjlighet vi ta itu med? Är vi fortfarande driver rätt produkt? Är vi sälja till rätt kunder? Är hur vi säljer och marknadsföring rätt för marknaden och produkten? Är vi så konkurrenskraftig som vi trodde? Är vårt team så bra som vi hade hoppats?

Att vara VD är svårt eftersom du måste ha övertygelse och engagemang för en särskild strategi, men du måste hela tiden utmana antaganden unde

Vecka på webben: uppkomsten av WiFi och gamla webbläsare

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/v27DmeLzRwk/week-on-the-web-the-genesis-of-wifi-and-ancient-browsers.ars:

Klippa av sladden: hur världens ingenjörer inbyggda Wi-Fi : Trådlöst nätverk har exploderat under de senaste 15 åren, men hur våra datorer och routrar arbeta sig osynliga magi? Denna djupdykning i Wi-Fi lägger ut allt.

Världens ledande patent-troll stämmer Motorola över Android-telefoner : Kritikerna kallar Intellectual Ventures, som har tusentals patent men inga egna produkter, världens största patent troll. På torsdagen stämde det Motorola Mobility, en ledande leverantör Android och Google övertagande mål.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Forskare Upptäck mekanism som gestaltar livet

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uLkC08lHBNc/scientists-discover-mechanism-that-gives-shape-to-life:
Första gången accepterade inlämnare mcswell skriver "Daniel Noordermeer och Denis Duboule, två forskare vid Ecole Polytechnique Fédérale de Lausanne och universitetet i Genève hävdar att de har upptäckt hur kotorna får bygga i sekvens i embryon (och i förlängningen hur revben, armar och så vidare hamnar på rätt plats). Berättelsen är att DNA-strängarna innehåller en linjär serie HOX gener, och att trådarna sakta varva ner under en period av två dagar, successivt utsätta varje HOX gen, vilket gör att den kan skrivas för att bilda . segmenten i kota Ormar, tycks det, har en defekt som gör att systemet inte att stänga ned, till slut "rinner ut i sanden." Samma process sägas gälla i många ryggradslösa djur, inklusive maskar (förmodligen segmenterade maskar) och insekter. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Vecka i Apple: iOS 5 släpps, börjar icloud övergången

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/CUWQ1jRkhBg/week-in-apple-ios-5-released-icloud-transition-begins.ars:

Den iPhone 4S har precis släppts och finns nu i våra smutsiga små händer. Var beredd på vår granskning nästa vecka! Under tiden dock läsa upp våra bästa nyheterna från den senaste veckan. Vi skrev en omfattande genomgång av iOS 5 och dess nya funktioner, diskuterade vad du vinna och förlora på att övergå från MobileMe till icloud, där Siri går i framtiden, tittade på inälvsprodukter av iPhone 4S och mycket mer.

iOS 5 Senaste: Anmälningar, iMessages och icloud, oh my! : Den länge efterlängtade offentliggörande av iOS 5 för iPhone, iPad och iPod touch släpptes. Tack vare bättre anmälningar, ett nytt sätt att undvika textning, och en ny inriktning på moln synk är det en av de bästa iOS uppdateringarna ännu.

Vad du får och förlorar-för övergången från MobileMe till icloud : Befintliga MobileMe-användare kan byta till icloud någon gång mellan nu och juni 2012, men vissa funktioner är på väg bort, så du vill att väga för-och nackdelar innan de omkopplare.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Är Facebook ID-kort i vår framtid?

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/V-84zrLVit8/:
photo1

Facebook har ansökt om ett varumärke på användning av "Facebook" på visitkort och mer nyfiket, "icke-magnetiskt kodade" ID-kort bland annat. Om beviljade varumärket skulle skydda använda ordet på Facebook i den angivna formaten och inte några faktiska uppfinning.

Så vad händer om Facebook bara vill hindra människor från att göra falska Facebook-visitkort? Tja, det verkar som detta varumärke skulle täcka det och en hel del mer däribland "visitkort och identitetskort tjänster design", "tryckning" och illavarslande "underlätta sociala och affärsmässiga nätverk genom tillhandahållande av uppgifter för användning på egen hand affärs-och id-kort. "

Det ser också gärna att varumärket skulle täcka QR-kod och NFC / RFID använder - vilket arbete genom magnetisk induktion, inte de tidigare nämnda magnetisk kodning - ungefär som Närvaro korten och photobooths som tillät dig att ladda upp och bilder tagg på F8 (se till vänster).

Det är lätt att föreställa sig någon slags mästare Facebook plan där facebook skulle ge användarna en billig fysisk ID som kunde läsas av smarta läsare och användas för olika praktiska syften. När vi frågade hade folk bekanta med Facebook saken ingen aning om huruvida detta var verkligen på gång. Det är också oklart hur ofta företag som Facebook varumärke något och sedan faktiskt inte dra fördel av varumärket.

Om Facebook var att utveckla någon form av fysisk ID-system, skulle det vara bra för marknadsföring och extremt praktisk, Föreställ dig att gå på konserter eller filmer, köpa biljetter via Facebook och att dra igenom en nyckelbricka ID-kort.

Så kommer Facebook att spela en större roll i hur vi hanterar i vår offline identitet i framtiden? Jo tanken är inte så långsökt - är ju Facebook redan mest dominerande identitet systemet på Internet.

Image via: gsharma


Företag: Facebook
Hemsida: facebook.com
Startdatum: januari 2, 2004
Finansiering: $ 2.34B

Facebook är världens största sociala nätverk med över 500 mil

Ockupera Wall Street Protester Go Global

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Y5oZoJhzhIw/occupy-wall-street-protests-go-global:
Hugh Pickens skriver "Tiotusentals människor världen över gick ut på gatorna lördag att upprepa sin ilska på det globala finansiella systemet, företagens girighet och nedskärningar regeringen, med möten som hölls i mer än 900 städer i Europa, Afrika och Asien." Förenade med en röst, kommer vi att låta politiker och de ekonomiska eliterna de tjänar, vet att det är upp till oss, folket, att bestämma vår framtid, sade arrangörerna av den globala demonstrationen. Demonstrationerna av missnöjda sammanföll med gruppen 20 möte i Paris, där finansministrar och centralbankschefer från de stora ekonomierna höll samtal om skulden och kriser underskott drabbar många västländer. Folkmassor runt om i världen var i stort sett fredliga, men demonstrationen i Rom blev våldsamt som sammandrabbningar i den italienska huvudstaden vänster dussintals skadade, varav flera poliser. I London gjorde Wikileaks ledare Julian Assange ett dramatiskt utseende, spricker igenom polisens linjer strax efter 02:30, tillsammans med värderingar för supportrar. Han klättrade upp i katedralen stegen i närheten av St Pauls att fördöma "girighet" och "korruption" och attackerade City of London, anklaga sina finansiärer för penningtvätt och skatteflykt. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Kindle 3 blir uppgradering av mjukvaran, redo att flyga in i molnet

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/16/kindle-3-gets-software-upgrade-ready-to-soar-into-the-cloud/:

Amazon har drivit fram en ny uppdatering för Kindle 3 , som nu verkar under pseudonym av Kindle tangentbord. Detta ger väl knäppt e-läsare tillgång till några av molnet funktioner som finns på dess nyligen unboxed yngre bror , och inkluderar möjligheten att visa alla arkiverade dokument, anteckningar och höjdpunkter du har lagt till att immateriella högen av böcker och artiklar. Du måste tjudra Kindle till din dator, peka din webbläsare mot Amazon, och ladda ner motsvarande rätt region och modell. Retbara annotators kan greppa uppgradera nu vid källan länken nedan.

Kindle 3 blir uppgradering av mjukvaran, redo att flyga in i molnet ursprungligen visades på Engadget på Sun, 16 oktober 2011 08:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink SlashGear | källa Amazon | Tipsa | Kommentarer

Watch Me Talk To My iPhone 4S (Siri Demo)

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/MxSS2gG0m-o/:
siri demo

Om iPhone-4S har en enastående egenskap är det Siri personlig assistent . Du ber Siri göra saker genom att prata med det, och det kan ringa någon i din kontaktlista, skicka ett SMS eller e-post, ställa in ett möte, spela en låt, skapa en påminnelse för dig själv, få vägbeskrivningar eller bara ställa en fråga. Det är ett samtalsämne i mer än ett sätt. Siri är den typ av funktion som gör att man vill piska telefonen att visa en vän eller en total främling.

John Biggs och jag täckt Siri i gårdagens fluga eller Die episod på iPhone 4S, men jag tejpade denna extra video för att gå in mer på djupet. Det är bara bättre att se Siri på åtgärder som att läsa om det. Siri är inte perfekt. Ibland stöter på nätverksproblem, plockar upp bakgrundsljud, eller blir fel fråga eftersom din instinkt är att börja prata innan det är färdigt. Men det är den mest imponerande röst-dator-gränssnitt där ute just nu.

I demon ovan ställer jag in en påminnelse om att plocka upp några blommor till min fru (en anmälan senare dök upp på min telefon på utsatt tid), dikterar en anteckning, hitta en park i närheten på en karta, och ställa in ett möte med Biggs. När du ställer in ett möte, Siri både skickar ett mail till den andra personen och sätter den på din kalender. Jag tycker att särskilt imponerande eftersom det är ett fall där pratar med Siri tar så mycket mindre tid än att göra dessa åtgärder själv.


Företag:

Colorware spill sitt bläck på din iPhone 4S, avgifter dyrt för det

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/16/colorware-spills-its-inks-on-your-iphone-4s-charges-dearly-for/:
Man trodde inte att den senaste iPhone skulle räddas från Colorware är färg-doppade händerna, gjorde du?
Hör och häpna, bolagets färgrutor nu redo för användning på 4S . I likhet med sin iPhone 4 behandlingar kommer du att kunna krydda din enhet - och dess hörsnäckor - med en blandning av blank, metallic och mjuka beläggningar (exklusive i huvudsak framsidan, som fortfarande lager svart eller vitt) . Colorware'll säljer gärna till en fräsch 16 eller 64 GB modell för en jättestor $ 1500 eller $ 1700, respektive, eller du kan maila din in för att få en Benetton-esque makeover för bara $ 250.

Colorware spill sitt bläck på din iPhone 4S, avgifter dyrt för det ursprungligen visades på Engadget på Sun, 16 oktober, 2011 05:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Colorware | Tipsa | Kommentarer

USA leder den globala LTE antagande, rider Verizons coattails

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/16/us-leads-global-lte-adoption-rides-verizons-coattails/:
Det är ingen tvekan om att efterfrågan på mobilt bredband har skjutit i höjden över hela världen, men USA är ledande LTE avgift (er) - plural, för du vet, suger batteritid på a. .. Nevermind. Enligt Pyramid Research, i slutet av året kommer USA att kräva 47 procent av LTE-abonnemang globalt. Detta är mycket tack vare att tre mobiloperatörer: Verizon , MetroPCS och AT & T har skapat sju miljoner anslutningar över hela landet. Kombinera detta med det faktum att 71 procent av alla LTE-telefoner kommer att vara i fickorna på jänkarna vid årets slut, och du har en formel för inhemska LTE dominans. Det kommer inte som någon överraskning att VZW är den största LTE-operatören i USA som det har varit att tjäna pengar hand över knytnäve nyligen - vilket har gjort det möjligt att utöka sitt höghastighetsnät i en svindlande takt . Vi hälsar er, Big Red, för att genomföra bannern för ol 'US A, flammande stigen full av döda batterier och över-arbetade telefon laddare.

USA leder den globala LTE antagande, rider Verizons coattails ursprungligen visades på Engadget på Sun, 16 oktober 2011 02:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Telefon Arena | källa Pyramid Research | Tipsa | Kommentarer

Fråga Engadget: Vad är det bästa med dubbla SIM-telefon på marknaden?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/15/ask-engadget-whats-the-best-dual-sim-phone-on-the-market/:
Vi vet att du har frågor, och om du är modig nog att be världen för svaren, här uttaget att göra det. Veckans Fråga Engadget förfrågan kommer till oss från Damian, som bara inte är nöjd med bara ett SIM i hans telefon. Om du vill skicka in en förfrågan av dina egna, slå oss en signal på fråga [at] Engadget [dawt] com.

"Jag har tittat och gett upp, så jag är klingande till Oracle. Vad är det bästa med dubbla SIM-telefon?"

Vi kommer att behöva några allvarliga synpunkter från våra internationella läsare på den här. Dual-SIM-telefoner är bara inte "en sak" i Amerika, och även hitta en är lite av en rutin. Men för dem någon annanstans, vad är din favorit enhet för toting omkring simmar från två nationer?

Fråga Engadget: vad är det bästa med dubbla SIM-telefon på marknaden som ursprungligen visades på Engadget , lör, oktober 15, 2011 23:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Byta namn Very Large Array

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MH7GWUpUtI8/renaming-the-very-large-array:
Nya inlämnare mercurywoodrose skriver "För att fira ett decennium lång elektronik uppgradering, Very Large Array i New Mexico är upp för att byta namn. Bidragen kan göras på National Radio Astronomy Observatory hemsida fram till den 1 december."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


DNA sekvenserat av kvinnan som levde till 115

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Y558Lt4PcJE/dna-sequenced-of-woman-who-lived-to-115:
chrb skriver "DNA W115 - en anonym kvinna som levde till en ålder av 115 år och lämnade hennes kropp till vetenskapen. - har sekvenserat trots sin ålderdom, visade W115 inga tecken på demens eller hjärtsjukdom, och tester på åldern av 113 visade att hon hade den mentala förmågan hos en kvinna i åldern 60-75 år. Dr Henne Holstege vid avdelningen för klinisk genetik vid VU University Medical Center i Amsterdam har föreslagit W115 haft sällsynta genetiska förändringar i hennes DNA som skyddade mot Alzheimers och andra senare i livet sjukdomar. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.