onsdag 23 mars 2011

Nokia C5-03, en fullständig Smartphone för 170 €

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Redan denna vecka presenterar vi några av nyheterna i det finska företaget Nokia. Den här gången är det dags för C5-03 Nokias äldre bror C5 Nokia, mobil, och vi presenterar en tid sedan i Gizmos

Nokia C5-03 kännetecknas av en terminal lätta (väger endast 90 gram) som kompletterar sin föregångare med en touchscreen och en del andra funktioner du kommer att göra honom till en mycket komplett pris smartphone marknaden som erbjuds, 170 euro.

Förutom touch 3 skärm, 2 inches, Nokia C5-03 innehåller en 5 megapixel kamera som gör att video, radio och GPS-anslutning, Bluetooth, WiFi och USB.

När det gäller minne, erbjuder Nokia C5-03 40 MB internt, som kan omvandlas till upp till 16 GB om du använder ett microSD-kort, även om serien kommer att innehålla ett 2 GB

Som operativsystem Nokia C5-03 körs på Symbian 1, som var känd förrän nu som en Symbian S60. Enheten menyn erbjuder en bra samling av ikoner som ger direkt tillgång till e-postkonton och sociala nätverk.

Vissa program höjdpunkten på Nokia C5-03 är tillgång till Nokia Music Store och Ovi Store, där du kan köpa musik och program för Nokia-telefoner. Å andra sidan ger Nokia C5-03 visning av alla typer av Microsoft Office-dokument, PDF och ZIP.

Priset på Nokia C5-03 som jag sa vi kommer vara 170 euro.

Valves Gabe Newell tips på möjliga Steam hamn till IOS / Android, kan blåsa varm luft

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/23/valves-gabe-newell-hints-at-possible-steam-port-to-ios-androi/:
Vi skulle rekommendera att ta allt detta med en hälsosam nypa salt för nu, men enligt en lycklig ångdrivna forum medlem som gjorde en resa med Valve's högkvarter, företagets det överväger en IOS / Android hamn Steam. Ja, Steam - du vet, det omåttligt populära spelet distribution service som gör sitt darnedest att döda förpackade spelförsäljning video. Som historien går, var politisk Spelar kunna sitta med Valve's egna Gabe Newell för en fästing, och medan de samtalsämnen var uppenbart varierade piqued en särskild punkt vårt intresse. Påstås bekräftade Gabe att företaget är "tittar in i IOS / Android plattform för möjliga tillägg med Steam," vilket gör absolut mening ges bara hur väl mottagna iPod touch och iPhone har som spelare. För att starta, Ericssons Xperia Play är Sony bara runt kröken, och om Amazons kunna lansera sin egen App Store , varför inte trycka ut ett spel-centrerad en från ett namn som folk redan känner och litar på? Naturligtvis överväger möjligheten är mycket annorlunda än att investera resurser i en ny produkt, så tills vi hör att det sistnämnda är definitivt händer kommer vi att göra vårt bästa för att undertrycka våra förväntningar. Kalla det självbevarelsedrift.

Valves Gabe Newell tips på möjliga Steam hamn till IOS / Android, kan blåsa ut varm luft som ursprungligen visades på Engadget , ons, 23 Mar 2011 16:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Recombu | källa Steam | Tipsa | Kommentarer

Utah Fungerar att upphäva Anti-Öppenhet lag

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HHtCIJFgeSI/Utah-Works-To-Repeal-Anti-Transparency-Law:
Foldarn skriver "Nyligen på Slashdot, var Utahs guvernör hedras med Blackhole Award. Guvernör Herbert har nu släppt ett uttalande och ett möte med ett konkret datum för att upphäva den ogenomskinliga lag från böckerna i ett försök att stanna i offi ... fel, återupprätta förtroendet för allmänheten. lagen tillkommer tid för lagstiftarna att svara på begäran om information, bort antalet objekt som kan begäras, och ökade priserna på samma objekt. Det närvarande är planerad att bli lag i sommar. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Kyocera lanserar Developer Program för dual-screen Echo smartphone

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/23/kyocera-launches-developer-program-for-dual-screen-echo-smartpho/:
Kyocera lovade att ett SDK för sin dual-screen Echo smartphone skulle komma snart när man tillkännagav den senaste månaden, och det är nu levererade detta och mer. Det är bara inleddes en fullfjädrad Android Developer Program för telefonen, som kommer att ge utvecklare tillgång till Kyoceras support, ytterligare marknadsföring och gemensam marknadsföring möjligheter för deras program, och till och med lånad enheter, även om det inte är klart exakt vilka som är kvalificerade för senare. De som är intresserade av att delta kan ladda ner SDK och kontakta Kyocera för ytterligare information på länken nedan.

Fortsätt läsa Kyocera lanserar Developer Program för dual-screen Echo smartphone

Kyocera lanserar Developer Program för dual-screen Echo smartphone ursprungligen visades på Engadget , ons, 23 Mar 2011 17:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Phone Arena | källa Kyocera | Tipsa | Kommentarer

Volvos C30 Electric fryser norr om polcirkeln, jagar älg och förlorar hälften av sin räckvidd (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/23/volvos-c30-electric-freezes-north-of-the-arctic-circle-chases/:
Det finns de förutspår jämmer och elände för elbilar när temperaturen sjunka, och de steadfastedly säger att iskalla batterier inte kommer att vara i slutet av vägen när det gäller bränsle-fri transport. Verkligheten ligger någonstans mittemellan, men Volvos åtminstone göra rätt sak: testa fryst snor ur sin C30 Electric upp norr om polcirkeln. När det blir riktigt kallt i bilen kan använda etanol-drivna värmare för att hålla saker bekväm för både förare och batterier, och vid temperaturer ned till-30C (det är-22F), bilen har visat sig hantera en rad 80km, vilket är bara en fästing under 50 miles. Med tanke på kombi är klassad för 100 miles räckvidden när varmare det är inte precis goda nyheter för Eskimo miljövänner som älskar svenska bilar. Ändå måste även sägas de är ganska extrema förhållanden, som visas i videon nedan, som också innehåller bilder av några extrema älg vallning.

Fortsätt läsa Volvos C30 Electric fryser norr om polcirkeln, jagar älg och förlorar hälften av sin räckvidd (video)

Volvos C30 Electric fryser norr om polcirkeln, jagar älg och förlorar hälften av sin räckvidd (video) som ursprungligen visades på Engadget , ons, 23 Mar 2011 15:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink All Cars Electric | källa Volvo (YouTube) | Tipsa | Kommentarer

Limewire bli stämd för 75 biljoner

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/w_MLuZ5SofY/Limewire-Being-Sued-For-75-Trillion:
DarthVain skriver "13 skivbolagen försöker stämma Limewire för $ 75 biljoner NYC domaren i fallet tycker att det är" absurt "Det är nästan som dessa medieföretag är deras värsta fiende försöker göra sig löjliga Från artikeln:..." Skivbolagen, som hade krävt skadestånd från 400.000.000.000 $ till $ 75 biljoner, hade hävdat att punkt 504 (c) (1) i upphovsrättslagen föreskrivs skadestånd för varje instans av intrång där två eller flera parter har varit skyldiga. För en populär webbplats som Lime Wire, som hade tusentals användare och miljontals nedladdningar, höll Wood att skadan ersättning skulle vara häpnadsväckande enligt denna tolkning. "Om käranden kunde föra en lagstadgad skada teori bygger på antalet direkta intrång per arbete, tilltalade" kan skada når ända in i biljoner, "skrev hon. "Som svarande notera är kärande tyder en utmärkelse som är mer pengar än hela musik musikindustrin har gjort sedan Edisons uppfinning av fonografen 1877."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Falska Web certs Utfärdas för Google, Yahoo, Skype

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Q3oik18Z5UA/Phony-Web-Certs-Issued-For-Google-Yahoo-Skype:
Gunkerty Jeb skriver "En stor emittent av Secure Socket Layer (SSL) certifikat erkände på onsdagen att den har utfärdat nio falska SSL-certifikat till sju Webbdomäner, bland annat för Google.com, Yahoo.com och Skype.com efter en säkerhetsrisk vid en affiliate företag. Attacken kom från en IP-adress i Iran, enligt ett uttalande från Comodo Inc. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


NY Times ber Twitter att stänga av Retweeting Feed

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EK-mhJwNy3o/NY-Times-Asks-Twitter-To-Shut-Down-Retweeting-Feed:
WesternActor skriver "Enligt PCMag.com har New York Times frågade Twitter för att stänga av FreeNYT Twitter foder som i princip retweets alla Times artiklar. Är detta verkligen möjligt? När allt pekar fodret bara till en lista med Times Twitter-konton, som alla finns även på Times webbplats. Om Times lyckas stänga ner detta, kan det få en dämpande effekt för Twitter och online yttrandefrihet i allmänhet. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Hacker Inlägg hans brott på YouTube, landar i fängelse

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wrarHQp5-zc/Hacker-Posts-His-Crime-On-YouTube-Lands-In-Jail:
wiredmikey skriver "En tidigare kontraktsanställd säkerhetsvakt som erkände att hacka sig in på ett sjukhus datorsystem (där han arbetade), dömdes till 110 månaders fängelse. Varför gjorde han det? Han medger att han avsåg att använda robotar och smittade datorer . inleda DDoS attacker på webbplatserna för rivaliserande hackare grupper FBI säger han postat video av sig själv hacka sig in på sjukhuset datorer på YouTube - Även om temat "Mission Impossible" spelade beskrev han sin hacka, steg för steg, inklusive införandet på en CD som innehåller ophcrack programmet, som tillät honom att gå förbi alla säkerhet. FBI hittade cd som innehåller ophcrack programmet i McGraw hus och hittade källkoden för bot på sin laptop. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


ASUS K53E laptop blir över, blir 2,53 GHz Core i5-2520M CPU prisade

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/23/intels-2-53ghz-core-i5-2520m-reviewed-within-asus-k53e-laptop/:
Strunt det faktum att Intels utflykt en mid-range laptop CPU långt efter det högsta av high-end - den 2,53 GHz Core i5-2520M är ser ut att bli en härlig alternativ för de som föredrar en budget val med gott om hästkrafter för kärning genom HD-video. Benchmarking gurus över på Hot Hardware tog nyligen tag i nya kisel, och de märkte en "oöverträffad prestanda-per-watt profil för mobila processorer," att inte tala om en robust grafikkrets, "löjligt låga tomgång strömförbrukning," en respektabel prisläge och gott om kraft för all programvara titel som inte nämns Crysis 2. ASUS 15,6-tums K53E var testet maskinen, och med en start tagg på bara $ 899, det är definitivt en övertygande paket. Baserat på deras tester, var denna CPU cirka 15 till 25 procent snabbare över hela linjen jämfört med föregående generation 2.5GHz Arrandale motsvarighet, och det är med ungefär samma strömförbrukning också. Hit källan länk för mer diagram än du skulle noga med att se på en genomsnittlig arbetsdag, och vara på jakt efter detta chip för att träffa en hel massa av nya riggar under de kommande veckorna.

ASUS K53E laptop blir över, Core i5-2520M CPU blir 2,53 prisade ursprungligen visades på Engadget , ons, 23 Mar 2011 14:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Hot Hardware | Tipsa | Kommentarer

Operabots i centrum på MIT Media Lab's "Death and the Powers opera

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/23/operabots-take-center-stage-at-mit-media-labs-death-and-the-po/:
Det hade redan sin premiär i Monaco förra året, men kompositör Tod Machover nya opera "Döden och Powers", har nu äntligen gjort det till USA. Varför är vi rapporterar om en ny opera (snarare än Opera ) på Engadget? Tja, det råkar vara så att funktionen på "Operabots" bilden ovan, som utvecklades av MIT: s Media Lab . Labbet hjälpte också utveckla några av operans andra högteknologiska komponenter, men det verkar som det Operabots är de verkliga stannande - de är "semi-autonom" och röra dig fritt runt på scenen under hela operan, i egenskap av en grekisk kör . Inte överraskande, operan sig även en del futuristiska ämne. Befogenheterna för den titeln är Simon Powers, en "Bill Gates, Walt Disney-typ" som beslutar att överföra sitt medvetande till "systemet" innan han dör - hijinks då bli följden. De i Boston kan tydligen fortfarande få biljetter till sista föreställning den 25 mars - efter att den rör sig på Chicago för fyra föreställningar mellan april 2: a och 10 juni. Chef på tidigare avbrottet för en förhandsvisning.

Fortsätt läsa Operabots i centrum på MIT Media Lab's "Death and the Powers opera

Operabots i centrum på MIT Media Lab's "Death and the Powers opera ursprungligen visades på Engadget , ons, 23 Mar 2011 15:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink New Scientist | källa MIT Media Lab | Tipsa | Kommentarer

Linux Foundation meddelar MeeGo Smart TV arbetsgruppen, Intel, Nokia och andra tecken på

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/23/linux-foundation-announces-meego-smart-tv-working-group-intel/:
Framtiden för MeeGo kanske inte ser lika ljust som det en gång gjorde, men det finns gott om folk fortfarande engagerad i det, och Linux Foundation har nu börjat lägga en ökad tonvikt på ett område särskilt smart TV. I detta syfte är det just meddelat bildandet av MeeGo Smart TV arbetsgruppen, och det är redan anmält dig en hel del företag som medlemmar, däribland Intel , Nokia , Nokia Siemens , Sigma Designs och andra. Inte helt överraskande, det finns inte mycket mer än några allmängiltigheter för tillfället, men arbetsgruppen har åtagit oss att uppfylla två gånger per år (det första mötet nästa månad), och det är lovande att "börja definiera programvarukomponenter som tillhandahåller plattformen standardisering", medan även uppmuntra "konkurrenskraftig differentiering inom TV marknadssegment med verktyg på Qt . " Full pressmeddelande efter rasten.

Fortsätt läsa Linux Foundation tillkännager MeeGo Smart TV arbetsgruppen, Intel, Nokia och andra tecken på

Linux Foundation meddelar MeeGo Smart TV arbetsgruppen, Intel, Nokia och andra tecken på ursprungligen visades på Engadget , ons, 23 Mar 2011 14:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Futurama förnyas för 7. Season

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Uo5cL3GfEXw/Futurama-Renewed-For-7th-Season:
En anonym läsare skriver: "Under video för 3rd International Talk Like William Shatner Day visade Futurama röstskådespelare Maurice LaMarche att visa hade förnyats och han fick sitt kontrakt för showen."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Bokrecension: Android User Interface utveckling

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KxXlBjtXfz0/Book-Review-Android-User-Interface-Development:
RickJWagner skriver "Så du vill bli en Android-utvecklare? Om du är som mig, har du förmodligen varit som vill lära hur man programmerar en mobil enhet, men har bara inte haft tid att bemästra Objective-C. Så nu att Android är här, vi alla trädgårds-sort Java kodare kan hoppa på tåget och börja slinging apps ut, eller hur? Jo, visar det sig att det är lite mer än så. Denna bok kan göra leden från vardagens Java-kod Slinger till bästsäljande Android app författare lite mer rimligt. " Läs nedan för resten av Rick's recension.

Läs mer i denna historia på Slashdot.