onsdag 8 december 2010

FCC Godkänna Pay-As-You-Go Internet Planer

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bFELj9CMBuc/story01.htm:
En anonym läsare skriver: "Som detaljer framgår om Federal Communications Commission kontroversiella förslag för att reglera Internet leverantörer, en bestämmelse som skulle tillåta företag att fakturera kunder för hur mycket de surfar på webben med särskilt kontroll. Analytiker säger pay-as-you-go Tillgång till Internet skulle kunna bromsa den växande online video industri och överlämnade en seger till kabel-och satellit-TV leverantörer. Intressegrupper som säger att trenden kommer att leda till en ökande klyfta i användningen av Internet där de rikaste skulle ha störst tillgång. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




President Obama på Mythbusters Tonight

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/K2oMgpsrqDE/story01.htm:
elrous0 skriver "Som tidigare rapporterats, president Obama nämnde redan i oktober att han skulle visas på en kommande avsnitt av den populära Discovery Channel-serien Mythbusters. Nå, är det episod äntligen vädra ikväll. I avsnittet hjälper president Jamie och Adam testa "Arkimedes Death Ray" myt för en 3: e gången (myten har varit "trasig" första gången, och att byst överleva en utmaning från MIT studenter för andra gången ut). Även ordförande visas bara i ett par korta skriptad segment, det verkliga provet (med 500 skoleleverna fördubbling som spegel bärande soldater) påstås ganska intressant. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




PA Walmart butiker få CCTV-aktiverade, breathalyzin "vin automater

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/08/pa-walmart-stores-getting-cctv-enabled-breathalyzin-wine-vendi/:
När tekniken används för att lösa ett verkligt problem, det värmer våra hjärtan. Det gör verkligen. Men när tekniska perambulations behövs för att arbeta sig runt föråldrade sprit lagar tillstånd (vars like har plågat minst en dålig Engadget redaktör sedan han uppnått myndig ålder), bara det verkar sorgligt. Till exempel, det är olagligt att sälja alkohol i dagligvaruhandeln i Pennsylvania, men det är inte olagligt att installera en automat som avstår vin: så länge användaren är ombedd att ta en alkoholmätare test, dra sitt tillstånd utfärdat ID eller körkort, och sedan visa sin mugg till en statlig myndighetsperson sitta någonstans i Harrisburg, som håller ett öga på förfarandet via CCTV. Enkelt, eller hur? Kanske inte, men det skyddar statens monopol på sprit försäljning. Pronto vin automat är för närvarande endast tillgänglig i utvalda dagligvarubutiker i staten, men det är bara blivit meddelade att PA Liquor Control Board har gett Walmart preliminära godkännande för att sätta saker i några av sina platser utanför Pittsburgh. Vi ska försöka en ut oss själva, så snart de börjar bära Blue Nun.

PA Walmart butiker få CCTV-aktiverade, breathalyzin "vin varuautomater publicerades ursprungligen på Engadget på Wed, 8 december, 2010 16:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa KDKA | Tipsa | Kommentarer

Internet Explorer 9 privatliv för att införliva Tracking Skydd

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/08/internet-explorer-9-privacy-measures-to-include-tracking-protect/:
I en nick till framtida FTC mandat om integritet på webben, har Microsoft meddelat att bland sina många berlocker, Internet Explorer 9 kommer att införa något som kallas Tracking Skyddande lista. I huvudsak ser TPL i tredje delar av vilken sida du kan visa (till exempel när du är på msnbc.com och den innehåller inslag som är värd för en annan domän) och gör att du kan blockera de som följa dina rörelser . Detta görs genom domän, och det finns både en vitlista och en svart lista - för att även delar som krävs för full funktionalitet kommer att tillåtas, de som en olägenhet kommer att blockeras. Naturligtvis är detta inte svaret på alla dina krav på säkerhet, men mellan detta och korrekt sätt hantera dina cookies är det en bra första steg. IE9 kommer att komma runt någon gång i början av 2011 - under tiden, kolla in videon efter pausen för mer info.

Fortsätt läsa Internet Explorer 9 privatliv för att införliva Tracking Skydd

Internet Explorer 9 privatliv åtgärder för att inkludera Tracking skydd som ursprungligen visades på Engadget på Wed, 8 december 2010 16:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink SlashGear | källa Microsoft Developer Network | Tipsa | Kommentarer

Sony avslöjar pris och storlekar av "Google TV?

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar som om någon inom företaget, eller om du är missnöjd med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller egentligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som vi inte vet om det är på riktigt) om möjliga storlekar som Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40-tums 40GT1 NSX-46GT1, (du gissade) av 46 inches. Och ändå, även risk för att deras priser skulle uppgå till mellan 1.300, 1.400 och $ 1900.

Den nyfikna detalj: Om detta är sant, det billigaste av Google TV skulle vara ännu dyrare (300 dollar) att 32-tums modell dyrare än Sony har människor i deras katalog.

USA vill Host Pressfrihetens dag

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BdTvSTMaGZw/story01.htm:
rekrowyalp skriver "Från pressmeddelandet:" USA är glada att meddela att den kommer att hålla UNESCO: s World Press Freedom Day händelse år 2011 USA ställer teknik och innovation i framkant av sin diplomatiska och utvecklingsinsatser Nya medier har befogenhet.. medborgare världen att rapportera om deras situation, uttrycka åsikter om världshändelser och utbyta information i miljöer ibland fientligt inställda till sådana övningar av enskildas rätt till yttrandefrihet. Samtidigt är vi oroade över fastställandet av vissa regeringar att censurera och individer tystnad, och att begränsa den fria flödet av information. " Åh ironin. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Erlang och OTP i åtgärd

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Nz-UaRwjhd8/story01.htm:
RickJWagner skriver "Manning har precis släppt en ny Erlang titel, kallas Erlang och OTP i handling för ganska länge nu, det har varit en slutgiltig av Erlang -.. Joe Armstrongs utmärkta bok Programming Erlang Tja, det är dags att göra lite extra rum i bokhyllan, eftersom Erlang bok-o-sfären har bara flyttats. Det finns nu två måste-ha resurser för ett Erlang-programmerare. " Fortsätt att läsa för resten av Rick's recension.

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Googles stora vecka: Nexus S, Honeycomb tabletter, Chrome OS bärbara datorer och e-böcker för att starta

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/08/googles-big-week-nexus-s-honeycomb-tablets-chrome-os-laptops/:
Vi hand måste det till Google : om dess mål var att äga nyheterna cykel teknik för 48 timmar, uppdraget utfört. Mountain View-baserade företaget tillbringade de första två dagar denna vecka lägga ut ganska mycket varje stor tillkännagivande det möjligen kunde: ett nytt flaggskepp telefon kommer nästa vecka (den Nexus S ), en ny Android bygga ( 2,3 Pepparkakor ), en förhandsvisning av nästa Android bygga ( Honeycomb ) på en aldrig tidigare sett Motorola tablett , debuten för sin moln-baserade bärbara plattform ( Chrome OS ) med hårdvara, och en jätte djupdykning i den växande e-bok på marknaden - och det är inte allt. Vi har gjort vårt bästa för att kondensera alla dagar "framhåller till något lättare att smälta, så läs vidare för en resumé på allt Google!

Fortsätt läsa Googles stora vecka: Nexus S, Honeycomb tabletter, Chrome OS bärbara datorer och e-böcker för att starta

Googles stora vecka: Nexus S, Honeycomb tabletter, Chrome OS bärbara datorer och e-böcker för att starta publicerades ursprungligen på Engadget på Wed, 8 december 2010 13:45:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Quadrocopters ange flygmaskin Arena, måste studsa en pingisboll att överleva (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/08/quadrocopters-enter-the-flying-machine-arena-must-bounce-a-ping/:
Vi behöver inte en annan hjälte. Vi behöver inte veta vägen hem. Allt vi vill är livet bortom flygmaskin Arena, en försöksverksamhet på det schweiziska federala tekniska institutet ( ETH ) där quadrocopters kan lära sig nya förmågor och sträcka ut sina fläktblad utan att skada alltför många vetenskapsmän. En sådan ny förmåga är jonglering bollar - ja, en boll, i alla fall. Denna särskilda quadrocopter har lärt sig att identifiera en pingisboll och är ganska skickliga på att hålla den i luften medan roboten själv stannar flyga. Intressant det sista projektet vi hört om från ETH även med bordtennis , så förhoppningsvis nästa innebär en fullskalig humanoid spelare som inte kommer att sluta jaga förrän det har krossat alla motståndare.

Fortsätt läsa Quadrocopters ange flygmaskin Arena, måste studsa en pingisboll att överleva (video)

Quadrocopters ange flygmaskin Arena, måste studsa en pingisboll att överleva (video) som ursprungligen visades på Engadget på Wed, 8 december 2010 14:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Gizmodo | källa ETH - iDSC | Tipsa | Kommentarer

SpaceX Dragon's rymdfarkost lanserar framgångsrikt, återvänder från omloppsbana (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/08/spacexs-dragon-spacecraft-successfully-launches-returns-from-o/:
Det kan ha slå några hakar tidigare i veckan, men SpaceX är något försenade lanseringen av sin Dragon rymdfarkoster ser ut att ha gått bort så väl som någon annan har möjligen skulle kunna hoppas på. Båten blästrat bort från Cape Canaveral på toppen av en Falcon 9 raket tidigare idag, gick in i en "100 procent framgångsrik" låg omloppsbana runt jorden, och återvände till jorden för att göra en on-mål mjuklandning i Stilla havet bara en kort stund sedan. Chef på tidigare avbrottet för lansering video och leta efter NASA att hålla en komplett efter flygningen presskonferens 15:30 EST på länken nedan (och på NASA TV).

Fortsätt läsa SpaceX Dragon's rymdfarkost framgångsrikt lanserar, återvänder från omloppsbana (video)

SpaceX Dragon's rymdfarkost lanserar framgångsrikt, återvänder från omloppsbana (video) som ursprungligen visades på Engadget på Wed, 8 Dec 2010 14:35:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Rymdfärder Nu , NASA | Tipsa | Kommentarer

Fix till kinesiska Internet Traffic Hijack betalas i januari

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3RmTk5VSjDY/story01.htm:
alphadogg skriver "Beslutsfattare oense om huruvida den senaste tidens kinesiska kapningen av Internettrafik var skadligt eller olyckshändelse, men det är inget snack om den bakomliggande orsaken till denna händelse: bristen på inbyggd säkerhet i Internets viktigaste routingprotokoll nätingenjörer har pratat. om denna svaghet i Internets infrastruktur på ett årtionde. Nu finns en fix är äntligen på väg. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




NASA: s skyttel datorer säljs med känsliga uppgifter intakta, sätter Wikileaks skämt här

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/08/nasas-shuttle-pcs-sold-with-sensitive-data-intact-insert-wikil/:
Låt detta bli en varning för John och Jane Q. Public (alltid ett sött par, de två) att alltid torka känslig / hemlig data från dina hårddiskar innan du säljer en dator. Eller ännu bättre, ta ut enheten helt och fysiskt förstöra den. Det är vad vi kan förvänta sig från vår regering enheter, men en intern utredning funnit att ett antal datorer och komponenter från NASA : s pendeltåg hade sålts från fyra olika centra - Kennedy och Johnson Space Centers, och Ames och Langley Research Centers - - att "misslyckades sanering kontroll provning," eller var inte ens testas alls. I Langley: s fall, medan hårddiskar höll på att förstöras, "personal inte riktigt står för eller spåra bort hårddiskar under förstörelsen processen." Under tiden vid Kennedy, var datorer fann att prepped till salu som fortfarande hade "Internet Protocol information [som] tydligt visades." Jävla sätt att börja en pension skytteltrafik lansering, eh?

NASA: s skyttel datorer säljs med känsliga uppgifter intakta Wikileaks in skämt här ursprungligen visades på Engadget på Wed, 8 Dec 2010 00:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink BBC | källa NASA (PDF) | Tipsa | Kommentarer