fredag 16 september 2011

6,6 Storleken Jordbävning utanför Japan

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XVJ6z0J0s08/66-Magnitude-Earthquake-Off-the-Coast-of-Japan:
tekgoblin skriver "Japan skakade med ännu en jordbävning i dag. Dess magnitud var 6,6 och dess epicentrum var ungefär 60 miles off shore. Inledningsvis Japan hade varnat medborgarna för en eventuell tsunami, men de har sedan avbryts det. Inga skador eller olyckor har rapporterats . "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


"Arduino: The Comic" kommer lära dig att sluta oroa och älska programmering

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/16/arduino-the-comic-will-teach-you-to-stop-worrying-and-love-pr/:
Någonsin ville lära sig själv programmering på Arduino , men är inte intresserade av trålning genom högar av dammiga tekniska manualer? Sedan uppmärksamma: konstnären Jody Culkin har tagit fram en panel primer som förklarar elektroteknik från Ohm hela vägen genom att bygga en egen dimmer. Vänlig, informativ och viktigast av allt, kort, med den tid du är klar med det, kommer du att rusa ner till IKEA för att bygga din egen Luxo Jr .

"Arduino: The Comic" kommer lära dig att sluta oroa och älska programmering ursprungligen visades på Engadget fre, 16 Sep 2011 15:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink ExtremeTech | källa Arduino! Det komiska (PDF) | Tipsa | Kommentarer

Sony MDR-NC200D brusreducerande hörlurar recension

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/16/sony-mdr-nc200d-noise-cancelling-headphones-review/:
Den som pendlar till en storstad vet hur högt och störande saker kan få - oavsett om det är gnälla på en buss motor, en tunnelbana bilens CA-skrammel eller bara som skrikande bebis sitter bakom dig. Vissa folk kanske tycker veva sylt genom sina hörlurar till hjälp för att blockera ut i världen, medan andra föredrar lite mer relativ tystnad. Tack och lov, i denna moderna tid finns det hörlurar med brusreducerande godhet att hjälpa dig zonen ut.

Sony har inte varit främmande för sådana burkar, och nyligen introducerade sina $ 200 MDR-NC200D brusreducerande hörlurar , ett mid-range alternativ för folk som vill ha liknande förmåner av sin över-örat NC500D i en on-ear-paket. Påståendet är att dessa valpar kommer att minska "98,2 procent av omgivande ljud" för upp till 22 timmar på en enda AAA, så vi lekte i MDRs för de senaste veckorna som vårt främsta hörlurar för att höra för oss själva. Du hittar alla klippan blockin "deets strax efter paus.

Fortsätt läsa Sony MDR-NC200D brusreducerande hörlurar recension

Sony MDR-NC200D brusreducerande hörlurar recension publicerades ursprungligen på Engadget fre, 16 Sep 2011 16:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Artega SE elektriska supercar kommer till USA, går vi ögon-on

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/16/artega-se-electric-supercar-is-coming-to-the-us-we-go-eyes-on/:
Artega SE elektriska supercar kommer till USA, går vi ögon-on
Med Tesla Roadster ambetstid närmar sig sitt slut och en ordentlig tvåsitsig ersättare till synes bara glimten i Peter Rawlinson öga på denna punkt, det finns något av en kommande tomrum i världen av den elektriska supercar. Artega skulle älska att fylla det med SE. Det är en helt elektrisk version av företagets GT superbil, och medan GT inte se en release på amerikanska stränder, fick vi bekräftelse från Artega att batteridrivna SE kommer - så småningom. Den 375 hästkrafter Motorn driver bilen till 62mph på 3,9 sekunder och en toppfart på 126,5. Maximal räckvidd är 172 miles, men köra bilen "mer entusiastiskt" och du kan förvänta dig en mer realistisk 124.

Bilen tillkännagavs tidigare i år på bilsalongen i Genève och här i Frankfurt kunde vi ägna några minuter Snegla sina kurvor i en mängd olika intressanta färger, bland annat en modell med en cut-away fender visa upp placeringen av några av den 16 batterimoduler. 12 av dessa är spridda runt den bakre delen av bilen, medan fyra är på framsidan, vilket ger bilen en bakåt-baised 60:40 vikt distribution.Cost sägs vara € 150.000, eller cirka $ 207.000. Det är nästan dubbelt kostnaden för en Roadster. Värt det? Vi får se.

Purdue Studenter Bygga månen Lander Rocket

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iq9ZV5SHmdc/Purdue-Students-Building-Moon-Lander-Rocket:
tekgoblin skickar ord som en grupp studenter vid Purdue University arbetar på ett projekt för att bygga en raketmotor som kan användas på ett framtida månen Lander. Citerar: "Forskarstuderande Thomas Feldman och Andrew Rettenmaier är en del av ett team utveckla en dragkraft kammare för NASA: s projekt Morpheus, vilket inkluderar forskning för att utveckla ny teknik för framtida resor till månen, Mars eller asteroider Raketen måste uppfylla stränga design och prestanda. specifikationer för faktorer som effektivitet, storlek och viktgränser, dragkraft och förmågan att dynamiskt strypa raket från 1,300-4,200 pounds av dragkraft, säger Feldman. ... En utveckling testkammaren har utformats och är klar för testning. Detta tungt instrumenterade kammaren är mycket skrymmande än den eventuella flygningen kammaren, och data från kommande tester kommer att användas för att förfina flygningen motorns design. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Har HP Bilk Dess aktieägare?

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kHh9yKLXhK4/Did-HP-Bilk-Its-Shareholders:
jfruhlinger skriver "Om en månad sedan meddelade HP att det var att komma ut ur datorn, tablet, och mobiltelefon företag att fokusera på mjukvara tjänster, vid vilket tillfälle, ganska förutsägbart, störtade HP: s lager. Uppenbarligen hade HP: s ledning har arbetat med den här planen en tid innan det meddelades, vilket leder till frågan: Har de avsiktligt vilseleder sina aktieägare genom att inte vara mer öppet Det är vad en aktieägare stämningsansökan mot bolaget hävdar Hur behandlar domstolarna dräkten kan ha intressanta konsekvenser för hur?. öppna offentliga företag måste om framtida strategi. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Moderna människan föds upp med Evolutionär föregångare i Afrika

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PZayoBL0Ihc/Modern-Humans-Bred-With-Evolutionary-Predecessors-In-Africa:
NewYorkCountryLawyer skriver "Baserat på en ny analys av gamla skallar, det verkar nu som moderna människor kan ha korsades med en del tidigare humanoida arter, vilket tyder på att den mänskliga evolutionen tog en mer komplex väg än man tidigare trott. Studien opines att den moderna människan levde sida vid sida med den äldre arter. paleontologer oense om innebörden av resultaten, eller om de har någon stor betydelse alls. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


River Trail - Intels Parallell JavaScript

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GiQQfEfhDGw/River-Trail-mdash-Intels-Parallel-JavaScript:
mikejuk skriver "Intel har precis meddelat River Trail, en förlängning av JavaScript som ger parallell programmering i webbläsaren. Koden ser ut som JavaScript och det fungerar med HTML5, inklusive Canvas och WebGL, så 2D-och 3D-grafiken är enkel. En demo video visar ett i-webbläsaren simulering gå från 3 till 45 bilder per sekund och använder alla åtta kärnor i processorn. Detta är den typ av prestanda som krävs om 3D i-browser spel kommer att vara praktisk. Du kan ladda ner River Trail som en Firefox add-on och börja koda nu. Vem behöver inbyggd kod? "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Toyotas produktionsmodell Prius Plug-in Hybrid blir officiella avtäckningen, tillgänglig mars 2012 för $ 32,000

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/16/toyotas-prius-plug-in-hybrid-gets-official-unveiling-available/:
Prius fläktar, som lång väg till ett utlovat plug-in-hybrid har kommit till ett slut. Toyota rullade ut sin PHV produktionsmodell på Green Drive Expo, tillkännage ett mars 2012 tillgänglighet för bilen, och en $ 32.000 prislapp för basmodellen. Den partiella EV kommer att erbjudas i två utföranden versioner med en pekskärm audio / navigation display och Toyotas Entune underhållning i bilen för att komma standard, med stats-Up Display reserverade för avancerade modeller. Räkna med att få cirka 87 MPGe med auto i kombination körläge och 49MPG när det växlar till hybrid. När det gäller den gamla NiMH-batteri, vinner nya 4.4kWh Li-ion ersättningsbatteri en full laddning efter cirka tre timmar på en 120V källa, och kan åter upp saften på mindre än två timmar på en 240V-anslutning. Du kan dyka in i PR för alla detaljer efter pausen, och ser fram emot vår djupa hands-on i ett fåtal.

Fortsätt läsa Toyotas Prius produktionsmodell Plug-in Hybrid blir officiella avtäckningen, tillgänglig mars 2012 för $ 32,000

Toyotas produktionsmodell Prius Plug-in Hybrid blir officiella avtäckningen, tillgänglig mars 2012 för $ 32.000 som ursprungligen visades på Engadget fre, 16 Sep 2011 14:15:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Den Engadget / eBoy t-shirt butik är officiellt öppen, pre-order börjar idag!

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/16/the-engadget-eboy-t-shirt-shop-is-officially-open-pre-orders/:
Woo, pojke. Vi har varit spricker i sömmarna för att dela den här, och det är äntligen dags - Engadget är att samarbeta med den enda eBoy (läs vår introduktion här ) för att öppna upp vår egen t-shirt butik! Vi har arbetat med eBoy genom åren, och vi har aldrig varit sviken av sin mind-blowing arbete. Varje så ofta, har vi erbjudit en stash av skjortor för våra kära läsare att knäppa upp, och varje gång var de borta före solnedgången. Det är bara inte rätt. För att råda bot sade dilemma, vi har arbetat upp ett vackert arrangemang som kommer att ha en av våra favoritartister vispa ut t-shirt design för oss, och de kommer att hantera order och logistik som de har gjort i åratal. Pre-order i hela världen just nu, och de första transporterna bör börja flyter runt mitten av oktober. Våra första fem mönster är utställningsmonter i galleriet nedan, och om du är intresserad, surfa vidare ner till källan länken nedan för att ta ett (eller två!). De är prissatta på $ 24 (USA / Kanada), eller 20 € någon annanstans, och om du är nyfiken på dimensionering, ta en titt på American Apparel storlek diagrammet här .

Vi hoppas att du älskar dem lika mycket som vi gör, och vi kommer att ge 50 procent av de influtna medlen till onda dockan välgörenhet , som ger spel, böcker och pengar till sjuka barn i barnsjukhus i Nordamerika och världen.

Den Engadget / eBoy t-shirt butik är officiellt öppen, pre-order börjar idag! publicerades ursprungligen på Engadget fre, 16 Sep 2011 14:25:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .