lördag 18 juni 2011

Viewsonic V3D241wm en datorskärm med 3D

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har presenterat en ny bildskärm som har den teknik som för närvarande på modet i 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en fördröjning på 2 ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast och 20.000.000:1 uppdateringsfrekvens på 120 Hz till frekvensen beroende på tillverkare njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon som medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset kommer i euro, men Storbritannien säljer för cirka 330 pounds, vilket vid nuvarande växelkurser skulle vara ca 376 €, även om vi inte kan göra detta priset när du kommer att vara till försäljning i Spanien.

Mer information | Viewsonic

Kilobots - Billiga Swarm Robotar Out of Harvard

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/USg10_ZzzO8/Kilobots-mdash-Cheap-Swarm-Robots-Out-of-Harvard:
En anonym läsare skriver med nyheten om ett forskningsprojekt vid Harvard i att kontrollera stora svärmar av små robotar. Den här artikeln beskriver vad de kallar Kilobots. (Som för tydlighetens skull, har ingenting att göra med att döda ännu..) Citat: "De är ganska enkla små robotar om storleken på ett kvartal som kan flytta runt på vibrerande ben, blinka sina lampor, och kommunicera med varandra . På ett enskilt fall, är detta inte särskilt imponerande, men Kilobots är inte avsedda att användas på individuell basis. Costing endast $ 14 vardera och byggbar i cirka fem minuter, får du inte bara skaffa dig en enda Kilobot. eller tio. eller hundra. De är utformade för att svärma i tusental. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Vecka i tech: full fart framåt på LulzBoat

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/N4Vvpn9shFE/week-in-tech-full-speed-ahead-on-the-lulzboat.ars:

Varför Microsoft har gjort utvecklarna förskräckt om att koda för Windows 8 : Microsofts Windows 8 demonstration på D9 konferensen såg vacker, men hade ett skrämmande budskap för utvecklare: om de ville skriva för det nya operativsystemet, skulle de måste använda HTML5 och JavaScript. Detta kan tyckas vara en galen röra sig från ett företag som är stolt över bakåtkompatibilitet, men varningssignaler har varit där ganska länge nu.

Titanic Takeover Tisdag: LulzSec hektiska dagen i hacking eskapader : Det är inte bara läcker privata data som roar hackarna av Lulz Säkerhet: idag sin strävan efter lulz ledde dem till att välta webbplatser och servrar spel i en serie av distribuerad denial of service-attacker. 4chan användare är upprörda, men LulzSec är avfärda dem som ett gäng "/ b / tards."

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Vecka i spel: Duke Forever, Battlefield 3, Skyrim

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/tcY_tIhWQ3A/week-in-gaming-duke-forever-battlefield-3-skyrim.ars:

Så ... spelat några bra matcher på sistone? Vår visserligen hårda granskning av Duke Nukem Forever drog starka tankar från båda sidor av debatten, liksom den resulterande PR implosion när ett företag som arbetar på spelets publicitet hotat att svartlista vissa butiker baserat på dåliga recensioner. Om jag trodde att jag hade det dåligt att behöva spela det här spelet och sedan kontinuerligt prata om det, måste jag erkänna det är ingenting bredvid förlora ditt jobb för att försöka försvara den.

I bättre nyheter, ser Skyrim bra, och vi vet lite mer om kraften i Wii U. Det har varit riktigt veckan, så stanna till och se vad historier du kan ha missat.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Firefox 5 glider ut i förtid, blir officiell 21 juni

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/18/firefox-5-slips-out-ahead-of-schedule-gets-official-june-21st/:
Firefox 5 glider ut i förtid, blir officiell 21 juni
Mozilla utlovat en snabbare uppdateringshastighet cykel för sina lömska webbläsare, efter lanseringen av Firefox 4 , och det är gjort bra på det löftet. Vi fick ordet i morse att den slutliga versionen av Firefox 5 finns nu tillgänglig för nedladdning på Mozillas ftp-server, bara 12 veckor efter den sista re-up. Den senaste inkarnationen för med sig stöd för CSS animation och en mer lättillgänglig gör-inte-banan inställning - nu tillgänglig på toppen av den personliga integriteten rutan - men kommer inte att se mycket i vägen för GUI förbättringar. Självklart, om du vill spela det säkert och undvika sista-minuten tweaks kan du hålla alltid avstängd tills version 5 blir officiell, men vad är det roliga i det? Om du redan har händerna i smyg räv, låt oss veta dina tankar i kommentarerna nedan.

[Tack, Haseeb]

Firefox 5 glider ut i förtid, blir officiell 21 juni publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 18 Jun 2011 16:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TechnoBolt | källa Mozilla (Linux) , (Mac) , (Windows) | Tipsa | Kommentarer

Nintendo säger att en Wii-U controller per konsol, berövar spelare två extra skärm

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/18/nintendo-says-one-wii-u-controller-per-console-robs-player-two/:
Wii U stöder flera skärm-regulatorer, kommer spel använder bara en just nu
Nintendos tablet-esque Wii U controller tog upp några frågor när det meddelades på E3. Frågor som "Vad är det för galet spel kommer att använda denna sak" och "Hur mycket kommer en andra controller kosta mig?" Den senare, åtminstone, har besvarats. Ingenting. Du behöver inte en. Nintendos Satoru Iwata sa nyligen i en intervju att spel värva fler än en Wii-U registeransvarige inte är aktuella riktigt ännu - även om de är möjliga. Vår egen Ittosai berättar att Iwata berättade Diamond Online att Wii U tekniskt kan stödja flera screen-regulatorer, men att ytterligare plattor skulle bli för dyrt att sälja på egen hand. Iwata fortsatte med att säga att konsolen skulle fartyg med bara en, och att spelutvecklare bör utforma titlar under antagandet att varje konsol kommer att använda en enda Wii U controller. Spelare två kommer att få nöja sig med en fornstora Wiimote, och även Satoru erkänner själv att det finns gott om dem runt.

Nintendo säger att en Wii-U controller per konsol, berövar spelare två extra skärm ursprungligen visades på Engadget , lör, 18 Jun 2011 15:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Diamond Online | Tipsa | Kommentarer

USA varnar för problem i kinesiska SCADA-programvara

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/s0r2KkjY5fY/US-Warns-of-Problems-In-Chinese-SCADA-Software:
alphadogg skriver "Två sårbarheter som finns i industriella styrsystem programvara som görs i Kina men används över hela världen på avstånd kan utnyttjas av angripare, enligt en varning som utfärdats på torsdag (PDF) av den amerikanska industriella styrsystem Cyber ​​Emergency Response Team. De sårbarheter som finns i två produkter från Sunway ForceControl Technology, en Peking-baserat företag som utvecklar SCADA-programvara för en mängd olika branscher, bland annat försvars-, petrokemi, energi, vatten och tillverkning. Sunway produkter används främst i Kina men också i Europa, Amerika, Asien och Afrika, enligt den rådgivande. SCADA-programvara har kommit under allt större uppmärksamhet från säkerhet forskare, eftersom programvaran har ofta inte genomgått rigorösa säkerhetskontroller trots att dess användning för att hantera kritisk infrastruktur eller tillverkningsprocesser. SCADA-system alltmer ansluten till Internet, som har öppnat upp möjligheten att hackers fjärrstyra bryta sig in i systemen. Förra året upptäckte forskare en mycket sofistikerad mask som kallas Stuxnet som senare visade sig målet Siemens WinCC industriell kontroll programvara. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Ny bildteknik hjälper till att förklara Medvetslöshet

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nnyaMcp2gcA/New-Imaging-Technique-Helps-Explain-Unconsciousness:
smitty777 skriver "En ny bildteknik som kallas fEITER (för funktionell elektriska impedansen Tomography av evoked respons) försök att förklara processen för att halka in i medvetslöshet. Den fEITER är en bärbar enhet som skapar 3D-bilder baserat på framkallade potentialer mäts hundra gånger per sekund. Den intressanta fynd från dessa studier är att medvetslöshet tycks vara resultatet av en ackumulering av hämmare nervceller från artikeln:. "Våra fynd talar för att medvetslöshet kan vara en ökning av hämmande församlingar över hjärnans cortex Dessa resultat ger stöd för Greenfield hypotes av neurala. församlingarna bildar medvetandet. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Vecka i Apple: olåst iPhone och rättegång nyheter galore

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_EzlFMThRK0/week-in-apple-unlocked-iphones-and-lawsuit-news-galore.ars:

Vi har alla återhämtat sig från WWDC-inducerad töcken ännu efter förra veckans Apple meddelanden? Om du inte har och du måste hinna med veckans högsta Apple-nyheter, vi är här för dig. Inte bara är det nya iPhone 5 och iPad näthinnan rykten display, iPhone 4 köpare i USA kan nu få en olåst version. Apple bosatte sig också sin patenttvister med Nokia och samtidigt inför nya varumärke stämningar, och vi intervjuade en indie skivbolag om varför de tycker att Apples villkor med icloud är en dålig affär. Läs vidare!

Rapport: iPhone 5 i sista test kan sakna 3G FaceTime på Verizon : Nästa generations iPhone är förmodligen på väg mot en September ut, eftersom det är enligt uppgift i den sista utprovning. Verizon kunder kan få ett orättvist behandlade, men eftersom transportören har ännu slutföra stöd för FaceTime samtal eller OTA uppdateringar av programvara.

Olåst iPhone 4 finns i USA, men det kommer att kosta dig : Det har varit en lång tid kommer, men Apple har äntligen börjat sälja en olåst version av iPhone 4 i USA. Enheten finns i både svart och vitt, utan bara GSM-versionen säljs som olåst.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Radio och Records: Kan vi inte alla bara kommer överens?

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/1EDSSyqcNUQ/:
Array

Min ängel Investor Checklista

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/REEniO3Qblw/:
Array

Webb av spel

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Nz60oFjbU-U/:
Array

ChevronWP7 Labs kommer jailbreaka din Windows-telefon med Microsofts godkännande

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/18/chevronwp7-labs-will-jailbreak-your-windows-phone-with-microsoft/:
ChevronWP7 Labs
Microsoft tjänade bara själva båten full av geek cred-och gjorde Apple och Sony ser ganska dåligt i processen. Vi visste att Windows Phone laget spelar bra med jailbreakers från ChevronWP7, men vi förstod inte hur mysigt de två skulle få. Idag devs meddelat att ChevronWP7 Labs skulle öppna snart, med godkännande från Redmond, så att användarna kan ladda homebrew program på deras telefoner. Till skillnad verktyg från iPhone Dev Team kommer denna tjänst inte gratis. Istället kommer kunderna att hosta upp en liten avgift via PayPal - men vi är säkra på att många av er är mer än villiga att betala ett rimligt pris för att undvika den typ av katt-och råttalek Apple har lekt med hackare sedan 2007.

ChevronWP7 Labs kommer jailbreaka din Windows-telefon med Microsofts godkännande ursprungligen visades på Engadget , lör, 18 Jun 2011 13:14:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa ChevronWP7 | Tipsa | Kommentarer

NanoNote blir trådlös

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MgQ491bKM2o/NanoNote-Goes-Wireless:
dvdkhlng skriver "Även om helt copyleft, den NanoNote handhållna plattform misslyckades med att få uppmärksamhet av många på grund av sin låga specifikationer och bristen på trådlös anslutning. Målet att hålla saker öppna hade sitt pris, och trådlös teknik är en gruva- . patent och NDAS Nu, några begåvade hackare utformat ett tillägg på kortet för att få trådlöst till NanoNote Det är inte vad du förväntar dig;. WLAN kompatibilitet offrades, väljer de mindre belastade IPv6 över 802.15.4 standarden istället . Den resulterande donglar kommer inte att vinna ett pris för högsta bandbredd, men utmärka sig på enkelhet, energieffektivitet och tillverkningsmöjligheter. Vill du se de fula detaljerna? Designs, källkod och produktion dokumentation publiceras under öppen källkod-licenser. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


NYU Medical Center går sci-fi, skannar patienternas palmer

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/18/nyu-medical-center-goes-sci-fi-scans-patients-palms/:
PatientSecure NYU är Langone Medical Center blir ett hopp om att hela 21: a århundradet sjukvård sak genom dikning de skrivunderlägg och pappersarbete för Palm skannar och digitala databaser. Den 5 juni sjukhuset kastade slå på en elektronisk patientjournal-tracking program från Epic Systems och parade den med biometrisk identifiering teknik från PatientSecure som läser av venerna i personer som händer med hjälp av infrarött ljus. Istället för att tvingas fylla i formulär med ditt försäkringsbolag info och personnummer varje gång du besöker placerar du bara handen på en scanner och - TA-DA - din bokföring kommit ända fram. Genom att kombinera kärlsystemet skannar (som är ännu mer unik än fingeravtryck) med patienten foton bör NYU kunna minimera felidentifiering och skära ner på dubbla poster. Hellre än att gå ut på en del cheesy pun om Palm läsning, vi lämnar det förutsägbara ordlekar till folk på ABC News - kolla in deras täckning efter pausen tillsammans med PR från Langone Medical Center.

Fortsätt läsa NYU Medical Center går sci-fi, skannar patienternas palmer

NYU Medical Center går sci-fi, skannar patienternas handflatorna ursprungligen visades på Engadget , lör, 18 Jun 2011 11:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Sätt Coin: Flytta Air Guitar för iPhone (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/18/insert-coin-air-guitar-move-for-iphone-video/:
I Sätt Coin, tittar vi på en spännande ny teknik projekt som kräver finansiering innan den kan slå produktion. Om du vill slå upp ett projekt, vänligen skicka oss ett tips med "Insert Coin" i ämnesraden.


Vi vet inte riktigt luft gitarrister någonsin skulle överväga att lägga till en Bonafide plocka sina omhuldade inbillade tidsfördriv, men vad händer om en petite plast plektrum kan stänga av dem stroke till stränginstrument akustik som mer än bara du kan höra? Det är tanken bakom Air Guitar Flytta, en $ 50 rörelsestyrda Gitarrhacka som par med en dedikerad iPhone- app med en enda docka-ansluten sträng. Den hjärnorna bakom Flytta är inte nya produktdesign - Colin Karpfinger skapade Thumbies, en sugkopp-baserade spel styrning tillbehör för iPhone och Ronald Mannak har lanserat andra freestyle elektroniska leksaker, inklusive V-Beat AirDrums och AirGuitar - så om de uppfyller sina $ 25.000 finansiering mål, föreställer vi oss att vi kommer att ha en mycket solid iPhone tillbehör på våra händer.

En $ 39 löfte får du ett drag med en 20 procent rabatt, och ett löfte av $ 49 kommer netto du en plocka från den första leveransen, så du kommer att knäppa iväg en månad innan folk i den första gruppen. Skaparna har ännu inte åta sig ett leveransdatum, men huvudet över till kicken om du vill göra ett löfte, eller hoppa förbi avbrottet för intro video och en uppdatering på vår sista featured produkt, ZionEyez .

Fortsätt läsa in Coin: Air Guitar Flytta för iPhone (video)

Sätt Coin: Air Guitar Flytta för iPhone (video) ursprungligen visades på Engadget , lör, 18 Jun 2011 12:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Kicken | Tipsa | Kommentarer

Först Exploit På kvantkryptografi Bekräftad

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4-BDzipzz9g/First-Exploit-On-Quantum-Cryptography-Confirmed:
Vadim Makarov skriver "Physics World rapporterar om forskare som visar ett fullt tjuvlyssnare på ett kvantnyckelfördelning länk. Skillnad från konventionella utnyttjar för säkerhetsproblem som ofta bara en mjukvara, spionera på kvantkryptografi krävs en låda full av optik och mixed-signal elektronik . Detaljer publiceras i Nature Communications, och som en fri preprint var Sårbarheten känt tidigare, men detta är den första faktiska arbetstiden exploatera med hemlig-nyckel inspelning bekräftade Patcha detta kryphål pågår Upplysningar:... jag är en av de forskare som arbetade på detta. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.