tisdag 13 september 2011

Apple vill trycka på paus om patent kostymer, samtal Motorola en lam anka

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/13/apple-wants-to-press-pause-on-patent-suits-calls-motorola-a-lam/:
I vad som skulle visa sig vara en mycket dyr lektion i skötte en mun planerar Apple för att använda Googles och Motorola egna ord mot dem i domstol . Under helgen lämnade Cupertino advokater två motioner att stanna i patent-relaterade tvister med Moto , hävdar OEM: s pågående sammanslagningen gör att företagets patent passar oförsvarbart. Enligt Apples rättsliga team, överför den föreslagna Motorola Mobility förvärv effektivt patentskydd kontrollen över till Google, ett påstående att offentlig-vänd uttalanden från båda företagen verkar bekräfta. Värdera potentialen resursslöseri och sannolika återföring av framtida före fusionen bosättningar, det hus som byggdes Jobs hoppas att vänta på slagsmål rättssalen förrän GoogMo konsolidering regleras. I båda de fall som för avlägsen rättegång datum i april och augusti 2012, ser det ut som alla inblandade parter ha gott om tid för att sortera den här röran ut, och sedan slåss igen.

Apple vill trycka på paus om patent kostymer, samtal Motorola en lam anka ursprungligen visades på Engadget på Mon, 13 Sep 2011 16:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Apple Insider | källa FOSS Patent | Tipsa | Kommentarer

Verizon intron 50 $ obegränsat plan, tar en sväng på kontantkort operatörer

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/13/verizon-intros-50-unlimited-plan-takes-a-swing-at-pre-paid-ope/:
I ett direkt skott på sina mindre konkurrenter, Verizon Wireless meddelade idag lanseringen av en ny 50 $ obegränsade planen för kontantkortskunder. Finns starta denna torsdag, den obegränsad samtalstid, text och webb option'll utbyggnad till alla operatörens butiker, förutom Walmart, Best Buy och Target. Användare som väljer att planen kommer inte att få välja bland high-end smartphones, och kommer i stället måste välja från ett urval av fyra har telefoner från LG, Samsung och Pantech. Flytten kan allvarligt undergräva tillväxt för Sprint - som driver Boost Mobile och Virgin Mobile - liksom mindre aktörer, som MetroPCS, som räknas förbetalda användare som majoriteten av sin kundbas. Det är egentligen inte en jämn kamp, ​​men med andra industrin titan AT & T erbjuder redan en liknande icke-tjänsterna , är allt rättvist i denna stökiga trådlösa krig.

Filed under:

Verizon intron 50 $ obegränsat plan, tar en sväng på pre-paid operatörer ursprungligen visades på Engadget on Tue, 13 Sep 2011 16:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Wall Street Journal | Tipsa | Kommentarer

Nystan Hash ... I Bash

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Rh6Q1Is_YRM/Skein-Hash-In-Bash:
Första gången accepterade inlämnare Matt16060936 skriver "... Igår kväll (err.. 3:00 i morse) Jag avslutade ett genomförande av härvan 512-512 hash-algoritm (version 1,3). Jag är ett fan av Skein och hoppas att det vinner SHA -3 tävling nästa år. En av de trevliga saker om Skein är hur snabbt det har antagits av många plattformar och genomföras på många språk. Därför presenterar jag Skein 512-512 genomförs i Bash. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Intel Mandat Universiteten får bidrag fil inte patent

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BnmKVCYNnkQ/Intel-Mandates-Universities-Receiving-Funds-Not-File-Patents:
sproketboy skriver "Sedan januari har fyra amerikanska universitet kommit överens om att vara värd för Intel vetenskaps-och teknik som kommer att finansieras i den takt 2,5 miljoner USD per år i fem år Men vänta, det finns en hake:. bolaget har gjort det ett villkor som i För att få de miljontals måste din högskola öppen källkod eventuell mjukvara och uppfinningar som kommer ut av detta forskningsanslag. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Intel visar upp Medfield-baserade Android tablet på IDF 2011, vi (kort) go ögon-on

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/13/intel-shows-off-medfield-based-android-tablet-at-idf-2011-we-b/:
Mycket i samma anda som den smartphone visade upp i morse, Intel retade också en Medfield-baserade Android tablet. Men till skillnad från den prototyp Andy Rubin vispas med honom utanför scenen, kunde vi åtminstone få upp ett nära och personligt med Intel Inside syskon. Tyvärr kan vi inte kunde faktiskt röra den, men här är att hoppas att vi kan spåra ett ner och göra en riktig hands-on någon gång idag.

Intel visar upp Medfield-baserade Android tablet på IDF 2011, vi (kort) go ögon-on ursprungligen visades på Engadget on Tue, 13 Sep 2011 15:45:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

NBC, TNT och TBS IPAD apps lägga full längd episoder, kommer inte att få tillbaka Steve Carell

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/13/nbc-tnt-and-tbs-ipad-apps-add-full-length-episodes-wont-bring/:
Vad är poängen med att släppa ett par Benjamins på tablet om du inte kan titta på video on-the-go? Även om mycket väsen har gjorts av Cupertino ovilja att lägga till Flash för sin linje av iOS-enheter, kungarna av innehåll (läs: nätverk) är fortfarande intriger upp olika sätt att hamn bästa godis gången öga till din bärbara griffeltavlor. Shoring upp att streaming klyftan är en trio av nya program från NBC, TNT och TBS som ger full episoder av nätverkens foder till din iPad , dock med vissa autentisering krävs . Till skillnad från andra högkvalitativa mobila videotjänster , dessa tre program kommer gratis. Så, gå vidare och slå upp källan nedan för att få din SVU att gå.

Fortsätt läsa NBC, TNT och TBS program iPad lägga full längd episoder, kommer inte att få tillbaka Steve Carell

NBC, TNT och TBS IPAD apps lägga full längd episoder, kommer inte att få tillbaka Steve Carell ursprungligen visades på Engadget on Tue, 13 Sep 2011 16:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink MacRumors | källa iTunes (1) , (2) , (3) | Tipsa | Kommentarer

Domstolen Förnekar EPIC har förnyad begäran, utmärkelser Avgifter

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/n5rL4OggDHs/Court-Denies-EPICs-Rehearing-Request-Awards-Fees:
OverTheGeicoE skriver "The Electronic Privacy Information Center skrivit ett pressmeddelande om DC Circuit Court att tilldela dem advokatkostnader igår. De är att få 21.482 $ i advokatarvoden för en öppen förvaltning stämningsansökan mot DHS som i slutändan ut dokument om DHS flygplatsen kropp scanner program. EPIC använt dessa handlingar som lämnats i EPIC v. DHS, en annan rättegång som försöker sätta stopp för användningen av skannrar flygplatsens kroppen. Vid slutet av en e-post version av detta pressmeddelande (EPIC Alert 18,18, ännu inte publiceras på webben), EPIC anges att "EPIC begärt en sv Banc omprövning av domstolens beslut att inte upphäva, men på September 12, 2011, minskade domstolen begäran." Är detta slutet på EPIC v. DHS, eller är detta helt enkelt öppna dörren för ett överklagande till Högsta domstolen? " Den fullständiga domen (PDF) är tillgänglig.

Läs mer om denna historia på Slashdot.


NVIDIA öppnar Windows 8 Developer Program med stöd för Kal-El tablets

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/13/nvidia-opens-windows-8-developer-program-with-support-for-kal-el/:
Om du inte har bott under en sten, du vet Microsofts Build Developer Conference som pågår just nu i Anaheim, Kalifornien, och Windows 8 är belle av bollen. Tidigare idag spillde Windows chefen Steven Sinofsky mer information om OS, försöker pracka på de minimikrav och NFC stöd , medan vi fessed upp till att ha haft några kvalitet hands-on tid själva. Så det borde inte komma som en överraskning att företagets hårdvara partners är också redo att börja prata. NVIDIA öppnade precis sin Windows 8 Developer Program, och säger att det kommer att omfamna inte bara x86-baserade datorer, men Tegra-drivna tablets också. Konkret innebär att stöd för sin kommande quad-core Tegra plattform, kodnamnet Kal-El , tillsammans med datorer packning GeForce, Quadro och Tesla kort. Varje utvecklare som råkar vara hängande runt Anaheim Convention Center kan registrera dig på NVIDIAs monter, men det finns också en online-registrering sida för alla andra. Finna att vid källan länken, tillsammans med den fullständiga PR efter pausen.

Fortsätt läsa NVIDIA öppnar Windows 8 Developer Program med stöd för Kal-El tablets

NVIDIA öppnar Windows 8 Developer Program med stöd för Kal-El tablets ursprungligen visades på Engadget on Tue, 13 Sep 2011 15:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Microsoft avslöjar mer Windows 8 Detaljer

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EXGdm0ADacg/Microsoft-Reveals-More-Windows-8-Details:
Barence skriver "Microsoft har släppt den första fullständiga uppgifter om Windows 8, med en allt-eller-inget sätt att pekskärmsteknik Alla versioner av Windows 8 -. Oavsett om de används på en pekskärm produkten eller inte - kommer att använda operativsystemets nya Metro-gränssnitt, som först utvecklades för Windows Phone 7 enheter. Tillkomsten av Windows 8 ser Microsoft införa en ny typ av ansökan, dubbade Metro program Stil och egen App Store. Företaget har även påstår sig ha ökat Windows 8 prestanda med snabb boot / avstängning tider, en ny Task Manager och möjlighet att uppdatera en dator med en ren installation av operativsystemet med program och inställning lämnas intakt. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Hotfile Sues Warner Bros än Missbruk av Takedown Tool

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sR0jHSlo0HE/Hotfile-Sues-Warner-Bros-Over-Abuse-of-Takedown-Tool:
schwit1 skriver med en bit i Torrent Freak om pågående rättstvister mellan Hotlocker och några studior film. Från artikeln:.. "Hotfile har stämt Warner Bros för bedrägeri och missbruk Hotfile anklagar filmstudio att systematiskt missbrukar sin verktyg mot piratkopiering genom att ta ner hundratals titlar att de inte innehar upphovsrätten till, inklusive öppen källkod Bland annat är Hotfile söker skadestånd för att kompensera bolaget för de förluster de lidit. " Nära slutet av artikeln nämns att filer tas bort av verktyget ersattes med länkar till juridiskt upphandla liknande verk från Warner Bros

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Intel hypes Ivy Bridge lämnar stackars Sandy i dess spår

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/13/intel-hypes-ivy-bridge-leaves-poor-old-sandy-in-its-wake/:
Intel reps bara inte kan motstå viska om sina 2012 Core-i-serien. AnandTech redovisar en påstådd 60 procent uppsving i 3DMark Vantage resultat från nästa generations integrerade grafikkretsar jämfört med Sandy Bridge, som mycket väl skulle kunna få ett slut på Intels ram- takt förnedring i händerna på AMD: s A-serien APU . Den skryta utökade också till Quick Sync, som är "privat", sa leverera video kodning dubbelt aktuell hastighet. Påståenden som dessa endast avser toppskiktet av Ivy Bridge sortimentet och de kjol runt nyckeln slagfälten av rå CPU-kraft och prissättning - vilket är precis där vi misstänker att AMDs FX-serien kommer att föra ståhej.

Intel hypes Ivy Bridge lämnar stackars Sandy i dess kölvatten ursprungligen visades på Engadget on Tue, 13 Sep 2011 13:42:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TGDaily | källa AnandTech | Tipsa | Kommentarer

Microsoft ger Samsung Windows 8 utvecklare datorer att bygga deltagare, AT & T kastar i 3G-tjänst

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/13/microsoft-gives-away-5-000-samsung-windows-8-developers-pcs-to-b/:
Det är bara inte en utvecklarkonferens i dessa dagar utan en stor giveaway, och Microsoft är nu komma igenom på den fronten på Build. Bolaget meddelade att det ger bort 5000 Samsung-byggda utvecklare "PC" till deltagarna, och att AT & T kommer att kasta på ett år i 3G-tjänsten (2 GB per månad) för bra åtgärd. Och, ja, om du inte har märkt, är Microsoft inriktad på att ringa alla Windows 8 enheten en "PC", även inklusive tablets. I detta fall kommer att PC komplett med en andra generations Intel Core i5-processor, en 11,6-tums 1366 x 768 Samsung Super PLS display, en 64GB SSD, 4 GB RAM och en docka med en USB, HDMI-och Ethernet-portar.

Microsoft ger Samsung Windows 8 utvecklare datorer att bygga deltagare, AT & T kastar i 3G-tjänst ursprungligen visades på Engadget on Tue, 13 Sep 2011 13:42:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Lycklig Programmerare dag!

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/V88HPVND0h8/Happy-Programmer-Day:
netbuzz skriver "Som konfektionerade semester går, dagens händelse - Programmerare dag - inte får den uppmärksamhet eller för, säg, sysadmin dag eller prata Like a Pirate Day (Ett undantag verkar vara Ryssland, där" Programmerare 'Day. "har" officiellt erkända "sedan 2009.) Men programmerare och deras fans tar till offentliga forum, om inte i drivor åtminstone i växande grupper, att ge kodare deras respekt."

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Amazons Bezos Söker Rymdfarkoster Patent

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tDQNl_uo5ak/Amazons-Bezos-Seeks-Spacecraft-Patents:
En anonym läsare skriver "rapporter Design News att Amazon.com grundare Jeff Bezos söker patent relaterade till hans" Blue Origin "kommersiella lokaler venture. Blå Ursprung var nyligen på nyheterna när Bezos tyst medgav att det andra testet kapsel lanseringen i augusti gick ut kontroll vid 47 tusen fötter. Huvudet Scratcher med patent, enligt Design News, är att man är för en två-stegs raket, vilket inte verkar särskilt roman. Vad är unikt, och tveksamt om det kommer att fungera, är patentansökan 20110017872 för "Sea Landning av rymdfarkoster och tillhörande system och metoder." Den här har en återanvändbar raket som går upp i suborbitala flygningen, då booster scenen reenters jordens atmosfär i en svans-första inriktning och landar upprätt på ett fartyg (båt). "

Läs mer om denna historia på Slashdot.