tisdag 5 april 2011

Fiat kommer att förlora $ 10.000 på varje 500 EV det säljer, fortfarande avser att föra den till USA under 2012

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/05/fiat-will-lose-10-000-on-every-500-ev-it-sells-still-intends-t/:
Eventuella nya tekniken kostar i allmänhet en arm, ett ben, och lite ditt förnuft att anta tidigt, men det är en lyx som de inarbetade bilmarknaden inte har råd med. Mot bakgrund av sin elastiska ekonomi biltillverkarna vill gå elektrisk varit tvungen att vara mycket aggressiva i att sänka sina egna vinster, en aggressivitet som nu har varit uppskattat av Fiats vd Sergio Marchionne att kosta dem så mycket som $ 10.000 per såld enhet. Fiats berömda lilla bil, Cinquecento, kommer att slå i USA i en ny EV konfiguration under 2012 , trots det faktum att det kommer att orsaka en ding till bolagets resultat. Det är faktiskt inte klart om Mr Marchionne är factoring i forsknings-och utvecklingskostnader eller om han pratar rent av material kostnader, även om Fiat öde är knappast unik - den Nissan Leaf inte förväntas generera en vinst för ett bra par år . Fiat 500 EV är sannolikt priset var indirekt avslöjas också av företagets chef påstående att det kommer att kosta ungefär tre gånger kostnaden för sin gas-powered versionen. Så ca $ 45.000. Usch!

Fiat kommer att förlora $ 10.000 på varje 500 EV det säljer, fortfarande avser att föra den till USA 2012 som ursprungligen visades på Engadget on Tue, April 5, 2011 16:28:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Autoblog Green | källa Automotive News Europe | Tipsa | Kommentarer

Apple släpper iAd Gallery: alla annonser, hela tiden

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/05/apple-releases-iad-gallery-app-all-ads-all-the-time/:
Trött på apps alltid i vägen för dina annonser? Det finns en app för det.

Apple släpper iAd Gallery: alla annonser, hela tiden publicerades ursprungligen på Engadget sön, 5 april 2011 16:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Apple Rubriker | källa iTunes | Tipsa | Kommentarer

Patent Troll går efter Alzheimers Forskare

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fxg_mf5TH98/Patent-Troll-Going-After-Alzheimers-Researchers:
En anonym läsare sänder detta utdrag från Nature News. "Webbplatsen för Alzheimers Institute of America (AIA) inte avslöja mycket om organisationen, men framställer det som åtagit sig att stödja forskning och patienter Bland personer som studerar Alzheimers sjukdom, men är AIA, baserat i St Louis, Missouri, mest känd för att lämna in stämningar mot företag och forskare - en metod som forskare säger kan hämma utvecklingen av forskning om kampen mot den fruktade sjukdomen ".

Läs mer i denna historia på Slashdot.


GNOME vs KDE: den senaste omgången

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yv1vGiX13e0/GNOME-vs-KDE-the-Latest-Round:
jammag skriver "Debatten om huruvida KDE eller GNOME är det bättre Linux-datorn är sedan länge. Men när Linux expert Bruce Byfield diskuterar, har ingått ett nytt kapitel nu att båda skrivbordsmiljöerna har versioner som är radikalt annorlunda än sina inkarnationer bara några år . tillbaka dessutom "skillnaderna i KDE 4.6 och GNOME 3 (de senaste versionerna) är större än de någonsin har varit," skriver han kastade bort sin vanliga diplomati, erkänner Byfield att han hörde strålande recensioner om GNOME 3, men håller inte med.: "Jag misstänker att majoriteten av användarna är mer sannolikt att vara nöjda med KDE 4,6 än GNOME 3." "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


SpaceX avslöjar planer för världens mäktigaste raket, Falcon Heavy

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/05/spacex-reveals-plans-for-worlds-most-powerful-rocket-the-falco/:
SpaceX lovade något stort , och det är nu levererade. Företaget har idag avslöjat sina planer för Falcon Heavy, som lovar att vara "världens mest kraftfulla raket." Hur stark är det? SpaceX säger 22-story raket kommer att kunna bära satelliter och rymdfarkoster som väger över 53 ton (eller 117,000 pounds) i låg bana runt jorden, vilket är nästan dubbelt vad rymdfärjan kan bära. Vad mer, är detta inte bara ett långt borta löfte. SpaceX säger raketen kommer att vara "klar" någon gång nästa år, och den första provflygningen är planerad till 2013. Raketen s blotta storlek är inte det enda försäljningsargument, men - det lovar också att kraftigt minska kostnaden för att skicka saker i rymden, där varje lansering beräknas kosta "bara" 100 miljoner dollar. Chef på tidigare avbrottet för en smak av vad som väntar.

Fortsätt läsa SpaceX avslöjar planer för världens mäktigaste raket, Falcon Heavy

SpaceX avslöjar planer för världens mäktigaste raket, Falcon Heavy publicerades ursprungligen på Engadget sön, 5 april 2011 16:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa SpaceX , Space.com | Tipsa | Kommentarer

Världens mäktigaste Rocket klar 2012, säger SpaceX

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dI7Fp1zPPxo/Worlds-Most-Powerful-Rocket-Ready-In-2012-SpaceX-Says:
Velcroman1 skriver "Elon Musk, miljonären grundare av privata rymdföretag Space Exploration Technologies Corp (SpaceX för kort) sa länge planerade Falcon Tunga fordon skulle vara redo för lyft i slutet av 2012. Raketen, som han kallade den mest kraftfull i världen, skulle vara i stånd att män till den internationella rymdstationen, släppa fordon och astronauter på månen - och kanske cruising till Mars och tillbaka ".

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Anstiftan till piratkopiering, Adobe Style

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8o3i-aAjIA8/Inducement-To-Piracy-Adobe-Style:
S Vulpy skriver "En tjänst vid samhällsvetenskapliga forskningsrådet hemsida talar om hur piratkopiering fetter hjulen på Adobe Creative Suite marknadsplats genom att göra det lättare att handskas med Adobe bryta kompatibilitet mellan versioner citera:". ... Denna oförenlighet inte involvera exotiska funktionalitet, bara rakt textlayout i kolumner och lådor. Den typ av saker som har varit huvudsakliga funktion publishing program sedan början av 1990-talet. Översätt detta dilemma till Brasilien eller Ryssland, där inkomsterna är en bråkdel av USA och du får en mycket enkel resultat. massiva piratkopieringen av Adobe-produkter faktiskt gå igenom denna process i den sista månaden i ett 4-årigt projekt om en tidsfrist och man kunde förstå att bli extremt välvilligt inställd till ett sådant perspektiv är detta, som vi har hävdat. , är inget fel i Adobe affärsmodell, det är affärsmodellen. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Solar Storm Wipes nästan ut NASAs Messenger

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/usk6cE1mn90/Solar-Storm-Nearly-Wipes-Out-NASAs-Messenger:
tcd004 skriver "Det var en hård förra veckan när en enorm koronala utmatning nästan slå Merkurius och kretsar Messenger rymdfarkosten. Forskare vid Space Weather Laboratory flög till handling, modellering händelsen för att avgöra hur nära det hade kommit till rymdfarkosten med hjälp av data från det dubbla STEREO sön observatörer. Gruppen använde en animerad modell som kallas WSA-Enlil, uppkallad efter en sumerisk herre vind och stormar. Enlil, som bär en krona av horn, är känd för att vara ett slags men också grym Gud som sänder ut katastrofer , inklusive en stor översvämning som utplånade mänskligheten. Lyckligtvis Messenger flydde Enlil vrede. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Googles nya molnbaserade Android Music app läcker ut

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/05/googles-new-cloud-based-android-music-app-leaks-out/:
Undrar vad Googles svar på Amazons moln musikspelare för Android kommer att se ut? Då verkar du nu har svaret - Tech Från 10 hemsida på något sätt lyckades få en utvecklare version av Android Market, som gjorde det möjligt att ladda ner Android Musik 3,0 och prova själva. Det webbplatsens tyvärr nere för tillfället (tillsammans med nedladdningen av applikationen själv att det var tillhandahålla), men det ser inte ut som det finns alltför många överraskningar att finna. Saker är nästan identiska med det befintliga Android Musikspelare i fråga om utseende, medan inställningarna menyn har oväntat utökats med olika streaming-relaterade alternativ. Android Market sig har också uppenbarligen varit tweaked något, och utvecklaren versionen ingår en del andra överraskningar också, inklusive nya kamera och skrivbord apps klocka. Tyvärr har vi ännu inte kunnat testa det själva, men du kan hålla ett öga på källan länken nedan för nedladdning att återvända.

Uppdatering: Ser ut som Droid Livet är också värd några nedladdningar av sina egna. Du hittar dem här .

[Tack, Joe]

Googles nya molnbaserade Android musik app läcker ut ursprungligen visades på Engadget sön, 5 april 2011 13:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Business Insider | källa Tech Från 10 | Tipsa | Kommentarer

App recension: SPB Shell 3D för Android

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/05/app-review-spb-shell-3d-for-android/:
Som vi alla vet, skönhet Android halsarna från det faktum att du får ett brett utbud av valmöjligheter när det gäller att enheter och gränssnitt, även om den senare kan ibland vara en tveeggat svärd . Lyckligtvis, vill användare som är trötta på sina uppblåsta Android UI men inte (eller inte) driver med rom nu har en annan enkel lösning. Kylning på ugnen rack är SPB's Shell 3D app för Android, som installeras som en ersättning (men avtagbar) startskärm som följer med några fiffiga widgets (radio växlar, motljus dimmer, väderprognos med ett 3D-diagram, klocka med över 60 skinn, värld tid med ett 3D-klot, etc.) och resizeable mappar.

Som ni kan se ovan, är höjdpunkten av showen här är läckert 3D karusell för att växla mellan upp till 16 paneler, och du kan utlösas genom att antingen trycka eller horisontellt dra ned-knappen i mitten. Medan i karusell-läge kan du ordna även panelerna, ändra färger eller flick bort överflödigt paneler. Allt detta krävs ingen manuell avläsning i vår ände, så det är säkert att säga att detta är en ganska intuitiv app. Läs vidare för att se vad resultatet är.

Fortsätt läsa App recension: SPB Shell 3D för Android

App recension: SPB Shell 3D för Android publicerades ursprungligen på Engadget sön, 5 april 2011 13:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Android Market | Tipsa | Kommentarer

FCC.gov: A Modern Open Platform

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/grz6WyXn25I/FCCgov-A-Modern-Open-Platform:
En anonym läsare skriver "FCC.gov precis lanserat en betaversion som syftar till att ta byrån in i framtiden. $ 1.350.000 webbplatsen följer WhiteHouse.gov leda till Drupal. Byrån regissören Steven Van Roekel talade med O'Reilly om verkets push för en öppen plattform: "Det är inte banbrytande grejer, men det genombrott för regeringen."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Världens mäktigaste Rocket klar 2012, säger SpaceX

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UfgW6-h8JR0/Worlds-Most-Powerful-Rocket-Ready-In-2012-SpaceX-Says:
Velcroman1 skriver "Elon Musk, miljonären grundare av privata rymdföretag Space Exploration Technologies Corp (SpaceX för kort) sa länge planerade Falcon Tunga fordon skulle vara redo för lyft i slutet av 2012. Raketen, som han kallade den mest kraftfull i världen, skulle vara i stånd att män till den internationella rymdstationen, släppa fordon och astronauter på månen - och kanske cruising till Mars och tillbaka ".

Läs mer i denna historia på Slashdot.