måndag 12 september 2011

Wacom Cintiq 24HD bilder bryta täcka börjar vi träna våra streckgubbar

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/12/wacom-cintiq-24hd-images-break-cover-we-start-practicing-our-st/:
Vi har alla hisnande sedan Cintiq 24HD valsat genom FCC senaste månaden ... och nu har vi ännu större anledning att vara glada. Även obekräftade, skyltar pekar alltjämt på en 24-tums HD-skärm (1920 x 1200 som stöds) - på vilka Wacom har genomfört en monter som ser ut att tillåta användaren att skräddarsy sin betraktningsvinkel baserat på uppgiften. Enligt CG Allt är perifera sägs att skryta 2048 nivåer av trycksensorer med en 60-graders lutning sensor, 92 procent Adobe RGB färgmättnad, 190 nits i ljusstyrka, 550:1 kontrastförhållande samt en 13 ms responstid. Vi väntar fortfarande på Wacom för att bekräfta allt detta, men de som hellre kasta försiktighet till vinden kan njuta nedan.[Tack till alla som skickade detta i]

Wacom Cintiq 24HD bilder bryta täcka börjar vi träna våra streckgubbar ursprungligen visades på Engadget on Mon, 12 Sep 2011 17:38:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa CG Allt | Tipsa | Kommentarer

Growing Up Geek: Billy Steele

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/12/growing-up-geek-billy-steele/:
Välkommen till Växa upp Geek en pågående funktion där vi tar en titt tillbaka på våra ungdomar och berätta historier om att växa upp att vara nördar som vi är. Idag har vi vår egen redaktör, Billy Steele .

Se till att dapper ung man där? Du skulle aldrig tro att någon klädd som goofily som barn skulle växa upp till en tech bloggare, nu skulle du? Det är sant - och jag har aldrig tänkt så heller - men som jag skulle komma för att ta reda på, skulle min okonventionella barndom hjälpa till att forma min nörd känslor på fler sätt än ett. Det hela börjar med att jag tog upp mina morföräldrar, som var häftigt, men oftast betydde att jag var minst ett år bakom på alla populära prylar. Detta innebar också att jag var tvungen att hålla fast vid saker och ting lite längre, så medan mina vänner var sportin "N64, var jag fortfarande Rockin 'Contra på NES (ingen skam).

Låt mig ta ett steg tillbaka för ett ögonblick. Min första exponering för teknik av något ämne var en högt körsträcka Atari på min mammas ställe. Hon hade ett helt bibliotek med spel, men de enda två som jag brydde mig om var Frogger och Grand Prix. Ett par år senare, när jag fått det eftertraktade OG Nintendo, överlevde jag på en ständig diet av Excitebike, Baser Laddad och Tecmo Super Bowl. Efter att ha spelat tills jag inte kunde se rakt - vid flera tillfällen som en elementär pojke - Jag kunde sträng ihop en handfull obesegrade säsonger med USA: s laget Dallas Cowboys. Jag har nu tagit om situationen för en Panthers "fan, men jag avvika.

Fortsätt läsa växa upp Geek: Billy Steele

Growing Up Geek: Billy Steele publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 12 Sep 2011 16:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Japans rikaste man konturer Renewable Energy Plan

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BjwVo0yAj9A/Japans-Richest-Man-Outlines-Renewable-Energy-Plan:
itwbennett skriver "tal vid lanseringen av hans japanska Renewable Energy Foundation, som beskrivs Masayoshi Son, grundare och VD för Softbank, en plan för att återuppbygga Japans energiinfrastruktur. Sonen sade att landet kunde gå över till förnybara energikällor för 60 procent av sin el krav på de kommande två decennierna. Han efterlyste en 2 biljoner yen (US $ 26 miljarder) "Super grid" över hela landet, och under vattnet utanför kusten, som skulle zip el runt billigt och effektivt för att möta efterfrågan. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Angelbird s PCIe-baserade SSD: det är på riktigt, det är sjöfarten, det är 800 MB / s

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/12/angelbirds-pcie-based-ssd-its-real-its-shipping-its-800mb/:
Kom ihåg att 1 GB / s PCIe SSD-system från Angelbird vi täckt ett år sedan? Jo, företaget bara låta oss veta att det är äntligen tillgänglig. Föreställningen påståenden är mer blygsam än vad vi såg i beta-fas, men vi är inte upprörd: det nya riktmärket är 800 MB / s läser och 750MB / s, skriver uppnås med en 3000 $ installation inklusive fyra 240GB SSD-moduler monterade på en Wings PCI -e kortet med en 32GB SSD inbyggt. Behov av att hålla något tillbaka för matvaror? Du kan inte minska antalet SSD utan att sakta ned allt, men fyra 60GB enheter på billigaste Wings Lite PCIe kort borde tillfredsställa de flesta söker spänning för knappt en storslagen. Vi hoppas Smart Modular är uppmärksam.

Fortsätt läsa Angelbird s PCIe-baserade SSD: det är på riktigt, det är sjöfarten, det är 800 MB / s

Angelbird s PCIe-baserade SSD: det är på riktigt, det är sjöfarten, det är 800 MB / s ursprungligen visades på Engadget on Mon, 12 Sep 2011 16:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Angelbird | Tipsa | Kommentarer

50 nya exoplaneter som har upptäckts, miljarder mer väntar

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BBGCpyFyMSQ/50-New-Exoplanets-Found-Billions-More-Await:
The Bad Astronomen skriver "Astronomer användning av en känslig spektrograf precis har meddelat att det finns 50 fler planeter som kretsar kring närliggande solliknande stjärnor Den viktiga saker att notera: 1.) Sexton av dem är super-jordar, och 2) 40% av alla Sun -liknande stjärnor verkar ha åtminstone en planet med mindre massa än Saturnus. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Efterfrågan på Custom Datacenter Server Rising

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/h4NpGiF2tHg/Demand-For-Custom-Datacenter-Servers-Rising:
Med sin postat första inlämningen, skriver SpaceCracker "Enligt denna Bloomberg artikeln är hårdvara jättar som HP och Dell tappar ut till Intel och andra som har anpassats snabbare på trenden att flytta från traditionella, off-the-shelf servrar för att anpassade -anpassade maskiner. "Köpare säger anpassade servrar erbjuder ett billigare och effektivare sätt att möta den boom i efterfrågan på personuppgifter som delas via webben. En hel del att efterfrågan kan tillgodoses genom billigare maskiner klippt av komponenter, uppgraderingar och backup tjänster som server beslutsfattare traditionellt erbjudande till stora företag. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Samsung driver Galaxy tab 10,1 genom FCC med T-Mobile AWS band

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/12/samsung-pushes-galaxy-tab-10-1-through-fcc-with-t-mobile-aws-ban/:
Visst, den Samsung Galaxy tab 10,1 är stor vid användning av Verizons LTE-nät , men vad händer om du letar efter något i mer av en GSM-, magenta-färgad smak? Du kanske har tur, om en ny tablet drivit igenom FCC gör sin väg till butikshyllorna. Enheten, som identifierats enbart som Samsung SGH-T859, levereras komplett med 1700MHz AWS för T-Mobile samt 850 / 1900 GSM / EDGE / WCDMA / HSPA, och har samma dimensioner som WiFi-versionen vi såg maj . Vi kan inte säga med en säkerhet att man kommer att använda Galaxy tab branding, men vi tycker att det är osannolikt detta skulle vara något annat. Och naturligtvis finns det ingen garanti att det kommer att bli en subventionerad enhet på T-Mobile, men vi vet att det finns mer än en handfull styvnackade som skulle vara villig att punga ut ett par extra Benjamins för privilegiet att använda denna skönhet på sina egna transportör. Så om din dag är nu lite ljusare på grund av nyheterna är du välkommen att kolla in enheten i galleriet nedan.

Fortsätt läsa Samsung pressar Galaxy tab 10,1 genom FCC med T-Mobile AWS band

Samsung driver Galaxy tab 10,1 genom FCC med T-Mobile AWS band ursprungligen visades på Engadget on Mon, 12 Sep 2011 15:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa

Ford elektriska E-Bike Concept packs en Galaxy S II på barer, motorn i hjulet

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/12/ford-electric-e-bike-concept-packs-a-galaxy-s-ii-on-the-bars-mo/:
Ford E-Bike Concept
Ford bländade oss redan med Evos konceptet , men slinkiest hybriden vi har sett hittills här i Frankfurt har inte fyra hjul utan två. Det är ett koncept cykel från Ford kallas - vänta på det - E-Bike Concept. Den innehåller en elmotor inbyggd i framhjulet som kan driva det upp till en maximal hastighet på 25 km / t, driven av ett 9.2Ah batteri. Eller du kan driva det på vanligt sätt genom att trampa, förmedlas vridmoment till bakhjulet via en kol bälte. (Fet kedjorna är förra seklet.)

Kanske ännu mer intressant är vad som ligger uppe på styret. Nej, det är ingen iDevice - uppfriskande det är en Galaxy S II . Genom några anpassade programvara kommer ryttare kunna byta fjädring lägen och naturligtvis kontrollera batteriets laddning för att inte tala få lite hjälp från Google Navigation och kanske pumpa ut några Pandora också. Ordet "Concept" i titeln här och spinkiga ramkonstruktion bör ge dig en ledtråd om när den här saken kommer att se produktion - förmodligen aldrig. Men, vi återkommer med en uppdatering om det någonsin förändras.

Ford elektriska E-Bike Concept packs en Galaxy S II på barer, motorn i hjulet som ursprungligen visades på Engadget on Mon, 12 Sep 2011 15:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Asus Eee Pad Slider upp för förbeställa på Amazon, med början på $ 480

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/12/asus-eee-pad-slider-up-for-pre-order-at-amazon-starting-at-480/:
Fortfarande inget officiellt lanseringsdatum för Asus är lustigt utseende 10,1-tums hybrid, men vi har redan sett tecken på en September release och nu finns det en hel trumma-rulle förbeställa sidor upp på Amazon. Du tittar på $ 580 för 32GB-modellen i vitt eller mocka, eller $ 100 mindre om du nöja sig med 16GB variant och klämma resten av din digitala ägodelar på microSD eller - ja indeedy - vissa USB 2,0 extern lagring. Onödigt att säga, alla nyanser kommer med samma Tegra 2 processor, Honeycomb 3,2, 1 GB RAM, Mini HDMI-utgång, en 5MP bakre kamera och 1.2MP front-facer. Vid det här laget, alla dessa reglagen behöver göra är att dyka upp.

[Tack, Peter]

Asus Eee Pad Slider upp för förbeställa på Amazon, med början på $ 480 publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 12 Sep 2011 15:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Amazon [1] , Amazon [2] , Amazon [3] , Amazon [4] | Tipsa | Kommentarer

PostgreSQL 9,1 Släppt

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Uc8UWxGLyLE/PostgreSQL-91-Released:
Med sin postat första inlämningen, skriver sega_sai "Den nya versionen av open source-databas PostgreSQL släpptes. Denna version innehåller många viktiga och intressanta funktioner som synkron replikering serializable snapshot isolering, stöd för per-kolonn collations, K-närmaste granne indexering, utländska uppgifter omslag, stöd för SELinux tillstånd kontroller och många andra. En komplett lista över ändringar finns här "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Fusion Garage ute efter lägre pris tablet Market

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KQjl0Ri8wXs/Fusion-Garage-Going-After-Lower-Price-Tablet-Market:
nk497 skriver "Fusion Garage har sjunkit priset på sin uppföljning till JooJoo tablet, styckning Grid10 pris av $ 200 till $ 299 i USA och £ 259 i Storbritannien. Frispråkig vd Chandrasekar Rathakrishnan tydligt har följt HP försäljning styrplattan brand , och lade märke till betydelsen av priset när det gäller att ta på Apples iPad Han sa att det inte finns någon mening med att köpa "en dålig kopia" av Apple tablet för samma pris "på $ 499, varför skulle du köpa -.. det är som att gå till Kina och köper en [falsk] Louis Vuitton väska, till samma pris som den verkliga Louis Vuitton väskor. Det är inte meningsfullt, när du vet att det är en rip-off produkt, sa han. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Microsofts mus utan gränser: KVM som dödade KVM (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/12/microsofts-mouse-without-borders-the-kvm-that-killed-the-kvm/:
Hittills har att köra flera datorer med ett tangentbord och mus tenderade att kräva KVM eller maskhål , men Microsoft utvecklare Truong gör har en bättre idé. Arbeta på Microsofts Garage - Redmond är efter kontorstid hobbyprojekt programmet - han byggde Mus utan gränser: programvara som låter dig styra datorer på samma trådlösa nätverk med en uppsättning ingångar som om det var en maskin med flera bildskärmar. Upp till fyra system kan bindas ihop och programvaran ger också för sömlös dra-och-släpp filöverföring. Microsoft släpper det gratis vid källan länken, plus att du kan se Truong Vill prata upp sin skapelse efter pausen.

Fortsätt läsa Microsofts mus utan gränser: KVM som dödade KVM (video)

Microsofts mus utan gränser: KVM som dödade KVM (video) publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 12 Sep 2011 14:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Geek.com | källa Microsoft TechNet , mus utan gränser (Download) | Tipsa | Kommentarer