söndag 30 januari 2011

Den Engadget Show Live! med Steve Wozniak

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/30/the-engadget-show-live-with-steve-wozniak/:
Människor, håll ögonen inställda till det här inlägget - eftersom klockan 6:00 PM ET, kommer vi att starta Engadget Show leva med Apple medgrundare Steve Wozniak, som förbinder oss för en kväll av Frank, ögonöppnande och runt omkring awesome konversation. Det blir mind-blowing enheter, galen giveaways och mycket, mycket mer! Vi har även fått musik från Zen Albatross. Du på allvar vill inte missa det.

Fortsätta läsa Engadget Show Live! med Steve Wozniak

Den Engadget Show Live! med Steve Wozniak publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 30 Jan 2011 17:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Google skulle slå Bing Vid Jeopardy, säger Wolfram

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UFGc0G6N9jo/Google-Would-Beat-Bing-At-Jeopardy-Says-Wolfram:
destinyland skriver "Stephen Wolfram, fysikern bakom Wolfram Alpha" svar motor, "anser att Google skulle slå Bing i någon tävling som grundar sig på frågor från Jeopardy". Wolfram tog ett prov av Jeopardy ledtrådar och matade dem i sökmotorer ", förklarar en teknik blogg. "När det kom till den första sidan, Google fick 69 procent rätt, bara att slå Ask med 68 procent och Bing på 63 procent. ... För att sätta detta i ett sammanhang, blir den genomsnittliga människan tävlande 60 procent av svaren rätt, medan mästare Ken Jennings har ett rekord på 79 procent. " Intressant, kom Wikipedia på sista och gjorde 23%, om de kan ha mer att göra med hur Wikipedia handtag sökningar. Om två veckor är IBMs Watson dator konkurrera på Jeopardy mot två av seriens alla tiders mänskliga mästare. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


MSIs GT680 gaming laptop granskad: potent på 720p, några batteritid också

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/30/msis-gt680-gaming-laptop-reviewed-potent-at-720p-some-battery/:
MSI kallar detta GT680R världens snabbaste gaming laptop. Spoiler varning - det är inte - men om du tappar $ 1.650 till NAB en start denna vecka, kommer du säkert få lite valuta för de pengar först. Trusted Recensioner och Hot Hardware nyligen fått tag på Sandy Bridge -utrustad bärbar monster en speldator, och fann den erfarenhet ganska tillfredsställande på det hela. Även Hot Hardware upptäckte att 2,0 GHz Core i7-2630QM chip och NVIDIA GeForce GTX 460 grafikkort var inte riktigt i stånd att spelbara FPS i de mest krävande DX11 titlar på äkta 1080p, sänka upplösningen till 720 linjer vanligtvis gjorde susen, och när det kom till rå CPU riktmärken som Core i7 höll sin egen mot även förra generations processorer för stationära datorer med lite problem att tala om. Vad mer, utrustad med en nio-cells batteri Trusted Recensioner lyckades dryga ut tre timmar av livet i en grundläggande produktivitet test, praktiskt taget okänd för en bärbar dator i denna klass, även om vi antar att du inte riskerar att bära omkring på detta 7,7 pund odjur till förmån för bärbara kalkylblad, eh? Hit upp vår källa länkar för mer information.

MSIs GT680 gaming laptop granskad: potent på 720p, några batteritid också ursprungligen visades på Engadget on Sun, 30 Jan 2011 17:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Trusted Recensioner , Hot Hardware | Tipsa | Kommentarer

Viewsonic V3D241wm, en datorskärm med 3D-teknik

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har lagt fram en ny bildskärm som funktioner mode tekniken vid denna tid, 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en latens på 2ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast 20.000.000:1 och en 120Hz uppdateringsfrekvens, frekvensen beroende på tillverkaren för att njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset blir i euro, men i Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket i löpande priser skulle vara cirka 376 euro, trots att vi inte kan detta vara det pris som när det gäller att säljas i Spanien.

Fler | Viewsonic

Mäter I Fingertips Om Driver är berusad

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/C3Su77amOT4/Sensor-Measures-In-Fingertips-If-Driver-Is-Drunk:
Hugh Pickens skriver skriver "Economic Times rapporterar om de första fungerande prototyper av en ny teknik som kunde mäta halten alkohol i blodet i en förares fingertoppar, med hjälp av sofistikerade touch-sensorer som ligger i rattar och dörrlås och ingenjörer säger att till skillnad från domstol beordrade andetag-analysator alkolås, som kräver en förare att blåsa i ett rör och vänta några sekunder för resultatet, kommer deras system analysera förarens blod-alkoholhalt på mindre än en sekund. Anti-rattfylleri korsfarare tror att nästan 9.000 väg döda i trafiken skulle kunna förhindras varje år om alkohol detektorer användes i alla fordon för att förebygga alkohol-nedsatt förare från att köra sina fordon. "Vi tror att detta kan förvandlas bilen till ett botemedel för eliminering av rattfylleri, säger Laura Dean- Mooney, vd för Mothers Against Drunk Driving. Men inte alla är förälskade i den anordning som skulle ha tillgång till biltillverkare i åtta till 10 år. "För vanliga, laglydiga medborgare, det är ett intrång i deras privatliv, säger Christen Varley, ordförande i Greater Boston Tea Party ".

Läs mer i denna historia på Slashdot.


PSA: Ändra ditt gamla Amazon.com lösenord för bättre säkerhet

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/30/psa-change-your-old-amazon-com-password-for-better-security/:
Amazon har fått påstås en säkerhetsbrist där hackare hittar ditt lösenord mycket lättare än de annars skulle, andt här är redan en fix på plats. Men få detta - du kommer förmodligen att behöva ändra ditt lösenord för fix ska verkställas, om du inte redan har gjort det under de senaste åren. Enligt Reddit användare, Amazon.com inloggningssystem kommer acceptera faktiskt någon fras så länge den börjar med ditt lösenord, till exempel "password123" när det magiska ordet är helt enkelt "lösenord" av sig själv. Det gör tydligen det mycket enklare för en dator att gissa ditt lösenord via brute force metoder, oavsett hur kontraproduktivt intuitivt som verkar, så om du helt enkelt ändra det direkt - och till något annat än "lösenord," snälla - du "LL har sundare mycket drömmar.

PSA: Ändra ditt gamla Amazon.com lösenord för bättre säkerhet som ursprungligen visades på Engadget on Sun, 30 Jan 2011 15:39:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Den konsumistiska , Wired | källa Reddit | Tipsa | Kommentarer

New Hampshire Bill kan det leda till Godkännande av godkännande Röstning

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fvLmX8nOyuw/New-Hampshire-Bill-Could-Lead-To-Adoption-of-Approval-Voting:
Okian Warrior skriver "Folket på FreeKeene rapporten:" Fyra republikanska statliga företrädare har sponsrat ett lagförslag som skulle ersätta första förbi-the-post röstar med godkännande rösta för alla statliga kontor och presidentval primärval Enligt detta system skulle väljarna väljer varje kandidat. de godkänner i (oavsett parti), och den kandidat som har den högsta totala vinner omröstningen totalt. Detta minskar strategiska röstning, och skulle ofta göra valen enklare för moderat och frihetlig kandidater. Räkningen, HB240, kommer att ha en offentlig utfrågning Tisdag februari 1: a, med House vallagen kommitté. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Hembyggda UAV jagar ner väte ballonger, fyrverkerier bränder lågor (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/30/homebuilt-uav-hunts-down-hydrogen-balloons-fires-firework-flame/:
Förstärkt verklighet är svullna, inte Missförstå oss, men det är inget substitut för den äkta varan - särskilt när det där är en badass tricopter utrustad med en NÖDRIGGAD fyrverkeri kanon för att regna ner miniatyr helvetet. Svenska R / C entusiaster byggt denna första person som flyger grej att göra ett enda uppdrag - att förstöra en serie av väte-fyllda ballonger - som förhoppningsvis kommer att hårdkodade i framtiden automater också. När allt skulle ballonger tjäna som en utmärkt distraktion när de oundvikligen kommer till dig . Ändå finns det ingen anledning till oro riktigt ännu, så luta dig tillbaka och njut av videon ovan medan du betraktar mänsklighetens slut.

Hembyggda UAV jagar ner väte ballonger, bränder lågor fyrverkeri (video) som ursprungligen visades på Engadget on Sun, 30 Jan 2011 14:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Geek.com | källa RCExplorer | Tipsa | Kommentarer

Sony avslöjar pris och storlekar av "Google TV?

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar som om någon inom företaget, eller om du är missnöjd med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller egentligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som vi inte vet om det är på riktigt) om möjliga storlekar som Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40-tums 40GT1 NSX-46GT1, (du gissade) av 46 inches. Och ändå, även risk för att deras priser skulle uppgå till mellan 1.300, 1.400 och $ 1900.

Den nyfikna detalj: Om detta är sant, det billigaste av Google TV skulle vara ännu dyrare (300 dollar) att 32-tums modell dyrare än Sony har människor i deras katalog.

Den Engadget Show återvänder ikväll kl 18:00 ET med Steve Wozniak!

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/30/the-engadget-show-returns-tonight-at-6pm-et-with-steve-wozniak/:
Avboka din middag planer, eftersom ikväll klockan 6:00 PM ET, den oefterhärmliga av grundarna av Apple Steve Wozniak kommer hit till oss för första Engadget Visa av 2011! Det blir en kväll att minnas som woz ansluter oss för en kväll med Frank, ögonöppnande, och runt omkring awesome konversation. Vi kommer att streaming live på 6:00 från Cooper Union's Rose Auditorium och vi har ca 200 lediga platser på en första till kvarn får först mala om du vill gå med oss personligen. Vi kommer också musik från den begåvade Zen Albatross och den vanliga galna giveaways. Lita på oss när vi säger att denna episod kommer att bli episk.

PÅMINNELSE: The Show kommer att äga rum i en härlig ny arena Rose Auditorium i Cooper unionens nya akademiska Building (dvs. inte TimesCenter) ligger i Manhattan på 41 Cooper Square . Antalet platser är mycket begränsad, så kom i tid!

Biljetterna är - som alltid - gratis för alla som vill närvara, men sittplatser är begränsat, och biljetter kommer att vara först till kvarn ... så kom i tid! Här är den uppdaterade information om vår nya biljettpolicy som du behöver veta:
  • Det finns ingen inträdesavgift - biljetterna är helt gratis
  • Evenemanget är alla åldrar
  • Biljettförsäljning kommer att börja på Cooper Union nya akademiska Building vid 14:00 ikväll, söndag, 30 januari kommer dörrar öppna för sittplatser vid 05:15, och showen börjar kl 6:00
  • Vi har nu tilldelats sittplatser, så de första att få sina biljetter kommer att få sittplats. Detta innebär också att när du får en biljett, sätet är din garanterade - du kommer inte att komma tillbaka i kö för att få en bra plats.
  • Du kan inte samla biljetter till vänner eller familj - någon som vill komma måste vara närvarande för att få en biljett
  • Sittplatser är begränsad (endast ca 200 platser i teatern), och när vi är mätta, vi full
  • Lokalen ligger på 41 Cooper Square New York, NY 10003 (karta efter paus)
  • Föreställningen längd är ca en timme
Tyvärr kommer vi inte att köra den vanliga text-till-vinna tävlingar för denna episod (vi vet det suger, men det är ur våra händer), så om du vill ha en plats måste du visa upp personligen. Om du är medlem av media som önskar delta, vänligen kontakta oss på: engadgetshowmedia [at] Engadget [dot] com, så ska vi försöka hjälpa dig. Alla andra icke-medier frågor kan skickas till: engadgetshow [at] Engadget [dot] com.


Prenumerera på Visa:

[ iTunes ] Prenumerera på Visa direkt i iTunes (M4V).
[ Zune ] Prenumerera på Visa direkt i Zune Marketplace (M4V).
[ RSS M4V ] Lägg till Engadget Visa foder (M4V) till din RSS-aggregator och få den levererad automatiskt.

Den Engadget Show återvänder ikväll kl 18:00 ET med Steve Wozniak! ursprungligen visades på Engadget on Sun, 30 Jan 2011 14:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Example.com har förändrats

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5xQAIvwn_LA/Examplecom-Has-Changed:
En anonym läsare skriver: "Den välkända domänen example.com, reserverade för privata testning, har uppdaterats Besöka domän i en webbläsare visas inte längre något innehåll. Stället besökare omdirigeras till en förklarande sida på IANA webbplats iana.org / domains / exempel /. Andra exempel områden som example.net är också affected.Is detta en dålig förändring? Kommer omdirigera orsaka problem för någon? "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Atomic Disguise Gör Helium Look Like vätgas

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SfjoqED1YmA/Atomic-Disguise-Makes-Helium-Look-Like-Hydrogen:
En anonym läsare skriver: "I en bedrift i dagens alkemi, har atom tinkerers lurade väteatomer till att acceptera en heliumatom som en av sina egna, rapporterar New Scientist. Donald Fleming vid universitetet i British Columbia i Vancouver, Kanada och kollegor lyckades dölja en heliumatom som en väteatom genom att ersätta en av sina kretsar elektroner med en myon, vilket är långt tyngre än en elektron. de kamouflerade atomen uppför sig kemiskt som vätgas, men har fyra gånger vikten av normala väte, vilket gör prognoser för hur atommassa påverkar reaktion kurser som skall sättas på prov. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Nook Färg är nu en $ 250 Honeycomb Tablet

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wF4h0AWZxZ8/Nook-Color-Is-Now-a-250-Honeycomb-Tablet:
Barnes & Noble marknadsför Nook Färg som ett e-läsare med tablett funktionalitet handily inbyggd, men denna beteckning undersells det lite - det är lika lätt att se det som en Android tablett med en 7 "multitouch-skärm och en Cortex A8-processor som råkar ha en stark bok-läsning egenskaper. Jämfört med den nuvarande stora namn i 7 "Android tabletter, Samsungs Galaxy Tab, det är ganska underspec'd (ingen kamera eller GPS-mottagare, Wi-Fi men ingen 3G), men det kostar också bara $ 250. För några dagar sedan lyckades Android hackare att sätta Android 3,0 (Honeycomb) på färgen, men på ett mestadels handikappad stat. Nu Liliputing påpekar att de har aktiverat hårdvaruacceleration också. Ganska snyggt att en av de billigaste kapacitiva skärmen tabletter kan du få hanterar ett operativsystem som ett par veckor tillbaka väntades kräva tyngre järn. Som kommentarer på Engadget påpekar, är det inte mycket jämnaste resultat, men detta är en tidig bygga av entusiaster, och ser inte så pjåkig. Utvecklaren tillkännagivande av hamnen påpekar att detta är ett pågående arbete: "det som inte fungerar ... ganska mycket allt annat, ingen accelerometer, ingen wlan, inget ljud inte har börjat arbeta på dessa saker än.."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Connecticut AG väljer Street View förlikningen, utan att se data

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ESc0ZUKdzCA/Connecticut-AG-Opts-For-Street-View-Settlement-Without-Seeing-the-Data:
theodp skriver "Kontrollera Googles data snara är avgörande för bedömningen av ett straff och de skall säkerställa inte upprepas, sade Connecticut justitieminister Richard Blumenthal i december förra året som svar på Googles" oavsiktligt "insamling av nyttolast data från WiFi-nätverk." Vi kommer att kämpa för att tvinga Google att komma ren som beviljar mitt kontor tillgång till felaktigt material som samlats in och skydda sekretess, eftersom företaget har gjort i Kanada och på andra håll. " Det var då. Tur för Google, det finns en ny AG i stan, och Blumenthal efterträdare George Jepsen sade på fredagen att hans kontor kommer att träda i förlikningsförhandlingar med företaget utan att se över snattade data som Google har orubbligt vägrat att dela med det. ' Detta är ett gott resultat för befolkningen i Connecticut, "Jepsen sade i ett uttalande. En separat Jepsen pressmeddelande föreslog en del av skulden för privatlivet förseelser som med Googles offer, som fick rådet att" stänga av ditt trådlösa nätverk när du vet du kommer inte att använda det "för att motarbeta dem som" kan vara att titta på din Internet-aktivitet utan din vetskap. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Chrysler visar upp Ram plug-in hybrid elektriska lastbil, inte kommer att sälja den till dig

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/30/chrysler-shows-off-ram-plug-in-hybrid-electric-truck-wont-sell/:
Det finns redan ett par hybridlastbilar på marknaden (främst från GM), men sant plug-in hybrid elektriska truckar är en annan sak. Chrysler nu ser ut att ändra på det, dock - åtminstone i liten skala - med sin nya Ram plug-in hybrid som är inställd på att bygga ut till åkerier i sommar. Det var bara första gången på den Washington DC Auto Show, och det par ett 12 kWh batteri från kanadensiska batteri-maker Electrovaya med Chrysler egen 5,7-liters HEMI V8-motor, som Electrovaya säger kommer att göra det möjligt för upp till 20 miles av körning på endast el. Tyvärr finns det inga ord om alla planer på att faktiskt göra trucken är tillgänglig för enskilda konsumenter, men Chrysler verkar åtminstone vara optimistiska om hybridlastbilar i allmänhet, med ett företag talesman att notera att halva ton pickups är naturligtvis mycket bättre på att bära en batteri än en bil, och att lastbilar fungerar bättre som hybridfordon plattformar.

Fortsätt läsa Chrysler visar upp Ram plug-in hybrid elektriska lastbil, inte kommer att sälja den till dig

Chrysler visar upp Ram plug-in hybrid elektriska lastbil, inte kommer att sälja den till dig ursprungligen visades på Engadget on Sun, 30 Jan 2011 10:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Edmunds | Tipsa | Kommentarer