onsdag 23 februari 2011

iBike Dash förvandlar din iPhone eller iPod touch till en cykeldator

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/23/ibike-dash-turns-your-iphone-or-ipod-touch-into-a-cycling-comput/:
Det är inte precis någon brist på sätt att montera din iPhone eller iPod touch till din cykel, men det är avgjort färre alternativ som faktiskt förvandla din IOS-enhet till en fullfjädrad cykeldator som är att kunna ersätta dem från lik av Garmin . Denna nya iBike Dash enhet lovar att göra just detta, dock. Det inte bara hus enheten är ett skyddande, vattentät skal, men det innehåller en ANT + hastighetsmätare och är kompatibelt med andra ANT + enheter så att du kan mäta puls och kadens. Den har också plats för en extra uppladdningsbart batteri för att förlänga din körning, och det gör naturligtvis använda en gratis app som drar nytta av din iPhone's GPS-funktioner (ingen inbyggd GPS här för att hjälpa touch iPod-användare). Naturligtvis kostar allt som innebär detta en betydligt mer än en enkel cykelhållare - leta efter den grundläggande modell för att ställa dig tillbaka $ 199, medan deluxe-paketet (inklusive kadens och HR-monitorer tillsammans med ett extra batteri och laddare) driver 329 $ .

Fortsätt läsa iBike Dash förvandlar din iPhone eller iPod touch till en cykeldator

iBike Dash förvandlar din iPhone eller iPod touch till en cykeldator som ursprungligen visades på Engadget , ons, 23 Feb 2011 17:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa iBike Dash | Tipsa | Kommentarer

Stuxnet's Legacy: Get Back to Basics eller Få Ägda

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UA8wtVLpym4/Stuxnets-Legacy-Get-Back-to-Basics-or-Get-Owned:
Gunkerty Jeb skriver "attacker som Stuxnet, Operation Aurora eller GhostNet är inte vad de flesta företag och organisationer behöver vara orolig. Det enkla faktum är att de flesta organisationer är som långt ifrån att skydda mot samma hot som de har inför för senaste 10 åren. SQL-injektion, phishing, skadliga bilagor, social ingenjörskonst. Old, var och en av dem. Och ändå, ändå otroligt effektiv på att kompromissa nätverk i några av de mest kända och teoretiskt mest skyddade företag. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


eBook lånebibliotek Lanserad

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/467Bglz7aGo/eBook-Lending-Library-Launched:
En anonym läsare skriver "Open Library har startat ett program eBook utlåning. Beskyddare av denna Internet Archive-ledda grupp av bibliotek kan låna upp till fem böcker åt gången, upp till två veckor. Liksom böcker kan eBooks vara på lån bara för att en patron i taget. Organisationen uppfattar denna modell som ger mer valuta för bibliotekens dollar. Böckerna är oftast 20th-talet titlar. Vissa bibliotekarier har böcker som är för ömtåliga eller sällsynta för utlåning och kommer att söka dem för eBook utlåning. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Schack Spel Översatt till musik

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8l6kvjPRWfM/Chess-Games-Translated-To-Music:
En anonym läsare skriver "Blogger Jonathan W. Stokes används algebra karta berömda schackpartier på ett piano, och sedan skickas ut resultatet som MP3-filer. Den skapade låtarna är förvånansvärt Listenable."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Dell rullar ut Froyo uppdatering för AT & T och Rogers Streak 5 användare

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/23/dell-rolls-out-froyo-update-for-atandt-and-rogers-streak-5-users/:
Dell knuffade redan angett sin Froyo uppdatering till användare av olåst Streck väg tillbaka i november , och det ser ut som de som köpt deras streak 5 från AT & T eller Rogers kan nu äntligen med i leken också. Företaget började bara rulla uppdatering för dessa användare ut over-the-air idag, och det för med sig alla funktioner som vi redan sett på olåst Streck, inklusive Flash-stöd, Dells Stage UI och, naturligtvis, stöd för alla apps som kräver Android 2.0 eller senare. Hit upp källan länken nedan för fullständig information om uppgraderingen.

Dell rullar ut Froyo uppdatering för AT & T och Rogers Streak 5 användare ursprungligen visades på Engadget , ons, 23 Feb 2011 14:56:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Direct2Dell | Tipsa | Kommentarer

Arbetsgivaren komma Lösenord Framställningar Suspended

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FlUWdpsbo_M/Employer-Facebook-Password-Requests-Suspended:
Hugh Pickens skriver "The Washington Post rapporterar att Marylands Institutionen för allmän säkerhet och kriminalvård har avbrutit ett ungefär årig praxis att be presumtiva anställda att frivilligt lämna ut sitt användarnamn och lösenord till sociala medier webbplatser som Facebook. I ett uttalande Institutionen sade begäran om användarnamn och lösenord var frivilligt, och inte hade beaktats vid bedömningen av arbetssökande. emellertid "Mot bakgrund av dessa farhågor som ACLU och eftersom detta är ett framväxande område i lag, Avdelningen har avbrutit arbetet med att be om sociala medier information under 45 dagar för att se över förfarandet och se till att den används konsekvent och korrekt. "" Vi täckte den här historien tillbaka när ACLU tog ärendet.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Bokrecension: säkerhetsinformation och Event Management genomförande

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XtFyJefhzAM/Book-Review-Security-Information-and-Event-Management-Implementation:
brothke skriver "Med många olika typer av loggar och revision data, säkerhet Information och Event Management (SIEM) försöker fixa det genom att addera, korrelera och normalisera loggen och granska data. Slutresultatet är en skärm som visar alla de olikartade . data till ett gemensamt element Medan stor i teorin, är djävulen i detaljerna. och det finns gott om detaljer i utbyggnaden av en SIEM på företagsnät säkerhetsinformation och Event Management genomförande ger en gedigen introduktion, översikt och analys av vad en SIEM (även känd som SIM, SEM, SEIM och andra) är, och vad som behöver gå in på det för ett effektivt genomförande och drift. " Läs nedan för resten av Ben: s granskning.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Den osäkra framtiden för NYC's Last Arcade

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hASwtC1jJGA/The-Uncertain-Future-of-NYCs-Last-Arcade:
HansonMB skriver "Vid ungefär nästan samma tid varje år, rykten börjar dyka upp som Chinatown Fair, den sista älskade spår av New Yorks Video Arcade guldålder, snart kommer att ställas inför sin sista dagarna. Det hände igen förra veckan när tweets och blogginlägg satte ny fart tala om den legendariska Arcades överhängande avskärmning. Utan att ens prata med någon, kan du känna en känsla av annalkande rädsla som spelare i alla åldrar deltog av deras vanliga knappen-bultande tidsfördriv. Men Fair, som har stått i en form eller en annan på Mott Street strax utanför kanalen sedan 1950-talet, kommer inte ner utan en kamp. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


MacBook Pro info Läcka, IPAD Event 2 mars

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qGpfz4x7FPQ/MacBook-Pro-Specs-Leaked-iPad-Event-March-2:
Stoobalou uppdateringar oss på olika Apple rykten, säger, "Snaps av Apples nära förestående uppdatering av MacBook Pro sortimentet har läckt ut, vilket bekräftar de flesta av de rykten cirkulerar." Light Peak ser ut som den skall Thunderbolt. De 13 "kommer att innehålla 2,3 GHz Dual Core i5s och 4 gig RAM. Utöver MacBook Pro rykten har IPAD uppdateringen ryktena bekräftats, med inbjudningar att gå ut till det formella meddelandet den 2 mars.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


SlingPlayer Mobile för iPhone & IPAD uppdaterad med video-utgång

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/23/slingplayer-mobile-for-iphone-and-ipad-updated-with-video-out-supp/:
Om du har en iPod, iPhone eller IPAD med SlingPlayer Mobile app, nu har du en Slingbox att gå eftersom app var bara uppdaterats med stöd för video ut över komponentkablarna med hög kvalitet. Version 2.1 innehåller också ett par ospecificerade buggfixar, men vi räkna möjlighet att titta på TV, på en TV med hög bitrate bäckar är mer än tillräckligt för att få användare att mosa uppdatera-knappen och gräva ut sina oanvända anslutningar.

[Tack till alla som skickat detta i]

SlingPlayer Mobile för iPhone & IPAD uppdaterad med video-utgång ursprungligen visades på Engadget , ons, 23 Feb 2011 12:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa IPAD , iPhone | Tipsa | Kommentarer

Phononic Devices höjer $ 10 miljoner Slå Värme avfall till energi

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/8DU5Aalvyqs/:
Array

Mobil Spyware Konferenser Into Your Europaparlamentet

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cU6eyHxA1rI/Mobile-Spyware-Conferences-Into-Your-Calls:
wiredmikey skriver "rapporter Flera varianter av Android Virus" Hong Tou Tou "dyker upp, som främst har arbetat sig in på smartphones via alternativa marknadsplatser app. Idag såg vi rapporter om en ny variant av spionprogram" Spy.Felxispy "inriktning Symbian-enheter, som de nationella Computer Virus Emergency Response Centre i Kina. Mer än ett dussin varianter av spionprogram har dykt upp sedan den första sågs, och de senaste har påverkat 150.000 + enheter. Väl installerat, kommer spionprogram slå på konferensen Ring inslag i enheten utan att användarnas medvetenhet. När användare gör telefonsamtal lägger spionprogram automatiskt av samtalet för att övervaka samtalet. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Apples innehar en IPAD 2 händelse den 2 mars ... Vi är där live!

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/23/apples-holding-an-event-on-march-2nd-well-be-there-live/:
Hej titta på det! Ryktena var sanna. Apple kommer att hålla en mediahändelse den 2 mars ... och Engadget kommer att vara där live täcker det hela. Som du kan berätta genom bilden ovan (skickas med bjuda), kommer detta att bli allt om tabletter - iPads, för att vara exakt.

Apples innehar en IPAD 2 händelse den 2 mars ... Vi är där live! ursprungligen visades på Engadget , ons, 23 Feb 2011 11:10:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Samsung Captivate uppdatera till Froyo knuten till i morgon, 24e februari (uppdaterad: HTC Aria uppdatering kommer "mycket snart")

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/23/samsung-captivate-update-to-froyo-pegged-for-tomorrow-february/:
Ett falsklarm är illa nog, men två skulle vara positivt ont, skulle inte det? Vi är försiktigt optimistisk om att Samsung och AT & T är allvarligt det här gången om att publicera Captivate är uppdateringen till Android 2,2 startar i morgon, ytterligare ett steg i Sammy's långa, utdragna väg att få alla sina utlovade Galaxy S uppgraderingar ut genom dörren. Vi är säkra ägare kommer att uppskatta några av de enkla nöjen i livet som Froyo (och Pepparkakor ) ägare har kommit att ta för givet som att kunna flytta program till externa lagringsmedia ... och det är allt bara några timmar bort. Kan du känna spänningen?

Uppdatering: i ett officiellt komma video bara upp , AT & T nämner att det redan är i färd med att testa en Froyo uppgradering för HTC Aria också - och det ska komma "mycket snart".

Samsung Captivate uppdatera till Froyo knuten till i morgon, 24e februari (uppdaterad: HTC Aria uppdatering kommer "mycket snart") som ursprungligen visades på Engadget , ons, 23 Feb 2011 11:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa @ GalaxySsupport (Twitter) | Tipsa | Kommentarer

Motorola Atrix 4G Laptop Dock demo enheter har multitouch styrplatta - men din inte

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/23/motorola-atrix-4g-laptop-dock-demo-units-have-multitouch-trackpa/:
Vi var modfälld att upptäcka att vår granskning enhet av Laptop Dock för Moto's Atrix 4G hade inte multitouch kapacitet, vilket gör bläddring en ganska gammaldags affär - och med tanke på att en stationär build av Firefox står högt i Webtop förmåga, är rullning något du kommer att göra en hel del. Tja, det är här det blir konstigt: ett antal personer på XDA-utvecklare diskuterar det faktum att i butik demo enheter Laptop Dock verkar mystiskt ha multitouch till i, och minst en affisch konstaterar att en Motorola rep som besökte sin lokala butik för ett tag sedan hade multitouch fungerar så bra. Det innebär att en av tre saker: antingen dessa enheter är fysiskt olika hårdvara, de är att köra en uppgradering prerelease firmware, eller de har fått en funktion som drogs i sista stund, kanske därför det inte fungerade så bra. Tyvärr verkar det senare rimliga eftersom Motorola har meddelat oss att den bärbara datorn Dock hårdvara inte stöder multitouch och det är inte något vi kan förvänta oss att läggas till i på vägen - men vi kan hoppas.

[Tack, Caleb]

Motorola Atrix 4G Laptop Dock demo enheter har multitouch styrplatta - men din inte ursprungligen fanns på Engadget , ons, 23 Feb 2011 11:55:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa XDA-utvecklare | Tipsa | Kommentarer