lördag 2 juli 2011

Facebook för att lanseringen i-browser videochatt drivs av Skype?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/02/facebook-to-launch-in-browser-video-chat-powered-by-skype/:
Microsofts $ 8500000000 förvärv av Skype har inte stängt än, men det ser ut som Redmond redan arbetar bakom kulisserna för att göra tjänsten ännu mer utbredda. Enligt vissa anonyma källor intervjuad av TechCrunch, är Facebook kommer att införa videochatt nästa vecka, och att tjänsten kommer att drivas av ingen mindre än Skype. Och medan tjänsten kommer att vara webbaserad, är det också sagt att inkludera en stationär komponent. Vi skulle säga inget av det låter för fantastiska - videosamtal skulle vara en logisk förlängning av Facebook chat, en nd låt oss inte glömma $ 240.000.000 Microsoft investerat i området redan 2007. Vad mer, skickade Facebook ut inbjudningar till ett event nästa vecka, där Mark Zuckerberg var klart outfit skulle presentera en ny produkt från Seattle team. Det är i Microsofts bakgård, naturligtvis, inbjuder själva chatten ikoner på dem, och mest påtagligt har att Seattle kontoret har knäppa upp ingenjörer som specialiserat sig på stationära datorer. Totalt som ger upp till en sannolik sann historia för oss, men vi kommer inte veta säkert förrän lång, Beachy helg är igenom.

Facebook för att lanseringen i-browser videochatt drivs av Skype? ursprungligen visades på Engadget , lör, 2 Jul 2011 17:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa TechCrunch | Tipsa | Kommentarer

FBI Wiretapped Hemingway

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HD5IPAOtFx0/FBI-Wiretapped-Hemingway:
Hugh Pickens skriver "På femtioårsdagen av död genom självmord av författaren Ernest Hemingway, hans vän och levnadstecknare AE Hotchner skriver i NY Times att mannen som hade stod på sig mot laddning vattenbufflar, som hade flugit uppdrag över Tyskland, som hade vägrat att acceptera den rådande stilen att skriva, men bestående avslag och fattigdom, hade insisterat på att skriva på sitt eget unika sätt, var den här mannen, min djupaste vän, rädd - rädd att FBI var efter honom, att hans kropp var sönderfallande , att hans vänner hade vänt på honom, var att leva inte längre ett alternativ. " Mitt i depression och under behandling på St Marys Hospital i Rochester, Minnesota, var Hemingway övertygad om att hans rum var avlyssnad, hans telefon var avlyssnad, och misstänkte att en av internerna var ett matas. Decennier senare, som svar på en Freedom of Information petitionen, släppte FBI sina Hemingway-fil. Det visade sig att början på 1940 J. Edgar Hoover hade placerat Hemingway under övervakning eftersom han var misstänksam mot Ernest verksamhet på Kuba. Den övervakning fortsatte under hela hans fångenskap på St Marys Hospital , vilket gör det troligt att telefonen utanför hans rum var avlyssnad trots allt. "I år sedan, jag har försökt att förena Ernest rädsla för FBI, som jag tyvärr missbedömde, med verkligheten i FBI-filen", skriver Hotchner, författare Papa Hemingway och Hemingway och hans värld. "Jag tror nu att han verkligen kände för övervakning, och att det bidragit väsentligt till hans ångest och hans självmord. '"

Läs mer om denna historia på Slashdot.


ARM chips att konkurrera PS3, Xbox 360 i 18 månader?

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/FerK9S_IF3E/arm-chips-to-rival-ps3-xbox-360-in-18-months.ars:

ARM har slagit prestanda trumman igen, denna gång berättar Inquirer att en ny Mali GPU designen utkommer i 18 månader kommer att göra sin marker lika av nuvarande generations spelkonsoler som Xbox 360 och Playstation 3. Det kan inte finnas något tvivel om att en ARM-baserade mobila chip kommer att överträffa dessa två konsoler i pixel-driver kapacitet (mätt på olika sätt) någon gång i framtiden, men vi har hört den här typen av prat om Mali förut.

Vissa googla dyker upp 2009 och 2010 som år när Mali var tänkt att få Xbox 360-nivån grafik till mobiler, och vi är säkra på att om vi gick förbi den första sidan med sökresultat vi kunde hitta mer.

Men oavsett ARM har sagt tidigare, det är inte riktigt en sträcka att föreställa sig att detta händer i ungefär ett 18-månaders tidsram. För referens, på 2010 ISSCC, visade Microsoft upp SoC som driver den senaste versionen av Xbox 360, en kombo chip som sätter CPU och GPU i konsolen på samma 45nm dör och klockor på endast 372 miljoner transistorer. Det är lite mer än 100 miljoner transistorer mer än NVIDIAs 40nm Tegra 2 mobila chip från samma år. Så ja, givet en process krympa till 28nm eller däromkring, verkar det mycket möjligt att ARM kommer åtminstone kunna packa så mycket hårdvara som Xbox 360 inte till ett program processor.

Så mycket för ARM: s Mali påståenden. Den mycket intressanta frågan är, vad NVIDIA har ute i detta läge?

Bolagets kommande Kal-El delen kommer ut under andra halvåret i år, och det kan mycket väl få något som liknar console-nivå prestanda för att tablets och andra bärbara. Och 18 månader från och med nu kan vi börja se ut något av projektet Denver, som mycket väl skulle kunna göra för en mördare desktop gaming-chip (förutsatt att alla spel kommer att köras på den).

Läs kommentarer till detta inlägg


Gillmor Gang 7.2.11 (TCTV)

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/dCzYsr0lx4g/:

The Gillmor Gang - Robert Scoble, John Borthwick, Kevin Marks och Steve Gillmor - gick Circle Game som kanaliseras av Joni Mitchell och Tom Rush. Google + verkar vara en hit, vilket betyder att det kommer snart att uppnå den kritiska massa där alla sociala programvaran måste examen från high school till bortom. För nu verkar tjänsten som en bredare implementation av FriendFeed, som vissa av oss kände var stympad inte av användarna utan av Facebook-förvärvet. Med andra ord, för en del att nygamla är bra.

För @ Borthwick är projektet ett betydande åtagande för ett företag vi har varit förringande av de senaste månaderna tillsammans med sin aktiekursen. För @ scobleizer, betyder det att striden mellan räckvidd och rika, denna gång i sociala kretsar som Google definierar grafer. För @ kevinmarks, mycket arbete, men en stark insats. För @ stevegillmor, ja, måste du titta på showen. Men ett tips: 1 s till Twitter, FaceTime, och den som gör nya misstag snabbt.


Verizon uppgifter avgifter läcka fortsätter, $ 30 tjudra för 4G kunder

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/02/verizon-data-charges-leak-continues-30-tethering-for-4g-custom/:
Skanningen påstår ovan för att visa en Verizon kund broschyr som kommer att visas i butik nästa torsdag, avslöjar ingenting utöver den detaljerade läcker vi redan rapporterat men åtminstone ge några lugnande plisserade bekräftelse av de framträdande detaljer. Nya kunder kommer att stängas av från den lyckliga land obegränsad data, och kommer istället att behöva hosta upp stegvis månadsavgifter från $ 10 för 75 MB upp till $ 80 för 10 GB, plus en extra $ 20 för tjudra rättigheter. I en separat tur att denna historia, hör vi att kunder som vill tjudra till en 4G handenhet måste betala $ 30 per månad för att hålla Big Red lycklig. Detta kan komma som en chock om du har levt upp det på den fria tjudra erbjudande som slutar nästa vecka, men vi hade en stark aning att det skulle komma. Dessutom är det inte bara dåliga: de 30 dollar får du obegränsad data på snabbaste LTE-nät runt, medan 20 $ besättningen måste nöja sig med bara 2 GB per månad.

[Tack, Verizon Guy]

Verizon uppgifter avgifter läcka fortsätter, $ 30 tjudra för 4G kunder som publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 2 juli 2011 15:35:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa DroidLife , PPCG | Tipsa | Kommentarer

Ringa B på Obetald praktik

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OGhfM_ktQNs/Calling-BS-On-Unpaid-Internships:
theodp skriver "Att få en praktikant är så hett just nu", skriver Stewart Curry. "Det är också bull **** 99% av tiden." IrishStu ger också sin lista över praktikant Big Lies: 1. "Du får utbildning." 2. "Vi kan anställa dig efter praktiken." 3. "Du får jobba med en fantastisk team." 4. "Den kommer att se bra ut på ditt CV." 5. "Du kommer att göra bra kontakter." Så, vem det skadar verkligen, Stu "Här är vem det gör ont -? Praktikanter du har dem som arbetar för ingenting här som det gör ont -... Människor som behöver en lön för att överleva här som det gör ont - företag som vill betala människor en anständig lön för arbete de gör. " Inside Higher Ed också checkar in på Great Intern debatt. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Microsoft följer Googles bly, avbryter Hohm energitjänster

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/dhr6bc6hfZI/microsoft-follows-googles-lead-cancels-hohm-energy-service.ars:

På torsdagen meddelade Microsoft att det var stänga sina hemservice energi övervakning, Hohm . Flytten kommer bara dagar efter Google meddelade att man avbryta motsvarande tjänst, PowerMeter. Googles Indragningen kombination med uppsägning av sin medicinsk programvara, Google Health, hittills, det finns inget som tyder på att Microsoft avser att återkalla motsvarande erbjudande, Health Vault.

Både Google och Microsoft in på energiområdet flera år sedan vid en tid då det visade sig att det hade betydande tillväxtpotential. Många allmännyttiga företag började erbjuda smarta mätare och andra tjänster som kan ge hemanvändare mer finkornig information om och kontroll över sin energianvändning. Stigande energipriser verkade också sannolikt att motivera konsumenterna att utöva större kontroll över hur de använde sin makt.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Samsung droppar (en) Apple patent countersuit

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/lVa8L2-ZVZk/samsung-drops-one-apple-patent-countersuit.ars:

Efter att Apple stämt Samsung redan i april över hävdar att det koreanska företagets Galaxy linje av smartphones och tablets lurade Apples iPhone mjukvara, hårdvara och patent design, sköt Samsung tillbaka. Det in stämningar mot Apple i Europa och Asien , och det ingav en countersuit patentintrång mot Apple här i USA.

Rättegången fick snabbt rörigt, med båda sidor kräver tillgång till outgivna prototyper av de andra maskinvara som en del av målet och skjuter bort anklagelser om trakasserier på sina motståndare. Men i dag rapporterades det att Samsung valt att släppa sin amerikanska countersuit.

Enligt Bloomberg , som fick tag i en Samsung rep i ​​Seoul, var fallet faktiskt avfärdas den 30 juni. Uppsägning kommer att "strömlinjeforma" Samsungs juridiska ärendena enligt rapporten, men Samsung kommer att fortsätta sina utomeuropeiska fall och fortsätta att åtala en tidigare USA-målet mot Apple.

Läs kommentarer till detta inlägg


Samsung släpper motverka stämning mot Apple - Apple fortfarande har ett ben att plocka

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/02/samsung-drops-counter-suit-against-apple-apples-still-got-a/:
Samsung släpper motverka stämning mot Apple - Apple fortfarande har ett ben att plocka
Tillbaka i april, Samsung slog tillbaka på Apples påståenden om patentintrång med en hälsosam portion av tio påståenden om sina egna. Nu Bloomberg rapporterar att Samsung tyst tappade sin motverka passa mot Cupertino-baserade företaget den 30 juni, i ett försök "att effektivisera det rättsliga förfarandet." Visst det betyder inte att sagan är över: Apples smartphone intrång anklagelser står, liksom juridiska striderna i Sydkorea, Japan, Tyskland och Storbritannien Samsung säger att det också kommer att fortsätta kämpa Apples anklagelser i USA i form av genkäromål. En ner till en gång?

Samsung släpper motverka stämning mot Apple - Apple fortfarande har ett ben att plocka ursprungligen visades på Engadget , lör, 2 Jul 2011 13:56:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TUAW | källa Bloomberg | Tipsa | Kommentarer

GoDaddy säljer till Investor Group

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OjzIEGmXVno/GoDaddy-Sells-To-Investor-Group:
wiredmikey skriver "domännamn registrator och webbhotell GoDaddy, meddelade man har samtyckt till att få en strategisk investering från riskkapitalbolagen KKR, Silver Lake och teknik Crossover Ventures. Villkoren för transaktionen inte lämnades ut, men Wall Street Journal rapporterade människor bekant med affären säger att det kan vara värt cirka $ 2250000000. Den Scottsdale, Arizona baserat företag som har byggt sin marknadsföring kring scantly-klädda kvinnor hanterar mer än 48 miljoner domännamn. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Livescribe axlar Developer Program för att fokusera på molnet

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/02/livescribe-axes-developer-developer-program-to-focus-on-the-clou/:
Livescribe
Under de senaste åren en av de märkligaste och mest intressanta plattformar med en App Store alla sina egna var Livescribe serie av smarta pennor. Nu är det bara ett annat dike att grävas i utvecklingen kyrkogården. Efter tre år kommer att avvecklas sitt SDK butik den 22 juli, och inga fler bidrag för sin App marknaden kommer att godkännas. Butiken kommer att vara öppen för tillfället, men företaget kan inte garantera kompatibilitet med framtida modeller eller uppdateringar av firmware. Istället kommer den att flytta fokus till molntjänster som Livescribe Anslut . Men inte blir för orolig, är vi säkra den friska hacker samhället kommer att hålla dig knäet djupt i hamnarna text äventyr .

Livescribe axlar Developer Program för att fokusera på molnet publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 2 juli, 2011 13:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Slashgear | källa Livescribe Forum för utvecklare | Tipsa | Kommentarer

BitTorrent fyller 10

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/i45PpwbrdLE/BitTorrent-Turns-10:
ktetch-pirat skriver "På denna dag för 10 år sedan, släppte Bram Cohen den första klient för allmänheten. De flesta P2P-protokollen har haft en snabb ökning och sedan en drop-off som det efterföljande" bästa "har kommit ut, men efter 10 år, har ingenting bested bittorrent, och den är fortfarande kungen av P2P slottet. Precis när kommer den att ersättas? "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


MoviePass blir utsparkad från teatrar innan det kan få en biljett

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/02/moviepass-gets-kicked-out-of-theaters-before-it-can-get-a-ticket/:
AMC Här är en dålig idé: tillkännage en beta köra för din rabatt prenumeration filmen Biljettservice, men försummar att informera den 21 San Francisco-baserade teatrar noterade att de är en del av det roliga. Det är i huvudsak vad Landmark, AMC, biografer kamera, och Big Cinemas hävdar MoviePass gjorde tidigare i veckan, och pojken har säden börjat pop. Enligt The Wrap och Variety var kedjorna inte glad att få reda på att MP hade arbetat med ömsesidiga partner MovieTickets.com att sätta entré priser utan deras samtycke, den spännande godbit här är att trots den låga kostnaden för konsumenterna, teatrar skulle ändå betalas fullt tillträde. MoviePass hade hoppats att få mer stöd med testfasen, men det ser ut som kommer att vara på paus för ett bra tag. Inga ord om huruvida beta kommer att se en omläggning, men du hittar mer information i länkarna nedan, och ett PR genmäle från AMC förbi paus.

Fortsätt läsa MoviePass blir utsparkad från teatrar innan det kan få en biljett

MoviePass blir utsparkad från teatrar innan det kan få en biljett ursprungligen visades på Engadget , lör, 2 juli 2011 11:57:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Den Wrap (1) , (2) , Variety | Tipsa | Kommentarer

Evolution maskinen accelererar genteknik

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mfVLcHt62w4/Evolution-Machine-Accelerates-Genetic-Engineering:
chrb skriver "New Scientist har en artikel om utvecklingen Machine -. en anordning som kan accelerera riktas artificiella evolutionen att upptäcka önskvärda DNA-förändringar i dagar snarare än år Ett av syftena med dessa forskare är att skapa en organism som är genetiskt immuna mot alla virus. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.