tisdag 22 mars 2011

Kepler återhämtar sig efter 144 timmars "Glitch"

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2uqFSXxicS0/Kepler-Recovers-After-144-Hour-Glitch:
coondoggie skriver "Det var sannolikt en ganska stor suck av lättnad på NASA: s Ames Research Center den här veckan som gruppens stjärna satellit Kepler återhämtat sig från en glitch som tog det inte för 144 timmar. Enligt NASA glitch hänt den 14 mars direkt efter rymdfarkoster utfärdat ett nätverkskort (NIC) kommandot reset för att genomföra en uppdatering av dataprogram. Under återställningen skickade NIC ogiltig information reaktion mot ratten till flyg programvara, som orsakade rymdfarkosten att gå in felsäkert läge, konstaterade NASA. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


AT & T: s LG Thrill 4G hands-on (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/22/atandts-lg-thrill-4g-hands-on-video/:
AT & T visade upp en ny 3D-uppsättning i dag, LG Thrill 4G - även känd som LG Optimus 3D - och som vi tidigare sett, 3D-glasögon utan displayen är ganska kul. Den sista enheten design och Android 2,2 programvara var inte slutlig - så det kan alla förändras med tiden det lanserar inom de närmaste månaderna - men det kommer att levereras med 2,2 och inte Pepparkakor vi ser så mycket av på sistone. Med Sprints lanseringen av EVO 3D bara ett par timmar sedan, vi tänker 3D i mobiltelefoner inte får en övergående trend. Videon proverna sett under demonstrationen - som tyvärr kommer du inte att kunna njuta av i all sin tredimensionella ära - är en ganska övertygande argument för hur imponerande denna teknik har fått på så kort tid. Njut av varorna.

Fortsätt läsa AT & T: s LG Thrill 4G hands-on (video)

AT & T: s LG Thrill 4G hands-on (video) som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 22 Mar 2011 17:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

HTC HD7S hands-on

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/22/htc-hd7s-hands-on/:
HTC: s HD7 var säkert en av de mest vackra enheter som lanseras tillbaka på Windows Phone 7: s detaljhandel introduktion i slutet av förra året - och egentligen, när du tar HD2 kulturarv som utgångspunkt, är det svårt att gå fel. Naturligtvis under det senaste året och ett halvt, har mobil display-teknik avancerad med stormsteg - och den ursprungliga HD7 använde inget annat än en standard, old-school TFT LCD med mindre än perfekt kontrast och tittar specifikationer vinkel . Tja, det är där HD7S kommer in: "S" i namnet förmodligen står för Super LCD , nyare typ av display som HTC har använt den senaste 4,3-tums modeller som Thunderbolt . Det är ganska söt, men annars är det samma HD7 som vanligt - och verkligen, med tanke på hur trevligt det här hårdvaran är, det är bara okej av oss. Telefonen levereras också med den så kallade "NoDo" uppdatera förinstallerat i Windows Phone 7, ett faktum kunde vi kontrollera med en snabb titt i versionsnumret rapporteras i systeminställningar. Kolla in det i galleriet!

HTC HD7S hands-on ursprungligen dök upp på Engadget on Tue, 22 Mar 2011 16:42:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Slam i Flask ger ledtrådar för livets uppkomst

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AofWrsvw-Hk/Sludge-In-Flask-Gives-Clues-To-Origin-of-Life:
sciencehabit skriver "På 1950-talet genomförde forskare Stanley Miller en serie experiment där han zapped gasfyllda flaskor med el. Den mest kända av dessa, som publicerades 1952, visade att en sådan process kan ge upphov till aminosyror, byggnaden . block av proteiner Men ett senare experiment, som genomfördes 1958, satt på hyllan - aldrig analyseras av Miller Nu har forskare gått tillbaka och analyserade slam på botten av denna kolv och hittade ännu mer aminosyror än tidigare. - och bättre bevis för att blixtnedslag och vulkaniska gaser kan ha bidragit till att skapa liv på jorden. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Gigabytes 15,6-tums P2532: Världens tunnaste andra generations Core i7 laptop (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/22/gigabytes-15-6-inch-p2532-worlds-thinnest-second-gen-core-i7/:
Vi misstänker att någon annan laptop tillverkare kommer att komma ut i träslöjd på cirka 4,98 sekunder här för att motbevisa Gigabytes anspråk, men redan nu, 15,6-tums P2532 ovan är planetens tunnaste laptop med en andra generationens ( Sandy Bridge ) Core i7 processor. Det är inte "ultratunna," per se, men för att packa ett så allvarligt mängd hästkrafter, det är definitivt på anorektiska sidan av saken. Våra kompisar över på TweakTown lyckades få sina tassar på en, och de konstaterade att det var ståta med en 1920 x 1080 upplösning, en 500GB (7200RPM) hårddisk, Nvidias GeForce GT550M (2GB) med Optimus-teknik, en dvd-brännare, två USB 3.0-portar, en HDMI-port, fyra högtalare, ett provisoriskt subwoofer och fler hamnar ventilation än normalt betecknas som hälsosamt. Bolagets erbjuder också upp en aning av utbytbara lock, med pastellgula ett särskilt fånga vår blick - kan inte säga att det är av rätt anledning, men vi avvika. Tyvärr, det finns inget pris eller release datum för att dela ännu, men det finns en hands-on-video bara förbi paus. Huvud ner och trycka play, eller hur?

Fortsätt läsa Gigabytes 15,6-tums P2532: Världens tunnaste andra generations Core i7 laptop (video)

Gigabytes 15,6-tums P2532: Världens tunnaste andra generations Core i7 laptop (video) publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 22 Mar 2011 16:56:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa TweakTown | Tipsa | Kommentarer

Sprints HTC EVO Visa 4G hands-on (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/22/sprints-htc-evo-view-4g-hands-on-with-video/:
Tja, om du höll jämna steg med den happenings på Mobile World Congress , då Sprints EVO Visa 4G lanseras idag på CTIA kan tyckas ganska bekant för HTC Flyer du såg där. Dessa två HTC-enheter är i stort sett samma, med bara ett par mindre kosmetiska skillnader och vissa UI förändringar visas i videon som följer. Vi är fortfarande inte helt säker på Scribe pennan, även om det säkert är en underhållande sak att leka med. Den Evernote app gör stor användning av pennan så att bilderna klottrade på och sparas, konstaterar inspelade - med röst och din text input - och naturligtvis allt kan delas. Vi är inte massiva människor här på Engadget, och vi är glada att kunna meddela att anordningen fortfarande kan bo planteras ganska bekvämt i handen. En Standout trivseln är möjligheten att släppa program från lockscreen på en liten mål, och har som app öppna omedelbart i stället för att gå hitta den när du har låst upp enheten. Allt detta och mer är strax under luckan.

Fortsätt läsa Sprints HTC EVO Visa 4G hands-on (video)

Sprints HTC EVO Visa 4G hands-on (video) som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 22 Mar 2011 15:55:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Glad 80-årsdag William Shatner!

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5nZLvSyPL2M/Happy-80th-Birthday-William-Shatner:
. Gregg skriver "Idag annan nörd legend firar en födelsedag är mest känd för att porträttera kapten James T. Kirk, har William Shatner cementerade sig i nörd science fiction lore evigt Idag börjar han sin nionde decennium på den här planeten -. Ja, Kapten Kirk nu 80 år gammal. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Google spenderar $ 1 miljon för Stoppad Detection

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/So82YkNTqZ0/Google-Spends-1-Million-For-Throttling-Detection:
foamrat skriver "Google har beviljat 1 miljon dollar till Georgia Tech forskare så att de kan utveckla enkla verktyg för att spåra Internet strypning, censur, och andra" öppenhet "problem".

Läs mer i denna historia på Slashdot.


LG blir officiellt med WCP-700 trådlös laddning Pad underlåter att lämna prissättning

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/22/lg-gets-official-with-wcp-700-wireless-charging-pad-fails-to-pr/:
Så det finns goda nyheter och dåliga. Naturligtvis ska vi börja med den förra. En månad efter att vi såg denna karaktär smyga omkring på Mobile World Congress, har LG tagit slutligen (officiellt) avtäckt dess inkommande WCP-700 trådlös laddning Pad. Det är en ganska välbekant design - en tunn (6,29-x 3,54-x 0,39 tum) induktiv laddning pad med ett batteri av lysdioder så att du vet aktuell status på saker. Vi gissar här killen är utformad för att fungera först med Verizon-bundna revolutionen , men med tanke på att LG inte nämner vad telefoner / ärenden så småningom kommer att vara förenliga, det ska få förbli just det för nu. När det gäller de dåliga nyheterna? Tja, bortsett från att inte veta exakt vad denna enhet för (när det gäller förenlighet), vi också kvar i mörkret när det gäller prissättning och ett fartyg datum. Men hey, vi åtminstone har en trio av högupplösta bilder med gawk på.

Fortsätt läsa LG blir officiell med WCP-700 trådlös laddning Pad underlåter att lämna prissättning

LG blir officiellt med WCP-700 trådlös laddning Pad underlåter att lämna prissättning ursprungligen visades på Engadget on Tue, 22 Mar 2011 14:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Kina Startar censurera Telefonsamtal Mid Sentence

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UvuTg_T_YNE/China-Starts-Censoring-Phone-Calls-Mid-Sentence:
bhagwad skriver "Flera rapporter har dykt att Kina är att skära av telefonsamtal mitt meningen när omtvistat ord som" protest "används. Verkar som Kinas drakoniska censur regimen går in överväxeln med ännu mer sofistikerade censurera. Naturligtvis detta kommer i hälarna av Google anklagade dem för att slänga runt med Gmail. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


HTC EVO 3D första hands-on!

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/22/htc-evo-3d-first-hands-on/:
Vi har lagt bara vår tassar på EVO 3D för första gången, och det som slog oss direkt är att det inte är så biffiga, skrymmande, eller överväldigande som den 4,3-tums skärm eller specifikationer kan få er att tro - om du är förtrogen med EVO 4G, kommer du att känna dig hemma här (och du kanske bli positivt överraskad). Skärmens stereoskopisk 3D-effekt är ungefär lika bra som det vi har sett på Optimus 3D i det förflutna - mycket bra huvud med mindre effektiva när du flyttar huvudet åt sidan. 2D / 3D växla längs sidan är för kameran, inte skärmen, det verkar som att all hantering av skärmens kapacitet hanteras i programvara ensam. Kolla in bilderna i galleriet nedan, nu om ni ursäktar oss, vi kommer att gå och leka med detta monster lite mer!

HTC EVO 3D första hands-on! ursprungligen visades på Engadget on Tue, 22 Mar 2011 14:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer