lördag 22 januari 2011

Är en repressalie för Answer mot cyberattacker?

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/H_W6EWkfe7c/Is-Retaliation-the-Answer-To-Cyber-Attacks:
coondoggie skriver "Om hämnd övergreppen vara ytterligare säkerhetsverktyg stora IT-butiker använder för att motverka angrepp? Det är en kontroversiell idé, och lagen i allmänhet frowns på cyberattacker i allmänhet, men på Black Hat DC konferens förra veckan, tog några talare upp frågan om huruvida och hur organisationer bör motattack mot motståndare tydligt med hjälp av attack verktyg för att bryta sig in och undergräva företagens datasäkerhet. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Nexus Man får liten uppdatering till Android 2.2.2, fixar SMS routing

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/22/nexus-one-gets-tiny-update-to-android-2-2-2-probably-fixes-sms/:
Inte vara sämre med sin Samsung efterträdare , Nexus En är att få en miniatyr over-the-air uppdatering också, skickar användare på kluriga rida från Android 2.2.1 (version FRG83D) till FRG83G bygga på Android 2.2.2 . När de väl dyker bländad och förvirrad på den andra sidan, vad de hittar? Vi talade med Google och det är bara några buggfixar, men en av dem är ganska viktigt - här uppdateringen kommer att gå till historien som den som inte oavsiktligt skickar humoristiska texter avsedda för era medarbetare till din dödligt allvarlig chef. Åh, och om det låter som något du skulle vilja ha omedelbart i stället för att invänta en formell utbyggnad kan du hitta den fil du behöver till Googles servrar just nu.

[Tack till alla som skickat detta i]

Nexus Man får liten uppdatering till Android 2.2.2, fixar SMS routing ursprungligen visades på Engadget , lör, 22 Jan 2011 17:18:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Android och Me | källa FRG83D uppdatering (Google) | Tipsa | Kommentarer

MicroHP - den nya IT-jätte?

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/S8BVeyF_hlo/MicroHP-mdash-the-New-IT-Giant:
storagedude skriver "Även om det kan ha gått obemärkt förbi de flesta IT-branschen fågelskådare skulle denna veckas tillkännagivande från Microsoft och HP att de två har tillsammans på integrerade apparater för företagens omvärldsbevakning och e-post vara början på ett närmare förhållande mellan de två IT-jättar som de syftar till att motverka det växande hårdvara och mjukvara dominans av IBM och Oracle Från artikeln: "Kombinera Microsoft och HP - kalla det MicroHP - och vad har du en fullständig Windows-plus-Linux scale-out hård-och mjukvara lineupen.? . med en exceptionellt stark ställning, både i SaaS / offentlig moln och datacenter, och en enorm närvaro på Business Desktop Detta skulle möjliggöra en sådan kombinerade enheten att producera välstämt apparater för sådana varma områden som BI / analytics - som Microsoft och HP har just gjort. '"

Läs mer i denna historia på Slashdot.


BMW arbetar med elektriska 5-serie sedan för Kina, vi kan fortfarande inte få en diesel

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/22/bmw-working-on-electric-5-series-sedan-for-china-we-still-cant/:
BMW arbetar med elektriska 5-serie sedan för Kina, vi kan fortfarande inte få en diesel
Visst det ska komma någon annanstans så småningom, men för nu en elektrisk version av BMW : s generösa 5-series sedan ser avsedd endast för Kina. Som ett led i företagets samarbete med Brilliance China Automotive, är BMW Brilliance Automotive planerar att skapa en ren EV 5-serien och att visa den i år - någon gång. Inga ytterligare detaljer är kända om bilen, men vi är riktigt säker på varför detta sker. Elbilar blir mer och mer populärt där som Kina kämpar för att skaka av en massiv utländsk oljeberoendet och BMW såg en liknande massiv 87 procent hoppar i tillväxten av sin försäljning i Kina under 2010. Så det är ditt motiv, men vi måste ändå vänta lite för resten av detaljerna.

BMW arbetar med elektriska 5-serie sedan för Kina, vi kan fortfarande inte få en diesel som ursprungligen dök upp på Engadget , lör, 22 Jan 2011 16:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Autoblog Green | källa Automotive News Europe | Tipsa | Kommentarer

Betelgeuse att spränga Snart - eller inte

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8PCvV_hIp70/Betelgeuse-To-Blow-Up-Soon-mdash-Or-Not:
rubycodez skriver "En våg av 2012-relaterade Hoopla har drabbat internet om den stjärna som gör" rätt skuldra "av Orion jägaren:.. Betelgeuse Astronomen Phil Fläta återigen sätter rykten att vila Stjärnan kommer verkligen explodera som en typ II supernova, och när den gör det kommer att bli ljusare än Venus när de ses från jorden, men inte lika ljus som fullmånen. Det kommer att vara synlig på natthimlen i veckor, och kan vara synlig under dagen himlen för en kort tid. Men så fall kan hända i dag eller 100.000 år från nu, eller så mycket som en miljon år från nu. Eftersom Betelgeuse är över 600 ljusår bort, sin våldsamma död kommer inte att skada jorden på något sätt, men kommer definitivt att ge en enorm guldgruva av vetenskaplig information om supernovor. Som nördar, vi kan bara hoppas kärnan i Betelgeuse genomgår katastrofala fel under vår livstid. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Visualiseras: situationen på smartphone krig

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/22/visualized-the-state-of-the-smartphone-wars/:
Som AT & T: s iPhone ensamrätt motvilligt teeters på randen till glömska verkar det ett bra tillfälle att ta en sista titt på smartphone lekplats, hur det är innan V-Day . The New York Times har handily gjort det jobbet åt oss med ovanstående diagram, som samtidigt ger oss en känsla av skala när man jämför amerikanska flygbolag och lägger ut koncentrationen av Android-enheter över dessa nät. Det visar också en stor fet bula av IOS på AT & T, vilket gör den största transportören i form av kombinerad iPhone och Android-användare - ingenting chockerande där, men det roliga kommer att vara med att ta en titt på denna samma data några månader från nu . Kommer iPhone fragmentet sig över de fyra stora nätverken? Kommer AT & T: s Android stabil någonsin att bli respektabel? Lyssna på din nästa avbetalning av "roligt, men mest irrelevant statistik" för att ta reda på.

Visualiseras: situationen på smartphone krig publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 22 Jan 2011 15:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Gizmodo | källa NYTimes Bits Blog | Tipsa | Kommentarer

Google Visste inte att skickas Relicensed Java-kod After All

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bjel48YE4pA/Google-Didnt-Ship-Relicensed-Java-Code-After-All:
RedK skriver "I en uppföljning till gårdagens nyhet om Google tydligen omlicensering konfidentiella Oracle koden som finns i Java enligt ASL, verkar det som om bloggare som initialt frågan var uppenbart fel, eftersom de filer han antydde var i strid med Oracles upphovsrätt göra faktiskt inte levereras med Android. Google har också raderat många av dessa filer, som till största delen användes som enhetstester. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Apple hacker gräver upp Qualcomm baseband bevis av dekompilering iTunes?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/22/apple-hacker-digs-up-qualcomm-baseband-proof-by-decompiling-itun/:
Vi är lite kort med personal på Qualcomm chipsetet ingenjörer just nu, så förlåt oss om vi inte omedelbart kan bekräfta denna berättelse, men vi hört iPhone hackare Zibri har upptäckt bevis för Apple / Qualcomm samarbete i sitt eget bygga av iTunes. Zibri hävdar att genom att slita isär den senaste versionen, fann han den bit av koden ovan, som innehåller filer som påstods vara den exklusiva "byggstenarna" i Qualcomm radio firmware. Det säger inte något om ett förmodat iPhone 5 eller IPAD 2, tyvärr, eftersom det är nog bara hänvisa till att CDMA chipset i Verizon iPhone 4 ... men med rätt byggstenar, kan man hantverk valfritt antal underverk.

Apple hacker gräver upp Qualcomm baseband bevis av dekompilering iTunes? ursprungligen visades på Engadget , lör, 22 Jan 2011 13:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Apple Insider | källa Zibri's Blog | Tipsa | Kommentarer

Bioteknikbolaget göra fossila bränslen med ett "bibliotek" med bakterier

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZS5QLe50CyQ/Biotech-Company-Making-Fossil-Fuels-With-a-Library-of-Bacteria:
Saysys skickar ett utdrag ur en berättelse på Globe and Mail: "I september, ett privatägt och mycket förtegen amerikanska bioteknikföretaget heter Joule Unlimited fått patent för" en egen organism "- en genetiskt cyanobakterien som tillverkar flytande kolväten: dieselbränsle , flygbränsle och bensin. Detta banbrytande teknik, företaget säger, kommer att leverera förnybar leveranser av flytande fossila bränslen nästan var som helst på jorden, i princip obegränsad mängd och på ett energi-kostnad motsvarande $ 30 (US) per fat av råolja. Det kommer att leverera, företaget säger: "fossila bränslen på efterfrågan." ... Joule säger att den nu har "ett bibliotek" av fossila bränslen organismer vid arbete i Massachusetts Labs, var konstruerad för att ge ett annat bränsle. Det har dokumenterad processen "har producerat etanol (till exempel) med en hastighet motsvarande 10.000 US gallons ett tunnland per år. Den förutser att denna avkastning skulle kunna drabba 25.000 gallons ett tunnland per år när den skalas för kommersiell produktion, vilket motsvarar ungefär 800 fat råolja ett tunnland om året. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Shogun Bros Chameleon X-1 recension: musen som är en gamepad, alltför

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/22/shogun-bros-chameleon-x-1-review-the-mouse-thats-a-gamepad-t/:
Jordnötssmör och sylt. Gin och tonic. Persikor och grädde. Några konstiga kombinationer göra vettigt parade, men hur musen och datorn gamepad? Dessa två objekt är vad ett Hong Kong perifer tillverkare beslutat att kombinera, och resultatet blev Shogun Bros Chameleon X-1 - en gaming mus du kan bläddra för att hitta tolv knappar och två miniatyr analoga spakarna på botten. Den fungerar som en gamepad, säker nog, och fungerar som en hand multimedia fjärrkontroll också. Men är det något bra? Vi har använt det som vårt primära perifera i över en vecka, och efter pausen kommer vi att berätta.

Fortsätt läsa Shogun Bros Chameleon X-1 recension: musen som är en gamepad, alltför

Shogun Bros Chameleon X-1 recension: musen som är en gamepad, också ursprungligen visades på Engadget , lör, 22 Jan 2011 12:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Comics Code Dead

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yAUrI9Y1TWM/Comics-Code-Dead:
tverbeek skriver "Efter mer än ett halvt sekel av kvävande serietidning industrin är Comics Code Authority effektivt död. inrättas till följd av Fredric Wertham's Seduction of oskyldiga, en av de tidiga think-of-the-barn censur kampanjer, och utfrågningar i kongressen, som koden ut en checklista över krav och restriktioner för serier som skall distribueras till kiosken leverantörer, vilket i praktiken garanterar att i Nordamerika, skulle bara förenklade berättelser för barn berättas med hjälp av medium sekventiell konst. Det gradvis förlorat många av sina tänder, och ett ökande antal förlag gav upp på kiosken distribution och ignorerade koden, men vid sekelskiftet USA: s största serieförläggare fortfarande deltog. Marvel slutade det år 2001, till förmån för egenföretagare tillämpas betyg stil efter MPAA: s och ESRB-talet. Förra året Bongo (utgivare av Simpsons Comics) föll tyst ute. Nu DC och Archie, den sista förlag villigt att utsätta sina böcker för godkännande, har meddelat att de är under avveckling sin användning av CCA, med DC följande Marvels exempel och Archie (som nyligen infört ett öppet homosexuell bifigur, något blankt förbjudits av den ursprungliga koden) genomför inom ramen för sina egna normer Kodens kusiner -. MPAA och ESRB betyg, RIAA Parental Advisory, och hopkok av varningarna på TV visar - lever fortfarande på, men åtminstone i Nordamerika komisk förlag är inte längre omfattas av yttre censur ".

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Audi Auto Union Type C e-tron studie placerar din Pow-pow-Power Wheels på skam

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/22/audi-auto-union-type-c-e-tron-study-puts-your-pow-pow-power-whee/:
Topphastighet på 18mph, och en rad 15 miles? Avgifter på endast två timmar? Nej, detta är inte framtiden för transporter vi pratar om här, det är en leksak. En leksak från Audi , av alla ställen. Företaget har skapat denna eldrivna och halv skala rekreation av en Auto Union Type C, Grand Prix racer i slutet av 1930-talet, och gjort det i e-tron skepnad, med tillämpning av monikern från sitt vuxna linje av elbilar, som den ljuvliga e-tron Spyder . Den här är avsedd för barn i alla åldrar - så länge de är kortare än 5'11''- och det kommer att visas på International Toy Fair i Nürnberg. På denna punkt finns det ingenting om en plan för att producera den eller en pris om Audi gjorde, men så är det väl en av dessa "om du måste fråga" saker - att kroppen är helt tillverkade i kolfiber, och sånt inte är billig.

Fortsätt läsa Audi Auto Union Type C e-tron studie placerar din Pow-pow-Power Wheels på skam

Audi Auto Union Type C e-tron studie placerar din Pow-pow-Power Wheels på skam ursprungligen visades på Engadget , lör, 22 Jan 2011 10:57:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink ElectricCarsReport | | Tipsa | Kommentarer