söndag 3 juli 2011

Hacker Exponerar Delar av Floridas Röstning Database

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vW7Urpm5wAQ/Hacker-Exposes-Parts-of-Floridas-Voting-Database:
Dangerous_Minds skriver "Vissa människor känner att valet kan vara riggad och röster manipulerats. En hacker, som går under namnet Abhaxas, bestämde sig för att bevisa att röster inte är säkra genom att exponera delar av Florida rösta databasen. Said Abhaxas samtidigt anslå data, "Vem tror att rösta inte manipuleras?"

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Kinect / iPad hacka bör hjälpa dig att få Obi-Wan uppmärksamhet (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/03/kinect-ipad-hack-should-help-you-get-obi-wans-attention-vide/:
Du vet den gamla historien, eller hur? Du kommer i besittning av planerna för Imperiets månen storlek rymdstation, och nu har de kommit för att fånga dig. Vad göra? Tja, om du har tillgång till en Kinect, en iPad och String SDK, har du tur. Folket på LAAN Labs visade en tjusig liten hacka som kan förvandla 3D-data registreras med hjälp av Xbox 360 perifer i en Princess Leia-esque augmented reality bild spelbara på Apple tablet. Kolla videon nedan - om du inte är en tilltufsad utseende Nerf Herder, som är.

Fortsätt läsa Kinect / iPad hacka bör hjälpa dig att få Obi-Wan uppmärksamhet (video)

Kinect / iPad hacka bör hjälpa dig att få Obi-Wan uppmärksamhet (video) ursprungligen visades på Engadget på Sun, 3 Jul 2011 16:50:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

(Grundare Berättelser) MakerBot är Bre Pettis: "Vi började med tre killar, en laserskärare, och en dröm"

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/AZNFUGzNB5w/:
Så låt oss prata lite om att driva denna verksamhet.

Höger.

Detta är din första start.

Ja.

Du vet, vad jag gissar. Precis allmänhet vilken typ av vad har ni visat sig vara de största utmaningarna? Är det kantning? Du är en av de få företag vi pratat med här som är en hårdvaru-start. Jag tror att särskilt Utmaningen är där som inte tycker att du gör saker i Kina. Denna typ av saker.

Ja.

Så först, vad överraska dig mest? Har det varit svårt? Har det varit lätt?

Jag menar, var den sak som förvånade mig mest i början att allt inte är på nätet i synnerhet inom industrin. Liksom de flesta av tillverkningen är fortfarande en katalog och telefonsamtal och fax infrastruktur.
Så för att få thi

Toyota Scion IQ elbil till lanseringen 2012

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7_YUY8UOogg/Toyota-Scion-IQ-Electric-Car-To-Launch-In-2012:
Mightee skriver "Toyota officiellt tillkännages vid en årlig återförsäljare möte i Las Vegas att helelektriska Scion iQ kommer att lanseras under nästa år i USA. Enligt Toyota kan Scion iQ bara gå 50 miles på en enda laddning. På grund av detta , det kommer att stå inför tuff konkurrens från 73 mil Nissan Leaf och 85 mil Mitsubishi i. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Musiker, trimma din keyboard: spelar i en bärbar dator orkester

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/OEKpftzorVM/laptop-orchestras-what-are-they-and-where-did-they-come-from.ars:

Orden "laptop orkester" kan frammana visioner av zombie-liknande spelare som sitter vid sina datorer, LAN-party stil bestämmande elektroniska ljud som bildar någon form av musikalisk. Verkligheten är mycket mer spännande, enligt kompositör, artist, och professor Dan Trueman, som co-grundade Princeton Laptop Orchestra (även känd som PLOrk ) 2005 och har sedan lett till spridning av laptop orkestrar runt om i världen.

Enligt Trueman, laptop orkestrar transcendera "gamla världen" föreställningar genom att erbjuda ett nytt sätt för människor att göra musik tillsammans. De utmanar också den traditionella uppfattningen om vad som betraktas som ett musikinstrument.

Är detta bara en ny modefluga för musik hipsters? Trueman skulle säga: kanske, men vem bryr sig?

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Viewsonic V3D241wm en datorskärm med 3D

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har presenterat en ny bildskärm som har den teknik som för närvarande på modet i 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en fördröjning på 2 ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast och 20.000.000:1 uppdateringsfrekvens på 120 Hz till frekvensen beroende på tillverkare njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon som medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset kommer i euro, men Storbritannien är att sälja för runt 330 pounds, vilket vid nuvarande växelkurser skulle vara ungefär 376 €, även om vi inte kan göra detta till priset när du kommer att vara till försäljning i Spanien.

Mer information | Viewsonic

Nexus S minispel tillför fantasier till listan över måste-ha specifikationer

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/03/nexus-s-mini-game-adds-whimsy-to-list-of-must-have-specs/:
I ett försök att hjälpa till att tvinga din ambivalenta handen i kassan, har Google tagit ett avgjort nyckfull inställning till Nexus S marknadsföring. Slutresultatet: En interaktiv, YouTube -värd mini-spel som låter dig studsa och blås fyra Google App-märkta bollar genom en tratt till Nexus S. Sound roligt? Den sortens är, men innan du undrar var den sista halvtimmen gick, kom ihåg det finns ingen gratis telefon i slutet av denna Android rainbow - bara roligt. Det är en söt distraktion som förmodligen inte kommer få dig att glömma dual core-processorer något snart, men kan ändå påverka ditt kreditkort om du är dum typ. Kolla källan nedan för att få ditt Google-spel på.

Nexus S minispel tillför fantasier till listan över måste-ha specifikationer som ursprungligen visades på Engadget på Sun, 3 Jul 2011 14:14:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Nexus Contraptions | Tipsa | Kommentarer

Kan USA fortfarande Bly i rymden Trots Shuttles End?

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/eaGI09Y3ds8/Can-the-US-Still-Lead-In-Space-Despite-Shuttles-End:
Hugh Pickens skriver "NASA Administrator Charles F. Bolden säger att framtiden är ljus och lovar att en dag människan kommer att landa på Mars." Amerikanskt ledarskap i rymden kommer att fortsätta åtminstone under de kommande halvseklet eftersom vi har lagt grunden för framgång, "nationens utrymme chef sade i ett tal vid National Press Club." När jag hör folk säga att den sista bollen flygningen markerar slutet på USA: s bemannade rymdfärder, ni alla måste leva på en annan planet. Vi är inte slut Bemannade rymdfärder. Vi recommitting oss till det. " Bolden säger inom ett år privata företag kan ta över processen för att skicka transporter last i bana och år 2015 industrin kan ta över astronaut transporter, vilket frigör NASA att fokusera på långsiktiga mål om att nå bortom jordens skugga. "Vill vi behålla upprepa oss eller vill vi titta på den stora horisonten? " säger Bolden. "Min generation vidrörde månens dag, NASA, och nationen, vill röra en asteroid, och så småningom skicka en människa till Mars." En grupp före detta astronauter och andra kritiker har sprängts byrån och Obama-administrationen för att avsluta 30-åriga transfer program, en gång en hörnsten i NASA. "NASA: s bemannade rymdfärder programmet är i stor oordning med något entydigt uppdrag i görningen. Vi har inga raketer att göra människor till låg bana runt jorden och bortom för ett obestämt antal år ", skriver Neil Armstrong, Jim Lovell och Gene Cernan." Efter ett halvt sekel av anmärkningsvärda framsteg, en sammanhängande plan för att upprätthålla USA: s ledarskap inom utforskning av rymden är inte längre uppenbart. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Samsungs Galaxy S II blir företagets snabbast säljande telefon: tre miljoner i 55 dagar

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/03/samsungs-galaxy-s-ii-becomes-companys-quickest-selling-phone/:
Samsung sålde tre miljoner av sin ursprungliga Galaxy S telefon i 85 dagar. Några månader senare, en full tio miljoner hade flyttats. Nu ser det ut som om superphone sin rätta efterträdare kan sätta den senare statistik på skam. Den klädsel just meddelat att det tog, men 55 dagar för att flytta tre miljoner Galaxy S II mobiltelefoner , som arbetar ute på en telefon varje 1,5 sekund. Det är Sammys briskest säljande smartphone någonsin, och vi gissar att det kommer att hålla takten gång att AT & T varianten landar på amerikansk mark. Vilket är kommer snart , rätt Samsung?

Fortsätt läsa Samsungs Galaxy S II blir företagets snabbast säljande telefon: tre miljoner i 55 dagar

Samsungs Galaxy S II blir företagets snabbast säljande telefon: tre miljoner i 55 dagar som ursprungligen visades på Engadget på Sun, 3 Jul 2011 13:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Engadget Spanska , OLED-Info | källa Samsung Imorgon (Flickr) | Tipsa | Kommentarer

The Power Of Pull

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/sP3c71PFkv0/:

Redaktörens anmärkning: Det här inlägget skrevs av Alex Rampell , VD för TrialPay . Rampell är en regelbunden bidragsgivare till TechCrunch - se hans tidigare gäst inlägg här.

Det som gör e-post, Facebook och Google så värdefullt? Svar: Besök dem är till stor del unprompted, trots synapserna att eld i hjärnan som gör att du kontrollerar din e-post, din Facebook-foder, eller besluta att forskningen något på Google. Med andra ord, folk drar nöja sig, i stället för att innehållet skjutas - eller prackade - på dem.

Det bästa sättet att se på konsumentprogram webben är som en komplex bunt "drar" och "skjuter". Lest dessa termer förväxlas med en tidigare generation av push : en "pull" är en oönskad åtgärd från en konsument, medan en " push "är en värvning av en säljare / producent. Konsumenten slutligen "drar" från en mobiltelefon eller dator. Allt annat är "skjuts" till konsumenten, genom annonser, e-post eller annan marknadsföring från företag ivriga att få företag och trafik.

Den största trick som Facebook någonsin "drog" var att omvandlas från ett push-plattform (beroende på e-post till uppvakta användarna tillbaka) till en de facto drar plattform. Facebook svartabörshajar att 50% + av sina användare logga in varje dag, och min gissning är att de allra flesta gör det utan att fråga. Push är fortfarande värdefulla, utan bara kompletterar den massiva dra att Facebook har utvecklats.

Varför är Pull så viktigt för en webb företag? Den korsande krafter mänsklig psykologi och ekonomi.

Först psykologi: fundera över hur de flesta människor hatar att vara "säljas" till. "Säljs till" är en form av push. Konsumenterna får hundratals uppsökande och e-post knuffade till dem varje vecka. De lär sig att ställa dessa uppmaningar ut, särskilt om de inte är i ett köp tänkesätt. Relevans är en funktion av att erbjuda konsumenter passar paramaterized av tiden.

För det andra, ekonomi: En pull-plattformen behöver inte spendera några pengar för att nå eller skaffa kunder, en push-plattform gör. Facebooks marknadsföringskostnader per användare måste vara den lägsta av alla företag som människan känner till. Beviljas, är Facebook i sig virus och lastad med nätverkseffekter, men unprompted dra fenomenet har varit avgörande för Facebooks dominans.

Värdet av drag är inte bara för konsumentföretag. Alla Business-to-Businessföretag vet värdet av "efterfrågan generationen": katalysera en "pull" av kunderna. Det snabbaste och billigaste säljcykler börja med ett drag av den blivande kunden.

För alla webb-företag, främja Pull är avgörande för att skapa värde och engagemang. Det råder ingen brist på bra applikationer och fantastiska teknik som stagnerar på grund av brist på drag. Men den största ekonomiska framsteg för att vara en "pull"-plattformen är att bli den mekanism genom vilken "push" företag måste samverka med publik, att betala dyra pengar för att göra det. Denna förväntning är varför ett företag som Twitter kan värderas i miljardklassen med minimala intäkter.

Här är några sätt att tänka kring främja pull:

Plan Runt Evenemang

Groupon Nu är Groupon försök att lägga Dra till sin traditionellt Push-tjänsten. Jag vill äta, vart jag går? Groupon. Varje människa önskar har en naturlig dra tendens. Att vara "första instans" till en mänsklig önskan är oerhört värdefullt.

Hitta Offline Analogier

De flesta former av drag passar in i ett fördefinierat socialt mönster, per kommentaren om "mänsklig önskan" ovan. Innan Google använde människor telefonböcker (unprompted) för att hitta tjänster. Innan e-post, folk skulle kontrollera deras post-postlåda, vanligen vid en viss tidpunkt (efter Mai

Samsung Uttag Counter-stämning mot Apple

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/B2FY78BmaXM/Samsung-Withdraws-Counter-Suit-Against-Apple:
tekgoblin skriver "Samsung har återkallat ett counter-stämning mot Apple i deras pågående rättstvist som rör likheter i IOS-enheten lineupen mot Galaxy S lineupen från Samsung. Counter-kostym gällde utformningen av användargränssnitt är mycket lik den i Samsung: "rör grundläggande innovationer som ökar mobil enhet tillförlitlighet, effektivitet och kvalitet och förbättra användargränssnittet i mobiltelefoner och andra produkter."

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Sexuell aktivitet spåras av Fitbit dyker upp i Googles sökresultat

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/xT_q0KAD7B4/:


Usch. Användare av kondition och kalori tracker Fitbit kan behöva vara mer försiktig när du skapar en profil på webbplatsen. Den sexuella aktiviteten hos många av användarna av företagets tracker och online-plattform finns i Googles sökresultat, vilket innebär att användarnas profiler är offentliga och sökbara. Du kan klicka här för att komma åt dessa resultat.

Som du kanske vet är Fitbit Tracker en kompakt bärbar enhet som fästs på kläder eller glider i fickan och fångar, genom accelerometer teknik, information om dagliga hälsa aktiviteter som vidtagit åtgärder, sträcka, kaloriförbrukning, nivåer träningsintensitet och sömnkvalitet. Användare kan också logga kost, vikt, extra aktiviteter (inklusive sexuell aktivitet) och andra hälsoskadliga information på webbplatsen för att få en fullständig bild av deras hälsa.

Så varför är Fitbit användarnas profiler kan vara sökbara i Google? Det är inte riktigt Fitbit fel. När du skapar en profil, kan den förvalda privatliv inställningen profiler som finns i sökresultaten (Google, Bing, etc). Om du inte avmarkerar denna inställning, kommer det att göra klart din profil offentligt för alla att hitta.

Så dessa användare kan vara omedvetet dela sina mest intima detaljer (dvs kyssar, kramar och mer) vid inspelning av sin sexuella aktivitet för att beräkna hur många kalorier man har bränt under en viss tidsperiod.

Naturligtvis gör kön räknas som motion, men du kanske vill tänka två gånger innan inspelningen den på Fitbit och göra din profil öppen för allmänheten (TMI, någon?). Och för att mildra detta problem, kanske Fitbit bör ändra sin integritet standardinställningar.

Tack till Andy Baio för tipset.


Quadrocopters: blooper reel utgåva

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/03/quadrocopters-blooper-reel-edition/:
Vi har en magkänsla detta är den video som kommer att spela när "bikupa" tar över - en sentimental, "titta hur långt vi har kommit seger rulle för Quadrotor nationen. Men för nu, låt oss bara hålla fokus på den mjukare sidan av vår framtida nemesis "tränings-rum svagheter. Spela som ett ü ber-nörd version av USA: s roligaste Home Videos, erkänner vi att vi knäckt ett leende att titta på dessa insekt-liknande robotar från University of Pennsylvanias GRASP Lab ta några hårda smällar i ödmjukhet ringen. Rädsla för myllret åt sidan, det är en humoristisk twist på en annars surrande forskningsprojekt . Den tar bort? Skadeglädje - det är inte bara för människor.

[Tack, Daniel]

Quadrocopters: blooper reel utgåva publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 3 juli 2011 11:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa University of Pennsylvania | Tipsa | Kommentarer

Man Anspråk Hälften av Facebook Lider Motgångar

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/b0xEGe6P89U/Man-Claiming-Half-of-Facebook-Suffers-Setbacks:
itwbennett skriver "Slashdot läsare kommer ihåg Paulus Ceglia, mannen som säger Mark Zuckerberg överens om att dela på Facebook med honom och har e-post som bevisar det. Tja, tog hans fall en vändning till det sämre denna vecka. Två advokatbyråer som företräder honom avgick, domaren vägrade att skjuta upp en förhandling för att hans nya jurister att fastna, och domaren beordrade honom att vända på datorer och elektroniska papper och bevis. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Deklarationen om försäkring självständighet

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/yPkSUCpmCSU/:

Dave Chase är grundare och VD för Avado , en TechCrunch Störa NYC finalist. Tidigare var han managementkonsult på Accenture sjukvårdspraxis och var grundaren av Microsofts Health verksamhet. Detta är första delen av en tvådelad post. Du kan följa honom på Twitter @ chasedave .

Omfattningen av gör-det-själv (DIY) sjukvårdsreform rörelse är dramatiskt större än jag insåg när man skriver om hur denna rörelse kan påverka Talent Wars äger rum i den tekniska samhället. Så mycket så att jag är övertygad om att vi är på väg mot den tredje, och den i särklass största, stor våg av hälso-IT. Den första vågen var införandet av stordator / minidator baserade avdelningar lösningar. Den andra vågen präglades av klient-server-system och en högre grad av integration i hela hälso-företaget, men fortfarande begränsad mellan hälso-och sjukvårdsorganisationer.

Ingen av de två första vågorna dramatiskt förändrat landskapet för sjukvården. Däremot kommer den tredje vågen förändrar i grunden konkurrensläge. Healthcares hyperinflation har antänts DIY Hälsa reformatorerna att förklara vad som utgör en förklaring av försäkring självständighet . Medan reformatorerna erkänner försäkringen spelar en viktig roll för att hantera hög risk händelser (hus brand, bilolycka, cancer), den fee-for-service-modellen ligger till grund för försäkringen i dag till dag sjukvården har skapat vad som leder till en 40% "försäkring byråkrat skatt "att de vill ha frihet från.

Protesterade Healthcare beskattning med byråkratisering

Sammanfattningen av förklaringen of Insurance självständighet är följande:

Healthcares perversa incitament och ett medföljande kvävande byråkrati drivs av belasta dag till dag sjukvården med försäkringar har orsakat hyperinflation som är förkrossande familj, arbetsgivare och budgetar regering och håller tillbaka sysselsättningen. Detta måste stoppas. Medborgare och vårdgivare gör just det dock kontraproduktiv försäkring regler är försämrade möjligheter att expandera på hälsa planer visat sig minska kostnaderna med 40% eller mer.

Vi, alltså, förklarar att:

  • USA är, och av Right borde vara fri och oberoende av försäkrings-och självförsörjande när det gäller tillgång dag till dag sjukvård;
  • att de är befriade från all trohet till försäkring byråkrati;
  • och att alla försäkringar anslutningar omfattar inköp av dag för dag vård, är och borde vara helt upplöst;
  • som fria och oberoende stater som de har full effekt att utforska utbudet av mer effektiva sätt att nå dag till dag vård, och att göra alla andra lagar och det som oberoende stater kan av rätt gör.

Ny Vård & betalningsmodeller sporra Nya Health IT Kategorier

Det som är spännande för den tekniska samhälle är det kommer att förvandla en döende sektor av teknik (Health IT) genom att katalysera helt nya kategorier av mjukvara som krävs av den nya vård-och betalningsmodeller som DIY Hälsa reformatorerna aggressivt bedriver. På den tiden skrev jag själv bit sjukvårdsreform, jag var medveten om några av de nya innovativa modeller och organisationer. Jag har sedan lärt sig av mycket mer och som är förstärkt med traditionella krafterna inom försäkringar och Pharma etablera nya divisioner att fortsätta i grunden förändrade landskapet (t.ex. försäkringsbolag inrätta flera branscher som inte är försäkring erbjudanden fokus på wellness, 97 nya initiativ inom läkemedelsindustrin i 201