måndag 13 juni 2011

Forskare sköld implantat från hackare med trådlös charm skydd

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/13/researchers-shield-implants-from-hackers-with-wireless-charm-of/:
Pacemaker sköld Allt kan hacka - det är en viktig detalj att tänka på när vi börjar plugga trådlös radioutrustning in i våra kroppar är knutna till medicinska implantat . Forskare har arbetat på olika sätt att skydda apparater som pacemakers från odåga brunnar som vill orsaka, inte bara e-skada, men kroppsskada eller dödsfall. Ett nytt system som utvecklats gemensamt av MIT och UMass är mycket mer sofistikerad att tidigare lösningar , kan användas med befintliga implantat, och bärs utanför kroppen så att den kan tas bort i händelse av en nödsituation. Skölden, som det kallas, fungerar som ett slags medicinsk brandväggen vilket skyddar implantat från obehörig åtkomst - läkare skicka krypterade instruktioner till den som är avkodas och vidarebefordras till enheten, medan det blockerar alla inte signaler med hjälp av den hemliga nyckeln. Allt som återstår att göra är att lista ut vilken sorts person skulle bråka med någons defibrillator .

Forskare sköld implantat från hackare med trådlös charm skydd publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 13 Jun 2011 16:39:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa MIT | Tipsa | Kommentarer

Lagstiftning på verken för att kräva att företagen Rapport kränkningar av integritetsskyddet

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GdaZD5kngqU/Legislation-In-the-Works-To-Require-Companies-To-Report-Privacy-Breaches:
En anonym läsare skriver med nyheten att ett lagförslag är under utarbetande av Rep Mary Bono Mack (R-Cal) som skulle göra det obligatoriskt för företagen att anmäla detta till regeringen inom 48 timmar från det uppdagats ett dataintrång. "Mack diskussion utkast lovar att" skydda konsumenterna genom att kräva skälig säkerhet riktlinjer och rutiner för att skydda data som innehåller personlig information, och att föreskriva rikstäckande varsel i händelse av brott mot säkerheten. " Enligt en bakgrund personal memo, säker och Spetsa Electronic Data [SAFE Data] lagen bygger på ett lagförslag som passerat huset i den senaste kongressen. ... Mack talesman Ken Johnson sa att det kunde vara några tweaks innan det är formellt lagt fram. "Men det är säkert att säga att vi kommer att ha en aggressiv tidsplan för att flytta räkningen genom underkommittén och fullvärdigt utskott," Johnson sa. "Konsumenterna vill ha något gjort snart."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Googles Android Ambitioner Go Beyond Mobile

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aWbDU__Frjc/Googles-Android-Ambitions-Go-Beyond-Mobile:
PolygamousRanchKid skriver "Android har blivit toppen operativsystemet för smartphones i USA, men Googles ambitioner för det går långt utöver tablet datorer och smartphones, även utanför den mobila webben. Nu Google säger Android också kan bli den första massmarknad bro mellan virtuella världen och den fysiska världen, vilket gör att smartphone apps att kontrollera glödlampor och hem medicintekniska produkter. Hoppas kunna utlösa en våg av kreativitet som liknar vad Apple började när det öppnade i iPhone App Store, Google distribueras hundratals krets kit för att utvecklarna på förra månadens I / O-konferensen. Android Open Accessory Development Kit (ADK) tillåter Android programvara att fungera och kommunicera med motorer, sensorer, och reläer, vilket gör att utvecklare kan skapa ett gränssnitt där en smartphone app kunde kontrollera eller samla in data från en termostat, en gräsmatta bevattningssystem eller en grupp av belysning. "tillfälle finns att dramatiskt ändra hur du styr ditt hem, sa Tom Benton av Lighting Science. tiden" vi pratar om ett avskaffande av strömbrytaren. '"

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Motorola Droid / Milestone 3 får förhandsgranskas, Verizon äntligen släppt närmar sig?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/13/motorola-droid-milestone-3-gets-previewed-verizon-release-fin/:
Motorola Droid 3 har inte precis gjort det bästa jobbet med att bo bakom en mask, och den (eller den internationella fas 3 variant, att vara specifik) har nu landat i händerna på kinesiska hemsida xda.cn, som har gett vad som säkert den mest omfattande titt på telefonen hittills. Det innefattar några ytterligare bekräftelse på specifikationer som en 4-tums skärm QHD (i PenTile sorten, verkar det som), en 8-megapixelkamera, HDMI-utgång och ett 1500 mAh batteri, samt vad som verkar vara den första riktmärken för telefonen och dess dual-core OMAP 4430 processor, som tydligen lätt hämmas av en ren 512 MB RAM. I andra Droid tre nyheter, Droid Life konstaterar att enheten har dykt upp i Gameloft förenlighet listor för Android spel, och säger att dess förhandlingen att Verizon nu riktar sig mot ett 7 juli lansering. Det är uppenbarligen fortfarande långt från bekräftats, men det verkar säkert att satsa på att en release inte kan bli för mycket längre bort nu. Hit källan länken nedan för xda.cn är fullständig förhandsvisning.

Motorola Droid / Milestone 3 får förhandsgranskas, Verizon äntligen släppt närmar? ursprungligen visades på Engadget på måndag, 13 Jun 2011 15:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa xda.cn | Tipsa | Kommentarer

Studera effekterna av Lost transportbehållare

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/S014hv_daEM/Studying-the-Impact-of-Lost-Shipping-Containers:
swellconvivialguy skriver "man tittar på en bild av världens största containerfartyg, är det lätt att visualisera hur 10.000 containrar faller överbord från dessa fartyg varje år. Forskare från Monterey Bay Aquarium Research Institute är nu företaget Lost Container Cruise, ett försök att mäta effekter av transportbehållare förlorats till sjöss genom att studera en däck-fylld behållare, som marinbiologer upptäcktes i Monterey Bay National Marine Sanctuary. (Forskningen [PDF] är finansieras av en flera miljoner dollar uppgörelse med operatörerna av Med Taipei , fartyget som förlorat gods) Arbetet är inte olikt att studera ett djupt vatten skeppsbrott:.. Använd Robotubåt att ta bilder och samla sedimentprover, upprepa "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Devs Orolig Microsoft kommer att dumpa <wbr> . NET

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BQxPfmJU6k4/Devs-Worried-Microsoft-Will-Dumpnobr-wbrnobrNET:
joelholdsworth passerar längs en berättelse sammanfattning oro från utvecklare att "Microsoft verkar vara inställd på att anta HTML5 och JavaScript som sin huvudsakliga ansökan utvecklingsverktyg för Windows 8", och frågar, "är detta slutet för. NET?" Artikeln fortsätter: "för att satsa gården på HTML5 och JavaScript bli nästa stora grej är en bra satsning, men det är inte ett spel som Microsoft lätt kan ta och göra bra även om världen inte vända sig till JavaScript och plattformsoberoende applikationer. innebär detta ändå att Microsoft förlorar. Problemet är att Microsoft behöver en teknik som ger det ett försprång, och HTML5/JavaScript är allas fördel. Microsofts utvecklare känner sig i mörkret och mycket arg på det sätt de behandlas. Det är bara har för att surfa på Microsoft forum för att upptäcka hur stark känslan är. forum inlägg 1, foruminlägg 2 och ett öppet brev " Reader Sla $ hPot påpekar en liknande historia vid OS News.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Ubiquitous Computing gadget att undervisa Coding

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vD8arcNoEJs/Ubiquitous-Computing-Gadget-To-Teach-Coding:
En anonym läsare skriver: "En distansutbildning universitet i Storbritannien har gjort om sin IT-läroplan för att locka fler studenter - den största förändringen är att spirande kodare kommer att få en bit av hårdvara som ansluts till en dator via USB och kan programmeras med ett språk som kallas Sense -. baserad på MITs Scratch "dra och släpp" programmeringsspråk Universitetet hoppas denna gadget strategi kommer att uppmuntra färre studenter att ge upp sina studier ".

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Bokrecension: Ren Coder

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LDYEf2bUuMk/Book-Review-The-Clean-Coder:
CoryFoy skriver "Eftersom jag har varit nära involverad i såväl" agila programvara "rörelsen samt" Programvara Hantverk "rörelsen, har jag följt arbetet i Robert Martin för en tid. Så jag var ganska intresserad när jag fick min exemplar av sin senaste bok Ren Coder där han introducerar discipliner, tekniker, verktyg och metoder av äkta programvara hantverk. " Skulle hans bok leva upp till att vara en guide för nästa generation av utvecklare, eller skulle det gå på min hylla som en annan intressant bok som jag hade läst, en gång? " Läs nedan för resten av Cory: s granskning.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


AisleBuyer tar upp en annan $ 7,5 miljoner att tjäna kassan Lines A Pain Of The Past

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/-j1rMd8cZUo/:
Array

YouTube lägger subtilt HD förhandsgranska bilder, logoless uppspelningsalternativ

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/13/youtube-subtly-adds-hd-preview-images-logoless-playback-option/:
Det är inte alls lika monumental som dagen att YouTube faktiskt började stödja HD-video , men det kommer säkerligen att göra dem som rutinmässigt laddar upp HD-innehåll lite gladare. Vi talar om två nya tillägg som lades fram av den YT laget: HD-bilder förhandsvisning och en logoless uppspelning. Varje ny video laddas upp till webbplatsen i en resolution av 480p eller högre kommer att ha en HD Förhandsvisningsbild där spelaren är inbäddad, och vi får veta att redan existerande HD-video kommer att uppdateras "inom de närmaste veckorna." Flytta höger längs att pesky YouTube vattenstämpel (se ovan) skall inte finnas mer om du väljer att nix det, men det är inte så enkelt som att bara kryssa i en ruta, du måste lägga till 1 sista "på med"? modestbranding = videon URL för att få den att försvinna. Så, festliga drycker vid middagstid?

YouTube lägger subtilt HD förhandsgranska bilder, logoless uppspelningsalternativ ursprungligen visades på Engadget på måndag, 13 Jun 2011 12:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink The Inquirer | källa YouTube-blogg | Tipsa | Kommentarer

Nya FBI drifthandboken Ökar övervakningsmyndighet

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lfLeE2YhYns/New-FBI-Operations-Manual-Increases-Surveillance:
betterunixthanunix skriver "The New York Times rapporterar att den nya FBI drifthandboken föreslår en bred ökad övervakning. betecknas den inhemska utredningar och operationer Guide, handboken officiellt sänker ribban för det acceptabla när det gäller att delta i övervakningen, och även låta agenter att utföra sådan övervakning på personer som inte är misstänkta terrorister utan att öppna en utredning eller officiellt inspelning deras handlingar. Den nya handboken också mjukas reglerna om förvaltning av tester lögndetektor, att söka igenom en persons skräp, och användningen av lagen för att följa riktade enskilda. Det bör noteras att dessa riktlinjer fortfarande omfattas av det allmänna begränsningar som införts av Attorney General. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Wisconsin Public Internet kamp mot Telecom, Legislature

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YyUhzE9DIao/Wisconsin-Public-Internet-Struggles-Against-Telecom-Legislature:
En anonym läsare skriver detta utdrag från Ars Technica: "The University of Wisconsin Internet Technology Division och en viktig leverantör av" Net tillgång till Wisconsin utbildningssystem är under attack från det tillståndet: s lagstiftande och från en lokal telekommunikation som är aktuell är WiscNet. pedagogiska kooperativet. Den ideella erbjuder prisvärda nätverksåtkomst till statens skolor och bibliotek, även om dess nyttiga dagar kan vara räknade om inte förändras bilden snart. Enligt ett förslag till ny lag kan University of Wisconsin-systemet tvingas att återvända miljontals dollar i federala bredband bidrag som det redan har vunnit, lägger ut mycket mer pengar på nättjänster, och kanske även dra sig ur Internet2 projektet. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Sony, Panasonic, andra att starta plattformsoberoende e-bok tjänsten, senare i år

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/13/sony-panasonic-others-to-launch-cross-platform-e-book-service/:
Titta inte nu, men det finns några stora synergieffekter på gång i Japan e-bok på marknaden, nu när Sony , Panasonic , Rakuten och Kinokuniya har alla gått samman om en ny digital quest. Idag kvartett bolag meddelade att de arbetar på ett system som skulle göra det möjligt för användare att köpa och läsa innehåll tvärs över sina respektive e-läsare , att injicera e-kosmos med en rejäl dos av fri kärlek och goda vibbar. Enligt den nya tjänsten skulle kunderna kunna hantera sina nedladdningar och bläddra bästsäljare inom ett centraliserat webbaserad marknadsplats, oberoende av den enhet de går till sängs med varje kväll. Eftersom inom detta nya universum, skulle det inte vara "mitt", "din", eller "deras" - alla kommer att vara en och en kommer att bli. Hövdingarna har redan slagit fast powows med en handfull digitala förläggare, men de räknar med att ha fler vänner runt lägerelden vid den tidpunkt då projektet startar senare i år.

Sony, Panasonic, andra att starta plattformsoberoende e-bok tjänsten senare under året ursprungligen dök upp på Engadget på måndag, 13 Jun 2011 13:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Engadget Japan | källa Nikkei | Tipsa | Kommentarer