lördag 4 december 2010

Pratbubbla-formade Speak-er nu till försäljning, vi tar en lyssna

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/04/speech-bubble-shaped-speak-er-now-on-sale-we-take-a-listen/:
Även för en känd utlopp som Art Lebedev Studios , är det svårt att få egendomliga, design-centrerad produkter i en kommersialiserad, ras-to-the-bottom världen. Alltför ofta, drömmar dör vid produktionslinjen, och några av de konstruerade bästa redskap i världen bås på ritbordet. På något sätt eller annat har Sherwood Forlee och Mihoko Ouchi lyckades övervinna den traditionella produktionsbegränsningar och föra denna fantasi till liv. Om du minns, hörde vi om. 'S Speak-er tillbaka i januari i år, och medan vi visste planer på plats för att börja frakta dem till slutanvändare före gryningen av 2011 har vi upprätthållit en sund nivå av skepsis - det finns inget så hjärtskärande ha din bubbla sprack efter ratcheting dina förhoppningar för högt, du vet? Idag är vi glada att säga att Speak-er nu levererar till de med $ 99,95 för att skona, och om du bryr dig för att höra vad vi tycker om det mest fantastiska uppsättning skrivbord talare här planeten någonsin har känt, huvud rätt på tidigare pausen.

Fortsätt läsa Pratbubbla-formade Speak-er nu till försäljning, vi tar en lyssna

Pratbubbla-formade Speak-er nu till försäljning, vi tar en lyssna ursprungligen dök upp på Engadget , lör, 4 December 2010 17:25:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Tala-er | Tipsa | Kommentarer

Kina Visningar Internet som "Reglerbar"

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/A8KkXW-9GLc/story01.htm:
Radcliffe_V skriver "Enligt en läckt kabel via Wikileaks, utsikt den kinesiska regeringen på internet som mycket kontrollerbar, trots västra åsikter om annat. The New York Times artikel belyser också hur berörda kinesiska regeringen är cyberattacker mot amerikanska tillgångar och företag, som Google. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Lufthansa lanserar under flygning WiFi på interkontinentala flyg, vaktmästare i "framtiden"

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/04/lufthansa-launches-in-flight-wifi-on-intercontinental-flights-u/:
Det är bara ingen tvekan om det: vad Lufthansa har lyckats åstadkomma här är inget annat än otroligt. Även ivrig jetset har njuter under flygningen WiFi på (välj) inrikestrafik under några år nu, under flygning kul har varit att komma till ett abrupt slut när man stiger en flygning som kräver ett pass. Drömmen om fjärrtrafiken under flygning internet har känts som en avlägsen, men det verkar som framtiden faktiskt händer idag. Lufttrafikföretagets FlyNet tjänst har återupptagits denna vecka, och med stöd från Panasonic och 802.11n gudar som vara, det är nu erbjuder bredband på interkontinentala linjer. Vid första, service kommer att begränsas för att välja nordatlantiska linjerna, men tillgång bör vara tillgängliga på "nästan hela Lufthansa interkontinentala nätet i slutet av 2011."

Inga specifika prestandasiffror är släpps, men företaget behöver den "extremt snabb" och tillräckligt snabb för att öppna stora bilagor "utan dröjsmål". Ännu bättre, kommer flygbolaget att möjliggöra mobil dataåtkomst (GSM och GPRS) under våren nästa år, vilket ger highfalutin "pampar möjligheten att skicka och ta emot den dyraste textmeddelanden i livet. Deutsche Telekom kommer att tillhandahålla de faktiska internet service, med prissättning Ange som sådan: € 10,95 (eller 3.500 miles) i en timme eller € 19,95 (eller 7000 miles) till en 24-timmars pass som också medger kunder att komma åt webben " på alla Lufthansa anslutningsflyg utrustad med en hotspot under den giltighetstid samt efter flygning i Lufthansas lounger. " Åh, och nämnde vi att det är helt gratis genom 31 Januari 2011? Det är det.

Fortsätt läsa Lufthansa lanserar under flygning WiFi på interkontinentala flyg, vaktmästare i "framtiden"

Lufthansa lanserar under flygning WiFi på interkontinentala flyg, vaktmästare i "framtiden" som ursprungligen visades på Engadget , lör, 4 december 2010 15:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Gadling | källa Lufthansa |

Dörrar Sneak till icke-Default Hamnar hackade servrar

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rTqAWzT7QxE/story01.htm:
. UnmaskParasites skriver "att driva trafik till sina nätbutiker, programvara pirater hacka ansedd legitima webbplatser injicera dolda skräppost länkar och skapa dörrsidor är Googles sökresultat allvarligt förgiftad av sådana dörrar Försummelse av webbansvariga för komprometterade webbplatser gör detta system lönsamt -. Dörröppningar förbli obemärkt år. För inte så länge sedan började hackare att åter konfigurera Apache på angripna servrar för att göra dem tjäna öppningssidor bort av icke-default-portar, fortfarande drar nytta av att använda etablerade domännamn. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Lagen och Multiverse

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZHkFCRZGZDU/story01.htm:
En anonym läsare skriver "jwz postat en länk till den här intensivt nerdy blog co-skriven av två advokater som skriver om att tillämpa verkliga lag serietidningar. Exempel på frågor inkluderar mutanter och diskrimineringslagarna (en tredelad serie!), Är Batman en statlig aktör?, och federalism och Keene Act. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Flix på Stix kiosker kommer snart: det är som Redbox, men med USB-minnen

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/04/flix-on-stix-kiosks-coming-soon-its-like-redbox-but-with-usb/:
Konceptet är långt ifrån ny - Warner och Paramount skrivit tillbaka i glansdagar känd som "2009" att erbjuda filmer på SD-kort och välj Blockbuster hyra kiosker har poppar ut dem sedan dess. Men Flix på Stix är en förväntad twist på de modeller som redan därute, och det är en som utan tvekan kommer att möta några svårigheter att uppnå samma nivå av acceptans som Redbox . Enkelt (eller så enkelt som möjligt), konsumenter vals upp till en kiosk, välj ett TV-program, spel eller film, och sedan välja om de vill köpa eller hyra titeln. Den outfit har ännu att komma ren med särskilda prissättning, men den (förmodligen hånade upp) video inbäddade efter rasten visar Hyrespriser för $ 1, $ 2, $ 3 och $ 4 för 3, 6, 9 och 12 dagar. Det finns heller ingen tydlig indikation om hur TV-episoder och spel kommer att hanteras, men vi hört att användarna antingen kan ta med sig egna USB-minne (USB 3.0 accepteras!) Eller välja att köpa en direkt från maskinen. Dra ditt Visa eller Mastercard (C'mon, ingen Upptäck eller AMEX?), Och sedan ... vänta.

I själva verket är detta benägen att vara det största hindret. Vilka är de resolutioner som erbjuds? Vad händer om du väljer en 1080p-film som är 7GB, och bara har en 4GB USB-enhet? Eller ännu bättre, tänk om du har en 8GB USB 2.0-enhet och ett läkarbesök på tio minuter? Komiskt nog visar demonstration video faktiskt skyddshelgon spela en omgång poker medan hon väntar på att överföringen avslutats - något säger oss att inte kommer att gå över bra med potentiella kunder i kö. Vi gissar att de flesta folk kommer freden rätt på ut om vänta med att köpa något från en låda överstiger ett par minuter, och med tanke på natur detta system, det låter som att scenariot är nästan garanterat att hända till leda. I alla fall räkna med att se den första av dessa dyker upp i två till tre månader, och under tiden kommer vi att gräva för mer information om priser och distribution planer.

Fortsätt läsa Flix på Stix kiosker kommer snart: det är som Redbox, men med USB-minnen

Flix på Stix kiosker kommer snart: det är som Redbox, men med USB-minnen som ursprungligen visades på Engadget , lör, 4 december 2010 14:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Yahoo Tech | källa Flix på Stix | Tipsa | Kommentarer

Apples iPhone 4 (legitimt) till försäljning för första gången: $ 50 off på Radio Shack

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/04/apple-iphone-4-legitimately-on-sale-for-the-first-time-50-of/:
Miste om Black Friday ? Bra på dig. Nu, fortfarande i marknaden för en iPhone 4 ? I så fall bör du peka förmodligen ditt fordon till närmaste Radio Shack, STAT. För första gången sedan går till försäljning i juni, är Apples iPhone 4 legitimt om försäljning från en återförsäljare som faktiskt existerar och kommer inte att sälja dina personuppgifter till någon goon i ett offshore paradis du aldrig hört talas om. (Nej, Walmart's $ 2 sparande räknas inte.) vi får veta att de $ 50-off försäljning görs för att rampa upp medvetenheten kring Radio Shack's (visserligen lågmäld) mobilverksamhet, och om vi skulle gissa, vi d säger att det förmodligen kommer att fungera till perfektion. Ända sedan på luren började sjöfarten i sommar, var det gällande priset $ 199 (om avtal) för 16GB-modellen eller $ 299 (även om avtal) för 32GB smak, den här affären hackar $ 50 från varje, och det finns tom en 8GB iPhone 3G för $ 49 Om du är ute efter att ta saker och ting ännu lägre. Ännu bättre, The Shack s 'erbjuder en $ 75 inbyte kredit på alla funktionella / icke-sprucken iPhone 3G samt $ 125 för en 3GS i vilja skick, vilket innebär att du kan gå i dag, handen över din 3GS, och gå ut med en iPhone 4 för $ 25 (plus aktivering avgifter). Naturligtvis är problemet endast tillgänglig i tegel och murbruk platser (läs: inte online), och det roliga kommer till ett slut den 11 december. Så, vem är i?

Apples iPhone 4 (legitimt) till försäljning för första gången: $ 50 off på Radio Shack publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 4 December 2010 14:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Radio Shack | Tipsa | Kommentarer

Android Market uppdatering innebär efterlängtade "Related"-fliken, liknande app förslag

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/04/android-market-update-brings-long-awaited-related-tab/:
Kom ihåg att "besläktade" fliken vi såg i Googles egna Pepparkakor video ? Ser ut som om du inte behöver vänta för Android 2.3 att njuta av bytet av att ha El Goog reda ut vad liknande program som du vill när du ladda ner en. I morse, är vågor av Android lojalister hitta en ny flik i deras marknad, med en Droid 2 och Nexus Ett både se uppdateringen här på Engadget HQ. Naturligtvis, det fungerar precis som App Store motsvarighet, men det återstår att se hur exakt de råd är. När man tittar på "Related" för (också nyligen uppdaterad) Engadget app, vi hitta objekt vi skulle föredra att vara först på listan om en sida eller så nere, men vi är säker på att mixa och matcha ingenjörer i Mountain Visa är redan finjustering saker som vi talar. Du vet, under den korta stunder de inte förbereder sig för tisdagens stora Chrome avslöjar .


[Tack till alla som skickat detta i]

Android Market uppdatering innebär efterlängtade "Related"-fliken, liknande app förslag publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 4 December, 2010 13:43:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

OpenSUSE att erbjuda en Rolling Release Repository

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AilJNAEhGH8/story01.htm:
dkd903 skriver "Samtidigt som ryktena om Ubuntu flytta till ett rullande release har varit att stoppa, är en annan stor Linuxdistribution som vill ge en rullande release. I ett meddelande till openSUSE-projektet sändlistan, meddelade openSUSE utvecklare Greg Kroah-Hartman ett nytt projekt -. openSUSE Tumbleweed OpenSUSE Tumbleweed kommer att ge ett rullande övergång till dem openSUSE användare som vill ha ett rullande släppa den i huvudsak kommer att bli en repa med den senaste stabila versioner av programmen "..

Läs mer i denna historia på Slashdot.