tisdag 15 mars 2011

Time Warner Cable lanserar IPAD app med Live TV

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mDy8GL7-0k0/Time-Warner-Cable-Launches-iPad-App-With-Live-TV:
ShadowFoxx skriver "Time Warner Cable Inc. lanserar en IPAD program som spelar live-TV, blev den första kabeln företaget att göra det. App kommer att vara gratis att ladda ner på tisdag morgon, men det fungerar bara för personer som prenumererar på både video- och Internet-tjänst från New York-baserade kabelbolaget. Även då, det fungerar bara i hemmet, när IPAD är ansluten till bolagets kabelmodem via en Wi-Fi-router. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


RIM: s BBM sociala plattformen går till öppen beta, låter devs baka BBM i BlackBerry apps

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/15/rims-bbm-social-platform-goes-to-open-beta-lets-devs-bake-bbm/:
Meddelat på BlackBerry 2010 Developer Conference i höstas, Plattform har just BBM blivit sociala tillgängliga för intresserade utomstående devs i beta form. Naturligtvis kan du bli hoppas att det öppnar BlackBerry Messenger till andra (läs: icke-BlackBerry) plattformar via API ... Men ja, det händer inte riktigt än . Istället låter SDK folk utveckla för BlackBerry OS att integrera BBM kapacitet i sina egna program, och listan över funktioner är ganska omfattande: du kommer att kunna läsa och uppdatera användarprofiler, bädda BBM chattar inuti din app, och överföra filer , för att bara nämna några av de stora (med användarens tillåtelse, förstås). Den nuvarande beta fungerar för Java apps, medan RIM: s hårt mejsla fram en ny version släpps i april att lägger Webworks kompatibilitet webbprogram.

RIM: s BBM sociala plattformen går till öppen beta, låter devs baka BBM i BlackBerry apps ursprungligen visades på Engadget on Tue, 15 Mar 2011 17:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Inne BlackBerry Developer's Blog | Tipsa | Kommentarer

NASA Bygga nätverk av Smarta kameror Across USA

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zP2wywyUIrk/NASA-Building-Network-of-Smart-Cameras-Across-US:
kkleiner skriver "En stor statlig myndighet ser till filt USA med kameror som aldrig kommer att sluta sin övervakning. Men oroa dig inte, förståsigpåare privatliv, kommer dessa kameror spionera på himlen, inte civila. NASA's All-sky Fireball Network är en serie av kameror som spårar meteoriter när de kommer in i atmosfären. Med noggrann triangulering, kan NASA inte bara vet var meteoriter kommer att landa, kan de bestämma var de kom ifrån också. En av de coolaste delarna i Allt-sky Fireball nätverk är att det är helt automatiserad Meteors upptäcks av en dator som skickar bilder, videoklipp och analys av data till William Cooke, chef för NASA: s meteoroid Miljö Office Nu kan du få samma information som Cooke också -.. Allt-himlen Fireball Nätverkets webbplats register offentligt alla uppgifter för dig att ta del av. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Lexar frakt nu 128GB och 64GB SDXC kort från framtiden direkt till din dörr

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/15/lexar-now-shipping-128gb-and-64gb-sdxc-cards-from-the-future-str/:
En av de många uttalandena från CES 2011 var Lexars par nya klass 10 SDXC minneskort , en storlek på 64 GB och den andra försöker pracka på en spektakulär 128GB kapacitet. De två prestanda - minsta överföringshastighet av 20MBps - och lagring medel för digitala systemkameror och videokameror har nu börjat frakt, ber om en ynka $ 200 och $ 330, respektive. Dessa är branta backar priset att stiga, för att vara säker, men de är småpengar jämfört med de första $ 400 och $ 700 MSRPs att Lexar var pracka tillbaka i januari. Och hey, att professionella etikett pryder de nya korten är inte där av misstag heller, Lexar erbjudande en begränsad livstidsgaranti med varje lagringsutrymmet. Full pressmeddelande och platser där du kan köpa den nya SDXC lovelies väntar efter pausen.

Fortsätt läsa Lexar nu frakt 128GB och 64GB SDXC kort från framtiden direkt till din dörr

Lexar nu frakt 128GB och 64GB SDXC kort från framtiden direkt till din dörr publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 15 Mar 2011 16:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink dpreview | | Tipsa | Kommentarer

Utah Governor "Ärade" Med Blackhole Award

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VEZe8z9bLyg/Utah-Governor-Honored-With-Blackhole-Award:
Den nationella Society of Professional Journalists för avsikt att "hedra" Utahs guvernör Gary Herbert med den allra första Black Hole pris för en restriktiv ny öppen poster lag. Från artikeln:. "David Cuillier, SPJ: s Freedom of Information kommittén chef och en professor i journalistik vid universitetet i Arizona, sa han ska försöka dela ut utmärkelsen till Herbert onsdagen Priset, Cuillier sa är en del av Sunshine Week, en årlig initiativ inleddes under 2002 för att främja större insyn i offentlig. Nomineringar samlades från hela landet, men Cuillier sagt var det inte fråga "tilldelning ska gå till Herbert som VD för staten."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Styckning priser är enda sättet att stoppa piratkopiering

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9-wm7jTPy5Q/Cutting-Prices-Is-the-Only-Way-To-Stop-Piracy:
Stoobalou skriver "Det enda sättet att stoppa piratkopiering är att sänka priserna. Det är utslag av en ny stor vetenskaplig studie som räknar upphovsrätten stöld inte kommer att stoppas av" three strikes "bredband frånkopplingar, öka censur eller drakoniska nya lagar införts i enlighet med den . förfalskning fördrag ACTA Media Piracy-projektet, som publicerades förra veckan av samhällsvetenskapliga forskningsrådet, rapporterar att olaglig kopiering av filmer, musik, videospel och programvara är "bättre beskrivas som en global prissättning problem" - och det enda sättet att tackla det är för upphovsrättsinnehavare att ta ut mindre pengar för sina varor. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


RoboTouch ger ett trådbundet NES handkontroll till en trådlös iPad (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/15/robotouch-brings-a-wired-nes-controller-to-a-wireless-ipad-vide/:
RoboTouch ger trådbunden NES styrenheter till ett trådlöst IPAD
Åh Arduino , finns det något du inte kan göra när den tas i rätta händer? Det händer i detta fall tillhör en kille som heter Joven av ProtoDojo, och de piskade upp grej du kan se i videon nedan. I grunden är det en trådbunden NES handkontroll som går till en Arduino styrelsen, som i sin tur kontrollerar ett antal servon. Dessa servon formulera ledande armar att röra skärmen i precis rätt ställen. Hela manick möjliggör en ganska spelbar version av Reckless Racing , vilket gör att det känns allt mer som RC Pro Am efterträdare det försöker vara. Kolla in det i videon nedan, och sedan hoppas att Jovan skyndar upp och tjänster instruktionerna så att vi kan börja bygga vår egen.

[Tack, Tchad]

Fortsätt läsa RoboTouch ger ett trådbundet NES handkontroll till en trådlös iPad (video)

RoboTouch ger ett trådbundet NES handkontroll till en trådlös iPad (video) som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 15 Mar 2011 15:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa ProtoDojo (YouTube) | Tipsa | Kommentarer

HTC Ignite, Prime, och Pyramid gör ytan?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/15/htc-ignite-prime-and-pyramid-renders-surface/:
Redan innan Incredible S aviserades som företagets nya top-of-the-line som i februari, det ryktas Pyramid var den kommande HTC telefon som var fångar allas fantasi tack i någon liten del till sitt löfte om en dual-core processor - något som Incredible S saknar särskilt. Vi hade inte sett vad denna best kan se ut, men ... fram till idag. Kinesiska sajten xda.cn har postat påstådda gör av Pyramids fram och bak, visar en försiktig utveckling av HTC: s nuvarande formspråk tillsammans med påståenden om en 4,3-tums 960 x 540 skärm, 8 megapixel primära och 1,3 megapixel kamera fronten, 768MB RAM och Android 3,0 (som sista biten inte låter rätt för oss, men - Android 2.x med förnuft skulle vara mer rimligt). Rykten har den här en låst för lansering på T-Mobiles någon gång i år, det skulle vara trevligt om det hände på CTIA nästa vecka, men tanke på hur bundna de kan vara med Sprint på mässan , det är svårt att säga om detta 'll hända.

Går vidare, har vi några synliga bevis här som HTC: s trycka på med sina Windows telefonlinjen. Den första av de två, Ignite, ser ut som en tack mellanregister skiffer till en 800MHz Qualcomm processor (klockad långsammare än i den aktuella uppsättningen av 1GHz enheter som finns där ute), bara en 3,7-tumsskärm och en 5 megapixel kamera runt tillbaka . Statsminister, under tiden, ser ut som en lillebror till 7 Pro tack vare ett utdragbart QWERTY-tangentbord och liknande specifikationer till Ignite - inte blockbusters av någon sträcka, men HTC (tillsammans med andra OEM) kanske väntar att dra sig ur de stora kanonerna tills Mango . Kolla de gör vid källan länk.

HTC Ignite, Prime, och Pyramid gör ytan? publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 15 Mar 2011 13:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PocketNow | källa xda.cn | Tipsa | Kommentarer

Nokia samlar design patent för en tablett, framkallar N8 estetik

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/15/nokia-collects-design-patent-for-tablet-evokes-n8-aesthetics/:
Det är ingen hemlighet att Nokia har varit gjutning en intresserad öga över tabletten marknaden och nu har vi lite extra bevis för att visa sin avsikt att med tillstånd av United States Patent and Trademark Office. Federal Bureau har just publicerat en design patent som beviljats ​​till det finska bolaget för en tablett enhet, som ansökte om den 28 maj, 2010. Tyvärr, datum berättar att för oss vad vi tittar på är förmodligen en hyllan MeeGo maskin som aldrig tog sig till marknaden i stället för en kommande värld erövrare, men ändå, här är det för oss alla att gawk på och beundra. Att döma av 3,5 mm hörlursuttag disposition - som, liksom resten av de streckade linjerna på skissen, inte omfattas av patentet - Vi kan titta på ett 9 - eller 10-tums skiffer, vars design påminner oss mest akut i Nokias N8 telefon. Se fler bilder i galleriet nedan innan du återvänder till ditt sinne grotta att fantisera om vad som kunde ha varit ... eller kan fortfarande vara.

[Tack, Pradeep]

Nokia samlar design patent för en tablett, framkallar N8 estetik ursprungligen visades på Engadget on Tue, 15 Mar 2011 14:14:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa USPTO | Tipsa | Kommentarer

Jeff & Rob Besök Lucasfilm

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4E9me3MP-XQ/Jeff-amp-Rob-Visit-Lucasfilm:
Förra hösten Hemos började arbeta för Perforce: en av deras kunder är Lucasfilm. En sak ledde till en annan, och förra veckan fick jag för att besöka sina Presidio anläggning i San Francisco. Deras säkerhetsregler hindrar mig från att säga något om super söta saker jag såg inne i byggnaden, men jag kan posta den här bilden av oss bredvid Yoda statyn utanför dörren. Tack till Matt Janulewicz för att få oss i dörren och visar oss runt, Daryll Jacobson för att öppna en cool dörr och Tina Mills för pressning klick. Jag kan nu säga att jag har varit fysiskt närmare Starwars.com än jag behöver Slashdot.org sedan 1998 då de bodde under mitt skrivbord. Slutligen har gatlopp kastats: om du arbetar någonstans svalt (Pixar Apple NASA Vita huset Comerica Park???) Släpp mig ett mail! Jag är inte ovan med T-shirts som mutor för att se coola ställen!

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Apple Handbojor Web Apps På iPhone Startsidan

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WNssaE2GrFk/Apple-Handcuffs-Web-Apps-On-iPhone-Home-Screen:
SF Polack skriver "på Apples IOS 4.3 är HTML5 och JavaScript apps som kör betydligt långsammare när de är körs från iPhone eller IPAD startskärmen istället för Safari, och OS är i vägen för utförandet av dessa program på andra sätt. Slutresultatet är att det som svårare för webbprogram att konkurrera med inhemska IOS app som säljs via App Store, där Apple har en 30 procent av försäljningen. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Nya Adobe Flash 0-Day

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OrF6fM_9NmA/New-Adobe-Flash-0-Day:
Trailrunner7 skriver "Adobe varnar sina användare om en kritisk sårbarhet i Flash som påverkar Adobe Reader och Acrobat, liksom, och används i vissa mycket riktade attacker just nu. Sårbarheten i Flash Player påverkar Reader och Acrobat, som båda ingår Flash funktionalitet, men det påverkar inte Reader X. Adobe tjänstemän sade att Reader X: s skyddat läge sandlåda skulle förhindra framgångsrik bedrifter. Företaget planerar att ha en patch för de berörda produkterna klar nästa vecka för alla plattformar, inklusive Windows, Mac, Linux , Android och Solaris. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.