torsdag 15 september 2011

Samsung Epic 4G Touch recension

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/15/samsung-epic-4g-touch-review/:
Om du inte har hört talas om Samsung Galaxy S II nu, du är definitivt tardy till festen. Men som den ökända ordspråket säger, det är bättre sent än aldrig, eller hur? Den Galaxy S, dess föregångare med Myriad chassi val och varianter bärare, fortfarande säljer som hotcakes över hela världen, och uppföljaren är inte lätt (bildligt) antingen - att sälja tre miljoner enheter under 55 dagar bara verkar vara rivaliserad av en Företaget med bas i Cupertino - och av goda skäl. Vi gav den upplåst version höga betyg för sin utmärkta prestanda, vacker skärm och top-of-the-line kameran, så det var bara naturligt att vi skulle tillbringa de kommande fyra månaderna undrade när vi skulle se den kraftfulla göra det Stateside.

Inte få oss fel - vi har sett vår beskärda del av upplåsta Galaxy S II-enheter som stolt visas upp i USA (de flesta av dem från våra egna redaktörer, visserligen) eftersom det är redan i full detaljhandeln (ungefär $ 650-700 ) från flera leverantörer. Är dock Samsung Epic 4G Tryck på det första att erbjudas till en subventionerad kostnad i utbyte mot ett två-årigt engagemang, och det kommer inte vara det sista som AT & T och T-Mobile dra upp den bakre med sina egna stilar i samma handenhet. Så hur landmärket telefonen stå upp inte bara genom tiderna men flera bärare-specifika ändringar är design? Är Sprint kunder att få en "befläckat" version av Sammy flaggskepp Android-enhet? Dessa frågor har funderat i månader, och vi äntligen har svaren om du håller på att läsa.

Fortsätt läsa Samsung Epic recension 4G Touch

Samsung Epic 4G Touch recension publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 15 Sep 2011 17:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

MasterCard demos Google Wallet, QkR plattform för mobila betalningar

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/15/mastercard-demos-google-wallet-qkr-platform-for-mobile-payments/:
Du har säkert hört mycket om NFC-kapabla smartphones, men lite i vägen för själva verkliga världen använder för chip. Tja, MasterCard som vill ändra på allt detta, och kasta i några innovationer egen artighet av sin interna FoU-laboratorier och Google. Visas upp vid ett evenemang i dag, demoed företaget Google Wallet ansökan vi först läst om i maj - ". snart", som laddar för en officiell lansering någon gång Körs på Sprints Nexus S 4G - med en planerad expansion till flera enheter - användare kan ansluta en Citi MasterCard -konto till tjänsten och knacka till betalning i alla detaljhandeln plats utrustad med en PayPass station . Transaktionerna sker så omedelbart som du förväntar dig, med att spendera varningar notated automatiskt i-app, samt via SMS. Om du är den paranoida typen eller bara en slösare, erbjuder app många alternativ att sätta ramarna, godkänna / block köp via kategori (t.ex. restauranger, nöjen) och aktivera varningar för utländska aktivitet. För närvarande är Google Plånbok tjänsten Android-bara, och det är nog en direkt följd av AT & T, Verizon och T-Mobile backas mobil betalning rival, ISIS .

Men företagets fick också ett öga fast och hållet på framtiden - beräknande upp alternativa implementeringar för betalning on-the-gå igenom sin MasterCard Labs division. Fokusera på sin QkR plattform (en uppenbar spela på QR-koder), varierade dessa begrepp från signaler tv-ljud kodade med köpet data hörbart till en telefon som kör QkR app, eller snabbmat tabletops inbäddade med NFC och QR-koder som kommer att tillåta kunder att söka efter kuponger, för på distans och tillämpa rabatt - allt utan att lämna sina platser. Det mest intressanta användningen av den nya plattformen hade dock ingenting att göra med användningen av mobiltelefoner och allt att göra med en Xbox Kinect. Använda gest erkännande tech, kan poster väljas på skärmen genom att hålla handen över ett objekt och navigera genom kassan. Vi vet, ännu en stor proof-of-concept, men stoppa undan den cynism för en sekund - en företagsrepresentant anförtrodde oss att mjuka pilot test av QkR pågår redan, med ett officiellt tillkännagivande planeras under de kommande två veckorna. Och oroa dig inte om att det är en Google OS-bara-affären, är QkR testats i IOS, Windows Phone Mango och med BlackBerry. Huruvida den innovativa betalning system'll lanseringen med alla dessa mobila operativsystem ombord var inte klart, men vi var säkra på att det skulle vara minst två bolagsmän ombord. Hoppa förbi paus för att få en närbild av vår praktiska med framtiden för betalning.

Certifikat Blunders kan betyda slutet för DigiNotar

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ixau56A3LuQ/Certificate-Blunders-May-Mean-the-End-For-DigiNotar:
Certificate Authority DigiNotar är att ha en tuff tid för det. dinscott skriver dessa ord från Help Net Säkerhet: "Efter att ha sina SSL-och EVSSL certifikat anses opålitliga av de mest populära webbläsarna, cirka 4200 kvalificerade certifikat - dvs certifikat används för att skapa digitala signaturer - utfärdas av CA håller för närvarande på väg att återkallas och deras innehavare underrättas om att den nederländska oberoende Post och telekommunikation myndighet (OPTA). Från och med igår, har OPTA upp ackrediteringen av DigiNotar som ett intyg leverantör av "kvalificerad" certifikat. Upphävandet av denna ackreditering också gör DigiNotar okvalificerade att utfärda certifikat enligt PKIoverheid CA. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Den Engadget Podcast, bor på 5:00 PM ET!

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/15/the-engadget-podcast-live-at-5-00pm-et/:
Man, vad vecka. Vår orädd ledare Tim är avstängd i Tyskland, titta på några söta bilar och de flesta av resten av vår personal är uppdelad ganska jämnt mellan Bygg, IDF och Tokyo Game Show. Brian lyckades dra ihop några eftersläntrare, inklusive Darren och Richard L., och vi doin 'denna sak live på 5:00.

Fortsätta läsa Engadget Podcast, bor på 5:00 PM ET!

Den Engadget Podcast, bor på 5:00 PM ET! ursprungligen visades på Engadget on Wed, 15 Sep 2011 16:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Tango videosamtal demoed om Mango-baserade HTC Titan (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/15/tango-video-calling-demoed-on-mango-based-htc-titan-video/:
Ser ut som Mango har fått ännu ett trick i rockärmen - åtminstone ett trick som kommer att märkas på HTC: s hotande Titan . Windows Phone chef Aaron Woodman - samma Aaron som stoppats av våra egna Engadget Visa ett par månader tillbaka - paus nyligen att visa upp en tango videosamtal ansökan om ovan nämnda luren. Vi visste gott och väl att framsidan Titan kamera skulle vara till användning av något, och nu vet du. "Kurs ser" demo "ganska bra manus - förvänta dig inte en korrekt bild av bildkvalitet under en fullsatt 3G-nät - men visst tjänar till att göra vänta så mycket svårare. Ta en titt själv strax efter pausen.

[Tack, Stephen]

Fortsätt läsa Tango videosamtal demoed om Mango-baserade HTC Titan (video)

Tango videosamtal demoed om Mango-baserade HTC Titan (video) ursprungligen visades på Engadget on Wed, 15 Sep 2011 16:28:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Windows Phone Blog | Tipsa | Kommentarer

Google + API är släppt

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ND8SXXAvEbM/The-Google-API-Is-Released:
En anonym läsare skriver: "Utvecklare har väntat sedan slutet av juni för Google att släppa sitt API till allmänheten. Nåväl, idag är den dagen. Bara några minuter sedan Chris Chabot, från Google + Developer Relations, meddelade att Google + API finns nu tillgänglig till allmänheten. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


USA: s "skapare" av TSA vill döda det

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RjCTI4cQ5kY/US-House-Creator-of-TSA-Wants-To-Kill-It:
USA: s representant John Mica (R-Florida), sponsor av det ursprungliga huset proposition som hjälpte till att skapa TSA, har blivit en uttalad motståndare till byrån. I en intervju nyligen: "Mica sade sorteringsverk bör privatiseras och det organ som avvecklas." Mica verkar komma överens med andra TSA kritiker att myndigheten "misslyckades att faktiskt upptäcka eventuella hot i 10 år." Mica är huset Transport och Infrastruktur kommitténs ordförande och erhåller sekretessbelagda informationsmöten om TSA. Kanske vi borde lita på honom mer än de flesta om detta ämne.

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Sony avslöjar pris och storlekar Gör Google TV?

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar finnas någon inom företaget, eller om du är missnöjd med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller verkligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (fortfarande vet inte om det är på riktigt) om möjliga storlekar som kommer Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kunna kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40-tums 40GT1 NSX-46GT1, (ja, du gissade rätt) av 46 inches. Ändå riskerar de också att deras priserna skulle totalt mellan 1300, 1400 och 1900 $.

De nyfikna sak: Om detta är sant, skulle den billigaste modellen av Google TV bli ännu dyrare (300 dollar) än 32-tumsmodellen dyrare än Sony har människor i deras katalog.

Första exoplanet Upptäckte Orbiting Två Stjärnor

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VJunaUmLFWg/First-Exoplanet-Discovered-Orbiting-Two-Stars:
astroengine skriver "För första gången har astronomer upptäckt en exoplanet som kretsar kring binära stjärnor. Kepler-16b, en Saturn-stora världen ungefär 200 ljusår bort, banor Kepler-16, två stjärnor låsta i ett ömsesidigt dans. Även om andra exoplaneter är vet att det finns i binära system, har de bara varit känd som kretsar runt en stjärna av de binära paret, Kepler-16b banor både Ingen tvekan Kepler-16B kommer väcka minnen från Tatooine, Luke Skywalkers hemvärld, men den dubbla solnedgången är där. . likheterna slut Kepler-16B skulle vara något annat än en öken värld, det är den ungefärliga storleken av Saturnus, är det extremt kallt, och är den genomsnittliga tätheten av vatten ".

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Viewsonic V3D241wm, en datorskärm med 3D

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har presenterat en ny bildskärm som har den teknik som för närvarande på modet i 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en fördröjning på 2 ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast och 20.000.000:1 120Hz uppdateringsfrekvens, till den frekvens beroende på tillverkare njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon som medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset kommer i euro, men i Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket vid nuvarande växelkurser skulle vara cirka 376 euro, även om vi inte kan göra detta priset när du kommer att vara till försäljning i Spanien.

Mer information | Viewsonic

Nokia C5-03, en hel smartphone för 170 €

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Redan denna vecka presenterar vi några av höjdpunkterna i det finländska företaget Nokia. Den här gången är det tur för Nokia C5-03 Nokias äldre bror C5 mobil och vi presenterar en tid sedan i Gizmos

Nokia C5-03 kännetecknas av en terminal lätt (väger bara 90 gram) som kompletterar sin föregångare med en pekskärm och några andra caracterísitcas som gör honom till en mycket komplett smartphone marknaden pris som erbjuds, 170 euro.

Förutom pekskärmen 3, 2 inches, Nokia C5-03 innehåller en 5 megapixel kamera som gör att video, radio och GPS-anslutning, Bluetooth, WiFi och USB.

När det gäller minne, Nokia C5-03 40 megabyte internt, som kan omvandlas till upp till 16 GB om du använder ett microSD-kort, men kommer att innehålla en standard 2 Gb

Som operativsystem Nokia C5-03 fungerar med Symbian 1, som var känd förrän nu som en Symbian S60. Enhetens meny erbjuder en bra samling av ikoner som ger direkt åtkomst till e-postkonton och sociala nätverk.

Vissa program höjdpunkt Nokia C5-03 är tillgång till Nokia Music Store och Ovi Store, som du kan köpa musik eller mobila applikationer för Nokia. Å andra sidan ger Nokia C5-03 visning av alla Microsoft Office-dokument, PDF-och zip.

Priset på Nokia C5-03 som vi diskuterade ni kommer att vara 170 euro.

UBS Rogue Trader förlorar 2 miljarder dollar i Obehörig Trades

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qnQCZLeqAzI/UBS-Rogue-Trader-Loses-2-Billion-In-Unauthorized-Trades:
PolygamousRanchKid skriver med detta utdrag från Reuters som låter som ett färdigt filmmanus:. "Schweiz UBS sade på torsdagen att det hade upptäckt otillåten handel av en näringsidkare i sin investmentbank hade orsakat en förlust på cirka $ 2000000000" Ärendet fortfarande är under undersökts, men UBS aktuella uppskattning av förlusten på affärerna är i storleksordningen 2 miljarder dollar, "banken sade i ett kort uttalande strax innan börsen öppnat." Fråga RanchKid:. "Jag undrar hur detta kommer att återuppta diskussionen om betydelsen av datorsystem i handelssystemet och de skyddsåtgärder som är tänkta att skydda mot dessa risker, men om mikrosekunder innebära miljonbelopp i handeln ... som har tid för kontroller? "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Wolfenstein Ray spåras och kantutjämnad, vid 1080p

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/k_NB8vDNrIM/Wolfenstein-Ray-Traced-and-Anti-Aliased-At-1080p:
En anonym läsare skriver: "Efter att Intel visade upp sina Wolfenstein forskning demo: Ray Värmekabel på tablets, fokuserar de senaste framstegen på IDF på hög (EST)-end gaming nu kör på 1080p Förutom bildbaserade efterbehandling (HDR, skärpedjup. ) finns nu också ett genomförande av ett smart sätt att beräkna kantutjämning genom att använda nät-ID och normaler och tillämpa adaptiv 16x supersampling. Allt som drivs av "molnet", bestående av en server som rymmer åtta Knights Ferry kort (totalt av 256 kärnor / 1024 trådar). En massa hårdvara, men nästa iteration av "många integrerade Core" (MIC) arkitektur, som heter Knights Corner (och med 50 + kärnor), kan vara precis runt hörnet. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Vilda papegojor Learning To Talk Från Escaped sällskapsfåglar

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jiDtv64NVXQ/Wild-Parrots-Learning-To-Talk-From-Escaped-Pet-Birds:
bazzalunatic skriver "Var försiktig med vad man lär en papegoja Vissa pratsam husdjur papegojor som har flytt ut i naturen har lärt vilda papegojor att prata Verkar fenomenet skulle kunna integreras i flocken genom generationer ur artikeln:"... Utvecklingen av språket . väl kunde föras vidare genom generationerna, säger Ken "Om föräldrarna är talare och de producerar ungar, deras ungar kommer sannolikt att plocka upp lite av det", säger han Detta fenomen är inte unikt;. några lyrebirds i södra Australien fortfarande återge ljudet av yxor och gamla avtryckaren box kameror deras förfäder en gång lärt sig. '"Även om detta inte når häpnadsväckande nivå av Washoe schimpansen lära teckenspråk, är det fortfarande intressant och påminner om något ur en Alfred Hitchcock film.

Läs mer om denna historia på Slashdot.