torsdag 14 april 2011

Hög schoolers Tryck ner priset på Nära-Space Photography

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WrNAX03zqe8/High-Schoolers-Push-Down-Price-of-Near-Space-Photography:
Floodge skriver "High School studenter på Utforska Knowledge Academy i Las Vegas, Nevada har inlett en nära ballong utrymme fotografi som tog över 2000 bilder i Las Vegas, Henderson, Boulder City, Lake Mead, Hoover Dam, Grand Canyon, och mycket mer! Den "rymdskepp" byggdes från använda och återvunna komponenter för under 60 dollar och var inspirerad av MIT studenter Projekt Ikaros under 2009. " Nära-space fotografering via ballong är inte helt ny längre, men priset är en bra gräns att utforska. Och jag är glad att det finns en skola som heter "Explore Knowledge Academy."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Vita huset för att släppa Detaljer för Cyber-ID på Skatteverket Day

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ixndCViLWdg/White-House-To-Drop-Details-of-Cyber-ID-On-Tax-Day:
BeatTheChip skriver "Dept of Commerce Scry. Gary Locke planer på att släppa solidifierat uppgifter om den nationella strategin för Pålitliga identiteter i Cyberspace [NSTIC] med start 11 på Skatteverkets Dag. Teknik och nya strategier kommer att demonstreras och diskuteras för att gå på. NSTIC , en federal cyber identitet programmet, drog kritik tidigare i år på första tillkännagivande för likheter med en nationell identitet program. ansågs det "Real ID för Internet" av vissa privatliv och medborgerliga organisationer frihet. NSTIC är en nationell online-autentisering för offentlig användning under tillsyn av Dept of Homeland Security. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Ledare: Kära RIM, jag är din kund och jag vill inte bära kostym

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/14/editorial-dear-rim-im-your-customer-and-i-dont-wear-a-suit/:
Precis som Joanna skamlöst medgav i sitt redaktionella ett par månader tillbaka, jag var en BlackBerry missbrukare. Jag är också en 20-årig högskolestudent / tech-head vars telefon tjänar alla ändamål från kommunikationer enhet till musikspelare till tv: ns fjärrkontroll. Jag försökte byta cold turkey och köpt en iPhone 4 i augusti, men någonstans runt Thanksgiving jag gav upp och plockade upp en Verizon Bold. Jag har varit dubbel fisting sedan - med hjälp av BB nästan uteslutande för BBM och min iPhone för allt annat.

Spola fram till slutet av förra veckan då jag deltog i ett möte i New York med Tim Stevens och RIM vd Mike Lazaridis att få den senaste rätten på playbook. Som Lazaridis demoed myriad funktioner från HDMI-presentation läge till den inbyggda musikspelaren på bolagets hett debatterade tablett, slog det mig: en fråga jag har funderat sedan få en verklig titt på enheten. WHO är det för på? det ögonblicket insåg jag problemet som har varit plågar RIM som för sent - och inte bara i sin tablett strategi, men dess telefon strategin som helhet: det vet inte vem dess produkter är avsedda för och därefter inte kan hålla. Är jag galen? Läs på efter pausen och höra mig.

Fortsätt läsa Ledare: Kära RIM, jag är din kund och jag vill inte bära kostym

Ledare: Kära RIM, jag är din kund och jag vill inte bära kostym som ursprungligen dök upp på Engadget tis, 14 Apr 2011 15:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

ASUS debuterar, visar ny 3D och IPS-baserade Designo displayer

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/14/asus-debuts-showcases-new-3d-and-ips-based-designo-displays/:
Om det inte är trasigt, laga det inte, ASUS har tagit detta gamla ordspråket till hjärtat, vilket ger upp några måttlig, men värt ändringar i sin senaste konsument-och 3D-linjer bildskärm. Behålla den prisbelönta stil som Designo serien, outfit är lanseringen en trio nya 22 -, 23 - och 24-tums IPS och VA bildskärmar - varje vaunting en 178-graders betraktningsvinkel, 1920 x 1080 upplösning som samt mer korrekt färgåtergivning och högre kontrast än tidigare modeller. Synd att detta blev inte föras över till ASUS 3D-linje - trots att lägga en integrerad IR-sändare för NVIDIA 3D Vision , 1080p 27-tums LED VG278H sport en bakgrundsbelyst TN panel (BOO), samma som det är föregångare . Men hey, åtminstone den integrerade sändaren borde frigöra utrymme på skrivbordet ... rätt? Inget officiellt pris på dessa ännu, men kolla in de mer täckning länken nedan för en skur av ögon-på visningar.

[Tack, TheLostSwede]

ASUS debuterar, visar ny 3D och IPS-baserade Designo visar publicerades ursprungligen på Engadget tis, 14 Apr 2011 14:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa ASUS (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

New York City märken 16 april som Foursquare Day, borgmästare må bra om hans chanser

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/14/new-york-city-acknowledges-april-16th-as-foursquare-day-mayor-f/:
16 är en produkt av kvadrering fyra, så naturligtvis den dag 16 april den mest logiska en att kallas Foursquare Day. Bara varför ett sådant firande bör finnas är lika uppenbar. Som det visar sig, en gräsrotsrörelse av ÖPPENHJÄRTIG användare byggts upp ångan kring idén att avsätta en dag till online-check-in service, detta begrepp filtreras genom att Foursquare grundare som bestämde sig för att gå "100% på den här", och nu, något förvånande, så har New Yorks borgmästare (den valda en) Mike Bloomberg. Som Mike ser det, utgör Foursquare ett fint exempel på New Yorks startup-miljö, varför han ger den och dess hittills informella Foursquare firandet officiella NYC kvalitetsstämpel. Han gick så långt som att leverera en Mayoral tillkännagivande för Foursquare kontor, som du kan själv se efter rasten.

Fortsätt läsa New York City märken 16 april som Foursquare Day, borgmästare må bra om hans chanser

New York City märken 16 april som Foursquare Day, borgmästare må bra om hans chanser ursprungligen visades på Engadget tis, 14 Apr 2011 14:48:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Business Insider | källa Mike Bloomberg , 4sqday , Dennis Crowley (Facebook) | Tipsa | Kommentarer

Predator outdoes Kinect På objektigenkänning

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cx1cO3aNCf8/Predator-Outdoes-Kinect-At-Object-Recognition:
mikejuk skriver "ett verkligt genombrott i AI gör att en enkel videokamera och nästan alla maskiner för att spåra objekt i sin uppfattning. Allt du behöver göra är att rita en ruta runt det objekt som du vill spåra och mjukvaran lär sig hur det ser ut vid olika vinklar och under olika ljusförhållanden, eftersom det följer den innebär ingen träning fas -. du visa det på objektet och det följer det och det verkar fungera riktigt bra Den riktigt goda nyheten är att programvaran har släppts som öppen källkod så.! vi alla kan prova det! Det här är hur AI bör fungera. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Blixt på Android slutar att imponera

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/skaEjIFa6lo/Flash-On-Android-Fails-To-Impress:
snydeq skriver "InfoWorlds Neil McAllister provkör Flash Player 10,2 för Android 3.0 och finner dess brister alltför svepande att vara uppvisat upp till beta-status." Det värsta är spelarens inkonsekvent beteende. Detta blir riktigt frustrerande när det finns massor av HTML och Flash innehåll blandas på en webbsida. Användargränssnittet förvandlas till en dragkamp mellan webbläsaren och Flash Player, där varje beröring ger olika effekter, till synes på måfå, "McAllister skriver." Såvitt jag kunde berätta, det var en sak och en sak bara att Flash Player för Android 3,0 åstadkommit framgångsrikt. På lager Android webbläsare är Flash-innehåll osynlig, så du märker inte Flash-annonsering. Med Flash Player installerat, dock alla dessa annonser plötsligt visas där det en gång fanns ingen, deras animerad grafik hoppade och krypa under dina fingertoppar som kackerlackor på en middag bricka -. en bedrift "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


IOS 4.3.2 finns nu att ladda ner, fixar IPAD 3G och FaceTime elände

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/14/ios-4-3-2-now-available-to-download/:
Om du är längtan till att rida de senaste mobil programvara från Apple, slå upp iTunes, för version 4.3.2 av IOS är nu tillgänglig för downloadin "och updatin". Fastställs för enstaka "tom eller fryst" FaceTime video och IPAD 3G-frågorna få top billing, medan den obligatoriska säkerhetsuppdateringar fylla i resten. Storleken på denna mäktiga programvara droppe? En rejäl 666.2MB.

[Tack, Ravi]

IOS 4.3.2 finns nu att ladda ner, fixar IPAD 3G och FaceTime elände ursprungligen visades på Engadget tis, 14 Apr 2011 13:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

EG-domstolen att förbjuda Net filtrering

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1unZOylYHzU/European-Court-of-Justice-To-Outlaw-Net-Filtering:
jrepin skriver "Idag gav EG-domstolen ett preliminärt yttrande som kommer att få långtgående konsekvenser i kampen mot overaggressive missbrukare upphovsrätt monopol Det är inte en slutlig dom, men generaladvokaten ställning.. domstolen allmänt följer denna Det Generaladvokatens förslag säger att ingen ISP kan krävas för att filtrera Internet, och i synnerhet att inte verkställa upphovsrätten monopol. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Microsoft bekräftar IE10 inte kommer att köras på Vista, miljontals IE9 användare axelryckning

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/14/microsoft-confirms-ie10-wont-run-on-vista-millions-of-ie9-user/:
Om du är en del av krympande gruppen fortfarande använder Windows Vista måste du vänta till nästa uppgradering för att ta IE10 för ett spinn - Microsoft har bekräftat att den senaste versionen av sin webbläsare kan inte köras på sin sista gen operativsystem, antingen i utvecklare förhandsgranska form eller när den slutliga programvaran fartyg. Även om det är frestande att tolka det som ett försök från Microsofts sida att sätta allmänt avskydde Vista i sitt förflutna, det finns faktiskt ett prejudikat för detta - kom ihåg att Microsoft avskurna XP stöd när det avslöjades IE9. Som Microsoft rep berättade Computerworld, företag skulle helst inte ha för att utveckla programvara för en minsta gemensamma nämnare. Åtminstone om du har att hålla sig till nypräglade IE9 kan du vara säker på att du kommer att vara i gott sällskap .

Microsoft bekräftar IE10 inte kommer att köras på Vista, miljontals IE9 användare axelryckning publicerades ursprungligen på Engadget tis, 14 Apr 2011 13:50:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Computerworld | Tipsa | Kommentarer

Microsoft lägger Kinect Support För Netflix

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_2cxVlpy9sM/Microsoft-Adds-Kinect-Support-For-Netflix:
Arneh skriver "Microsoft idag släppt en uppdatering för Xbox 360 som väcker Kinect stöd för den populära Netflix ansökan. Användarna uppmanas att uppgradera nästa gång de startar upp Netflix." Äntligen en fjärrkontroll som min 3-åring kan inte dölja.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Microsofts senaste WP7 chassi spec inkluderar andra-gen Snapdragon, tillval gyroskop

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/14/microsofts-latest-wp7-chassis-spec-includes-second-gen-snapdrag/:
Den minsta specifikationer för Microsofts Windows Phone 7 OS har tagit en fin bula uppåt, det har uppenbarats vid årets MIX . Nuvarande WP7 handenheter alla kör Qualcomm Snapdragon MSM8x50, originalet 1GHz delen med adreno 200 grafik, men Microsoft har nu uppgraderat kravet att Qualcomms andra-gen delen, MSM8x55 och mer kraftfulla adreno 205 GPU. Det är redan sett utbredd bland enheter såsom HTC Thunderbolt och Xperia Play , men Microsoft nöjer sig inte med bara ett alternativ och är också kasta i Qualcomms MSM7x30 , en fin multimedia artist som redan är drabbade marknaden inne i T-Mobile G2 . Den senare delen kommer också med adreno 205, vilket gör det till en konstant av framtida Windows Phone-enheter, medan alternativet att inkludera en gyroskop har också reserverats för. Video i MIX 11 sessionen förklara dessa tweaks och mycket mer om WP7 arkitektur kan hittas efter rasten.

Fortsätt läsa Microsofts senaste WP7 chassi spec inkluderar andra-gen Snapdragon, tillval gyroskop

Microsofts senaste WP7 chassi spec inkluderar andra-gen Snapdragon, tillval gyroskop ursprungligen visades på Engadget tis, 14 Apr 2011 13:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink MobileTechWorld | källa Kanal 9 | Tipsa | Kommentarer

OmniVision nya 12MP CMOS-sensorn skott RAW bilder och 1080/60p video, söker smartphone hem

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/14/omnivisions-new-12mp-cmos-sensor-shoots-raw-pics-and-1080-60p-v/:
Så vad händer om Apple ser ut att överge OmniVision till förmån för Sony med sin nästa bärbara enheten kameror? Företaget som idag ger ingen alltför sluskig 5 megapixel kamera inne i iPhone 4 har just meddelat att en ny 12 megapixel sensor och det är lite av en best. Den OV12825 par godhet baksidan belysning med möjlighet att fotografera RAW stillbilder och video i 1080p på en bodacious 60fps. Lustigt nog har varken en nyhet för OmniVision, som redan har gett världen möjlighet att skjuta RAW och vev Full HD-video på 60fps, men ingen har ännu varit beredda att maximera tidigare sensorer "kapacitet. Nu när vi äntligen ser en effektiv dual-core lösningar som gör det till smartphones, kanske det är dags? Det finns trots allt är måste vara något annat att se fram emot efter 1080/30p , eller hur? OmniVision erbjuder prover till intresserade företag just nu och räknar volym produktion under andra kvartalet i år. Full PR efter rasten.

Fortsätt läsa OmniVision nya 12MP CMOS-sensorn skott RAW bilder och 1080/60p video, söker smartphone hem

OmniVision nya 12MP CMOS-sensorn skott RAW bilder och 1080/60p video, söker smartphone hem publicerades ursprungligen på Engadget tis, 14 Apr 2011 12:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Electronista | källa Omnivision | Tipsa | Kommentarer

Världens minsta Vigselringar Tillverkad av DNA

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fPyQ71vCcts/Worlds-Smallest-Wedding-Rings-Made-of-DNA:
fangmcgee skriver "Nerd kärlek alert. Tyska forskare har just skapat världens minsta vigselringar, mindre än en tusendel av bredden på ett mänskligt hårstrå Goethe-universitetet professor Alexander Heckel och hans doktorand Thorsten Schmidt gjorde konstgjorda strukturer från två samverkande slingor av DNA-kallas catenane, i en enda droppe vatten. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.