fredag 7 januari 2011

Honeywell att sälja Miami-Dade Police en övervakningsmyndighet Drone

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ioiH2YCOVtw/story01.htm:
AHuxley skriver "Miami-Dade Police Department färdigställde nyligen en affär att köpa en 20-pund drönare från försvarsföretaget Honeywell. Surret kan flyga i 40 minuter, nå höjder av 10.500 fot och kryssning i luften på 46 miles i timmen. När Miami-Dade Police Department nyligen har gjort en hel del budgetnedskärningar får finansieringen kommer från en federal bidrag. Ett öga i skyn som över Irak och Afghanistan kan snart att titta ner över södra Florida "att hålla människor säkra." Honeywell har ansökt till FAA för godkännande att flyga surret i stadsområden. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Facebook intäkter Läcka

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ldg0viOp0R4/story01.htm:
eldavojohn skriver "Tänk att Goldman Sachs tillbringade alltför mycket på att komma med $ 450.000.000 investeringar Tja, beslutade en mycket förmögen kund av deras läcka Facebooks ekonomi igår efter att ha mottagit det över lunch?" ... under de första nio månaderna 2010, Facebook genererade $ 1,2 miljarder i intäkter. Nettovinsten på firman var $ 355 miljoner euro. De finansiella rapporterna inte reviderade och erbjöd liten detalj om hur Facebook genererar företagets intäkter, sade källan, som inte vill bli identifierad eftersom han hade undertecknat ett icke sekretessavtal. " Expandera denna niomånadersperiod till ett år ger 1,6 miljarder USD intäkter och under en halv miljard i intäkter. Tanke på att ska komma ska värderas till $ 50 miljarder? " Reader frontwave tillägger nyheter som andra sociala teknikföretag hastigt överväger börsintroduktioner av sina egna.

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Hypersonic Radio black-out problemet löst

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hvwYh9agrFQ/story01.htm:
KentuckyFC skriver "ryska fysiker har kommit med ett nytt sätt att kommunicera med hypersonisk fordon omgiven av en mantel av plasma. Vanligtvis tar till sig denna plasma och reflekterar radiovågor på kommunikation frekvenser, vilket ledde till ett par spänd minuter under återinförsel av bemannade fordon såsom transfer. dock är problemet ännu mer akut för militära fordon som ballistiska missiler och hypersonisk plan. Radio blackout hindrar dessa fordon från att komma åt GPS-signaler för navigering och inte tillåter dem att vara omriktad eller avväpnade på sista minuten. Men en grupp ryska fysikerna säger att de kan komma runt detta problem genom att vrida hela plasma slida till en radioantenn. De påpekar att alla inkommande signalen är både reflekteras och absorberas av plasma. reflekterade signalen är förlorad men absorberade energin inrättas en resonerande elektriskt fält vid ett visst djup inom plasma. I själva verket fungerar detta skikt inom plasma som en radioantenn, som tar emot signalen. dock kan signalen inte resa vidare genom plasman till rymdfarkoster. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Cricket Muve musiktjänst och Samsung Suede hands-on

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/07/cricket-muve-music-service-and-samsung-suede-hands-on/:
Cricket erbjudit oss en chans till en djupare titt och demo av dess Muve musiktjänst denna vecka på CES, och naturligtvis är vi bara inte kunde passera den. Först och främst, Samsung Suede - medan endast en funktion telefon - verkar vara en ganska kapabel enhet, vandring mellan de många undermenyer inom app var smart, smidig, utan större hicka, och allmän användbarhet var lysande. Den Muve tjänsten ringar på $ 55 och tar alla typer av obegränsat tillsammans: landsomfattande ringer, text - inklusive obegränsad global text - bild / video messaging, 3G-mobil webb, obegränsade nedladdningar hel låt, ringsignaler och toner tillbakaringning. Tjänsten kommer att lanseras i Las Vegas denna månad - så vi får vänta några av er behöver för att polera ditt tålamod färdigheter - och kavla ut till andra marknader under Q1 och Q2 tidigt. Den intro musik Sortimentet innehåller cirka en miljon låtar med en stor bula till två och en halv miljon i en månad eller två. Showen var ungefär lika högt som ett jetplan tar fart. Så, som till Sonic trohet, som förblir en fråga, men en resa till din lokala tegel och dödliga kan definitivt tillfredsställa din nyfikenhet - det är om du funderar ta steget.

Fortsätt läsa Cricket Muve musiktjänsten och Samsung Suede hands-on

Filed under:

Cricket Muve musiktjänst och Samsung Suede hands-on ursprungligen dök upp på Engadget på Fri, 7 Jan 2011 13:28:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Ocosmos O-Bar Smart TV / Google TV controller hands-on på CES 2011

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/07/ocosmos-o-bar-smart-tv-google-tv-controller-hands-on-at-ces-20/:
Ocosmos var inte bara visa upp en ny duo av Windows 7 handhållna spelmaskin här på CES, men också en nymodig avlägsen i sin O-Bar linje . Den här killen är en UltraSlim Bluetooth fjärrkontroll, konstruerad för att styra digitalboxar, spelkonsoler och ansluten HDTV. Detaljer var lite otydlig (minst sagt) om exakt hur det hela skulle fungera, men tydligen bolagets ytterst intresserad licensierar tekniken undersidan av den för användning i andra fjärrkontroller. Vi får intrycket att El Goog inte vet om att Google TV-logotypen finns på botten, och folk i montern noteras att detta bara var en attrapp i demonstrationssyfte. Målet skulle vara att placera ett virtuellt tangentbord på den kapacitiva bildskärmen, därefter gör soffan invånarna att bang sökningar efter visar på deras set. Av okänd anledning, det finns också ett par axelknappar på toppen, möjligen för inbyggda spel. Den här är förväntas kunna levereras senare i år för en hemlig summa, förmodligen sans använda Googles varumärke.

Ocosmos O-Bar Smart TV / Google TV controller hands-on på CES 2011 som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 7 Jan 2011 13:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

IDAPT 2011 avgiftssystem hands-on

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/07/idapt-2011-charging-systems-hands-on/:
IDAPT har sin nya i4 och I1 Eco universella laddare på CES mässan, och om du inte är ett fan av iGo produkter men hatar behovet av flera laddare bör du kanske ge dessa en titt. Den i2 + avgifter samtidigt tre olika enheter (plus en via USB), och levereras med sex tips för laddning ganska mycket varje gadget som du kan kasta på den. Tipsen kan bytas snabbt genom att klicka på båda sidor, och det även sätter dina enheter på skärmen. Den i1 Eco använder samma utbytbar adapter, men bara har plats för en i tillägg till en USB-port. Den här har snabbväxling slut tips för laddning i bilen eller på språng, och kostar ca $ 25. Kolla in dem båda i galleriet nedan.

IDAPT 2011 avgiftssystem hands-on ursprungligen dök upp på Engadget på Fri, 7 januari 2011 13:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

DIY FireHero Project

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SdDa1u6WpGQ/story01.htm:
Om du har en propan tank, en ultrasonic sensor, en kopia av Guitar Hero och en touch av pyromaner, detta är projektet för dig. Från artikeln: "För version 1 av FireHero, klockor spelaren helt enkelt en video av Guitar Hero diagrammet och spelar på gitarren i enlighet med Version 2 av FireHero kommer att ha ett mycket bättre system, med upp automatiskt jag kommer att kunna ta.. en anpassad guitar hero diagram, omvandla den till en MIDI-fil, och använda Processing att analysera det och spela FireHero till spåret. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Ocosmos visar upp nästa generations OCS1 Windows 7 handenheter på CES 2011 (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/07/ocosmos-showcases-next-gen-ocs1-windows-7-handhelds-at-ces-2011/:
Så, här är en intressant historia. Som gör att Ocosmos retade oss i front slutet av denna vecka? Den version med utdragbart QWERTY-tangentbord har nixed, så de hoppas på och ber för ett release datum på att man kan hålla rätt på drömma. Men de andra enheterna är mäktiga verkliga, och företaget svär upp och ner det är på väg att fartyget 'em båda, trots att de inte har en fungerande enhet här på CES. Den OCS1U kommer att baseras på Intels Oak Trail plattform (1,5 GHz), och om allt går bra, det ska fartyg under första halvåret i år. Enheten skall baseras på Windows 7, och kommer att vara "konkurrenskraftigt prissatta" jämfört med IPAD - så med andra ord, runt $ 500 eller så.

Övriga specifikationer kommer att omfatta 802.11b/g/n WiFi, tillval 3G, 3,0 Bluetooth, GPS, en 5-tums kapacitiv pekskärm (1024 x 600), en 32GB / 64GB SSD, microSD-kortplats, HDMI / USB-portar, en inbyggd accelerometer och främre (1,3 megapixel) / bak (3 megapixel) kameror. Dessutom är både av joysticken kuddar - som flanken skärmen till vänster och höger - kommer att vara helt anpassningsbara, så att de kan göra en sak medan det i ett spel och en annan vid hantering av Office-uppgifter. Den OCS1E är en skärm som bara affären, med samma inre konstruktionen. För att lägga till joysticks till denna, behöver du antingen en magnetisk docka eller en folio fall, vilka båda har Bluetooth joystick kuddar inbäddad. Den här killen är förväntas levereras i slutet av året eller i början av 2012, men det är naturligtvis för tidigt att bedöma prissättningen. Ta en närmare titt i galleriet nedan och videon bara förbi paus.

Fortsätt läsa Ocosmos visar upp nästa generations OCS1 Windows 7 handenheter på CES 2011 (video)

Ocosmos visar upp nästa generations OCS1 Windows 7 handenheter på CES 2011 (video) publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 7 januari, 2011 11:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer