onsdag 27 april 2011

Endeavour Crew som intervjuas via YouTube

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8L6tdU7SfrU/Endeavour-Crew-To-Be-Interviewed-Via-YouTube:
gabbo529 skriver "Tack vare YouTube, rymdfärjan Endeavour sista besättning kommer att vara tillgängliga för frågor levande, medan de är i omloppsbana. NASA tillkännagav ett samarbete med YouTube som gör det möjligt för människor att skicka in frågor, i form av korta videoklipp, till PBS: s Miles O'Brien, som kommer att leda dem till Endeavour besättningen live från rymden Hela processen kommer att streamas live på PBS. "Newshour YouTube Channel Från artikeln:". är intervjun planerad till måndagen den 2 vid 14:15 ET. kan dock läggas om om Endeavour uppdrag är försenade. Fristen för att lämna in en fråga kommer att April 30 vid midnatt ET. YouTube-användare kommer att rösta på vilka frågor de vill se besvarade. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


En uppdatering till min Placeringspolicy

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/EagTh6uk2kk/:
Array

LG Optimus Big ger en 4,3-tums NOVA display och 1GHz dual-core till superphone part

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/27/lg-optimus-big-brings-a-4-3-inch-nova-display-and-1ghz-dual-core/:
Vad är stora, mestadels vit, och som fastställts för en koreansk lansering i morgon? Det stämmer, LG Optimus stort! Denna 4,3-tums baddare, LG: s största luren hittills, svartabörshajar en 1GHz processor med dubbla kärnor, en något flådd Android 2,2 som sitt OS, HDMI-utgång, en 5-megapixelkamera, och 16 GB bult-i lager. Det spec sheet låter mäktig nära den äldre Optimus 2X som lanserades tidigare i år, men ett par punkter har också lånat från den ännu outgivna Optimus Black . De är NOVA display , som kan veva hela vägen upp till 700 nits i ljusstyrka, och WiFi Direct , som möjliggör trådlös inter-enhet kommunikation utan att det behövs en mellanhand WiFi-åtkomstpunkt. Detta stora, läckra spec smörgås slår sin hemmamarknad den 28 april, men det finns tyvärr inga ord om när och var annars det kan dyka upp. Bara hålla ett öga på det, borde inte vara så svårt att upptäcka.

LG Optimus Big ger en 4,3-tums NOVA display och 1GHz dual-core till superphone part som ursprungligen visades på Engadget , ons, 27 Apr 2011 15:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Engadget spanska , BGR , UberGizmo | källa U + | Tipsa | Kommentarer

Notion Ink Adam recension

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/27/notion-ink-adam-review/:
Sagan om den Notion Ink Adam är en berättelse som många vi kunde namn - det är berättelsen om ett litet företag som kämpar för att få en vision om att marknaden står inför friktion från investerare, fabriker och marschen av tiden själv. Skillnaden är att Adam fångat fantasi gadget fiends som oss själva med idéer som var fantastisk från första dagen och är fortfarande nytt nu när det äntligen släppts, bland annat en panel UI, full USB host funktion, och naturligtvis att Pixel Qi skärm . Men har Adam infria löftena om sammanhållande form och funktion med sådan teknik? I två ord: Inte riktigt.

Fortsätt läsa Notion Ink Adam recension

Notion Ink Adam recension publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 27 Apr 2011 16:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Novell slutför försäljningen

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XlGbsCxwwEw/Novell-Completes-Sale:
symbolset skriver "Idag Novell avslutade sin försäljning till Attachmate. Företaget kommer att vara ett helägt dotterbolag och avnoteras från börsen. Novell var en gång en dominerande aktör på nätet programvara, och det passerar signalerar slutet på en era."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Rogers tillkännager 150Mbps LTE lanseras i fyra kanadensiska städer i år

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/27/rogers-announces-150mbps-lte-launch-in-four-canadian-cities-this/:
Rogers har meddelat att det är belysning upp 150Mbps LTE i fyra kanadensiska städer i år. Ottawa, Montreal, Toronto och Vancouver är scenen för ytterligare 21 marknad utbyggnaden under 2012. Visst, det teoretiska 150Mbps - med en aviserad uppströms 70Mbps - kan flyttas en hel del när allt detta blir verklig, men allvarligt, jämfört med HSPA + de hastigheterna är häpnadsväckande. Kanadensare ivriga att få lite mer info kan ta en titt på Roger's nya LTE webbplats (länk nedan) och rösta på din hemstad för att vara en del av 2012 expansion. Rogers har inte nämnt ett datum riktigt än - eller om de planerar på alla fyra områden som går live på en gång - men du kan vara säker på att vi kommer att hålla noga koll på alla detaljer och ta tag i några praktiska erfarenheter med lansera produkter så fort vi kan.

Rogers tillkännager 150Mbps LTE lanseras i fyra kanadensiska städer i år ursprungligen dök upp på Engadget , ons, 27 Apr 2011 15:20:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa IwantmyLTE.ca | Tipsa | Kommentarer

Amazon Reagerar på "App Store" rättegång Från Apple

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7buds_Nry_8/Amazon-Responds-To-App-Store-Lawsuit-From-Apple:
tekgoblin skriver "Apple hade lämnat in en stämningsansökan i mars mot Amazons användning av" App Store "i sitt nyligen lanserade Amazon AppStore. Apple hade informerat Amazon att använda termen" App Store "rättsstridigt, eftersom de ägde rättigheterna till begreppet. I sitt svar Amazon anger att begreppet "App Store" är alltför allmänna för Apple att göra anspråk på själva namnet. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


TomTom användardata såldes till holländska polisen, används för att bestämma idealiska platser för hastighetsfällor

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/27/tomtom-user-data-sold-to-danish-police-used-to-determine-ideal/:
TomTom användardata såldes till danska polisen, används för att bestämma platsen för hastighetsfällor
Vi gillar när det ackumulerade hastigheten data från GPS-enheter hjälper oss att undvika trafikproblem och zoner skolan. Som det visar sig, men finns det några andra användningsområden för samma statistik. Nederländska nyhetsmedium AD rapporterar att sådana uppgifter fångas av TomTom navigatorer har köpts av landets poliskår och används för att bestämma var hastighetsfällor och kameror ska placeras. TomTom var enligt uppgift omedveten dess data används på ett sådant sätt, men om polisen skulle bara överens om att sälja uppgifter om platsen för sina hastighetskameror och fällor tillbaka till TomTom, varför skulle detta vara början på en vacker relation.

Uppdatering: TomTom har gjort ett uttalande , som vi har inbäddade efter rasten. För att vara helt klar alla dessa uppgifter samlas in anonymt och att polisen har ingen aning om exakt vem som är fortkörning, bara att fortkörning har ägt rum.

Fortsätt läsa TomTom användardata såldes till holländska polisen, används för att bestämma idealiska platser för hastighetsfällor

TomTom användardata såldes till holländska polisen, används för att bestämma idealiska platser för hastighetsfällor publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 27 Apr 2011 13:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink DutchNews.nl | källa AD | Tipsa | Kommentarer

Lethal Pro v2 recension

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/27/lethal-pro-v2-review/:
Ett namn som "Dödlig Pro" skapar alltid en viss uppsättning förväntningar. Nämligen att produkten i fråga är lämplig för professionellt bruk, och att det åtminstone ser ut att potentiellt letal. Som ni ser, denna all-purpose tablett / Smartphone / kamera tillbehör säkerligen förlorar på det senare räknas. Men kan det göra mer än bara dubbelt som en stötta i en nyinspelning av Runaway ? Läs vidare om vår recension.

Gallery: Lethal Pro v2

Fortsätt läsa Lethal Pro v2 recension

Lethal Pro v2 recension publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 27 Apr 2011 13:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Dödligt Skydd | Tipsa | Kommentarer

Nokia C5-03, en fullständig Smartphone för 170 €

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Redan denna vecka presenterar vi några av nyheterna i det finska företaget Nokia. Den här gången är det dags för C5-03 Nokias äldre bror C5 Nokia, mobil, och vi presenterar en tid sedan i Gizmos

Nokia C5-03 kännetecknas av en terminal lätta (väger endast 90 gram) som kompletterar sin föregångare med en touchscreen och en del andra funktioner du kommer att göra honom till en mycket komplett pris smartphone marknaden som erbjuds, 170 euro.

Förutom touch 3 skärm, 2 inches, Nokia C5-03 innehåller en 5 megapixel kamera som gör att video, radio och GPS-anslutning, Bluetooth, WiFi och USB.

När det gäller minne, erbjuder Nokia C5-03 40 MB internt, som kan omvandlas till upp till 16 GB om du använder ett microSD-kort, även om serien kommer att innehålla ett 2 GB

Som operativsystem Nokia C5-03 körs på Symbian 1, som var känd förrän nu som en Symbian S60. Enheten menyn erbjuder en bra samling av ikoner som ger direkt tillgång till e-postkonton och sociala nätverk.

Vissa program höjdpunkten på Nokia C5-03 är tillgång till Nokia Music Store och Ovi Store, där du kan köpa musik och program för Nokia-telefoner. Å andra sidan ger Nokia C5-03 visning av alla typer av Microsoft Office-dokument, PDF och ZIP.

Priset på Nokia C5-03 som jag sa vi kommer vara 170 euro.

Kina planerar rymdstationen År 2020

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Jep1dqoZBaM/China-Plans-Space-Station-By-2020:
RedEaredSlider skriver "Kina avslöjade planer för sin egen rymdstation, som ska slutföras senast 2020, tillsammans med ett lastfartyg till färjan leveranser till och från omloppsbana. Det faktum att landet föreslår en är ett tecken på den kinesiska regeringens ambitioner i rymden. Kina är det tredje landet att lansera en egen bemannad raketer i rymden, skicka sin första astronaut i rymden år 2003 ombord på Shenzhou 5-raketen. Sedan dess har två andra bemannade rymduppdrag har genomförts. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Bokrecension: Amazon SimpleDB Handbok för utvecklare

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3Hau5ud0yyI/Book-Review-Amazon-SimpleDB-Developer-Guide:
KuanH skriver "Amazon SimpleDB Handbok för utvecklare faktureras som en komplett guide till att använda Amazons SimpleDB databas API. Det är mest detaljerad för PHP. Det är bra för Python. Men Java-kod och förklaringar är inte upp till samma standard som de andra. Det omfattar en primer om hur du använder Amazon S3 med SimpleDB:. filer som lagras på S3, metadata lagras i SimpleDB - igen, mindre bra för Java Det omfattar även tuning att minska användningen kostnader, med hjälp av cachning memcached, och olika sätt att batch-uppdatera och göra seriella eller Parallellt ansökningar om att SimpleDB. Men det saknas en del information som nybörjare kan behöva, och det är kanske inte riktigt tillräckligt avancerad för de mer erfarna. Nedladdningsbar exempel kod är endast tillgänglig för PHP. " Fortsätt att läsa för resten av Kuan: s granskning.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Sony avslöjar pris och storlekar av "Google TV?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar som om någon inom företaget, eller om du är missnöjd med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller egentligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som vi inte vet om det är på riktigt) om möjliga storlekar som Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40-tums 40GT1 NSX-46GT1, (du gissade) av 46 inches. Och ändå, även risk för att deras priser skulle uppgå till mellan 1.300, 1.400 och $ 1900.

Den nyfikna detalj: Om detta är sant, det billigaste av Google TV skulle vara ännu dyrare (300 dollar) att 32-tums modell dyrare än Sony har människor i deras katalog.

Straffa Bad Användare med Drupal <em>Misery</em>

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/m847yrZJrjQ/Punish-Bad-Users-With-Drupal-emMiseryem:
Om du är trött på att förbjuda eller ta bort bråkmakare på din Drupal-webbplats kanske du vill kolla Misery, modulen syftar till att ge troll smaka på sin egen medicin. Skapa ett slumpmässigt längd fördröjning för en användare, omdirigera dem till en slumpmässig sida, presentera dem med ett 404-fel och krascha deras webbläsare om de använder IE6 är bara några av de saker du kan göra användare uthärda med Misery. Jag väntar fortfarande tålmodigt på en Punch i näsan modul, men det är en bra början.

Läs mer i denna historia på Slashdot.