fredag 19 november 2010

Bruce Schneier vs TSA

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/w_PD1C71W58/story01.htm:
En anonym läsare skriver: "Bruce Schneier har postat en enorm resumé av kontroversen TSA kroppsskanning, inklusive mer information om rättsprocessen han gick för att förbjuda dem. Det är för mycket nyheter för att sammanfatta, men den omfattar allt från Penn Jillette's och Dave Barry's treva berättelser, till israeliska experter som säger detta inte behövs och har aldrig stoppat en bomb, för de tre-åriga flicka som traumatiserats genom att vara trevade och mycket, mycket mer. " En annan läsare passerade längs en relaterad artikel, som säger, "kongressledamoten Ron Paul for ut på TSA igår och presenterade ett lagförslag som syftar till att stoppa federal missbruk av passagerare. Pauls föreslagna lagstiftningen skulle bana väg för TSA anställda att bli stämd för känslan upp amerikaner och sätta dem genom osäkra nakna kropp skannrar. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Amazon lanserar Kindle bok Gifting precis i tid för semester

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/19/amazon-introduces-kindle-book-gifting-just-in-time-for-the-holid/:
Det är inte Kindle utlåning funktionen att Amazon har i verken, men företaget har bara rullat ut en annan ganska stor Kindle funktion för dem känner mig lite generös här julen. Det kommer i form av en ny "ge som present" nu möjligheten finns på Amazon.com, vilket låter dig skicka ett e-bok till alla som har en e-postadress, som sedan kan läsa det på Kindle-vänlig anordning av deras val (eller en faktisk Kindle, förstås). Eftersom Amazon är överlycklig att påpeka, det är den första stora bokhandlare att erbjuda en sådan tjänst, men vi måste gissa att det inte blir den sista.

Amazon lanserar Kindle bok Gifting precis i tid för semester ursprungligen visades på Engadget på Fri, 19 Nov 2010 17:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CNET | källa Amazon | Tipsa | Kommentarer

Altec Lansing Muzx Ultra MZX606 hörlurar recension

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/19/altec-lansing-muzx-ultra-mzx606-earbuds-review/:
Vi har alltid haft en soft spot för Altec Lansing's brett spektrum av högtalare dockor - de här killarna har förts in i det utrymmet för en väldigt lång tid, och kvaliteten har alltid förefallit upp till snus i våra ögon. Er, öron. Av någon anledning verkar det som om Altec försöker upprepa framgången i öronsnäcka - en marknad som blivit allt mer trångt under de senaste åren som den bärbara mediaspelare och sektorer smartphone har exploderat. Dessa dagar, en uppsättning tredje part hörlurar är nästan ett krav att fullt ut njuta av vad mediaspelare du har slutat med, och därmed har horder av företag flockades att tillgodose efterfrågan. Ultra MZX606 hörsnäckor ($ 99,95) dök upp på scenen bara två månader sedan, och nu har vi haft en fast helg för att driva den senaste Underoath, Happy Body sakta hjärnan, Kanye West och Otis Redding sylt igenom här. Hoppa på förbi paus för våra intryck.

Fortsätt läsa Altec Lansing Muzx Ultra MZX606 hörlurar recension

Altec Lansing Muzx Ultra MZX606 hörsnäckor recension publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 19 Nov 2010 16:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Altec Lansing | Tipsa | Kommentarer

Oregon Senator Söker Block COICA

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9xtiHE2hWb4/story01.htm:
jfruhlinger skriver "COICA copyright lagförslaget kan ha seglat genom kommitténs, men det betyder inte att det är en färdig uppgörelse. Senator Ron Wyden av Oregon, kalla det" fel medicin "för att blockera brott mot upphovsrätten, hotar att sätta ett grepp om lagförslag som skulle blockera antagandet åtminstone till slutet av året. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




webOS 2,0 kommer till "alla" Palm-enheter under de kommande månaderna

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/19/webos-2-0-coming-to-all-palm-devices-in-the-coming-months/:
Vi hoppas att han inte talade i tur här, men för vad det är värt, utvecklare förespråkar Josh Marinacci har Palm skrev scenen på webOS Developer Days idag i New York som webOS 2,0 kommer till "alla" Palm-enheter i "de kommande månaderna." Nu ska vi gå vidare och antar att han inte pratar om din Treo 650, din Palm III, eller din LifeDrive, men vi tar att det betyder att Pre, Pixi, Pre Plus och Pixi Plus ägare på alla lufttrafikföretag runt om i världen kan förvänta officiella uppgraderingar för sina telefoner - och hey, med tanke på hur lätt i en uppgradering av Pre 2 är (och det faktum att du inte kan få det på några av de äldre enheter "starta flygbolag), det är fantastiska nyheter. Följ paus för Marinacci fullständiga presentationen från händelsen.

Fortsätt läsa webOS 2,0 kommer till "alla" Palm-enheter under de kommande månaderna

webOS 2,0 kommer till "alla" Palm-enheter under de kommande månaderna ursprungligen dök upp på Engadget på Fri, 19 Nov 2010 16:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa PreCentral | Tipsa | Kommentarer

Som demokrati, behöver webben måste försvaras

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rknrUzYfRGY/story01.htm:
climenole tips en bra artikel av Sir Tim Berners-Lee i Scientific American. Citerar: "Webben utvecklats till en kraftfull, allestädes närvarande verktyg eftersom det var byggt på egalitära principer och eftersom tusentals individer, har universitet och företag arbetat, både självständigt och tillsammans som en del av World Wide Web Consortium, att utöka sin kapacitet baserat på dessa principer. Webben som vi känner den, men som inte är hotad på olika sätt. Några av dess mest framgångsrika invånare har börjat nagga på sina principer. Stor social-nätverkssajter är avskärma information upplagd av sina användare från resten . av webben Trådlöst internet leverantörerna att frestas att långsam trafik till webbplatser som de inte gjort affärer regeringar -. totalitära och demokratiska lika -. övervakar folks internet vanor, hotar viktiga mänskliga rättigheter Om vi, webbens användare, låta dessa och andra trender att gå vidare åtgärder vidtas kan webben delas upp i splittrade öar. Vi kan förlora friheten i kontakt med beroende webbplatser vi vill. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Sony Ericsson Frankrike VD säger Windows Phone 7 telefoner är inte troligt, inte heller är en tablett

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/19/sony-ericsson-france-ceo-says-windows-phone-7-handsets-arent-li/:
Fortfarande har dina förhoppningar upp om en Windows Phone 7 reglaget från Sony Ericsson? Då kanske du vill ringa tillbaka dessa förväntningar, åtminstone enligt Sony Ericsson Frankrike vd Pierre Perron. Han berättade nyligen franska tidningen Les Echos att medan Sony Ericsson har verkligen varit i samtal med Microsoft om Windows Phone 7, Företaget är inte troligt att fullfölja det eftersom det skulle "riskera att standardisera våra smartphones" och tillade att (fritt översatt) , "skulle vi vara tvungna att slåss bara på design och pris som vi vill undvika." Perron verkade också direkt avfärda tanken på en tablett från Sony Ericssson (oavsett om det Android eller annat), blankt hävdade att företaget inte vill vara den 24: e "tablett på marknaden. Naturligtvis kan det mycket väl vara en annan historia om några månader eller ett år ner på linjen, men det säkert låter inte som Sony Ericsson kommer att befinna dig särskilt långt från sin nuvarande strategi för tillfället.

Sony Ericsson Frankrike VD säger Windows Phone 7 telefoner är inte troligt, inte heller är en tablett som ursprungligen fanns på Engadget på Fri, 19 Nov 2010 16:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink SlashGear | källa Les Echos | Tipsa | Kommentarer

Stämningen Visar Dell Hid omfattning Computer Brister

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/C5dUi0IFZVs/story01.htm:
Geoffrey.landis skriver "Enligt en artikel i New York Times avslöjade dokument i en stämningsansökan mot Dell visar att datorn maker gömde omfattningen av eventuella skador på grund av en defekt kondensator i de datorer den skeppas från 2003 till 2005. Dell anställda blev tillsagda, "Ta inte detta för kundens uppmärksamhet proaktivt" och "betonar osäkerhet." (PDF) "som den försökte att ta itu med montering frågor, började Dell ranking kunder betydelse, sätta först dem som kan flytta sina konton till en annan dator maker, följt av de som kan begränsa försäljningen och som ger det lägsta prioritet till de som var störde men ändå villig att hålla med Dell. " Med andra ord fick de mest lojala kunderna den värsta behandling ".

Läs mer i denna historia på Slashdot.




RIM: s Jim Balsillie säger "du inte behöver en app för webben," förkastar Apples appification av internet

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/19/rims-jim-balsillie-says-you-dont-need-an-app-for-the-web-re/:
Det är ingen hemlighet att RIM exakt håller inte med Steve Jobs karakterisering av företagets framtidsutsikter, och Jim Balsillie har lite mer att säga om Apple vs RIM front, särskilt när det gäller apps. Det är svårt att föreställa sig RIM ikapp Apples 300.000 + apps, men Jim tror inte det är poängen: "Vi tror att du kan ta med mobilen till webben, men du behöver inte gå igenom någon form av kontroll punkt ett SDK, och det är kärnan i vårt budskap. " Uttalandet gjordes vid Web 2.0 Summit för ett par dagar sedan, och om ytterligare föranledde Jim gjort klart att han avvisar Apples "appification" av webben. RIM: s strategi är uppenbarligen rider på mycket bärbar Adobe AIR apps och Flash stöd i webbläsaren (ungefär som Microsofts Silverlight app strategi för Windows Phone 7), och vi ser fram emot att se hur väl det playbook spelar i playbook. Naturligtvis, "det finns inte en app för det, men vår webbläsare är fullt kapabel att utföra denna funktion" är inte riktigt så catchy ...

RIM: s Jim Balsillie säger "du inte behöver en app för webben," förkastar Apples appification av Internet som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 19 Nov 2010 15:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink All Things D | källa eWeek | Tipsa | Kommentarer

Sony avslöjar pris och storlekar av "Google TV?

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar som om någon inom företaget, eller om du är missnöjd med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller egentligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som vi inte vet om det är på riktigt) om möjliga storlekar som Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40-tums 40GT1 NSX-46GT1, (du gissade) av 46 inches. Och ändå, även risk för att deras priser skulle uppgå till mellan 1.300, 1.400 och $ 1900.

Den nyfikna detalj: Om detta är sant, det billigaste av Google TV skulle vara ännu dyrare (300 dollar) att 32-tums modell dyrare än Sony har människor i deras katalog.

Viewsonic V3D241wm, en datorskärm med 3D-teknik

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har lagt fram en ny bildskärm som funktioner mode tekniken vid denna tid, 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en latens på 2ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast 20.000.000:1 och en 120Hz uppdateringsfrekvens, frekvensen beroende på tillverkaren för att njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset blir i euro, men i Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket i löpande priser skulle vara cirka 376 euro, trots att vi inte kan detta vara det pris som när det gäller att säljas i Spanien.

Fler | Viewsonic

Nokia C5-03, en fullständig Smartphone för 170 €

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Redan denna vecka presenterar vi några av nyheterna i det finska företaget Nokia. Den här gången är det dags för C5-03 Nokias äldre bror C5 Nokia, mobil, och vi presenterar en tid sedan i Gizmos

Nokia C5-03 kännetecknas av en terminal lätta (väger endast 90 gram) som kompletterar sin föregångare med en touchscreen och en del andra funktioner du kommer att göra honom till en mycket komplett pris smartphone marknaden som erbjuds, 170 euro.

Förutom touch 3 skärm, 2 inches, Nokia C5-03 innehåller en 5 megapixel kamera som gör att video, radio och GPS-anslutning, Bluetooth, WiFi och USB.

När det gäller minne, erbjuder Nokia C5-03 40 MB internt, som kan omvandlas till upp till 16 GB om du använder ett microSD-kort, även om serien kommer att innehålla ett 2 GB

Som operativsystem Nokia C5-03 körs på Symbian 1, som var känd förrän nu som en Symbian S60. Enheten menyn erbjuder en bra samling av ikoner som ger direkt tillgång till e-postkonton och sociala nätverk.

Vissa program höjdpunkten på Nokia C5-03 är tillgång till Nokia Music Store och Ovi Store, där du kan köpa musik och program för Nokia-telefoner. Å andra sidan ger Nokia C5-03 visning av alla typer av Microsoft Office-dokument, PDF och ZIP.

Priset på Nokia C5-03 som jag sa vi kommer vara 170 euro.

eJuror kommer att leda till ny förteckning över Jury Duty Excuses

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/P0femgmD9n0/story01.htm:
coondoggie skriver "Nu kan du säga din Dummare begäran gick vilse i molnet, eller att nätet var nere, eller på Internet åt det. Det beror på US District Court systemet är nära att slutföra en utbyggnad av sin nationella eJuror som låter potentiella jurymedlemmar har möjlighet att svara på deras jury frågeformulär eller kallelse online. Cirka 80 av de 94 amerikanska tingsrätter har haft eJuror programvara installerad och mer än hälften av dessa domstolar är redan lever på systemet. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.